Forum Black and White PL Strona Główna Black and White PL
Największe forum o BW w Polsce 
 [Rejestracja]  [Edit Profil] [FAQ] [Szukaj]  [Grupy]
[Użytkownicy] [Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości] [Zaloguj]
problem w gra

Napisz nowy temat Odpowiedz do tematu
Forum Black and White PL Strona Główna » Black & White 2 (+ Battle of The Gods)
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
grzybolec
Nawrócony


Dołączył: 06 Gru 2008
Posty: 2

PostWysłany: Sob Gru 06, 2008 3:12 pm Powrót do góry

Mam dziwny problem. Gre mam na minimalnych detalach zeby nie warpila, moj komp spokojnie udzwiga wymagania. Gralem w B&W2 juz kilka razy wczesniej ale teraz jest cos dziwnego. Otoz do drugiej wyspy z wikingami,(ta w ktorej juz sami mamy ich podbic, nie treningowa) czyli bodajze 4 pieknie wszystko smiga. Gdy gram na 4 wyspie po kilku minutach czasami sekundach gra sie zacina i wyskakuje mi ten blad :

Jeszcze raz przypominam ,ze nigdy czegos takiego nie mialem Reinstale nic nie daja. Czy ktos wie co moge zrobic zeby mi normalnie chodzilo ?

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odpowiedz z cytatem
Los_Emilos
Uczeń


Dołączył: 17 Lis 2006
Posty: 462
Skąd: Garwolin

PostWysłany: Sob Gru 06, 2008 3:24 pm Powrót do góry

Płyta nie jest porysowana? Wygląda na to jak by brakowało części kodu.
_________________
Cytat:
Bo czasami prawda to za mało, ludzie czasem zasługują na coś więcej. Na to, by ich wiara została wynagrodzona.

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora Odpowiedz z cytatem
grzybolec
Nawrócony


Dołączył: 06 Gru 2008
Posty: 2

PostWysłany: Sob Gru 06, 2008 3:28 pm Powrót do góry

moze jest ale tylko minimalnie tak jak wszystkie. Moze sprobuje z drugiej tej oryginalnej zainstalowac, bo uzywam zamiennika by nie zniszczyc. Na plycie napewno jest wszystko bo instalowalem z niej juz kilka razy.
//A wlasnie przypomnialo mi sie cos. Jak zainstalowaalem Wigglesy(moze ktos jeszcze pamieta te gre :p) ze 3 miesiace temu to przy uruchamianiu gry to samo wyskakiwalo. Nie wiem czy ta informacja pomoze, mysle ze moze cos komus zasugeruje.
//edit instalowanie z drugiej plyty tez nic nie daje

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odpowiedz z cytatem
kazeshini
Nawrócony


Dołączył: 18 Sty 2010
Posty: 1

PostWysłany: Pon Sty 18, 2010 7:20 pm Powrót do góry

Ja też mam identycznie co kolega wyżej. Ta sama wyspa ten sam czas tylko trochę inny błąd Zmieniłem kompa jakieś 2 miesiące temu więc to na pewno nie jest wina sprzętu. Kiedyś (ze 3 lata temu) gra mi pięknie śmigała. Płytka nie jest porysowana a błąd wyskakuje u mnie tylko w przypadku starszych gier typu Gothic 1 i innych staruszek a przecież BW2 takie stare nie jest. Jeśli ktoś coś wymyśli proszę o pomoc.

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odpowiedz z cytatem
Wyświetl posty z ostatnich:   
Forum Black and White PL Strona Główna » Black & White 2 (+ Battle of The Gods)
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)

Strona 1 z 1
Napisz nowy temat Odpowiedz do tematu
Skocz do:  
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


Powered by phpBB © 2001, 2002 phpBB Group :: Theme & Graphics by Daz