Forum Black and White PL Strona Główna Black and White PL
Największe forum o BW w Polsce 
 [Rejestracja]  [Edit Profil] [FAQ] [Szukaj]  [Grupy]
[Użytkownicy] [Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości] [Zaloguj]
Problem z głosem w grze
Idź do strony 1, 2  Następny
Napisz nowy temat Odpowiedz do tematu
Forum Black and White PL Strona Główna » Black & White (+ Creature Isle)
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Anda
Stała forumowiczka


Dołączył: 07 Lip 2008
Posty: 661
Skąd: Szczecin

PostWysłany: Czw Sie 19, 2010 6:30 am Powrót do góry

Zaczynam grać i od raazu mam problem.... -,- Otóż: zainstalowałam sobie BnW, ściągam łatkę, leoparda, włączam grę, a tu bam zamiast głosu, moje głośniki szumią... I teraz mam takie pytanie mógł by ktoś (ktoś kto ma oryginał ) podrzucić mi folder z dźwiękami z gry? Bo u mnie plik ten został raczej uszkodzony, a bez tego mrrrruczenia mojego kotka to troszku słabo ^^

Edit: tak, tak wiem opcja szukaj nie gryzie, ale większość "pomocy" u mnie nie działczy , a granie bez głosu mnie dołuje więc chciałabym aby ktoś mi podrzucił nie uszkodzony plik... A jeśli chcesz mi powiedzieć, że mam pirata siedź cicho, bo mam oryginał
_________________
Jeśli chcesz mi coś powiedzieć, mów wprost...


Opcja "Szukaj" nie gryzie... Tylko połyka w całości...

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Numer GG Odpowiedz z cytatem
jeden1
Hodowca chowańców


Dołączył: 11 Lip 2008
Posty: 1698
Skąd: Z braku poczucia humoru.

PostWysłany: Czw Sie 19, 2010 6:51 pm Powrót do góry

ANDA! Zaraz wygrzebię Moje stare, amatorskie przeróbki Twojego avatara Tak w ramach przypomnienia Ci, jak bardzo Mnie nienawidzisz

Co do problemu to mógłbym pomóc, ale jakieś dwa dni temu wywaliłem B&W. Chyba 3 lata (jak nie więcej) leżał na Moim dysku. Gdybyś odezwała się parę dni wcześniej...

EDIT:
Znalazłem jedną


_________________
Gdyby człowiek znalazł kraj mlekiem i miodem płynącym, stwierdziłby, że nie lubi ani mleka, ani miodu.

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odpowiedz z cytatem
Matchew
Wyznawca


Dołączył: 26 Lis 2007
Posty: 182

PostWysłany: Pią Sie 20, 2010 4:13 am Powrót do góry

folder audio waży około 450mb.
nie wiem jak ci to wysłać ;d
ściągnij sobie lepiej z neta jakąś wersję i popostu podmień foldery i po sprawie :<

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odpowiedz z cytatem
Anda
Stała forumowiczka


Dołączył: 07 Lip 2008
Posty: 661
Skąd: Szczecin

PostWysłany: Pią Sie 20, 2010 7:04 pm Powrót do góry

JJ... dzięki Tobie zmieniłam avka ale jak go przerobisz to ja przerobie Ciebie na... na... na pokarm dla Egeha
Matchew, za dużo szukania nie wrzucił byś na chomiczka? ^^
_________________
Jeśli chcesz mi coś powiedzieć, mów wprost...


Opcja "Szukaj" nie gryzie... Tylko połyka w całości...

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Numer GG Odpowiedz z cytatem
jeden1
Hodowca chowańców


Dołączył: 11 Lip 2008
Posty: 1698
Skąd: Z braku poczucia humoru.

PostWysłany: Pią Sie 20, 2010 8:47 pm Powrót do góry

Teraz masz jakąś elfkę z Lineage 2? A przerobienie na pokarm dla Egeha uznam za życiowy cel Ale nie teraz, bo Mi się nie chce.
_________________
Gdyby człowiek znalazł kraj mlekiem i miodem płynącym, stwierdziłby, że nie lubi ani mleka, ani miodu.

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odpowiedz z cytatem
Anda
Stała forumowiczka


Dołączył: 07 Lip 2008
Posty: 661
Skąd: Szczecin

PostWysłany: Sob Sie 21, 2010 6:38 am Powrót do góry

Ogólnie to uzdrowicielka z Last Chaos A Egeh bardzo lubi złych chłopców wkurzających swoją panią ^^ oO i znów robię offtop...
_________________
Jeśli chcesz mi coś powiedzieć, mów wprost...


Opcja "Szukaj" nie gryzie... Tylko połyka w całości...

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Numer GG Odpowiedz z cytatem
Evilz
Starszyzna wioski


Dołączył: 04 Lut 2009
Posty: 830
Skąd: Warszawa

PostWysłany: Sob Sie 21, 2010 7:10 am Powrót do góry

@Anda - Nie łatwiej po prostu przeinstalować grę ? To zawsze działa.Pomimo tego co się wydaje wrzucenie pliku , który waży 450 mb może trochę potrwać.

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odpowiedz z cytatem
jeden1
Hodowca chowańców


Dołączył: 11 Lip 2008
Posty: 1698
Skąd: Z braku poczucia humoru.

PostWysłany: Sob Sie 21, 2010 8:20 am Powrót do góry

No cóż, nie grałem w Last Chaos od paru lat, a nawet parę lat temu to były może ze 3 godziny Ale to nic nie szkodzi, coś na pewno wymyślę

No cóż Evilz, to jest tak oczywiste, że... Anda mogła na to nie wpaść Czas pokaże.
_________________
Gdyby człowiek znalazł kraj mlekiem i miodem płynącym, stwierdziłby, że nie lubi ani mleka, ani miodu.

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odpowiedz z cytatem
Zerat
Dark Templar


Dołączył: 03 Sty 2002
Posty: 9642
Skąd: Adun

PostWysłany: Sob Sie 21, 2010 10:19 am Powrót do góry

JJ przestan denerwowac dziewczyne parodiując jej avatary .. dla mnie to brak szacunku
_________________

Szanuj przyjaciół gg 1028815

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odpowiedz z cytatem
jeden1
Hodowca chowańców


Dołączył: 11 Lip 2008
Posty: 1698
Skąd: Z braku poczucia humoru.

PostWysłany: Sob Sie 21, 2010 10:31 am Powrót do góry

O czym Ty gadasz, Zerat? Nie widzisz, że Anda na avku ma elfa, a Ja nie? Spójrz, postać z Jej avka ma długie uszy, z Mojego nie Może tło, twarz, pozycja i parę innych rzeczy są podobne, ale to nie ta sama postać
_________________
Gdyby człowiek znalazł kraj mlekiem i miodem płynącym, stwierdziłby, że nie lubi ani mleka, ani miodu.

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odpowiedz z cytatem
Anda
Stała forumowiczka


Dołączył: 07 Lip 2008
Posty: 661
Skąd: Szczecin

PostWysłany: Sob Sie 21, 2010 12:00 pm Powrót do góry

@JJ: jak chcesz pograć w LC to patchowanie troszku Ci zajmie ^^, a tak nawiasem nie odzywam się do ciebie...

@Zerat Dziękuje

@Evilz... plik na płycie jest uszkodzony, więc ani w te, ani we wte
_________________
Jeśli chcesz mi coś powiedzieć, mów wprost...


Opcja "Szukaj" nie gryzie... Tylko połyka w całości...

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Numer GG Odpowiedz z cytatem
jeden1
Hodowca chowańców


Dołączył: 11 Lip 2008
Posty: 1698
Skąd: Z braku poczucia humoru.

PostWysłany: Sob Sie 21, 2010 12:37 pm Powrót do góry

Ahh, pamiętam jak to było z tym wilkiem. Niemal identycznie, tylko że zamiast ostrzec Mnie przed patchowaniem gry, porobiłaś trochę "" i powyzywałaś Mnie od najgorszego. Jednak ten avatar wg Mnie wyszedł całkiem fajnie Ale i tak wolę Mój stary, dobry avek z zupełnie niepotrzebnym nickiem
_________________
Gdyby człowiek znalazł kraj mlekiem i miodem płynącym, stwierdziłby, że nie lubi ani mleka, ani miodu.

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odpowiedz z cytatem
Evilz
Starszyzna wioski


Dołączył: 04 Lut 2009
Posty: 830
Skąd: Warszawa

PostWysłany: Sob Sie 21, 2010 7:41 pm Powrót do góry

@Anda - Wstaw sobie muzykę jaką lubisz zamiast tej z B&W.Końcówka formatu tej z B&W to chyba .SAD.

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odpowiedz z cytatem
Guaulden
Starszyzna wioski


Dołączył: 28 Sie 2007
Posty: 992
Skąd: ja mam ten łupież?!

PostWysłany: Sob Sie 21, 2010 7:49 pm Powrót do góry

Kto normalny grałby w b&w z muzyka inną, jaka już w nim jest? :O

Poza tym, dźwiękami nie jest tylko muzyka, ale także dialogi, więc twoim zdaniem ma ona podmienić je również muzyką? W ten sposób wieśniacy prosząc o swoje nic nie znaczące, materialne potrzeby, bądź sumienie komentujące fakt tego, że o nie proszą, zamiast swoich głosów wydawało by dźwięk jakiejś muzyki... może najlepiej Madonny?

Jeśli tak bardzo nie chcesz reinstalować b&w, to zobaczę, może jutro gdzieś zapodam ten folder. Zapewne nie obejdzie się bez dzielenia go.
_________________

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Numer GG Tlen Odpowiedz z cytatem
Zerat
Dark Templar


Dołączył: 03 Sty 2002
Posty: 9642
Skąd: Adun

PostWysłany: Sob Sie 21, 2010 7:50 pm Powrót do góry

Evilz ... ja przypuszczam ze ona w ogole nie ma dzwiekow w grze, nie tylko muzyki. Ja osobiscie w 90% wylanczam muzyke z gier bo slucham radia, i skupiam sie jedynie na dzwiekach mechanicznych z gry

Ale wracając do tematu ...ona potrzebuje wszystkie dzwieki

Hmm zrobilas juz ten reinstal do katalogu o innej nazwie ? zamiast B&W nazwij go powiedzmy Black_1
_________________

Szanuj przyjaciół gg 1028815

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odpowiedz z cytatem
Matchew
Wyznawca


Dołączył: 26 Lis 2007
Posty: 182

PostWysłany: Nie Sie 22, 2010 3:51 am Powrót do góry

A macie muzykę podczas gry? Albo "specjalną muzykę" podczas tańczenia wieśniaków w chramie(inna do każdej rasy) ? Ja mam ^^

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odpowiedz z cytatem
Evilz
Starszyzna wioski


Dołączył: 04 Lut 2009
Posty: 830
Skąd: Warszawa

PostWysłany: Nie Sie 22, 2010 7:45 am Powrót do góry

@Anda - To może pobierz B&W z torrenta , będziesz miała muzykę itd.Jesteś usprawiedliwiona , ponieważ masz oryginał.

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odpowiedz z cytatem
Anda
Stała forumowiczka


Dołączył: 07 Lip 2008
Posty: 661
Skąd: Szczecin

PostWysłany: Nie Sie 22, 2010 8:03 am Powrót do góry

@JJ ...

@Evilz ale bez mruczenia Egeha, to tak troche nie fajnie mi się gra, a Within Tempation zamiast niego to tak dziwnie ^^

@Gualden moze być podzielony, porozrywany, czy inny po, on musi tyko działać

@Zerat tak zrobiłam nie nie chce działać T.T

i znów @Evilz jeśli nie będzie łaciochy to nie będzie takij frajdy... T.T
_________________
Jeśli chcesz mi coś powiedzieć, mów wprost...


Opcja "Szukaj" nie gryzie... Tylko połyka w całości...

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Numer GG Odpowiedz z cytatem
jeden1
Hodowca chowańców


Dołączył: 11 Lip 2008
Posty: 1698
Skąd: Z braku poczucia humoru.

PostWysłany: Nie Sie 22, 2010 10:04 am Powrót do góry

Z tego co Mi się wydaje, patcha nie można zainstalować, ponieważ crack Mu w tym przeszkadza. Wersja niescrackowana powinna przyjąć cracka, a że masz płytę to problemu nie będzie.
_________________
Gdyby człowiek znalazł kraj mlekiem i miodem płynącym, stwierdziłby, że nie lubi ani mleka, ani miodu.

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odpowiedz z cytatem
Evilz
Starszyzna wioski


Dołączył: 04 Lut 2009
Posty: 830
Skąd: Warszawa

PostWysłany: Nie Sie 22, 2010 3:36 pm Powrót do góry

JJ dobrze mówi.Z pirata przekopiujesz tylko muzykę do oryginała.

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odpowiedz z cytatem
jeden1
Hodowca chowańców


Dołączył: 11 Lip 2008
Posty: 1698
Skąd: Z braku poczucia humoru.

PostWysłany: Nie Sie 22, 2010 4:17 pm Powrót do góry

Cóż, chodziło Mi o to, żeby grać na piracie. A właściwie to dopóki posiadasz oryginalną płytę jest to kopia zapasowa, nie pirat. Przynajmniej tak Mi się wydaje.
_________________
Gdyby człowiek znalazł kraj mlekiem i miodem płynącym, stwierdziłby, że nie lubi ani mleka, ani miodu.

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odpowiedz z cytatem
Los_Emilos
Uczeń


Dołączył: 17 Lis 2006
Posty: 462
Skąd: Garwolin

PostWysłany: Nie Sie 22, 2010 9:48 pm Powrót do góry

Tak działa prawo. Ściągnij sobie i jedź na piracie ale nie używaj cracka (jest to na granicy prawa).
_________________
Cytat:
Bo czasami prawda to za mało, ludzie czasem zasługują na coś więcej. Na to, by ich wiara została wynagrodzona.

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora Odpowiedz z cytatem
jeden1
Hodowca chowańców


Dołączył: 11 Lip 2008
Posty: 1698
Skąd: Z braku poczucia humoru.

PostWysłany: Pon Sie 23, 2010 7:53 am Powrót do góry

Poza tym, z crackiem będzie mogła jechać tylko na 1.0, więc 5. wyspa pewnie zbuguje grę. Na pirata można spokojnie zainstalować patcha, tylko nie wolno wrzucać cracka.
_________________
Gdyby człowiek znalazł kraj mlekiem i miodem płynącym, stwierdziłby, że nie lubi ani mleka, ani miodu.

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odpowiedz z cytatem
Zerat
Dark Templar


Dołączył: 03 Sty 2002
Posty: 9642
Skąd: Adun

PostWysłany: Pon Sie 23, 2010 10:53 am Powrót do góry

Ktos kiedys znalazl cracki do 1.1 i 1.2 .. oczywscie SO je zaraz wywalil
_________________

Szanuj przyjaciół gg 1028815

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odpowiedz z cytatem
Anda
Stała forumowiczka


Dołączył: 07 Lip 2008
Posty: 661
Skąd: Szczecin

PostWysłany: Pon Sie 23, 2010 11:30 am Powrót do góry

Ok dzięki za wszystkie pomoce, ale w tej chwili już sobie nie pogram bo monitor odmawia współpracy, czyli się zepsuł
_________________
Jeśli chcesz mi coś powiedzieć, mów wprost...


Opcja "Szukaj" nie gryzie... Tylko połyka w całości...

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Numer GG Odpowiedz z cytatem
Zerat
Dark Templar


Dołączył: 03 Sty 2002
Posty: 9642
Skąd: Adun

PostWysłany: Pon Sie 23, 2010 4:05 pm Powrót do góry

i tyle z naszej pomocy ;/
ja raz tak mialem, wrocilm z weekendu a tu rodzice mowia ze monitor mi posuli o.0
myslalem ze mnie szlag trafi tym bardziej ze musialem pisac prace dyplomowa
_________________

Szanuj przyjaciół gg 1028815

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odpowiedz z cytatem
Evilz
Starszyzna wioski


Dołączył: 04 Lut 2009
Posty: 830
Skąd: Warszawa

PostWysłany: Pon Sie 23, 2010 5:50 pm Powrót do góry

@Anda - Szkoda
@Zerat - Ja znalazłem teraz googlując cracki od 1.1 do 1.3 ale tylko po angielsku.

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odpowiedz z cytatem
Anda
Stała forumowiczka


Dołączył: 07 Lip 2008
Posty: 661
Skąd: Szczecin

PostWysłany: Nie Sie 29, 2010 3:34 pm Powrót do góry

Ok, monitor mam nowy, ale teraz nie chce mi się szukać i ściągać, bo po 1. nie mam programu żeby móc ściągnąć torrent, po 2. internet mam taki że 1 strona wchodzi pół godziny (mówie serio -,-), a po 3. już nie mam nerwów do tego wszystkiego, ojciec myśli, że jak kupił mi nowy monitor za 100 złotych, to może sobie robić już wszystko i jest panem świata, ściąga 8, dosłownie 8 filmów na raz i ja już nic nie zrobie, ani nie pogram sobie w LC, bo do tego net potrzebny, ani w BnW bo nie mam głosu, ani w The Sims 3, bo komp za słaby, ani w Sacreda, bo zaraz cheatownik się włącza we mnie, ani w Blitzkrieg, bo przeszłam to 3 razy... nudy nie ma co robić...
_________________
Jeśli chcesz mi coś powiedzieć, mów wprost...


Opcja "Szukaj" nie gryzie... Tylko połyka w całości...

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Numer GG Odpowiedz z cytatem
jeden1
Hodowca chowańców


Dołączył: 11 Lip 2008
Posty: 1698
Skąd: Z braku poczucia humoru.

PostWysłany: Nie Sie 29, 2010 7:11 pm Powrót do góry

Anda, mam dla CIebie kuszącą propozycję... ZOSTAŃ TROLLEM

Na serio to zagraj sobie w The Sims 1 albo Najdłuższą Podróż. Albo Myst jeśli przeszłaś NP. Te gry zajmą Ci dużo czasu, a wymagania mają takie, że odpalisz je raczej bez problemu.
_________________
Gdyby człowiek znalazł kraj mlekiem i miodem płynącym, stwierdziłby, że nie lubi ani mleka, ani miodu.

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odpowiedz z cytatem
Anda
Stała forumowiczka


Dołączył: 07 Lip 2008
Posty: 661
Skąd: Szczecin

PostWysłany: Nie Sie 29, 2010 7:31 pm Powrót do góry

JJ trollować nie lubiem ^^, a The sims 1 i reszte co tam wymieniłeś nie mam, a nie lubie grać na piratach , zostaje mi bawienie się Gimpem, nauczenie się bawienia Phothoshopem CS3 oraz Easy PAINt tool SAI i napisanie ciągu daleszgo mojej "książki" ^^
_________________
Jeśli chcesz mi coś powiedzieć, mów wprost...


Opcja "Szukaj" nie gryzie... Tylko połyka w całości...

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Numer GG Odpowiedz z cytatem
Wyświetl posty z ostatnich:   
Forum Black and White PL Strona Główna » Black & White (+ Creature Isle)
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony 1, 2  Następny
Strona 1 z 2
Napisz nowy temat Odpowiedz do tematu
Skocz do:  
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


Powered by phpBB © 2001, 2002 phpBB Group :: Theme & Graphics by Daz