Zobacz poprzedni temat
:: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Los_Emilos
Uczeń

|
Wysłany:
Pią Sie 31, 2007 10:11 pm |
|
|
Może mała podpowiedź? O czym np. bo nic mi nie przychodzi na myśl? _________________
Cytat: |
Bo czasami prawda to za mało, ludzie czasem zasługują na coś więcej. Na to, by ich wiara została wynagrodzona. |
|
|
|
|
StrangeOne
Wujek Dobra Rada

|
Wysłany:
Pią Sie 31, 2007 10:17 pm |
|
|
O B&W1/2. Zobacz co jest na stronie i napisz czego nie ma a byc powinno. _________________ +++ Błąd Dzielenia Przez Ogórek. Zainstaluj Nowy Wrzechświat I Rebutuj +++
Bednar Kolesnikov - Szczęśliwy obywatel Novistrany
Forum zastępcze
Obrazek w sygnie by Arahja
 |
|
|
|
Los_Emilos
Uczeń

|
Wysłany:
Sob Wrz 01, 2007 10:58 pm |
|
|
Można było by rozdzielić jeszcze Black&White od dodatku i tak zrobić też z następczynią. A na portalu brakuje rozpiski czarów z Black and White 1 i różnych tipsów. _________________
Bo czasami prawda to za mało, ludzie czasem zasługują na coś więcej. Na to, by ich wiara została wynagrodzona. |
|
|
|
|
Zerat
Dark Templar

|
Wysłany:
Sob Wrz 01, 2007 11:06 pm |
|
|
dodatku do B&W1 nawet ze starszych (juz tu nie bywajacych tu ludzi) mialo bardzo malo osob, z dodatkiem do B&W2 jeszcze gorzej bo chyba bylem jedyny  _________________
Szanuj przyjaciół gg 1028815 |
|
|
|
Los_Emilos
Uczeń

|
Wysłany:
Sob Wrz 01, 2007 11:26 pm |
|
|
Balas
Hodowca chowańców

|
Wysłany:
Pią Wrz 07, 2007 7:08 pm |
|
|
IMO najbardziej przydala by sie aktualizacja skryptu forum, bo za czesto boty sie wlamuja, do tego brakuje wielu przydatnych funkcji
Moge sie tego podjac, jednak najwczesniej za poltora tygodnia. _________________
http://monsters.wp.pl/?ac=vid&vid=200085142 |
|
|
|
Los_Emilos
Uczeń

|
Wysłany:
Pon Wrz 10, 2007 7:44 pm |
|
|
Ktoś już pisał, że na innym forum, używa się jakieś części CD-KEY'a do gry, więc może i u nas to da się zrobić? _________________
|
|
|
|
lesiO
(prawie)Inteligentna Bestia

|
Wysłany:
Pon Wrz 10, 2007 7:51 pm |
|
|
Los_Emilos napisał: |
Ktoś już pisał, że na innym forum, używa się jakieś części CD-KEY'a do gry, więc może i u nas to da się zrobić? |
Nie każdy ma CD-KEY'a. _________________
 |
|
|
|
Zerat
Dark Templar

|
Wysłany:
Pon Wrz 10, 2007 8:33 pm |
|
|
Los_Emilos napisał: |
Ktoś już pisał, że na innym forum, używa się jakieś części CD-KEY'a do gry, więc może i u nas to da się zrobić? |
sa tacy co poprostu szukaja info o grte zeby (bycmoze) ja kupic _________________
|
|
|
the Aspirin'a
Starszyzna wioski

|
Wysłany:
Sob Wrz 15, 2007 2:56 pm |
|
|
omg.
Nie miałam trochę neta i widze co sie dzieje ^^'.
Co do tematu to pomysł z wyczyszczeniem forum z nieaktywnych użytkowników i powtarzających sie tematów aby zrobić miejsce na download jest dobry, ale czy jest ktos kto jeszcze wchodzi na strone B&W i szuka czegoś o tej grze? No, może pojedyncze przypadki - smutna prawda oczywiście można zrobić porządek dla samego porządku . Albo żeby tradycja przetrwała Jakby co służe pomocą z czystej sympatii do tego forum (; _________________ Bóg istnieje i na pewno chodzi w czerwonej koszulce #LFC
@_@ |
|
|
|
Zerat
Dark Templar

|
Wysłany:
Sob Wrz 15, 2007 10:51 pm |
|
|
niestety usuwajac usera nie zmniejszamy wielkosci bazy .. baza rezerwuje dany numer (cholera wie po co) a nowo rejestrujacychwsadza i tak na koniec .. wiec utknelismy  _________________
|
|
|
Balas
Hodowca chowańców

|
Wysłany:
Nie Wrz 16, 2007 10:04 am |
|
|
Zmniejsza sie, tylko w niewielkim stopniu. W porownaniu do postow, baza userow wyglada smiesznie.
baza rezerwuje dany numer (cholera wie po co) a nowo rejestrujacychwsadza i tak na koniec .. wiec utknelismy |
Jezeli jest wlaczona autonumeracja w ktoryms polu tabeli (w tym przypadku jest, dla id) nie da sie wrzucic rekordu o nizszym id niz juz istniejace, chyba ze recznie. Co nie znaczy ze miejsce w bazie jest zarezerwowane dla wykasowanych, jedynie numerek  _________________
|
|
|
Los_Emilos
Uczeń

|
Wysłany:
Czw Paź 04, 2007 9:05 pm |
|
|
Jak widzę jest niezły problem z oczyszczeniem zajętego miejsca i poprawą forum zatem może na razie powrzuca sie jakieś pliki na http://rapidshare.com i potem umieści się linki na stronie głównej lub w przyklejonym temacie na forum? Nie jestem za bardzo za tym pomysłem ale "lepszy rydz niż nic" i nie chodzi mi tu o Ojca Dyktatora. _________________
|
|
|
|
Obeebok
Starszyzna wioski
|
Wysłany:
Pią Paź 05, 2007 10:09 am |
|
|
To już lepiej powrzucać na chomikuj.pl
Żadnych limitów i takich tam pierduł. Jedynie ten, co wrzuca pliki, musi mieć konto. |
|
|
|
Los_Emilos
Uczeń

|
Wysłany:
Pią Paź 05, 2007 2:33 pm |
|
|
Mnie to nie interesuje gdzie to wrzucić ale chciałbym usłyszeć zdanie kogoś z administracji portalu bo może jeszcze parę osób by coś wrzuciło i można już z czym iść do ludzi . _________________
|
|
|
|
Zerat
Dark Templar

|
Wysłany:
Pią Paź 05, 2007 3:36 pm |
|
|
o ile dobrze pamietam to mamy udistepnione 50 MB na serwku GOL'a
niestety baza forum zajmuje prawie 40 MB .. wiec chodzi yu o sprawe wyczyszczenia forum (jakos) .. przydaloby sie od zablokowania botow bo ich wywalanie nic nie daje ... pogadamy potem i powywaamy jakis baznadziejne tematy _________________
|
|
|
Los_Emilos
Uczeń

|
Wysłany:
Pią Paź 05, 2007 3:43 pm |
|
|
Ale można było by chociaż stworzyć nowy temat lub w tym zamieszczać linki do ciekawych plików które można było by potem wrzucić na serwer lub sam link dać. _________________
|
|
|
|
Evil God
Nawrócony

|
Wysłany:
Sro Paź 17, 2007 9:47 am |
|
|
Ja proponuje żeby zrobić 2 nowe przedziałki: B&W Creature Isle i B&W2 Battle of the Gods. Jeszcze powinno być troche więcej napisane o B&W2 np. dodać pliki do downloadu (łatki Patche itd) Spis Cudów i Budynków. Dużo tego jest |
|
|
|
rognar13
Wieśniak

|
Wysłany:
Nie Gru 16, 2007 11:46 am |
|
|
ja mam pomysł żeby zrobić oddzielną przedziałkę na galerię chowańców każdy użytkownik mógłby zrobić 1zdjęcie ulubionego chowka
 _________________ i am destroction |
|
|
|
.nomis
Bóg

|
Wysłany:
Nie Gru 16, 2007 2:28 pm |
|
|
Evil God, jest problem, bo gry-online nie udostępniają wystarczającej ilości miejsca na te wszystkie rzeczy. Oprócz tego aktualnie nie bardzo ma się kto zająć stroną, bo nikt albo nie ma czasu albo nie ma chęci
Co do osobnych działów o dodatkach, to uważam, że to jednak nienajlepszy pomysł - obecny podział daje radę. Temat sugeruję wznowić w połowie lutego. _________________ Szczecin w kajaku. |
|
|
|
Los_Emilos
Uczeń

|
Wysłany:
Sob Gru 29, 2007 8:44 am |
|
|
Wiem że jestem archeolog ale od nowego roku może coś zaczniemy (administracja, ludzie odpowiedzialni za forum i ci którzy chcą) robić z forum w sensie dodania większej ilości plików. Może jakiś turniej w Black&White itp? _________________
|
|
|
|
_konrad
Nawrócony
|
Wysłany:
Sob Gru 29, 2007 10:50 am |
|
|
Na początek proponowałbym odizolowanie się od Gier Online i zrobienie nowego, własnego serwisu. Co prawda serwer jest stabilny, nie tnie, ale zobaczcie na skina. Z roku 2002 o.0 . Pozatym, w nowych wersjach Phpbb by przemo jest o wiele więcej możliwości[ warny, bany, latwa administracja] Ja tam za dodaniem plików jestem, jak i za turniejem. Tylko, akurat te mapy, które są dostępne, są trochę "goopie" , tzn ja nie umiem grac bez cudow jedzenia i drewna  |
|
|
|
Balas
Hodowca chowańców

|
Wysłany:
Sob Gru 29, 2007 11:44 am |
|
|
omg, ten killer serwerow? przemo to syf jakich swiat nie widzial. Phpbb3 jest juz w stabilnej wersji, to predzej
Do tego co maja gry-online do skina/wersji forum o.O _________________
|
|
|
Zerat
Dark Templar

|
Wysłany:
Sob Gru 29, 2007 11:47 am |
|
|
Emil .. siedzisz tu wystarczajaco d;ugo zeby wiedziec ze takie postanowienia noworoczne nie maja sesu
Konrad .. poczytaj ostatnie pare postow tego tematu to zobaczysz ze chyba max 2 miechy temu byla mowa na ten temat i uznano ze zostajemy gdzie jestesmy i jak jestesmy
Chcecie turniej ? .. Prosze bardzo, zakładac temat, jak sie zbierze troche ludzi do tego turnieju to nie ma problemu wesprzemy to (jakoś)  _________________
|
|
|
StrangeOne
Wujek Dobra Rada

|
Wysłany:
Sob Gru 29, 2007 1:39 pm |
|
|
Chcecie turniej? To zrobcie. Jak przedstawicie sensowny regulamin i znajdziecie minimalna liczbe do rozegrania owego turnieju to macie moje blogoslawienstwo i bawcie sie dobrze  _________________ +++ Błąd Dzielenia Przez Ogórek. Zainstaluj Nowy Wrzechświat I Rebutuj +++
Bednar Kolesnikov - Szczęśliwy obywatel Novistrany
Forum zastępcze
Obrazek w sygnie by Arahja
 |
|
|
|
Los_Emilos
Uczeń

|
Wysłany:
Wto Sty 08, 2013 7:40 pm |
|
|
Dało by radę zrobić coś z błędem wyświetlanym po zakończeniu dodawania postu(czy posta- jak to się odmienia?):
Failed sending email :: PHP ::
DEBUG MODE
Line : 234
File : emailer.php |
|
|
|
|