Zobacz poprzedni temat
:: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
sugoi
Nawrócony
|
Wysłany:
Nie Sie 07, 2011 1:33 pm |
|
|
Mam mały problem na mapie 4, bo postawiłam mur, ale nie da się postawić bramy. Zaatakowali mnie aztekowie? i nie mam jak ich rozgromić, bo nie mam łuczników. I niestety coś nie idzie mi ich zrobienie. Może gdzieś to pisze a ja o tym nie wiem:P, mam angielską wersję.
Jak się ich robi? |
|
|
|
Zerat
Dark Templar

|
Wysłany:
Nie Sie 07, 2011 5:47 pm |
|
|
Witam
Zaczne od bramy .. o ile dobrze kojarze stawia sie ja na juz istniejacej czesci muru, nie na pustej przestrzeni pomiedzy 2 koncami muru
Lucznikow .. normalnie, stawiasz namiot od lucznikow, i sie ludzie schodza, ewentualnie zbierasz ludzi "recznie"
potem wybierasz oddzial lucznikow i karzesz im isc na mur (tak kalby normalnie mieli gdzies isc tylko klikasz na mur)
mam nadzieje ze to pomoglo
Pozro _________________
Szanuj przyjaciół gg 1028815 |
|
|
|
Guaulden
Starszyzna wioski

|
Wysłany:
Pon Sie 08, 2011 6:15 pm |
|
|
Cytat: |
Lucznikow .. normalnie, stawiasz namiot od lucznikow, i sie ludzie schodza, ewentualnie zbierasz ludzi "recznie" |
Dodam jeszcze, że do werbowania ich buduje się osobny rodzaj koszar (takie długie, ze strzelnicą), bo myślę, że to chyba właśnie w tym tkwi problem.
Cytat: |
stawia sie ja na juz istniejacej czesci muru |
I niekoniecznie już wybudowanej, ważne, aby fundamenty stały. _________________
 |
|
|
|
Evilz
Starszyzna wioski
|
Wysłany:
Pon Sie 08, 2011 9:11 pm |
|
|
Hmm...Ciężka sprawa od czego by tu zacząć - pszczółek czy bocianów...Pszczółek !
Więc posłuchaj , jest mama pszczółka i tata pszczółka , kiedy bardzo baaardzo się lubią powstaje mała pszczółka.Mama i tata pszczółki bardzo o nią dbają a kiedy ona dorośnie zostaje łucznikiem.Rozumiesz ?  |
|
|
|
|