Forum Black and White PL Strona Główna Black and White PL
Największe forum o BW w Polsce 
 [Rejestracja]  [Edit Profil] [FAQ] [Szukaj]  [Grupy]
[Użytkownicy] [Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości] [Zaloguj]
W pewnym momencie mi sie zacina i musze restartowac kompa

To forum jest zablokowane, nie możesz pisać dodawać ani zmieniać na nim czegokolwiek Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi
Forum Black and White PL Strona Główna » Sprzęt
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
coolzizi
Nawrócony


Dołączył: 01 Wrz 2002
Posty: 1
Skąd: Walbrzych

PostWysłany: Nie Wrz 01, 2002 8:17 am Powrót do góry

W pewnym momencie mi sie zacina i musze restartowac kompa. Zaciecie to nastepuje po paru minutach grania.
_________________
ZiZi

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odpowiedz z cytatem
Selion
Stała forumowiczka


Dołączył: 06 Maj 2002
Posty: 440

PostWysłany: Nie Wrz 01, 2002 10:53 am Powrót do góry

sprawdź czy inne gry też się tak zacinają, ale nie te które już są zainstalowane. Zainstaluj jakąś nową grę. Jeśli będzie chodzić dobrze, to podaj chociaż jaki masz sprzęt, wtedy może pomogę.

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora Odpowiedz z cytatem
.nomis
Bóg


Dołączył: 29 Wrz 2001
Posty: 6641
Skąd: Szczecin

PostWysłany: Nie Wrz 01, 2002 11:44 am Powrót do góry

Masz patcha? Zainstaluj go i będzie po problemie! No chyba, że masz pirata, to wtedy problem skończy się po kupieniu orginału .
_________________
Szczecin w kajaku.

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odpowiedz z cytatem
Aero
Administrator


Dołączył: 22 Maj 2001
Posty: 2537
Skąd: Warszawa

PostWysłany: Nie Wrz 01, 2002 2:38 pm Powrót do góry

Też to kiedyś miałem, i chyba nie tylko ja. Nie jestem pewien jak to rozwiązałem. Ale najprawdopodobniej przez wyłączenie antywirusa na czas gry - on zżerał mnóstwo RAMu. Z resztą ja w ogóle nie mam prawie żadnych programów w autostarcie - tylko programy do myszki (wstrząsy i dodatkowe przyciski ). Także wyłącz programy w prawym dolnym rogu. Oprócz tego w ustawieniach B&W (katalog z grą\Setup.exe) zmniejsz głębię kolorów na 16bitów - to też mi zwalniało grę. Poza tym tak jak mówili przedmówcy - podaj jaki masz sprzęt i zainstaluj patcha. Jeśli masz pirata, to i tak nie będziesz grał przez Internet, więc wersja 1.10 wystarczy. Jeśli masz oryginała i zamiar grania online, zainstaluj patcha 1.20. Oba powinni być na naszym serwerze (http://fans.cenega.com/bw/) , ale jeśli by nie działało, wersję 1.20 masz tutaj.
_________________


Oh my god, they killed Kenny! You bastards!

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora WP Kontakt Numer ICQ Odpowiedz z cytatem
Wyświetl posty z ostatnich:   
Forum Black and White PL Strona Główna » Sprzęt
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)

Strona 1 z 1
To forum jest zablokowane, nie możesz pisać dodawać ani zmieniać na nim czegokolwiek Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi
Skocz do:  
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


Powered by phpBB © 2001, 2002 phpBB Group :: Theme & Graphics by Daz