Forum Black and White PL Strona Główna Black and White PL
Największe forum o BW w Polsce 
 [Rejestracja]  [Edit Profil] [FAQ] [Szukaj]  [Grupy]
[Użytkownicy] [Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości] [Zaloguj]
Multiplayer problem:/

Napisz nowy temat Odpowiedz do tematu
Forum Black and White PL Strona Główna » Black & White (+ Creature Isle)
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
lampardos
Nawrócony


Dołączył: 05 Mar 2011
Posty: 20

PostWysłany: Sro Lut 22, 2012 4:26 pm Powrót do góry

Z 3 kumplami chce zagrać w B&W mam 1.2 oni tez spatchuja jutro i nie widze opcji zaloz gre lub podobne szukalem na tym forum i nie moge znalezc moze wie ktos co i jak??

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odpowiedz z cytatem
Zerat
Dark Templar


Dołączył: 03 Sty 2002
Posty: 9642
Skąd: Adun

PostWysłany: Sro Lut 22, 2012 4:50 pm Powrót do góry

http://www.kayssplace.com/files/index.php?display=970
ewentualnie hamachi
_________________

Szanuj przyjaciół gg 1028815

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odpowiedz z cytatem
lampardos
Nawrócony


Dołączył: 05 Mar 2011
Posty: 20

PostWysłany: Sro Lut 22, 2012 5:15 pm Powrót do góry

mam hamachi i to co dalej?? bo nowy jestem i nie wiem ciezko jakos mi idzie to,

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odpowiedz z cytatem
lampardos
Nawrócony


Dołączył: 05 Mar 2011
Posty: 20

PostWysłany: Sro Lut 22, 2012 5:20 pm Powrót do góry

mozesz krok po kroku bo ja nie czaje i nie moge samemu.

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odpowiedz z cytatem
Guaulden
Starszyzna wioski


Dołączył: 28 Sie 2007
Posty: 992
Skąd: ja mam ten łupież?!

PostWysłany: Sro Lut 22, 2012 7:04 pm Powrót do góry

Hamachi pozwala utworzyc wirtualną sieć Lan. Gdy utworzysz na nim swoją sieć, a twoi znajomi się do niej dołącza, w TEORII bedziecie sie widzieć na ekranie wyboru gry. W praktyce trzeba wprowadzić parę konfiguracji w ustawieniach sieci, co było już opisywane na forum- musisz poszukac sam, albo ktos poda link za mnie, poniewaz obecnie pisze z komorki i przeszukiwanie przez nia forum jest nie na moje nerwy .
_________________

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Numer GG Tlen Odpowiedz z cytatem
lampardos
Nawrócony


Dołączył: 05 Mar 2011
Posty: 20

PostWysłany: Sro Lut 22, 2012 7:52 pm Powrót do góry

Dobra dobra az taki glupi nie jestem ze lana obslugiwac nie moge:P
poszukam na forum tego ale pewnie i tak poprosze o linka pozniej

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odpowiedz z cytatem
lampardos
Nawrócony


Dołączył: 05 Mar 2011
Posty: 20

PostWysłany: Sro Lut 22, 2012 8:00 pm Powrót do góry

Ludziska ja zem znalazl to i zrobil to ;P skonfigurowalem i moze ktos na testy?? przez hamachi 1.2 bo moi kumple nieogary wiec ciezko bylo by pisac tu jak ktos wie i chce pomoc przez hamachi

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odpowiedz z cytatem
lampardos
Nawrócony


Dołączył: 05 Mar 2011
Posty: 20

PostWysłany: Sro Lut 22, 2012 8:58 pm Powrót do góry

a wlasnie mam problem z zmiana chowanca na leoparda ciagle jak probuje zmienic go z tigera to wlaczam gre i laduje sie do polowy i wylacza:/ ciagle tak kiedys zmienialem bez problemu ale na 1.0 patchu a mam 1.2 nie dziala

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odpowiedz z cytatem
Guaulden
Starszyzna wioski


Dołączył: 28 Sie 2007
Posty: 992
Skąd: ja mam ten łupież?!

PostWysłany: Sro Lut 22, 2012 10:23 pm Powrót do góry

Cytat:
ciagle tak kiedys zmienialem bez problemu ale na 1.0 patchu a mam 1.2 nie dziala

A można wiedzieć jakim programem? Większość z nich jest pod 1.0 lub 1.1, 1.2 właśnie większość nie działa i znam ten ból- teraz nie mogę już sobie zmienić świątyni, czy koloru gracza.
_________________

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Numer GG Tlen Odpowiedz z cytatem
lampardos
Nawrócony


Dołączył: 05 Mar 2011
Posty: 20

PostWysłany: Czw Lut 23, 2012 2:24 pm Powrót do góry

ze strony black or white, bwedit.

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odpowiedz z cytatem
Guaulden
Starszyzna wioski


Dołączył: 28 Sie 2007
Posty: 992
Skąd: ja mam ten łupież?!

PostWysłany: Czw Lut 23, 2012 2:35 pm Powrót do góry

Cytat:
ze strony black or white, bwedit

Właśnie to sprawdziłem. To jest Kong, a on nie działa na spatchowanej wersji gry. W ogóle korzystanie z niego jest nierozważne, bo z łatwością może on popsuć ci grę i na dodatek nie można zrobić buckupu takiego chowańca- pozostaje jedynie kopiowanie całego folderu z grą, bo dane na jego temat są rozproszone po całości.

@Down
Być może to właśnie powodowało większość problemów.
_________________


Ostatnio zmieniony przez Guaulden dnia Czw Lut 23, 2012 3:18 pm, w całości zmieniany 1 raz

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Numer GG Tlen Odpowiedz z cytatem
jeden1
Hodowca chowańców


Dołączył: 11 Lip 2008
Posty: 1698
Skąd: Z braku poczucia humoru.

PostWysłany: Czw Lut 23, 2012 2:53 pm Powrót do góry

A Kong nie niszczył też wpisów rejestru?
_________________
Gdyby człowiek znalazł kraj mlekiem i miodem płynącym, stwierdziłby, że nie lubi ani mleka, ani miodu.

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odpowiedz z cytatem
lampardos
Nawrócony


Dołączył: 05 Mar 2011
Posty: 20

PostWysłany: Czw Lut 23, 2012 5:43 pm Powrót do góry

nie macie innego programu?? a wlasnie co do multi znalazlem kogos do przetestowania multi ja wchodze widze szare z prawej i biezace gry lewej ja go nie widze ale on mnie ta czemu tak?? hamachi obaj mamy

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odpowiedz z cytatem
Guaulden
Starszyzna wioski


Dołączył: 28 Sie 2007
Posty: 992
Skąd: ja mam ten łupież?!

PostWysłany: Pią Lut 24, 2012 11:01 pm Powrót do góry

A które z was założyło sieć na hamachi? Z resztą, to nie takie ważne. Ważniejsze jest to, że może to nie system któregoś z was blokuje, ale ustawienia samego programu- może włączone jest u jednego z was jakieś szyfrowanie, albo ograniczanie dostępu? Bardziej bym stawiał na twojego kologę, skoro on moze ciebie widziec (czyli de facto dajesz mu caly dostep, jakiego potrzebuje), a on nie wyłączył jakichś zabezpieczeń.
_________________

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Numer GG Tlen Odpowiedz z cytatem
lampardos
Nawrócony


Dołączył: 05 Mar 2011
Posty: 20

PostWysłany: Sob Lut 25, 2012 12:25 am Powrót do góry

spytam sie go czy konfigurowal tak jak na forum, jezeli to od tego zalezy to moi kumple beda zieloni normalnie bo co ich rozumowania to oni by to robili z godzine:D

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odpowiedz z cytatem
Guaulden
Starszyzna wioski


Dołączył: 28 Sie 2007
Posty: 992
Skąd: ja mam ten łupież?!

PostWysłany: Sob Lut 25, 2012 12:56 am Powrót do góry

Nakręć im filmik
_________________

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Numer GG Tlen Odpowiedz z cytatem
lampardos
Nawrócony


Dołączył: 05 Mar 2011
Posty: 20

PostWysłany: Sob Lut 25, 2012 10:25 am Powrót do góry

ale to napewno z ta konfiguracja co na forum jest czy trza cos innego? zebym kumpli w blad nie wprowadzal

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odpowiedz z cytatem
jeden1
Hodowca chowańców


Dołączył: 11 Lip 2008
Posty: 1698
Skąd: Z braku poczucia humoru.

PostWysłany: Sob Lut 25, 2012 11:31 am Powrót do góry

To jest B&W. Tutaj nic nie jest pewne. Ta gra jest nawet skłonna wołać Cię po imieniu. Szczerze mówiąc, to absolutna niepewność jest chyba największym urokiem tej gry. Aczkolwiek z opisu wydaje się, iż możliwa jest opcja, aby to właśnie był problem
_________________
Gdyby człowiek znalazł kraj mlekiem i miodem płynącym, stwierdziłby, że nie lubi ani mleka, ani miodu.

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odpowiedz z cytatem
Wyświetl posty z ostatnich:   
Forum Black and White PL Strona Główna » Black & White (+ Creature Isle)
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)

Strona 1 z 1
Napisz nowy temat Odpowiedz do tematu
Skocz do:  
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


Powered by phpBB © 2001, 2002 phpBB Group :: Theme & Graphics by Daz