Zobacz poprzedni temat
:: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Dajmona
Nawrócony
|
Wysłany:
Czw Kwi 29, 2010 10:30 pm |
|
|
Witam, na wstepie mowie ze mam oryginala. Nie mam pojecia czemu ale zaraz po intro na 4 wyspie pojawia sie raport o bledach "aplikacja white.exe nie dziala prawidlowo i zostanie ona zamknieta". Najdziwniejsze jest to gdy mialam jeszcze pirata dokladnie w tym samym momencie mnie wywalalo. Gra jest spatchowana do 1.2, odblokowany tiger. Mam lapka HP 6730b: 2gb ramu, intel core duo, 2.26GHz a co do karty graficznej to mam zintegrowana intela, wiem ze nie nadaje sie do gier ale mi starcza, gram na niskich detalach i chodzi w miare plynnie, kilka miesiecy temu przed formatem tez gralam na tym lapku w bw2 i nic nie wywalalo... a jeszcze co tak zaczelo sie dziac po spatchowaniu pirata, kupilam oryginala, zainstalowalam i tez odrazu spatchowalam i dopiero wtedy zaczalam grac. To chyba raczej nie mozliwe zeby od patcha mi tak robilo? |
|
|
|
Guaulden
Starszyzna wioski

|
Wysłany:
Pią Kwi 30, 2010 12:18 pm |
|
|
Cytat: |
To chyba raczej nie mozliwe zeby od patcha mi tak robilo? |
Z tą grą wszystko jest możliwe. Aby to sprawdzić najlepiej odinstaluj patcha, może weź starszą wersję. _________________
 |
|
|
|
Zerat
Dark Templar

|
Wysłany:
Pią Kwi 30, 2010 7:04 pm |
|
|
Dajmona napisał: |
... a jeszcze co tak zaczelo sie dziac po spatchowaniu pirata... |
Osobiscie gralem tylko na 1.1 i bylo ok
sprobuj bez patcha lub na 1.1 skoro na 1.2 ci wariuje
ewentualnie zainstaluj do innrego katalogu .. to tez czasem pomaga  _________________
Szanuj przyjaciół gg 1028815 |
|
|
|
Dajmona
Nawrócony
|
Wysłany:
Nie Maj 09, 2010 1:10 pm |
|
|
Sorka ze tak dlugo, rowiazalam sama ten problem, nieczego nie musialam odinstalowac zadnego patch czy cos. Chodzilo o to ze zmienialam tez cos w plikach i za duzo pozmienialam (linijki) dlatego mi zawieszalo. Wiec jakby ktos mial jeszcze taki problem niech lepiej zamieni pliki na te oryginalne Ale dziekuje za fatyge  |
|
|
|
|