Forum Black and White PL Strona Główna Black and White PL
Największe forum o BW w Polsce 
 [Rejestracja]  [Edit Profil] [FAQ] [Szukaj]  [Grupy]
[Użytkownicy] [Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości] [Zaloguj]
Problem ze sprzetem

Napisz nowy temat Odpowiedz do tematu
Forum Black and White PL Strona Główna » Black & White (+ Creature Isle)
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Ryszard Lwie Serce
Nawrócony


Dołączył: 24 Wrz 2003
Posty: 9

PostWysłany: Sro Wrz 24, 2003 5:21 pm Powrót do góry

mam problem... Mam procka 333MHZ, 16mb karty grafiki nVidia riva TNT2 model 64, 128 RAM... Niewiem czy BLACK AND WHITE bedzie działał mi dobrze??? . Bardzo uwielbiam ta gre ta gre [miałem zaszczyt w nia graću u kuzyna(dotarlem do 3 wyspy)] <--- ponieważ nie jestem u kuzyna codziennie bo mam duży kawal drogi do niego...

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odpowiedz z cytatem
Aero
Administrator


Dołączył: 22 Maj 2001
Posty: 2537
Skąd: Warszawa

PostWysłany: Sro Wrz 24, 2003 7:36 pm Powrót do góry

Ja bym odradzal. Teoretycznie moze ruszyc, ale na najnizszych detalach i raczej z nieciekawa predkoscia... Mozesz pożyczyć od kuzyna BW i sprawdzić, jak u ciebie zadziała. Jeśli cię to zasatysfakcjonuje, to kupisz BW albo pożyczysz na dłużej od kuzyna, jeśli on nie gra
_________________


Oh my god, they killed Kenny! You bastards!

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora WP Kontakt Numer ICQ Odpowiedz z cytatem
Ryszard Lwie Serce
Nawrócony


Dołączył: 24 Wrz 2003
Posty: 9

PostWysłany: Sro Wrz 24, 2003 9:44 pm Powrót do góry

tak ale jest jeszcze jeden problem kuzyn ma kopiowaną wersję a kiedy chcaiłem ją kiedyś zainstalować to wyskoczył błąd przy instalowaniu(jak sądze jest to błąd zabezpieczający) i jestem przyparty do muru tak wogle to gra jest super extra i niemoge grać ps. chyba kupie orginała myśle że nie zaszkodzi

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odpowiedz z cytatem
sigwald
Moderator


Dołączył: 12 Mar 2003
Posty: 1545
Skąd: Częstochowa

PostWysłany: Czw Wrz 25, 2003 1:32 pm Powrót do góry

chyba moge ci pomoc, poniewaz mam troche podobnego kompa (P2 350, TNT2 model 64 32mb, 64 RAM).

jesli faktycznie ta gre lubisz, to kupuj smialo pod warunkiem, ze nie jestes przyzwyczajony do grania na max detalach i 1024x768
Ja gram na min detalach 800x600 i chodzi znosnie. Raz probowalem wlaczyc max detale i moja opinia ograniczala sie do przeklenstw
_________________
B&W FOREVER!!!!!


...

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odpowiedz z cytatem
Zerat
Dark Templar


Dołączył: 03 Sty 2002
Posty: 9642
Skąd: Adun

PostWysłany: Czw Wrz 25, 2003 4:49 pm Powrót do góry

no coz .. ja zaczynalem z ta gra dawno temu a bylo to jak mozna sie domyslec na dosc starym sprzecie
mialem wowczas: celeron 300 64 MB ramu i Rive 128 ZX i gra chodzila dosc dobrze momo sprzeu ponizej minimum. Detali nie pamietam jakie mialem ale mam zasade: nigdy nie max, czyli pewnie gralem na czyms w stylu min/medium i i bylo cool, obecnie sprzet jest leprzy ale gra mnie juz zbytnie nie ciagnie
_________________

Szanuj przyjaciół gg 1028815

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odpowiedz z cytatem
Wyświetl posty z ostatnich:   
Forum Black and White PL Strona Główna » Black & White (+ Creature Isle)
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)

Strona 1 z 1
Napisz nowy temat Odpowiedz do tematu
Skocz do:  
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


Powered by phpBB © 2001, 2002 phpBB Group :: Theme & Graphics by Daz