Zobacz poprzedni temat
:: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Assasin
Wyznawca
|
Wysłany:
Sob Sie 31, 2002 11:16 am |
|
|
Ja teeeż czytam to forum może się nie odzywam ale jestem . |
|
|
|
Zerat
Dark Templar

|
Wysłany:
Sob Sie 31, 2002 11:17 am |
|
|
nie twirdze ze to forum mi sie nie podoba ja tylko mowie ze tu sie o B&W juz nie gada i tyle
ile ludzi gra jeszce w B&W na necie nie mam pojecia ja na necie w nia nigdy nie gralem ale z tego co mi mowiles to nawet niewielu z was forumowiczow gra w tym "klanie"
co do tego ze roznych ludzi wciagaja rozne gry to sie w pelni z tym zgadzam w koncu jeden lubi FPP a inyy RPG, mam kolege ktory do dzis gra w bolders gate 1 i to sie nazywa zapalony gracz
jesli chodzi o to ze nie gram w B&W to powiem ogulnie ze przestaje grac w jakas gre w kilku przypadkach a oto one:
- przechodze dana gre do konca a tryb multiplayer mi sie nie podoba
- dostyaje inna nowsza gre ktora mi sie bardziej podoba
- uznaje ze dana gra z czasem robi sie coraz bardziej nudna i pochlania zbyt duzo czasu
war3 to dobra gra nie ma sie co dziwic ze cala rodzina ja lubi jak jest w przypadku tych wymienionych w moim wczesniejszym poscie co do wypowiedzi nomisa ze war3 mu sue nie podoba uszanuje to i niebede sie z nim klucil bo by bylo jak kiedys z najlepszym chowancem itp.
na koniec male pytanko .. powiedziales ze B&W nie jest strategia .. to powiedz mi do jakiego gatunku zalicza sie B&W ?????
jeszcze mala korekta ... jesli odstraszam ludzi to szczeze watpie bo byscie pisali w innych topicach do ktorych nie mam zamiaru zagladac a wy piszecie tylko w "Zmiany " i "?????" _________________
Szanuj przyjaciół gg 1028815 |
|
|
|
Aero
Administrator

|
Wysłany:
Sob Sie 31, 2002 11:40 am |
|
|
No własnie o to chodzi, że nie zalicza się do żadnego gatunku, według mnie B&W tworzt nowy gatunek gier. Porównaj B&W do Age of Empires albo Civilization. Czy naprawdę wg. ciebie to ten sam gatunek?
A co do końca twojej wypowiedzi: forum dopiero ruszyło, daj nam czas. Już się powoli rorkręca  _________________
Oh my god, they killed Kenny! You bastards! |
|
|
|
Selion
Stała forumowiczka

|
Wysłany:
Sob Sie 31, 2002 11:47 am |
|
|
Warcraft 3 to dobra gra.. owszem dobra, nie wspaniała, nie przełomowa, nie nowatorska, nie wnosi nic nowego.. po prostu dobra jak tysiące innych gier... przynajmniej ja tak myślę.
Są gry, które się nigdy nie zapomni, Valkyrie profil, Drakan, DK i B&W do nich należą, zawsze będę do nich wracać, bo wiem, że za każdym razem odkryję coś nowego i będą mi dawać tyle radości co za pierwszym razem. Nadal gram w B&W co widać po wieku i wytrenowaniu mojego chowańca... że tak powiem... grałam, gram i grać będę
A jeśli nie podoba ci się forum... hmm.. przychodzisz tu oglądać jego oprawę graficzną czy pisać? Wielu ludzi nie przychodziło po zmianie serwera, bo:
nie znali nowego adresu;
B&W stało się już umiarkowanie starą grą, więc nie mieli nowych problemów, teamtów i zagadnień;
kiedy na starym serwerze były błędy, wiele osób się zniechęciło i już wtedy mało ludzi pisało;
są wakcje.. podczas szkoły będzie się tu częściej zaglądało, by odetchnąć;
itp... |
|
|
|
ASBogiem
Nawrócony
|
Wysłany:
Sob Sie 31, 2002 12:56 pm |
|
|
gry w ktore ja gram to Jedi Knight 2 [ jestem w klanie ] .
Counter Strike [ jestem w klanie ].
BnW CI w to gram tylko z Buahahahaha poniewaz niemam z kim innym
[ w klanie nie jestem zadnym ].
czasmi w Soldata i w quake 3 ale co do BnW ta gra sie chyba znudzic niemoze szczegolnie na Multi ... _________________ nr gadu gadu to 3169277 |
|
|
|
Zerat
Dark Templar

|
Wysłany:
Nie Wrz 01, 2002 10:59 am |
|
|
kazdy ma sentyment do jakiejs gry... ja mam do warcrafta2 i duke nukem 3d bo sa to moje pierwsze gry w jakie gralem na PC
pierwsze objawy tego ze ludzie mieli dosc tego forum to jest "off topic" ktory teraz jest juz bardzo powszechny .. wlasnie dlatego odeszli pierwsi weterani (miedzyinnymi ja), szczeze powiem nie przypominam sobie zadnych bledow na tym forum zeby cos sie psulo .. chyba ze to bylo po moim odejsciu a z czasem zaczely sie te zmianny adresow .. pierw z im grouip na cengane a potem kolejne zmiany samego forum
Aero ... zgodze sie ze trudno okreslic gatunek tej gry .. jednak ja traktuje ja jak strategie bo trzeba dobrze myslec .. wiedziec kiedy uzyc chowanca a kiedy jakiego czaru co oczywiscie niewielu umie
teraz do przedmowcy ... gratuluje wytrwalosci w graniu .. grasz w bardzo dobre gry jednak w klanach jest ciezko _________________
|
|
|
.nomis
Bóg

|
Wysłany:
Nie Wrz 01, 2002 11:38 am |
|
|
Nie błędów??? A nie pamiętasz braku polskich liter, Errorów na forum albo nie pokazywania ostatnich (lub kilku ostatnich) postów?
Poza tym nie odszedłeś z forum dopóki ragularnie tu zaglądasz. _________________ Szczecin w kajaku. |
|
|
|
Zerat
Dark Templar

|
Wysłany:
Pon Wrz 02, 2002 10:33 am |
|
|
jedyny blad jaki znam z tego forum to brak polskich liter ... a jest to obecnie ... tak ja nie mam polskich liter i dlatego moje posty ich nie posoadaja w 99% _________________
|
|
|
Aero
Administrator

|
Wysłany:
Pon Wrz 02, 2002 12:50 pm |
|
|
Chyba wszyscy mają oprócz ciebie... Poszperaj w opcjach, pozmieniaj coś, czasami najgłupsza rzecz moze coś psuć, takie już są komputery  _________________
Oh my god, they killed Kenny! You bastards! |
|
|
|
|