Forum Black and White PL Strona Główna Black and White PL
Największe forum o BW w Polsce 
 [Rejestracja]  [Edit Profil] [FAQ] [Szukaj]  [Grupy]
[Użytkownicy] [Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości] [Zaloguj]
Gra się nie chce uruchomic ! mam sp1
Idź do strony 1, 2  Następny
Napisz nowy temat Odpowiedz do tematu
Forum Black and White PL Strona Główna » Black & White (+ Creature Isle)
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
kubabl86
Nawrócony


Dołączył: 07 Gru 2002
Posty: 12

PostWysłany: Sob Gru 07, 2002 9:29 pm Powrót do góry

mam problem nowy system (dzisiaj go postawilem) i sp1 i gra nie che sie uruchomic !!!! nie po to wydawalem 119 zł zebym nie mógł jej uruchomić !!! pokazuje się tylko logo B&W wylącza się i nic..... cisza.... co mam zrobić ? to przez to że mam sp1 ??
POMOCY !!!!!!!!!
_________________
pozdrawiam

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odpowiedz z cytatem
SQUERL
Starszyzna wioski


Dołączył: 19 Cze 2002
Posty: 834

PostWysłany: Sob Gru 07, 2002 9:39 pm Powrót do góry

co to jest sp1??

przepłaciłeś...
_________________




Prawda, że piękne ?

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odpowiedz z cytatem
kubabl86
Nawrócony


Dołączył: 07 Gru 2002
Posty: 12

PostWysłany: Sob Gru 07, 2002 9:45 pm Powrót do góry

sp1 to service pack 1 do windows xp a gre kupilem zaraz po premierze
_________________
pozdrawiam

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odpowiedz z cytatem
.nomis
Bóg


Dołączył: 29 Wrz 2001
Posty: 6641
Skąd: Szczecin

PostWysłany: Sob Gru 07, 2002 10:16 pm Powrót do góry

To masz pecha. A ja mam wielkie szczęście, bo sp1 nie chciał mi sie zainstalować . A gra zaraz po premierze kosztowała 99zł.
_________________
Szczecin w kajaku.

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odpowiedz z cytatem
kubabl86
Nawrócony


Dołączył: 07 Gru 2002
Posty: 12

PostWysłany: Sob Gru 07, 2002 10:20 pm Powrót do góry

sp1 nie chce ci sie zainstalowac bo masz pirata i dlatego ze ci sie nie chce go zainstalowac bo wystarczy poszukac w sieci i zmienic cd-key i wszystko gra
_________________
pozdrawiam

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odpowiedz z cytatem
Aero
Administrator


Dołączył: 22 Maj 2001
Posty: 2537
Skąd: Warszawa

PostWysłany: Sob Gru 07, 2002 10:25 pm Powrót do góry

Tzn. PO zainstalowaniu XP ale PRZED zainstalowaniem sp działało ci B&W?
_________________


Oh my god, they killed Kenny! You bastards!

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora WP Kontakt Numer ICQ Odpowiedz z cytatem
kubabl86
Nawrócony


Dołączył: 07 Gru 2002
Posty: 12

PostWysłany: Sob Gru 07, 2002 10:41 pm Powrót do góry

kiedys tak. potem nie dzialalo znaczy w tamtym tygodniu i postanowilem zrobic formata zainstalowalem win xp i nic (plyte xp mam z sp1 wiec po instalacji juz mialem sp1 teraz wlaczam i nic... moj kolega tez ma sp1 i winxp i wszystko mu smiga !!! (on ma pirata) i to mnie wkurza !!!!!!! ja mam orgilala i mnie nie chodzi a on ma pirata i chodzi :[ jak tu sie nie wkurzyc !!!
_________________
pozdrawiam

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odpowiedz z cytatem
.nomis
Bóg


Dołączył: 29 Wrz 2001
Posty: 6641
Skąd: Szczecin

PostWysłany: Sob Gru 07, 2002 10:52 pm Powrót do góry

I już mi nie zależy na zainstalowaniu sp .
_________________
Szczecin w kajaku.

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odpowiedz z cytatem
Aero
Administrator


Dołączył: 22 Maj 2001
Posty: 2537
Skąd: Warszawa

PostWysłany: Nie Gru 08, 2002 5:03 pm Powrót do góry

Nic mi nie przychodzi do głowy... Próbowałeś przeinstalować B&W?

I nadal nie rozumiem...
Czy działało ci na XP BEZ sp1?
Czy działało ci na XP Z sp1?
_________________


Oh my god, they killed Kenny! You bastards!

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora WP Kontakt Numer ICQ Odpowiedz z cytatem
kubabl86
Nawrócony


Dołączył: 07 Gru 2002
Posty: 12

PostWysłany: Nie Gru 08, 2002 7:12 pm Powrót do góry

problem byl w tym ze plik runblack byl uszkodzony!!!!! mam orginala ale postanowilem wgrac cracka i co...... poszlo bez problemu!!!
jaki z tego wniosek ? nigdy wiecej orginalow bo:
1 nie mozna zrobic kopi (sa zazwyczaj zabezpieczone)
2 troche kosztuja
3 jak sie podsuja to tracisz 90-200zł i nie masz nic a pirat kosztuje 20 i smiga tak samo jak orginal !!!! no wiec zachecam do piratow !!! lub orginalnych plyt ale nie zabezpieczonych !!! NO !!! to to chcialem powiedziec

ps b&w instalowalem i odinstalowywalem 3 razy wiec nie wiem o co tu chodzi....
_________________
pozdrawiam

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odpowiedz z cytatem
Xelos
Wieśniak


Dołączył: 21 Lis 2002
Posty: 101
Skąd: Wroclaw

PostWysłany: Nie Gru 08, 2002 7:27 pm Powrót do góry

skoro runblack byl zly to mogles go pacznac bo pacz zamienia runblack'a
_________________
Xel
oko za oko, a za ząb cała gęba
Błogosławiony niech będzie człowiek, który nie mając nic do powiedzenia, powstrzymuje się od dania nam słownego dowodu na to.

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odpowiedz z cytatem
kubabl86
Nawrócony


Dołączył: 07 Gru 2002
Posty: 12

PostWysłany: Nie Gru 08, 2002 7:38 pm Powrót do góry

to nic nie dalo !!!! zainstaloalem patcha 1.10 i to samo !!! potem 1.20 i trz nic !!! ale teraz wszystko gra
_________________
pozdrawiam

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odpowiedz z cytatem
White-man
Wyznawca


Dołączył: 11 Paź 2002
Posty: 256
Skąd: Eksjö Szwecja

PostWysłany: Nie Gru 08, 2002 8:15 pm Powrót do góry

jak tego dokonales?
_________________
Black and White gora!

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora Tlen WP Kontakt Odpowiedz z cytatem
kubabl86
Nawrócony


Dołączył: 07 Gru 2002
Posty: 12

PostWysłany: Nie Gru 08, 2002 8:20 pm Powrót do góry

czego ????
_________________
pozdrawiam

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odpowiedz z cytatem
White-man
Wyznawca


Dołączył: 11 Paź 2002
Posty: 256
Skąd: Eksjö Szwecja

PostWysłany: Nie Gru 08, 2002 8:37 pm Powrót do góry

no jak zrobiles ze juz ci dziala?
_________________
Black and White gora!

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora Tlen WP Kontakt Odpowiedz z cytatem
kubabl86
Nawrócony


Dołączył: 07 Gru 2002
Posty: 12

PostWysłany: Nie Gru 08, 2002 8:49 pm Powrót do góry

sciagnolem gracka z sieci i go wgralem i wsyzstko poszlo pieknie i gladko !!! potem zainstalowalem patcha 1.10 i smigam w B&W
_________________
pozdrawiam

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odpowiedz z cytatem
.nomis
Bóg


Dołączył: 29 Wrz 2001
Posty: 6641
Skąd: Szczecin

PostWysłany: Nie Gru 08, 2002 9:04 pm Powrót do góry

kubabl86 napisał:
no wiec zachecam do piratow !!!


Naprawdę, ledwo się powstrzymuję...
_________________
Szczecin w kajaku.

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odpowiedz z cytatem
kubabl86
Nawrócony


Dołączył: 07 Gru 2002
Posty: 12

PostWysłany: Nie Gru 08, 2002 9:14 pm Powrót do góry

"no wiec zachecam do piratow !!! lub orginalnych plyt ale nie zabezpieczonych !!! "

jak cytujesz to cala wypowiedz a nie tylko kawalek...
_________________
pozdrawiam

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odpowiedz z cytatem
.nomis
Bóg


Dołączył: 29 Wrz 2001
Posty: 6641
Skąd: Szczecin

PostWysłany: Nie Gru 08, 2002 10:31 pm Powrót do góry

Też zacytowałeś tylko kawałek. A jak rozpoznasz czy gra jest zabezpieczona czy nie? Czy na pudełku jest napisane "gra niezabezpieczona, można kopiować"?
_________________
Szczecin w kajaku.

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odpowiedz z cytatem
Aero
Administrator


Dołączył: 22 Maj 2001
Posty: 2537
Skąd: Warszawa

PostWysłany: Nie Gru 08, 2002 11:11 pm Powrót do góry

Wiesz, jakoś dziwne, że inni nie mieli takich problemów. Zainstalowałeś niby patcha na scrackowaną wersję? No bardzo ciekawe, szczególnie, że nikomu to się nie udało.
Chcesz kupować piraty? Powodzenia. Jasne, nie ma różnicy. Z takim małym szczegółem, że (przeważnie) jest wersja "polskawa" a nie polska, że nie da się grać w necie, nie da się zainstalować patcha, nie ma filmików. Chcesz kupować piraty - spox. Ale zachowaj swoje genialne refleksje dla siebie. To jest oficjalne forum i nie chcę tu tekstów propagujących piractwo.
_________________


Oh my god, they killed Kenny! You bastards!

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora WP Kontakt Numer ICQ Odpowiedz z cytatem
kubabl86
Nawrócony


Dołączył: 07 Gru 2002
Posty: 12

PostWysłany: Nie Gru 08, 2002 11:20 pm Powrót do góry

oki juz sie mowie. wiec tak plytka sie porysowala i cos sie zjebalo i poprostu nie chciala sie uruchomic tylko runblack.exe byl uszkodzony (nie wiem czemu tylko ten plik) a reszcza bylo dobrze wiec moze dlatego. aha sciagnolem takiego innego cracka co mial 9 mb dlatego moze mnie smiga lepiej a co do piratow to trzeba miec dobrego pirata a jak ty kupujesz na rynku smierdziele to sie nie dziwie ze sa chujowe
_________________
pozdrawiam

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odpowiedz z cytatem
.nomis
Bóg


Dołączył: 29 Wrz 2001
Posty: 6641
Skąd: Szczecin

PostWysłany: Pon Gru 09, 2002 10:23 am Powrót do góry

A twój doskonały pirat wszystko ci tak genialnie lokalizuje, tak? To dawaj namiary, będę się u niego zaopatrywał. No skoro jego piraty są nie do odróżnienia od orginałów, to będę kupował tylko u niego.
_________________
Szczecin w kajaku.

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odpowiedz z cytatem
White-man
Wyznawca


Dołączył: 11 Paź 2002
Posty: 256
Skąd: Eksjö Szwecja

PostWysłany: Pon Gru 09, 2002 7:47 pm Powrót do góry

ojoj, cos ci nie chce sie wirzyc...
_________________
Black and White gora!

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora Tlen WP Kontakt Odpowiedz z cytatem
Aero
Administrator


Dołączył: 22 Maj 2001
Posty: 2537
Skąd: Warszawa

PostWysłany: Pon Gru 09, 2002 8:40 pm Powrót do góry

kubabl86 napisał:
oki juz sie mowie. wiec tak plytka sie porysowala i cos sie zjebalo i poprostu nie chciala sie uruchomic


No to twoja wina, że nie dbasz o płyty, więc nie narzekaj na oryginały!
_________________


Oh my god, they killed Kenny! You bastards!

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora WP Kontakt Numer ICQ Odpowiedz z cytatem
EX_Men
Starszyzna wioski


Dołączył: 18 Lip 2002
Posty: 1006
Skąd: Poznań

PostWysłany: Pon Gru 09, 2002 11:59 pm Powrót do góry

kubabl86 napisał:
"no wiec zachecam do piratow !!! lub orginalnych plyt ale nie zabezpieczonych !!! "


Co ty opowiadasz, nie ma czegoś takiego jak oryginał zabezpieczony przed skopiowaniem, koniec kropka, idź Kup oryginał. Każdą grę można skopiować, bez wyjątków.
_________________

gg: 3807445

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora WP Kontakt Numer ICQ Odpowiedz z cytatem
kubabl86
Nawrócony


Dołączył: 07 Gru 2002
Posty: 12

PostWysłany: Wto Gru 10, 2002 1:22 pm Powrót do góry

np B&W jest zabezpieczone "SAFEDISC V2" jest to zabezpieczenie przed skopiowaniem plyty z tej plytki zainstalujesz gre ale nie uruchomisz
_________________
pozdrawiam

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odpowiedz z cytatem
White-man
Wyznawca


Dołączył: 11 Paź 2002
Posty: 256
Skąd: Eksjö Szwecja

PostWysłany: Wto Gru 10, 2002 5:25 pm Powrót do góry

a z kad ty to wiesz?
_________________
Black and White gora!

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora Tlen WP Kontakt Odpowiedz z cytatem
kubabl86
Nawrócony


Dołączył: 07 Gru 2002
Posty: 12

PostWysłany: Wto Gru 10, 2002 7:57 pm Powrót do góry

sciagnij sobie program clonyXXL ze strony www.cdrinfo.pl tam dowiesz sie jakie plyty sa zabezpieczone, i czym oczywiscie. mam nagrywarke i juz nie raz zgrywalem kolegom plyty, wiec jezeli sie chce miec plyte identyczna z orginalem trzeba sie troche w to w ciagnac.
_________________
pozdrawiam

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odpowiedz z cytatem
Kubas13
Wyznawca


Dołączył: 16 Lis 2002
Posty: 169

PostWysłany: Wto Gru 10, 2002 9:43 pm Powrót do góry

piraty to piiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii Teraz od dzisiaj mam orginała
Super bez poruwnania .

A jak ktoś zachęca do piratów to .
_________________
Dobro górą!!!!!Zło do domu!!!!!

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odpowiedz z cytatem
Chaves
Nawrócony


Dołączył: 01 Cze 2003
Posty: 7
Skąd: Bytom

PostWysłany: Nie Cze 01, 2003 9:47 am Powrót do góry

wiecie co jest najsmieszniejsze? ze ja mam (mialem) ten sam problem! tez winXP gf4 i pIV 1,7, ramu duzo, miejsca na hd jeszcze wiecej, instaluje sobie B&W, uruchamiam.... i lipa, wgrywam patcha.. to samo... plytka bez ryski, cd-rom sprawny.. no i sciagnolem backup cd cracka i gra ruszyla.. nie wiem czego to wina jest, ale grunt ze dziala, chociaz takie sytuacje nie powinny miec miejsca, nie po to czlwoiek wydaje 100 czy 70 zloty na oryginal zeby miec problemy i sciagac cracka

ps
pewnie zaraz odezwa sie glosy ze mam pirata itp, jednak z czystym sumieniem moge powiedziec ze jest to oryginalka i problem taki wystepuje (chyba tylko na XP)
_________________
no risk. no fun.

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odpowiedz z cytatem
Wyświetl posty z ostatnich:   
Forum Black and White PL Strona Główna » Black & White (+ Creature Isle)
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony 1, 2  Następny
Strona 1 z 2
Napisz nowy temat Odpowiedz do tematu
Skocz do:  
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


Powered by phpBB © 2001, 2002 phpBB Group :: Theme & Graphics by Daz