Forum Black and White PL Strona Główna Black and White PL
Największe forum o BW w Polsce 
 [Rejestracja]  [Edit Profil] [FAQ] [Szukaj]  [Grupy]
[Użytkownicy] [Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości] [Zaloguj]
Problem gry

To forum jest zablokowane, nie możesz pisać dodawać ani zmieniać na nim czegokolwiek Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi
Forum Black and White PL Strona Główna » Sprzęt
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
MiriV
Wyznawca


Dołączył: 08 Lip 2002
Posty: 229
Skąd: Tarnów City | Windy City

PostWysłany: Sro Wrz 04, 2002 7:45 pm Powrót do góry

Mam patcha v1.20 i jak tworze nowy profil, pisze wybierz: Zacznij normalnie, do wyboru chowanca, anuluj trening chowanca i zostaw starego chowanca. Klikam na przejdz do wyboru chowancow i gdy wybiore tygrysa krowe czy malpe to mi slychac aktywacje zwoju muzyke i gra sama sie wylacza. Pomozcie!

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora Odpowiedz z cytatem
Aero
Administrator


Dołączył: 22 Maj 2001
Posty: 2537
Skąd: Warszawa

PostWysłany: Sro Wrz 04, 2002 8:18 pm Powrót do góry

Ale jak się wyłącza - przez tak normalnie - zapisuje się i wyłącza (jakbyś nacisnął Wyjście z Black & White) czy nagle, przez jakiś błąd? Cóż, jeśli chcesz nowego chowańca, to wybierz opcję Zacznij normalną grę - będziesz miał to samo co przy opcji Przejdź do wyboru chowańca, tyle że wcześniej będziesz musiał ustawić 3 kamienie bramy. A to wielką fatygą chyba nie jest
_________________


Oh my god, they killed Kenny! You bastards!

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora WP Kontakt Numer ICQ Odpowiedz z cytatem
.nomis
Bóg


Dołączył: 29 Wrz 2001
Posty: 6641
Skąd: Szczecin

PostWysłany: Sro Wrz 04, 2002 9:15 pm Powrót do góry

Ja bym od razu ominął naukę chowańca.
_________________
Szczecin w kajaku.

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odpowiedz z cytatem
MiriV
Wyznawca


Dołączył: 08 Lip 2002
Posty: 229
Skąd: Tarnów City | Windy City

PostWysłany: Czw Wrz 05, 2002 7:19 am Powrót do góry

ale jak ominiesz nauke chowanca to nie ma burzy nemezisa. a tak pozatym to normalnie nie ma gry nic sie nie zapisuje. poprostu slychac dzwiek zwoju i widac pulpit a gra zamknieta i nie zapisana. Help

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora Odpowiedz z cytatem
besn
Wyznawca


Dołączył: 28 Sie 2002
Posty: 243

PostWysłany: Czw Wrz 05, 2002 10:12 am Powrót do góry

wow, no to masz problem zainstaluj jeszcze raz bnw i nie instaluj pacza .. i powino byc oki ..

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora WP Kontakt Odpowiedz z cytatem
MiriV
Wyznawca


Dołączył: 08 Lip 2002
Posty: 229
Skąd: Tarnów City | Windy City

PostWysłany: Czw Wrz 05, 2002 1:07 pm Powrót do góry

Robilem to juz. To wina Windows'a 98 (nie wysmiejcie mnie ) bo reinstalowalem chyba z trzy razy i sciagalem pare razy z szybkich serwerow. Mysle ze to juz koniec mojego dwumiesiecznego Black & White.
chlip

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora Odpowiedz z cytatem
.nomis
Bóg


Dołączył: 29 Wrz 2001
Posty: 6641
Skąd: Szczecin

PostWysłany: Czw Wrz 05, 2002 2:53 pm Powrót do góry

No to jak? A przedtem działało?
_________________
Szczecin w kajaku.

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odpowiedz z cytatem
Krzychu
Starszyzna wioski


Dołączył: 21 Mar 2002
Posty: 1197
Skąd: Borówiec

PostWysłany: Czw Wrz 05, 2002 2:59 pm Powrót do góry

Przedtem mu działało bo miał pirata... chyba
_________________
GG: 1392436

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odpowiedz z cytatem
besn
Wyznawca


Dołączył: 28 Sie 2002
Posty: 243

PostWysłany: Czw Wrz 05, 2002 7:58 pm Powrót do góry

jak ci bardzo zależy to albo format albo zainstaluj se win me

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora WP Kontakt Odpowiedz z cytatem
.nomis
Bóg


Dołączył: 29 Wrz 2001
Posty: 6641
Skąd: Szczecin

PostWysłany: Czw Wrz 05, 2002 9:14 pm Powrót do góry

Albo ściągnij patcha 1.1. Może wtedy będzie działać?
_________________
Szczecin w kajaku.

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odpowiedz z cytatem
Aero
Administrator


Dołączył: 22 Maj 2001
Posty: 2537
Skąd: Warszawa

PostWysłany: Czw Wrz 05, 2002 10:13 pm Powrót do góry

To co ty masz pirata czy oryginała? Zrób tak jak mówiłem - nie wybieraj "Przejdź do wyboru chowańca" tylko "Zacznij normalną grę" (czy jakoś tak).
_________________


Oh my god, they killed Kenny! You bastards!

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora WP Kontakt Numer ICQ Odpowiedz z cytatem
MiriV
Wyznawca


Dołączył: 08 Lip 2002
Posty: 229
Skąd: Tarnów City | Windy City

PostWysłany: Sob Wrz 07, 2002 9:00 am Powrót do góry

Już dziala zamierzam se kupic Win ME ale narazie działa thnx all za pomoc
:

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora Odpowiedz z cytatem
.nomis
Bóg


Dołączył: 29 Wrz 2001
Posty: 6641
Skąd: Szczecin

PostWysłany: Sob Wrz 07, 2002 9:33 am Powrót do góry

Eeee tam. Zainstaluj lepiej WinXP. On jest najlepszy . Chociaż nie działa na nim... THEME PARK i... AIRLINE TYCOON!!! To największy minus. Ale poza tym... Działa nawet Populous 1 . Naprawdę!
_________________
Szczecin w kajaku.

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odpowiedz z cytatem
Wyświetl posty z ostatnich:   
Forum Black and White PL Strona Główna » Sprzęt
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)

Strona 1 z 1
To forum jest zablokowane, nie możesz pisać dodawać ani zmieniać na nim czegokolwiek Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi
Skocz do:  
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


Powered by phpBB © 2001, 2002 phpBB Group :: Theme & Graphics by Daz