Forum Black and White PL Strona Główna Black and White PL
Największe forum o BW w Polsce 
 [Rejestracja]  [Edit Profil] [FAQ] [Szukaj]  [Grupy]
[Użytkownicy] [Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości] [Zaloguj]
Problem z Diablo II.

Napisz nowy temat Odpowiedz do tematu
Forum Black and White PL Strona Główna » Inne gry
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Evilz
Starszyzna wioski


Dołączył: 04 Lut 2009
Posty: 832
Skąd: Warszawa

PostWysłany: Sro Sie 11, 2010 1:48 pm Powrót do góry

Tak więc ostatnio naszła mnie ochota na grę w drugiego Diaboła.Instaluję odpalam...Czarny ekran tylko muza.Po googlowałem no i pisze "ustaw kolory 16 bit , 800x600.No nic - gra odpaliła ale zdeformowana , a przy drugiej próbie już nie...Czarny ekran.Wie ktoś o z tym zrobić ?

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odpowiedz z cytatem
jeden1
Hodowca chowańców


Dołączył: 11 Lip 2008
Posty: 1698
Skąd: Z braku poczucia humoru.

PostWysłany: Sro Sie 11, 2010 2:45 pm Powrót do góry

Eee... po Tobie spodziewałem się trochę rozsądniejszej wypowiedzi. Dane techniczne, co próbowałeś itd, bo na razie to może być wina czegokolwiek.
_________________
Gdyby człowiek znalazł kraj mlekiem i miodem płynącym, stwierdziłby, że nie lubi ani mleka, ani miodu.

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odpowiedz z cytatem
Zerat
Dark Templar


Dołączył: 03 Sty 2002
Posty: 9642
Skąd: Adun

PostWysłany: Sro Sie 11, 2010 6:52 pm Powrót do góry

- tworzymy skrot na pulpicie, ustawiamy tryb zgodnosci z XP
- ustawiamy wszystkie opcje wizualne zeby byly podstawowe, nie pamietam co to tam sie ustawia
- ustawiamy tryb gry w oknie czyli

"C:\Program Files\Diablo II\Diablo II.exe" -W

- jesli to nie pomorze to gdy gra sie uruchamia i masz ten czarny ekran sproboj klikac szybko myszka, to mze cos pomoc

P.S. Temat przeniesiony do odpowiedniego działu
_________________

Szanuj przyjaciół gg 1028815

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odpowiedz z cytatem
Evilz
Starszyzna wioski


Dołączył: 04 Lut 2009
Posty: 832
Skąd: Warszawa

PostWysłany: Czw Sie 12, 2010 9:39 am Powrót do góry

@jj - Leniwy się robię W sumie zmęczony byłem , ale teraz widzę , że to bełkot xD

Chodzi o to , że gra nie odpala , muza jest, czarny ekran jest.Próbowałem pokombinować w opcja i nic.Na necie znalazłem , że trzeba dać w ustawieniach ekranu kolor 16 bit i rozdziałkę 800x600.Gra się odpaliła ale była zdeformowana , natomiast przy następnej próbie zrobienia tego samego , już się nie włączyła.

@Zerat - Dzięki , zaraz spróbuję.Jak mniemam gra odpali w oknie ?

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odpowiedz z cytatem
Wyświetl posty z ostatnich:   
Forum Black and White PL Strona Główna » Inne gry
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)

Strona 1 z 1
Napisz nowy temat Odpowiedz do tematu
Skocz do:  
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


Powered by phpBB © 2001, 2002 phpBB Group :: Theme & Graphics by Daz