Zobacz poprzedni temat
:: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
cyco22
Nawrócony
|
Wysłany:
Wto Cze 17, 2003 9:33 am |
|
|
Chciałbym się dowiedzieć jak mój chowaniec może zabić innego chowańca |
|
|
|
.nomis
Bóg

|
Wysłany:
Wto Cze 17, 2003 10:30 am |
|
|
Odpowiedź jst prosta. Nie może . Chowaniec jest nieśmiertelny. Może sprawiać wrażenie martwego, ale on tylko traci przytomność i przenosi się do zagrody. Tam wraca do zdrowia. _________________ Szczecin w kajaku. |
|
|
|
SQUERL
Starszyzna wioski

|
Wysłany:
Wto Cze 17, 2003 10:31 am |
|
|
Heh... proponuje Ci ukończyć najpierw turtorial na pierwszej wyspie tam się wszystkiego dowiesz. _________________
Prawda, że piękne ?  |
|
|
|
Zerat
Dark Templar

|
Wysłany:
Wto Cze 17, 2003 1:28 pm |
|
|
czeeeeeeeeeeeee ludziska
jakos mnie w nocy naszlo zeby tu wpasc ale jalos cicho bylo wiec wpadlem teraz
zaloze sie ze tutoriala kolega przeszedl ale nie sluchal uwaznie lub jeszce nie przeszedl
jak wspomniane wyzej nie da sie zabic chowanca tylko unieszkodliwic go na pare minut przez co troche sie robi mniejszy _________________
Szanuj przyjaciół gg 1028815 |
|
|
|
sigwald
Moderator

|
Wysłany:
Wto Cze 17, 2003 6:17 pm |
|
|
A "uszkodzic" wrogiego chowanca mozna jeno poprzez walke lub traktowanie go cudami (kula ognia, piorun, megabuch) _________________ B&W FOREVER!!!!!
...  |
|
|
|
Zerat
Dark Templar

|
Wysłany:
Wto Cze 17, 2003 6:45 pm |
|
|
walka jest efektywna ale odpada na 5 wyspie (single) ja preferuje piorun lub wzmocniony piorun. wale chowanca raz, ten sie zapalam zanim sie ugasi (zakladamy ze zna ten czar ) to troche sie upiecze i walimy ponownie z tegosamego pioruna i sytuacja sie powtarza ..w ten sposob chowaniec jest prawie niemobilny a my mamy zabawe (i niestety tez jestemy niemobilni) nalezy tez zauwazyc ze ta tsaktyka jest dobra tylko w obrnie i chowaniec musi byc w naszej strefie wplywow no ale sa wyjatki bo nie raz udalo mi sie osiagnac wplyw z 1 wioski obejmujacy przynajmniej 90% calej wyapy no ale .. poco tepic chowanca wroga bedacego w swiatyni (legowisku) jak mozna tepic wioske widze ze schodze z tematu wiec zakoncze trego posta [/url] _________________
Szanuj przyjaciół gg 1028815 |
|
|
|
|