Zobacz poprzedni temat
:: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Evilz
Starszyzna wioski
|
Wysłany:
Czw Wrz 17, 2009 10:27 am |
|
|
Combat Arms to strzelanina z widokiem FPP przeznaczona wyłączenie do sieciowych zmagać. Gracze kompletują drużynę elitarnych żołnierzy i rozpoczynają walkę w dwóch dostępnych trybach - Elimination oraz Search & Destroy. Pierwszy to typowy deathmatch, drugi zaś polega na tym, że jedna z drużyn podkłada bombę w przygotowanym do tego miejscu, przeciwnicy natomiast muszą do niej dotrzeć i rozbroić przed upływem ustalonego czasu.
Swojego wojaka można dowolnie modyfikować, dobierając odpowiednie ubranie oraz uzbrojenie. Przeszło 30 modeli przedmiotów nadaje się do ulepszenia - na przykład poprzez umieszczenie dodatkowo magazynku, czy też poprawienie celności. Nowe przedmioty można zdobyć na dwa sposoby - albo wygrać trwający turniej, albo po prostu je wypożyczyć.
Gram od nie dawna...Fajna gra ale już dostaje WarRockowego syndromu (hackerzy , premium itd...) , ale pomimo tego warto zagrać ! |
|
|
|
Guaulden
Starszyzna wioski

|
Wysłany:
Czw Wrz 17, 2009 2:43 pm |
|
|
Grałem przez miesiąc, bo kolega mnie nakłonił...
Powiem krótko- przestałem, ponieważ to jedyna gra... jedyny program, przez który wyskoczył mi bluescreen w systemie... 4 razy w przeciągu jednego dnia. Uznałem, że nie ma sensu niszczyć sobie system z powodu jednej, głupiej gry i zrezygnowałem.
Ale jeśli chodzi o samą grę, pomijając problemy z nią, to nawet przyjemnie się gra ze znajomymi  _________________
 |
|
|
|
Zerat
Dark Templar

|
Wysłany:
Czw Wrz 17, 2009 7:05 pm |
|
|
iech mnie ktos poprawi jesli sie myle ... (a i tak mnie ktos zaraz zjedzie)
Ja w tej grze widze CSa z mozliwoscia modyfikacji wygladu naszej postaci z troche lepsza grafika .. a przynajmniej tak wnioskuje po youtube  _________________
Szanuj przyjaciół gg 1028815 |
|
|
|
Evilz
Starszyzna wioski
|
Wysłany:
Czw Wrz 17, 2009 7:40 pm |
|
|
Zerat napisał: |
iech mnie ktos poprawi jesli sie myle ... (a i tak mnie ktos zaraz zjedzie)
Ja w tej grze widze CSa z mozliwoscia modyfikacji wygladu naszej postaci z troche lepsza grafika .. a przynajmniej tak wnioskuje po youtube  |
Ha , i tu się mylisz !!! Combat Arms to w ogóle co innego - większe mapy , więcej broni , nacisk jest położony na cela a nhie na taktykę
Guaulden napisał: |
Grałem przez miesiąc, bo kolega mnie nakłonił...
Powiem krótko- przestałem, ponieważ to jedyna gra... jedyny program, przez który wyskoczył mi bluescreen w systemie... 4 razy w przeciągu jednego dnia. Uznałem, że nie ma sensu niszczyć sobie system z powodu jednej, głupiej gry i zrezygnowałem.
Ale jeśli chodzi o samą grę, pomijając problemy z nią, to nawet przyjemnie się gra ze znajomymi |
To dziwne...Ja już trochę gram i ani razu nie miałem "blue screena"...Możliwe , że masz zbugowanego clienta...
A co do gier podobnych co CS-a to CrossFire (mój prof Xfire)...Po prostu - lepsza grafa , dodane stopnie i całkowita darmowość !
EDIT : Daje parę screenów z Combat Arms Europe !
Ja widać grafa w grze jest całkiem niezła jak na darmowe MMOFPS !
i na finisz mod zrobiony przez twórców - Quarantine Mod :
 |
|
|
|
|
|
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa) |
Strona 1 z 1 |
 |
|