Forum Black and White PL Strona Główna Black and White PL
Największe forum o BW w Polsce 
 [Rejestracja]  [Edit Profil] [FAQ] [Szukaj]  [Grupy]
[Użytkownicy] [Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości] [Zaloguj]
Czy wam sie coś pieprzy wogóle?
Idź do strony 1, 2  Następny
To forum jest zablokowane, nie możesz pisać dodawać ani zmieniać na nim czegokolwiek Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi
Forum Black and White PL Strona Główna » Sprzęt
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Luktron
Wieśniak


Dołączył: 14 Cze 2002
Posty: 51

PostWysłany: Pią Lip 05, 2002 8:03 pm Powrót do góry

to samo co w temacie. Mi prócz całego komputera to nic

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odpowiedz z cytatem
Aero
Administrator


Dołączył: 22 Maj 2001
Posty: 2537
Skąd: Warszawa

PostWysłany: Pią Lip 05, 2002 8:23 pm Powrót do góry

Jak już nie masz co pisać to po prostu nic nie pisz. A na liczbę postów nikt nie patrzy (to na wypadek, gdyby ci przyszło do głowy sobie je nabijać [posty]).

MTFBWU
_________________


Oh my god, they killed Kenny! You bastards!

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora WP Kontakt Numer ICQ Odpowiedz z cytatem
Luktron
Wieśniak


Dołączył: 14 Cze 2002
Posty: 51

PostWysłany: Pią Lip 05, 2002 8:24 pm Powrót do góry

Sorx ale chciałęm cokolwiek napisać w tym temacie.

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odpowiedz z cytatem
Fredi
Trener chowańców


Dołączył: 04 Sty 2002
Posty: 2296
Skąd: R.W.

PostWysłany: Sob Lip 06, 2002 8:05 am Powrót do góry

niby po co???
_________________
"prawdziwego przyjaciela poznasz po tym, ze wbije ci noz od przodu"

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odpowiedz z cytatem
Krzychu
Starszyzna wioski


Dołączył: 21 Mar 2002
Posty: 1197
Skąd: Borówiec

PostWysłany: Nie Lip 07, 2002 11:10 am Powrót do góry

Żeby się pokazać
_________________
GG: 1392436

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odpowiedz z cytatem
k.offana
Nawrócony


Dołączył: 05 Lip 2002
Posty: 41

PostWysłany: Pon Lip 08, 2002 12:13 pm Powrót do góry

A ja mam kłopot. Jak chcę grać online w CI, to piszę poprawne hasło, a tu mówi, że nie! To co mam zrobić?

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odpowiedz z cytatem
Selion
Stała forumowiczka


Dołączył: 06 Maj 2002
Posty: 440

PostWysłany: Pon Lip 08, 2002 1:58 pm Powrót do góry

Acha, rozumiem, piszesz hasło, a tu nagle wyskakuje Ci komunikat: "że nie!", a może źle przeczytałaś? Może było napisane: "żenię!" w domyśle się oczywiście . jeśli tak to wiem w czym problem, twoje hasło oznajmia, że się właśnie żeni i nie jes dostępne A tak serio, to wejdź w swój profil na www.bwgame.com i zmień hasło, może to coś pomoże?

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora Odpowiedz z cytatem
Krzychu
Starszyzna wioski


Dołączył: 21 Mar 2002
Posty: 1197
Skąd: Borówiec

PostWysłany: Pon Lip 08, 2002 6:15 pm Powrót do góry

Coś takiego było w B&W ale po zainstalowaniu patha można było grać.
_________________
GG: 1392436

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odpowiedz z cytatem
Aero
Administrator


Dołączył: 22 Maj 2001
Posty: 2537
Skąd: Warszawa

PostWysłany: Pon Lip 08, 2002 6:31 pm Powrót do góry

Wejdź na http://www.bwgame.com/creatureisle/register/ . Tam podaj swój Login i hasło z B&W. Potem spróbuj zagrać w CI.
_________________


Oh my god, they killed Kenny! You bastards!

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora WP Kontakt Numer ICQ Odpowiedz z cytatem
Selion
Stała forumowiczka


Dołączył: 06 Maj 2002
Posty: 440

PostWysłany: Pon Lip 08, 2002 6:55 pm Powrót do góry

Aero, nie jestem tak całkiem pewna czy to w tym problem, dzisiaj chciałam sobie pograć sieciowo i mi także pokazał się komunikat: "hasło nieprawidłowe", a przecież wcześniej wszystko chodziło, nie licząc tego przed formatem, ach, jak nie urok to....

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora Odpowiedz z cytatem
Aero
Administrator


Dołączył: 22 Maj 2001
Posty: 2537
Skąd: Warszawa

PostWysłany: Pon Lip 08, 2002 7:31 pm Powrót do góry

Nie mówię, że to rozwiąże problem. Ja też to miałem, a potem nagle, bez specjalnego powodu, zaczęło działąć. Ale w tej chwili, gdy nic innego nie przychodzi do głowy, i to jest dobre. Spróbować można.
_________________


Oh my god, they killed Kenny! You bastards!

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora WP Kontakt Numer ICQ Odpowiedz z cytatem
Fredi
Trener chowańców


Dołączył: 04 Sty 2002
Posty: 2296
Skąd: R.W.

PostWysłany: Wto Lip 09, 2002 5:36 pm Powrót do góry

hmm, a moze koffana nie dostałas maila potwierdzajacego? znaczy moze dostałas, ale nie kliknełas na link... a wogole to dzieki aero, nie wiedziałem ze trzeba sie ponownie zarejestrowac zeby w CI grac
_________________
"prawdziwego przyjaciela poznasz po tym, ze wbije ci noz od przodu"

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odpowiedz z cytatem
.nomis
Bóg


Dołączył: 29 Wrz 2001
Posty: 6641
Skąd: Szczecin

PostWysłany: Wto Lip 09, 2002 6:21 pm Powrót do góry

Ja etż nie wiedziałem. Dziędi .
_________________
Szczecin w kajaku.

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odpowiedz z cytatem
k.offana
Nawrócony


Dołączył: 05 Lip 2002
Posty: 41

PostWysłany: Sro Lip 10, 2002 10:41 am Powrót do góry

A tam. I tak nie działa. Najwyżej nie będę grać sieciowo:(

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odpowiedz z cytatem
Selion
Stała forumowiczka


Dołączył: 06 Maj 2002
Posty: 440

PostWysłany: Sro Lip 10, 2002 12:44 pm Powrót do góry

nie masz co żałować. Zazwyczaj przy grze sieciowej komputery nie są zsynchronizowane, więc taka gra nie ma sensu. To co widzisz ty niekoniecznie jest stanem faktycznym i np: mając parę wiosek i dobierając się do przeciwnika nagle przegrywasz. Najgorsze jest to, że w sieci nie możesz podelektować się grą, ponieważ musisz od razu iść szturmem na wroga. W takim razie dobrzy bogowie już na wstępie są wyeliminowani. więc drogą selekcji zostają jedynie ci źli.... dobro przegrywa??? Heh, no cóż... jak dobrze być złym

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora Odpowiedz z cytatem
k.offana
Nawrócony


Dołączył: 05 Lip 2002
Posty: 41

PostWysłany: Sro Lip 10, 2002 1:22 pm Powrót do góry

Tak, złym... Tylko chowaniec zły jest obrzydliwy... Ja tam wolę mojego neutralnego:)

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odpowiedz z cytatem
Selion
Stała forumowiczka


Dołączył: 06 Maj 2002
Posty: 440

PostWysłany: Sro Lip 10, 2002 3:10 pm Powrót do góry

wygląd chowańca można bardzo łatwo zmienić

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora Odpowiedz z cytatem
Aero
Administrator


Dołączył: 22 Maj 2001
Posty: 2537
Skąd: Warszawa

PostWysłany: Sro Lip 10, 2002 4:48 pm Powrót do góry

Sel no już nie ukrywaj tak, że razem graliśmy. Hehe przeżyłaś ze mną swój pierwszy raz LOL A nie, chyba drugi

Koffana - po prostu popróbuj - mówię ci, mi tak nagle, bez specjalnej przyczyny, zadziałało. Z resztą, jak chcesz grać w Necie to po prostu zagraj w B&W, chyba że ci na małym chowańcu zależy.
_________________


Oh my god, they killed Kenny! You bastards!

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora WP Kontakt Numer ICQ Odpowiedz z cytatem
.nomis
Bóg


Dołączył: 29 Wrz 2001
Posty: 6641
Skąd: Szczecin

PostWysłany: Sro Lip 10, 2002 10:45 pm Powrót do góry

MMMmhyhehe... Swój pierwszy raz ( ) . No tak... Już po ślubie .
_________________
Szczecin w kajaku.

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odpowiedz z cytatem
shen-sung
Wieśniak


Dołączył: 12 Lip 2002
Posty: 73

PostWysłany: Pią Lip 12, 2002 2:54 pm Powrót do góry

ja mam dwa problemy

pierwszy jak mam CI to nie mogę grać w bnw

drugi nie mogę zainstalować polskiej wersji CI bo mi się robią błędy albo się komp wiesza albo się sam resetuje

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odpowiedz z cytatem
Aero
Administrator


Dołączył: 22 Maj 2001
Posty: 2537
Skąd: Warszawa

PostWysłany: Pią Lip 12, 2002 6:04 pm Powrót do góry

Odpowiedź na oba pytania: kup oryginały.
_________________


Oh my god, they killed Kenny! You bastards!

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora WP Kontakt Numer ICQ Odpowiedz z cytatem
shen-sung
Wieśniak


Dołączył: 12 Lip 2002
Posty: 73

PostWysłany: Nie Lip 14, 2002 11:30 am Powrót do góry

mam orginały większość moich gier to orginały a poza tym na taką dobrą grę jak black & white czy Creature Isle forsy mi nie szkoda

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odpowiedz z cytatem
.nomis
Bóg


Dołączył: 29 Wrz 2001
Posty: 6641
Skąd: Szczecin

PostWysłany: Nie Lip 14, 2002 12:53 pm Powrót do góry

CI nie jest dodatkiem, jak Światowe Życie na przykład. To inna gra. Możesz dalej grać w BW, ale musisz mieć w czytniku CD od BW, a nie od CI.

Jak to? Resetuje się?? To ja nie wiem...
_________________
Szczecin w kajaku.

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odpowiedz z cytatem
Krzysiek_13
Nawrócony


Dołączył: 28 Cze 2002
Posty: 10
Skąd: Rzeszów

PostWysłany: Nie Lip 14, 2002 10:49 pm Powrót do góry

Ja też miałem ten problem z resetowaniem, strasznie wkuszające ja to rozwiązałem ze sobie instalnąłem win Xp ale może być też 2000
_________________
RED COME BACK!

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Numer GG Odpowiedz z cytatem
shen-sung
Wieśniak


Dołączył: 12 Lip 2002
Posty: 73

PostWysłany: Wto Lip 16, 2002 9:14 am Powrót do góry

Nomis tu nie chodzi o to że jestem debilem i mam w napędzie złą płytę tylko o to że jak mam zainstalowane CI a chcę uruchomić B&W (mam w napędzie płytę z oryginalnym B&W) to pisze runblack.exe spowodował wystąpienie błędu i nastąpi zamknięcie programu. ale jak usunę CI to B&W uruchamia się normalnie.

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odpowiedz z cytatem
.nomis
Bóg


Dołączył: 29 Wrz 2001
Posty: 6641
Skąd: Szczecin

PostWysłany: Wto Lip 16, 2002 12:09 pm Powrót do góry

Chyba się nie obraziłeś, co? Niektórzy mogą nie wiedzieć i wcale nie świadczy to o ich debiliźmie.
_________________
Szczecin w kajaku.

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odpowiedz z cytatem
shen-sung
Wieśniak


Dołączył: 12 Lip 2002
Posty: 73

PostWysłany: Sro Lip 17, 2002 3:51 pm Powrót do góry

Nie obraziłem się ale wiesz co może być nie tak bo ja już tracę pomysły w B&W sprawdzałem cr mind profil i wszystko jest ok (jest z B&W'a a nie z CI). Nie wiem co to jest wirus nie (sprawdzałem). Pliki nie no to co do cho****. a jakby tego było mało nie mogę zainstalować clan patcha.

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odpowiedz z cytatem
EX_Men
Starszyzna wioski


Dołączył: 18 Lip 2002
Posty: 1006
Skąd: Poznań

PostWysłany: Pon Lip 22, 2002 7:43 am Powrót do góry

O co wy się tutaj spieracie? Przecież Black&White to jedna z najbardziej nabizowanyh błedami gier pod każdym systemem operacyjnym... ile razy mieliście reset kreatury?
_________________

gg: 3807445

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora WP Kontakt Numer ICQ Odpowiedz z cytatem
Selion
Stała forumowiczka


Dołączył: 06 Maj 2002
Posty: 440

PostWysłany: Pon Lip 22, 2002 10:14 am Powrót do góry

Shen, tez mialam taki blad, teraz gre musze odpalac bezposrednio z katalogu B&W, ale to i tak nie zawsze dziala.

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora Odpowiedz z cytatem
shen-sung
Wieśniak


Dołączył: 12 Lip 2002
Posty: 73

PostWysłany: Pon Lip 22, 2002 8:27 pm Powrót do góry

grzebałem już w plikach i nic ale w rejestrze nie mam zamiaru (ale to chyba jedyne rozwiązanie)

A i jedno pytanie Selion masz CI??

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odpowiedz z cytatem
Wyświetl posty z ostatnich:   
Forum Black and White PL Strona Główna » Sprzęt
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony 1, 2  Następny
Strona 1 z 2
To forum jest zablokowane, nie możesz pisać dodawać ani zmieniać na nim czegokolwiek Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi
Skocz do:  
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


Powered by phpBB © 2001, 2002 phpBB Group :: Theme & Graphics by Daz