Forum Black and White PL Strona Główna Black and White PL
Największe forum o BW w Polsce 
 [Rejestracja]  [Edit Profil] [FAQ] [Szukaj]  [Grupy]
[Użytkownicy] [Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości] [Zaloguj]
Potrzebuje pliku

Napisz nowy temat Odpowiedz do tematu
Forum Black and White PL Strona Główna » Black & White (+ Creature Isle)
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
vicious
Nawrócony


Dołączył: 27 Sie 2003
Posty: 1

PostWysłany: Sro Sie 27, 2003 12:53 pm Powrót do góry

Potrzebuje pliku runblack.exe v1.0 (orginalny i spakowany oczywiście). Proszę o przysłanie mi na vicious@plusik.pl

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odpowiedz z cytatem
Caranthir
Misjonarz


Dołączył: 01 Kwi 2003
Posty: 657
Skąd: Wrocław

PostWysłany: Sro Sie 27, 2003 4:35 pm Powrót do góry

Nie chcę cię martwić, ale będzie ci trochę trudno tutaj kogoś takiego znaleźć, bo większość, jeśli nie wszyscy mają orginalną grę i już narzuconego patcha. No chyba, że ktoś akurat przeinstalowuje grę...

A tak z ciekawości. Po co ci sam runblack.exe? Nie łatwiej przeinstalować grę? Chyba, że to jest to co myślę i próbujesz narzucić cracka na spatchowaną grę?
_________________
Never argue with an idiot. They drag you down to their level, then beat you with experience.

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odpowiedz z cytatem
SQUERL
Starszyzna wioski


Dołączył: 19 Cze 2002
Posty: 834

PostWysłany: Czw Sie 28, 2003 12:00 am Powrót do góry

Problem tego chłopca jest bardzo prosty . Ma poprstu "złą" wersje pirata bw tzw uciętą , i wydaje mu się że jest na tyle przebiegły że zainstaluje na pirata patcha, ale niestety do tego jest mu potrzebny plik runblack.exe (wiem bo też kiedyś przez to przechodziłem ;']). Proponuje ci załatw sobie kopię oryginału lub oryginał tej gry, a na pewno nie będziesz miał takich problemów. :>
_________________




Prawda, że piękne ?

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odpowiedz z cytatem
sigwald
Moderator


Dołączył: 12 Mar 2003
Posty: 1545
Skąd: Częstochowa

PostWysłany: Czw Sie 28, 2003 12:54 am Powrót do góry

Taa, jesli masz pirata to sluchaj SQUERLa, on sie na tym zna lepiej od nas wszystkich
A powaznie:nic nie rowiaze twoich problemow szybciej i prosciej niz zakup oryginalu (wiem po sobie ) - wciaz zakladajac ze masz pirata:P
_________________
B&W FOREVER!!!!!


...

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odpowiedz z cytatem
StrangeOne
Wujek Dobra Rada


Dołączył: 09 Mar 2003
Posty: 6146
Skąd: Kraków/Tarnów

PostWysłany: Czw Sie 28, 2003 6:14 pm Powrót do góry

Taaa najlepiej to sciagnij sobie lepszego pirata. Lepiej.. zeby ten pirat byl podobny jak oryginal... sciagniesz go stad www.timsoft.pl lub www.cenega.pl
Milego downloadu i szybkich transferow zyczy Strange
_________________
+++ Błąd Dzielenia Przez Ogórek. Zainstaluj Nowy Wrzechświat I Rebutuj +++
Bednar Kolesnikov - Szczęśliwy obywatel Novistrany
Forum zastępcze
Obrazek w sygnie by Arahja

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odpowiedz z cytatem
Caranthir
Misjonarz


Dołączył: 01 Kwi 2003
Posty: 657
Skąd: Wrocław

PostWysłany: Czw Sie 28, 2003 6:56 pm Powrót do góry

S.Q. napisał:
Proponuje ci załatw sobie kopię oryginału lub oryginał tej gry, a na pewno nie będziesz miał takich problemów.

Squerl, idź do mamy po termometr! Szybko!
A swoją drogą, to jak można zrobić kopię płyty? Od razu powiem, że pytam, bo chciałem sobie taką zrobić żeby nie wozić się z grą ponad 100 km pomiędzy domem a studiami. Kiedyś próbowałem, ale zabezpieczenia mnie zjadły.
_________________
Never argue with an idiot. They drag you down to their level, then beat you with experience.

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odpowiedz z cytatem
SQUERL
Starszyzna wioski


Dołączył: 19 Cze 2002
Posty: 834

PostWysłany: Pią Sie 29, 2003 6:48 am Powrót do góry

No to jest trudno Są dwie metody robisz kopię, a potem korzystasz z cracków (i o taką kopię oryginału mi chodzi) albo używasz clone cd. Kiedyś czytałem że nim można obejść zabezpiezenia!

a właśnie Carh wiesz może jak zrobić dokładnie bootowalną płytę z dosem? Bo chciałem sobie taką zrobić, żeby w ster gierki móc grać, a mam opisane to w jakimś starym pcworld i tam jest to trochę ogólnikowo opisane.
_________________




Prawda, że piękne ?

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odpowiedz z cytatem
Caranthir
Misjonarz


Dołączył: 01 Kwi 2003
Posty: 657
Skąd: Wrocław

PostWysłany: Pią Sie 29, 2003 9:44 am Powrót do góry

No właśnie clonem próbowałem, ale nie potrafił w żaden sposób obejść zabezpieczeń. A z tym DOSem to jest tak że lepiej jest poszukać gdzieś w sieci gotowego obrazu, który trzeba tylko wypalić na płytce/dyskietce. Np. tutaj masz coś takiego.
_________________
Never argue with an idiot. They drag you down to their level, then beat you with experience.

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odpowiedz z cytatem
Zerat
Dark Templar


Dołączył: 03 Sty 2002
Posty: 9642
Skąd: Adun

PostWysłany: Pią Sie 29, 2003 3:04 pm Powrót do góry

problem z crakiem jest zabujczy
jest jeszcwe pare starszych gier ktore nie potrzebowaly cracka i praktycnie odrazu mozna bylo instalowac patcha i grac po netku ... tutaj nikt ci nie przesle tego pliku... ja bym chetnie ale pozyczylem kuzynowi mojego oryginala a gre mam odistalowana wiec nioci z tego ... a za dosem nie przepadam
_________________

Szanuj przyjaciół gg 1028815

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odpowiedz z cytatem
SQUERL
Starszyzna wioski


Dołączył: 19 Cze 2002
Posty: 834

PostWysłany: Nie Sie 31, 2003 1:17 am Powrót do góry

Błagam pomocy! co trzeba zrobić w win xp, żeby mi się okna dosowe nie wyłączaly zaraz po tym jak je uruchomie? Bo ja włączam to mi zaraz znika i nie moge nic przeczytać, ani nic wpisac... HELP!!
_________________




Prawda, że piękne ?

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odpowiedz z cytatem
Caranthir
Misjonarz


Dołączył: 01 Kwi 2003
Posty: 657
Skąd: Wrocław

PostWysłany: Nie Sie 31, 2003 1:18 pm Powrót do góry

Napisałem ci na GG. A po krótce: wyczyść opcję "zamknij pzy zakończeniu" we właściwościach na zakładce program.
_________________
Never argue with an idiot. They drag you down to their level, then beat you with experience.

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odpowiedz z cytatem
SQUERL
Starszyzna wioski


Dołączył: 19 Cze 2002
Posty: 834

PostWysłany: Nie Sie 31, 2003 1:55 pm Powrót do góry

Hahaha!! Jestem wprost zajebisty D:D Odkryłem już jak to zrobić!! Wykorzystałem siłę woli!

To tak:

W "uruchom" pisze "regedit". Tam wchodzisz w zakładkę HKEY_CURRENT_USER, następnie dajesz "Console", a tam LoadConIme i zmieniamy wartość z "1" na "2" to wszystko. Teraz jak uruchomisz programy w dosie to ci się nie będą uruchamiały po ułamku sekundy!

HAHAHAHAHA ]]]]
_________________




Prawda, że piękne ?

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odpowiedz z cytatem
sigwald
Moderator


Dołączył: 12 Mar 2003
Posty: 1545
Skąd: Częstochowa

PostWysłany: Nie Sie 31, 2003 9:22 pm Powrót do góry

SQUERL, pogratulowac. Ale mimo wszystko sposob Cartha bardziej mi sie podoba
_________________
B&W FOREVER!!!!!


...

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odpowiedz z cytatem
SQUERL
Starszyzna wioski


Dołączył: 19 Cze 2002
Posty: 834

PostWysłany: Nie Sie 31, 2003 10:08 pm Powrót do góry

No już mi się sppie***** z tym
_________________




Prawda, że piękne ?

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odpowiedz z cytatem
Aero
Administrator


Dołączył: 22 Maj 2001
Posty: 2537
Skąd: Warszawa

PostWysłany: Pon Wrz 01, 2003 7:53 pm Powrót do góry

Możesz programy uruchamiać przez wiersz poleceń, to nic się nie będzie zamykało.
_________________


Oh my god, they killed Kenny! You bastards!

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora WP Kontakt Numer ICQ Odpowiedz z cytatem
EX_Men
Starszyzna wioski


Dołączył: 18 Lip 2002
Posty: 1006
Skąd: Poznań

PostWysłany: Wto Wrz 23, 2003 11:39 am Powrót do góry

SQUERL napisał:
Błagam pomocy! co trzeba zrobić w win xp, żeby mi się okna dosowe nie wyłączaly zaraz po tym jak je uruchomie? Bo ja włączam to mi zaraz znika i nie moge nic przeczytać, ani nic wpisac... HELP!!


Jakie lolqi, to ten Win XP jakiś pechowy... Ja zastanawiam się czy postawić sobie Win2000, czy właśnie Xp-eka, ale chyba zostane przy stary kochanym Win2000....
_________________

gg: 3807445

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora WP Kontakt Numer ICQ Odpowiedz z cytatem
Wyświetl posty z ostatnich:   
Forum Black and White PL Strona Główna » Black & White (+ Creature Isle)
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)

Strona 1 z 1
Napisz nowy temat Odpowiedz do tematu
Skocz do:  
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


Powered by phpBB © 2001, 2002 phpBB Group :: Theme & Graphics by Daz