Forum Black and White PL Strona Główna Black and White PL
Największe forum o BW w Polsce 
 [Rejestracja]  [Edit Profil] [FAQ] [Szukaj]  [Grupy]
[Użytkownicy] [Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości] [Zaloguj]
Creature Isle - grrrrrrrr
Idź do strony 1, 2, 3, 4, 5, 6  Następny
Napisz nowy temat Odpowiedz do tematu
Forum Black and White PL Strona Główna » Black & White (+ Creature Isle)
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
sigwald
Moderator


Dołączył: 12 Mar 2003
Posty: 1545
Skąd: Częstochowa

PostWysłany: Sro Cze 18, 2003 8:32 pm Powrót do góry

Pytanie do posiadaczy CI - co moze byc przyczyna "nieprawidlowej operacji" przy uruchamianiu gry (przy intrze). To nie wina plyty bo u kumpla z tego samego CD-ka dziala.
_________________
B&W FOREVER!!!!!


...

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odpowiedz z cytatem
Aero
Administrator


Dołączył: 22 Maj 2001
Posty: 2537
Skąd: Warszawa

PostWysłany: Sro Cze 18, 2003 10:21 pm Powrót do góry

Skąd wiesz, że nie wina płyty? Może to jest wina płyty, tylko kumpel ma napęd z lepszą korekcją błędów czy coś w tym stylu...
Może masz za słaby sprzęt (chociaż to by było dziwne skoro BW ci działa )? Może... Hmm... Za mało miejsca na dysku? A jak byś odinstalował CI, potem BW, a potem znów zainstalował BW i potem CI? Hmm nic więcej nie jest podane w tym błędzie? Żadne istotne informacje?
_________________


Oh my god, they killed Kenny! You bastards!

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora WP Kontakt Numer ICQ Odpowiedz z cytatem
sigwald
Moderator


Dołączył: 12 Mar 2003
Posty: 1545
Skąd: Częstochowa

PostWysłany: Sro Cze 18, 2003 11:09 pm Powrót do góry

Tak sadze ze plyta jest dobra, poniewaz juz ruszylo. Co prawda tnie sie dalej ale w innych momentach (albo sie zacina, albo "nieprawidlowa operacja"): albo zaraz jak sie pojawia logo, albo przy uaktywnieniu pierwszego zwoju w Dojo. I zadnych wiecej informacji nie ma. BW dziala idealnie, dodatek juz nie. Bez sensu. Miejsca na dysku 1.05 GB (inna sprawa ze mam cholernie maly dysk - juz takich malych nie produkuja ), troche czyscilem rejestr, temp pusty, wirusow brak. Cos jeszcze chcesz wiedziec?
_________________
B&W FOREVER!!!!!


...

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odpowiedz z cytatem
Aero
Administrator


Dołączył: 22 Maj 2001
Posty: 2537
Skąd: Warszawa

PostWysłany: Sro Cze 18, 2003 11:22 pm Powrót do góry

Jaki masz numer buta?


_________________


Oh my god, they killed Kenny! You bastards!

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora WP Kontakt Numer ICQ Odpowiedz z cytatem
sigwald
Moderator


Dołączył: 12 Mar 2003
Posty: 1545
Skąd: Częstochowa

PostWysłany: Czw Cze 19, 2003 10:50 am Powrót do góry

42, w pasie 74, wzrost 168 cm, waga ok 60 kg (dawno sie nie wazylem), mam 16 lat, mieszkam w Czestochowie itd, itp (to juz zakrawa o komisje wojskowa )

Sadze jednak ze moje wymiary maja niewielki wplyw na to ze komputer mi pyskuje
_________________
B&W FOREVER!!!!!


...

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odpowiedz z cytatem
Zerat
Dark Templar


Dołączył: 03 Sty 2002
Posty: 9642
Skąd: Adun

PostWysłany: Czw Cze 19, 2003 12:09 pm Powrót do góry

zanim cos poradze to zpowiedz kolego jaki masz ten dysk ??
pewnie 3.2 4.3 lub 6.4 skoro maly ;(
ja ci radze tak:
1. zrob se wreszcie moderke
2. (dziwie sie ze jeszce ta sugestia nie padla) format c:
_________________

Szanuj przyjaciół gg 1028815

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odpowiedz z cytatem
sigwald
Moderator


Dołączył: 12 Mar 2003
Posty: 1545
Skąd: Częstochowa

PostWysłany: Czw Cze 19, 2003 1:03 pm Powrót do góry

dysk mam 4.3, format robilem niedawno, moderke zrobie jak cos zarobie (ale rymy) w wakacje. A poza tym to juz dziala. Wystarczy powyrzucac programy z traya i autostartu
_________________
B&W FOREVER!!!!!


...

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odpowiedz z cytatem
StrangeOne
Wujek Dobra Rada


Dołączył: 09 Mar 2003
Posty: 6146
Skąd: Kraków/Tarnów

PostWysłany: Czw Cze 19, 2003 1:05 pm Powrót do góry

Pewnie jest za malo miejsca na swap file ale wkoncu mowi ze ma 1gb wolnego wiec powinno byc dobrze Sproboj zmiany sterownikow do karty ale to pewnie juz robisz lub zrobiles

EDIT
Jak wysylalem to postu wyzej nie bylo
_________________
+++ Błąd Dzielenia Przez Ogórek. Zainstaluj Nowy Wrzechświat I Rebutuj +++
Bednar Kolesnikov - Szczęśliwy obywatel Novistrany
Forum zastępcze
Obrazek w sygnie by Arahja

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odpowiedz z cytatem
.nomis
Bóg


Dołączył: 29 Wrz 2001
Posty: 6641
Skąd: Szczecin

PostWysłany: Czw Cze 19, 2003 2:54 pm Powrót do góry

WOW, Sig, jakie zwierzenia! <wow>
_________________
Szczecin w kajaku.

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odpowiedz z cytatem
Zerat
Dark Templar


Dołączył: 03 Sty 2002
Posty: 9642
Skąd: Adun

PostWysłany: Czw Cze 19, 2003 9:12 pm Powrót do góry

ehh kasa
tak glupio wyglada a jednak potrzebna jedni ja maja a inni nie no ale pojawile sie inna dobra sugestia steroniki do karty .. chociaz to razej problemu nie rozwiaze
_________________

Szanuj przyjaciół gg 1028815

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odpowiedz z cytatem
sigwald
Moderator


Dołączył: 12 Mar 2003
Posty: 1545
Skąd: Częstochowa

PostWysłany: Pią Cze 20, 2003 10:21 am Powrót do góry

Nomis, treba byc otwartym czlowiekiem, nie ma co sie kryc

A poza tym to juz napisalem ze dziala

Ech kasa... przydalaby sie
_________________
B&W FOREVER!!!!!


...

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odpowiedz z cytatem
StrangeOne
Wujek Dobra Rada


Dołączył: 09 Mar 2003
Posty: 6146
Skąd: Kraków/Tarnów

PostWysłany: Pią Cze 20, 2003 10:26 am Powrót do góry

Oj przydalaby sie.....

Pieniadze szczescia nie daja ale pozwalaja wygodni zyc nieszczesliwym
_________________
+++ Błąd Dzielenia Przez Ogórek. Zainstaluj Nowy Wrzechświat I Rebutuj +++
Bednar Kolesnikov - Szczęśliwy obywatel Novistrany
Forum zastępcze
Obrazek w sygnie by Arahja

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odpowiedz z cytatem
Zerat
Dark Templar


Dołączył: 03 Sty 2002
Posty: 9642
Skąd: Adun

PostWysłany: Pią Cze 20, 2003 12:08 pm Powrót do góry

ale pieniadze szczescia nie daja mam jej troche (ponad 1.5 x 100zl) ale na co mi to jak praktycznie ich nie mam na co wydawac ?
ani na kompa, ani na ciuchy (prawie) no dobra .. wezme troche na wakacje na salony gier
_________________

Szanuj przyjaciół gg 1028815

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odpowiedz z cytatem
Aero
Administrator


Dołączył: 22 Maj 2001
Posty: 2537
Skąd: Warszawa

PostWysłany: Pią Cze 20, 2003 2:17 pm Powrót do góry

Daaaj trochę tej kasy, Zerat, jak masz za dużo

A co do traya - zawsze wszystkim mówię, żeby zwolnili trochę RAMu wyłączając antywirusy itp. ale zawsze to coś innego jest problemem. A teraz, jak akurat tego nie powiedziałem - właśnie o to chodziło
_________________


Oh my god, they killed Kenny! You bastards!

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora WP Kontakt Numer ICQ Odpowiedz z cytatem
sigwald
Moderator


Dołączył: 12 Mar 2003
Posty: 1545
Skąd: Częstochowa

PostWysłany: Pią Cze 20, 2003 6:32 pm Powrót do góry

Teraz mam wszystko maksymalnie wolne bo 15 minut temu skonczylem format (tzn ze wszystkimi instalacjami wlacznie). Mialem smieszny (sic) przypadek. Po 3 godzinnej grze w CI gra sie sciela. Restarcik, ale cos nie gralo. Najpierw "krytyczny wyjatek" przy starcie. Znowu restart, ale teraz to juz nic, "blad ochrony systemu" i nic sie nie wlacza. Nie chcialo mi sie szukac przyczyny, wiec formacik
_________________
B&W FOREVER!!!!!


...

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odpowiedz z cytatem
Zerat
Dark Templar


Dołączył: 03 Sty 2002
Posty: 9642
Skąd: Adun

PostWysłany: Pią Cze 20, 2003 7:30 pm Powrót do góry

wredny przypadek dobrze ze nie mam CI
miejmy nadzieje ze teraz juz wszystko jest OK ??
_________________

Szanuj przyjaciół gg 1028815

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odpowiedz z cytatem
sigwald
Moderator


Dołączył: 12 Mar 2003
Posty: 1545
Skąd: Częstochowa

PostWysłany: Pią Cze 20, 2003 8:35 pm Powrót do góry

Spoko, po formacie do tej pory tylko raz mi wyskoczyle niedozwolona operacja . A jest jeszcze problem natury technicznej. Od jakiegos czasu wentyl od procka wydaje dzwieki przypominajace odkurzacz. Czytalem gdzies ze moze to byc oznaka ze wentylator "odplywa" . Jakies sugestie?
_________________
B&W FOREVER!!!!!


...

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odpowiedz z cytatem
StrangeOne
Wujek Dobra Rada


Dołączył: 09 Mar 2003
Posty: 6146
Skąd: Kraków/Tarnów

PostWysłany: Pią Cze 20, 2003 8:41 pm Powrót do góry

Kiedys jak bylem chory to siedzialem przy komputerze. Mialem katar i nic nie czulem kiedy nagle tata wchodzi do domu i sie pyta " Co tu tak smierdzi?" Okazalo sie ze wentylator poszedl spac a ja nawet o tym nie wiedzialem
_________________
+++ Błąd Dzielenia Przez Ogórek. Zainstaluj Nowy Wrzechświat I Rebutuj +++
Bednar Kolesnikov - Szczęśliwy obywatel Novistrany
Forum zastępcze
Obrazek w sygnie by Arahja

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odpowiedz z cytatem
Zerat
Dark Templar


Dołączył: 03 Sty 2002
Posty: 9642
Skąd: Adun

PostWysłany: Pią Cze 20, 2003 8:52 pm Powrót do góry

gratuluja kataru
mnie od jakiegos czasu wentyl od zasilacza halasuje (wykrzywil sie chyba) ale tak z ciekawosci wzioles jaks dlugopis (żelowy) i wsadzalem do kazdego z 4 wentyli jakie mam no i naostrzylem go troche bo sie okazalo ze kazdy sie kreci tak szbko jak tylko moze

jednak rady sa 2:
1. wymieic
2. nasmarowac czyms polecam olej roslinny - podobno pomaga
_________________

Szanuj przyjaciół gg 1028815

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odpowiedz z cytatem
Caranthir
Misjonarz


Dołączył: 01 Kwi 2003
Posty: 657
Skąd: Wrocław

PostWysłany: Pią Cze 20, 2003 9:00 pm Powrót do góry

Sig, ty to masz jazde bez trzymanki...
_________________
Never argue with an idiot. They drag you down to their level, then beat you with experience.

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odpowiedz z cytatem
StrangeOne
Wujek Dobra Rada


Dołączył: 09 Mar 2003
Posty: 6146
Skąd: Kraków/Tarnów

PostWysłany: Pią Cze 20, 2003 9:01 pm Powrót do góry

Na szczescie procek sie wtedy nie spalil Tylko ze eeeee.... ten tego..... padl razem z plyta glowna, zasilaczem i dyskiem po kilku miesiacach Trzeba miec talent
_________________
+++ Błąd Dzielenia Przez Ogórek. Zainstaluj Nowy Wrzechświat I Rebutuj +++
Bednar Kolesnikov - Szczęśliwy obywatel Novistrany
Forum zastępcze
Obrazek w sygnie by Arahja

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odpowiedz z cytatem
Zerat
Dark Templar


Dołączył: 03 Sty 2002
Posty: 9642
Skąd: Adun

PostWysłany: Pią Cze 20, 2003 9:27 pm Powrót do góry

talent to trzea miec do tego zeby zdobyc wirusa co przez program antywirusowy usunol ci explorer.exe (chyba wiecie co to oznacza dla wndowsa ??)
_________________

Szanuj przyjaciół gg 1028815

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odpowiedz z cytatem
StrangeOne
Wujek Dobra Rada


Dołączył: 09 Mar 2003
Posty: 6146
Skąd: Kraków/Tarnów

PostWysłany: Pią Cze 20, 2003 9:33 pm Powrót do góry

Wiadomo: reinstal Coz czasem sie tak zdaza. Mi kiedys (zanim neta mialem) to jakims cudem znikl taskman.exe. Oczywiscie reinstal
_________________
+++ Błąd Dzielenia Przez Ogórek. Zainstaluj Nowy Wrzechświat I Rebutuj +++
Bednar Kolesnikov - Szczęśliwy obywatel Novistrany
Forum zastępcze
Obrazek w sygnie by Arahja

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odpowiedz z cytatem
Zerat
Dark Templar


Dołączył: 03 Sty 2002
Posty: 9642
Skąd: Adun

PostWysłany: Pią Cze 20, 2003 9:41 pm Powrót do góry

taa znam to:)
skanujesz i masz spokoj wszystko wyglada good a tu reboot i "prosze ponownie zainstalowac windows"
_________________

Szanuj przyjaciół gg 1028815

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odpowiedz z cytatem
StrangeOne
Wujek Dobra Rada


Dołączył: 09 Mar 2003
Posty: 6146
Skąd: Kraków/Tarnów

PostWysłany: Pią Cze 20, 2003 9:57 pm Powrót do góry

Wtedy mialem jeszcze Win95. Boze.... w ciagu jednego roku mialem 7 padow systemu
_________________
+++ Błąd Dzielenia Przez Ogórek. Zainstaluj Nowy Wrzechświat I Rebutuj +++
Bednar Kolesnikov - Szczęśliwy obywatel Novistrany
Forum zastępcze
Obrazek w sygnie by Arahja

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odpowiedz z cytatem
Zerat
Dark Templar


Dołączył: 03 Sty 2002
Posty: 9642
Skąd: Adun

PostWysłany: Pią Cze 20, 2003 10:02 pm Powrót do góry

niezly rekord ja robie tak co wakacje
_________________

Szanuj przyjaciół gg 1028815

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odpowiedz z cytatem
StrangeOne
Wujek Dobra Rada


Dołączył: 09 Mar 2003
Posty: 6146
Skąd: Kraków/Tarnów

PostWysłany: Pią Cze 20, 2003 10:09 pm Powrót do góry

A to sa moje pierwsze wakacje na tym forum
_________________
+++ Błąd Dzielenia Przez Ogórek. Zainstaluj Nowy Wrzechświat I Rebutuj +++
Bednar Kolesnikov - Szczęśliwy obywatel Novistrany
Forum zastępcze
Obrazek w sygnie by Arahja

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odpowiedz z cytatem
Zerat
Dark Templar


Dołączył: 03 Sty 2002
Posty: 9642
Skąd: Adun

PostWysłany: Pią Cze 20, 2003 10:14 pm Powrót do góry

moje juz 2
no ale bedzie ich jesze kilka (mam nadzieje)
_________________

Szanuj przyjaciół gg 1028815

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odpowiedz z cytatem
SQUERL
Starszyzna wioski


Dołączył: 19 Cze 2002
Posty: 834

PostWysłany: Pią Cze 20, 2003 10:16 pm Powrót do góry

To się nazwya nabijanie postów
_________________




Prawda, że piękne ?

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odpowiedz z cytatem
Caranthir
Misjonarz


Dołączył: 01 Kwi 2003
Posty: 657
Skąd: Wrocław

PostWysłany: Pią Cze 20, 2003 10:21 pm Powrót do góry

Zerat napisał:
niezly rekord ja robie tak co wakacje

To ty masz jeszcze Win95 ??

Zerat napisał:
wyglada good a tu reboot

Nawet nie czuje, kiedy rymuje!

Squerl napisał:
To się nazwya nabijanie postów

Ajaaaaakk!! Przyłącz sie!
_________________
Never argue with an idiot. They drag you down to their level, then beat you with experience.

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odpowiedz z cytatem
Wyświetl posty z ostatnich:   
Forum Black and White PL Strona Główna » Black & White (+ Creature Isle)
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony 1, 2, 3, 4, 5, 6  Następny
Strona 1 z 6
Napisz nowy temat Odpowiedz do tematu
Skocz do:  
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


Powered by phpBB © 2001, 2002 phpBB Group :: Theme & Graphics by Daz