Forum Black and White PL Strona Główna Black and White PL
Największe forum o BW w Polsce 
 [Rejestracja]  [Edit Profil] [FAQ] [Szukaj]  [Grupy]
[Użytkownicy] [Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości] [Zaloguj]
StarCraft... 2
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5  Następny
Napisz nowy temat Odpowiedz do tematu
Forum Black and White PL Strona Główna » Inne gry
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Balas
Hodowca chowańców


Dołączył: 25 Paź 2005
Posty: 1233
Skąd: Wrocław

PostWysłany: Pon Paź 13, 2008 8:01 pm Powrót do góry

http://www.gametrailers.com/player/41396.html
Za to lubie blizzarda - Cinematic'i
_________________

http://monsters.wp.pl/?ac=vid&vid=200085142

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora Numer GG Odpowiedz z cytatem
Zerat
Dark Templar


Dołączył: 03 Sty 2002
Posty: 9642
Skąd: Adun

PostWysłany: Wto Paź 14, 2008 2:11 pm Powrót do góry

Oj tak
Jeszcze w Diablo1 i warcraft2 filmiki mialy super jakosc (wyprzedzajac swoje czasy) i klimat
Głoasy raczej te same, a powazne zmiany w wyglądzie (wiecej detali) wygladaja poprostu super

P.S. Czy pamietacie pierwszy trailer z zakladaniem zbroji ?
Tam byly takie dodatkowe wcięte scenki, w tym Zeratul walczący z Queen of blades, po tym filmie stwierdzam ze to tam walczą
_________________

Szanuj przyjaciół gg 1028815

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odpowiedz z cytatem
Balas
Hodowca chowańców


Dołączył: 25 Paź 2005
Posty: 1233
Skąd: Wrocław

PostWysłany: Wto Paź 14, 2008 4:13 pm Powrót do góry

Jakos nie przypominam sobie tych scen walki w pierwszym trailerze. Moze dlatego ze mnie znudzil i nawet nie dotrwalem do konca;)
_________________

http://monsters.wp.pl/?ac=vid&vid=200085142

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora Numer GG Odpowiedz z cytatem
Meee
Skamielina


Dołączył: 21 Sty 2002
Posty: 3577
Skąd: uhh, zebym ja to wiedzial...

PostWysłany: Sro Paź 15, 2008 5:34 pm Powrót do góry

Zerat napisał:
Tam byly takie dodatkowe wcięte scenki, w tym Zeratul walczący z Queen of blades, po tym filmie stwierdzam ze to tam walczą

Popieram, nawet miałem cichą nadzieję, że pokażą kawałek tej walki na tym filmiku. Na tych poprzednich było widać chyba tylko obcas no nie? :p

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odpowiedz z cytatem
Zerat
Dark Templar


Dołączył: 03 Sty 2002
Posty: 9642
Skąd: Adun

PostWysłany: Czw Paź 16, 2008 6:57 pm Powrót do góry

tia .. cos co przypominało damską noge w bucie klasy SZPILKI
Ehh .. ja chce ją zobaczyc w akcji
_________________

Szanuj przyjaciół gg 1028815

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odpowiedz z cytatem
jeden1
Hodowca chowańców


Dołączył: 11 Lip 2008
Posty: 1698
Skąd: Z braku poczucia humoru.

PostWysłany: Sob Lut 20, 2010 2:49 pm Powrót do góry

Są może jakieś informacje na temat tej gry? Mam namyśli przybliżoną datę wydania. Wiem, że Blizzard jako datę podałoby "Kiedy będzie gotowe", ale może jakieś plotki?
_________________
Gdyby człowiek znalazł kraj mlekiem i miodem płynącym, stwierdziłby, że nie lubi ani mleka, ani miodu.

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odpowiedz z cytatem
Meee
Skamielina


Dołączył: 21 Sty 2002
Posty: 3577
Skąd: uhh, zebym ja to wiedzial...

PostWysłany: Sob Lut 20, 2010 9:19 pm Powrót do góry

"W tym roku" to chyba najbardziej przybliżona

Beta ruszyła bodajże wczoraj, więc może nawet do półrocza, ale Blizzem to wiadomo jak jest

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odpowiedz z cytatem
jeden1
Hodowca chowańców


Dołączył: 11 Lip 2008
Posty: 1698
Skąd: Z braku poczucia humoru.

PostWysłany: Nie Lut 21, 2010 1:35 pm Powrót do góry

Pytam się, jakbym miał szanse odpalić to na na tej kupie złomu -_-
_________________
Gdyby człowiek znalazł kraj mlekiem i miodem płynącym, stwierdziłby, że nie lubi ani mleka, ani miodu.

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odpowiedz z cytatem
Zerat
Dark Templar


Dołączył: 03 Sty 2002
Posty: 9642
Skąd: Adun

PostWysłany: Nie Lut 21, 2010 7:22 pm Powrót do góry

Przypomnij co masz za zloma ?

Sie okarze kiedy wyjdzie .. Diablo 2 mial poslizg chyba 2 lata a mimo pracy nad D3 nadal robia patch'e do D2 ... albo ma tyle bledow albo jest taki popularny
_________________

Szanuj przyjaciół gg 1028815

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odpowiedz z cytatem
jeden1
Hodowca chowańców


Dołączył: 11 Lip 2008
Posty: 1698
Skąd: Z braku poczucia humoru.

PostWysłany: Nie Lut 21, 2010 9:38 pm Powrót do góry

Pentium 4 1.8 GHz i Nvidia (mam dosyć kłótni jak to się pisze, więc napisałem byle jak) 6200 przede wszystkim uniemożliwiają mi odpalenie nawet bety, a minimalne wymagania pewnie jeszcze pójdą w górę.
_________________
Gdyby człowiek znalazł kraj mlekiem i miodem płynącym, stwierdziłby, że nie lubi ani mleka, ani miodu.

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odpowiedz z cytatem
Evilz
Starszyzna wioski


Dołączył: 04 Lut 2009
Posty: 832
Skąd: Warszawa

PostWysłany: Wto Lut 23, 2010 7:56 am Powrót do góry

Chyba na odwrót - wymagania bety są zawsze trochę wyższe niż finalnej wersji...

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odpowiedz z cytatem
Matchew
Wyznawca


Dołączył: 26 Lis 2007
Posty: 182

PostWysłany: Wto Lut 23, 2010 7:05 pm Powrót do góry

Nie mówcie, ta gra wcale nie ma dużych wymagań:
Wymagania zalecane:
Procesor: Core2Duo lub Athlon X2
Karta graficzna: GeForce serii 8000 lub ATi z rodziny 2000 (HD2600Pro) 512 MB
Pamięć: 2 GB
Internet: 3Mbit

Mój komp jest co najmniej 2x mocniejszy od tego co wymagają ;d
Karty serii 8xxx to przeżytek rzędu chyba 2 lat, pamięć teraz 4gb to standard w PC, A procesor athlon x2 to żadne wymagania ;x
Z tego co tu widzę to mi pójdzie na fulu spokojnie

Jak chcecie zobaczyć wymagającą grę to polecam Alien Vs Predator 3.
Na moim sprzęcie na Full detalach czasem przytnie (potrzyma ścięcie z 5s i zchodzi) ale ogólnie jest dobrze

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odpowiedz z cytatem
jeden1
Hodowca chowańców


Dołączył: 11 Lip 2008
Posty: 1698
Skąd: Z braku poczucia humoru.

PostWysłany: Wto Lut 23, 2010 9:05 pm Powrót do góry

Aktualne minimalne wymagania to chyba Nvidia 6600 i trochę ponad 2GHz. Ale skoro Left4Dead poszło u mnie to może i SC II pójdzie
_________________
Gdyby człowiek znalazł kraj mlekiem i miodem płynącym, stwierdziłby, że nie lubi ani mleka, ani miodu.

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odpowiedz z cytatem
StrangeOne
Wujek Dobra Rada


Dołączył: 09 Mar 2003
Posty: 6146
Skąd: Kraków/Tarnów

PostWysłany: Wto Lut 23, 2010 10:19 pm Powrót do góry

Matchew napisał:
Nie mówcie, ta gra wcale nie ma dużych wymagań:
Wymagania zalecane:
Procesor: Core2Duo lub Athlon X2
Karta graficzna: GeForce serii 8000 lub ATi z rodziny 2000 (HD2600Pro) 512 MB
Pamięć: 2 GB
Internet: 3Mbit

Mój komp jest co najmniej 2x mocniejszy od tego co wymagają ;d
Karty serii 8xxx to przeżytek rzędu chyba 2 lat, pamięć teraz 4gb to standard w PC, A procesor athlon x2 to żadne wymagania ;x
Z tego co tu widzę to mi pójdzie na fulu spokojnie

Jak chcecie zobaczyć wymagającą grę to polecam Alien Vs Predator 3.
Na moim sprzęcie na Full detalach czasem przytnie (potrzyma ścięcie z 5s i zchodzi) ale ogólnie jest dobrze


Taa, tyle ze nie kazdy ma kase na modernizacje co rok lub dwa
_________________
+++ Błąd Dzielenia Przez Ogórek. Zainstaluj Nowy Wrzechświat I Rebutuj +++
Bednar Kolesnikov - Szczęśliwy obywatel Novistrany
Forum zastępcze
Obrazek w sygnie by Arahja

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odpowiedz z cytatem
Zerat
Dark Templar


Dołączył: 03 Sty 2002
Posty: 9642
Skąd: Adun

PostWysłany: Wto Lut 23, 2010 10:41 pm Powrót do góry

Panowie .. i ewentualne panie .. ja nie jedną gre wymagającą procka 1.6 or 1.8 odpalalem na 1.2 .. wiec nie mowcie mi ze gra o wymaganiach 2.0 nie pojdzie na 1.8
Gry Blizza sa znane z tego ze nigdy nie mialy wysokich wymagan systemowych .. powinno byc dobrze
_________________

Szanuj przyjaciół gg 1028815

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odpowiedz z cytatem
Matchew
Wyznawca


Dołączył: 26 Lis 2007
Posty: 182

PostWysłany: Sro Lut 24, 2010 5:33 am Powrót do góry

Ja swój komp modernizowałem do piero pierwszy raz
Pierwszy zakupiłem gdzieś w 2000r a teraz po 10 latach kupiłem sobie nowy za 1500zł na allegro ;d Jestem z niego na razie zadowolony choć planują sprzedać grafikę radeon 4850 (1000gflops) i kupić lepszą puki ta jest w cenie. Dopłacę 100zł i będę miał jakiś model rzędu 48xx wyciskający 2000 gflops

polecam te stronke: http://www.benchmark.pl/zestawienie_gpu.html

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odpowiedz z cytatem
Meee
Skamielina


Dołączył: 21 Sty 2002
Posty: 3577
Skąd: uhh, zebym ja to wiedzial...

PostWysłany: Sro Lut 24, 2010 2:37 pm Powrót do góry

Zerat napisał:
Panowie .. i ewentualne panie .. ja nie jedną gre wymagającą procka 1.6 or 1.8 odpalalem na 1.2 .. wiec nie mowcie mi ze gra o wymaganiach 2.0 nie pojdzie na 1.8
Gry Blizza sa znane z tego ze nigdy nie mialy wysokich wymagan systemowych .. powinno byc dobrze


Na zwykłą grę powinno starczyć, ale przykładem z Warcrafta gry na większą ilość graczy i niektóre UMSy będą niegrywalne.

Also: gra

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odpowiedz z cytatem
Evilz
Starszyzna wioski


Dołączył: 04 Lut 2009
Posty: 832
Skąd: Warszawa

PostWysłany: Czw Lut 25, 2010 7:56 am Powrót do góry

Matchew napisał:
Nie mówcie, ta gra wcale nie ma dużych wymagań:
Wymagania zalecane:
Procesor: Core2Duo lub Athlon X2
Karta graficzna: GeForce serii 8000 lub ATi z rodziny 2000 (HD2600Pro) 512 MB
Pamięć: 2 GB
Internet: 3Mbit

Mój komp jest co najmniej 2x mocniejszy od tego co wymagają ;d
Karty serii 8xxx to przeżytek rzędu chyba 2 lat, pamięć teraz 4gb to standard w PC, A procesor athlon x2 to żadne wymagania ;x
Z tego co tu widzę to mi pójdzie na fulu spokojnie

Jak chcecie zobaczyć wymagającą grę to polecam Alien Vs Predator 3.
Na moim sprzęcie na Full detalach czasem przytnie (potrzyma ścięcie z 5s i zchodzi) ale ogólnie jest dobrze



Weź mnie nie rozśmieszaj...Alien vs Predator to nie jest wymagająca gra...Wymagająca jest beta bad company 2 gdzie ilość fps-ów potrafi spaść do 35-40 klatek (no bo to beta) , lub inne gry w stylu Crysis , Far Cry 2...Ale , Alien vs Predator ? Żarty sobie stroisz... Ta gra jest bardzo grywalna ale została zrobiona na lekko starzejącym się już silniku graficznym ! W porównaniu z nowymi grami to nic...AvP rusza na wet na dwuletnich komputerach na wyższych detalach.

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odpowiedz z cytatem
Matchew
Wyznawca


Dołączył: 26 Lis 2007
Posty: 182

PostWysłany: Czw Lut 25, 2010 3:06 pm Powrót do góry

Odpal sobie na full detelach, włącz termowizje u predatora i wpadnij nim na 2/3 wrogów strzelających z broni z ogniem ciągłym. Ścina gwarantowana

Poza tym ja tę grę dałem dla porównania z starcraftem 2, a nie jako typ superwyamgający xd

A ak w ogóle to crysis i farcry2 działa mi na fulu i żadnych ścięć nie mam ;d


WIdać że się trochę orientujesz to się o coś ciebie zapytam:
Wszędzie dudnią o tym że AvP3 obsługuje DirectX11, a ja szczerze powiem przepatrzyłem już trochę kart i tylko kilka modeli z 5xxx Radeon to obsługuje Mam rozumieć że ta gra wyprzedza technologie czy to moje niedopatrzenie?
Czy na mojej starej 4850 by to poszło? Jak sądzisz bo się boje instalować

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odpowiedz z cytatem
Los_Emilos
Uczeń


Dołączył: 17 Lis 2006
Posty: 462
Skąd: Garwolin

PostWysłany: Pią Lut 26, 2010 11:41 am Powrót do góry

Gra obsługuje DX9 i 11. Z wersją 11 to jest to tylko chwyt marketingowy aby więcej mogli zarobić producenci kart.
_________________
Cytat:
Bo czasami prawda to za mało, ludzie czasem zasługują na coś więcej. Na to, by ich wiara została wynagrodzona.

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora Odpowiedz z cytatem
jeden1
Hodowca chowańców


Dołączył: 11 Lip 2008
Posty: 1698
Skąd: Z braku poczucia humoru.

PostWysłany: Pią Lut 26, 2010 7:31 pm Powrót do góry

Ten DX mnie zaczyna wkurzać. Co oni tam jeszcze mogę ulepszyć? Jak patrzę na gameplay CoD: MW 2 to momentami mam wrażenie, że to jest film, nie gra. Chyba, że mają zamiar stworzyć obraz bardziej realistyczny, niż życie. Najgorsze jest to, że pewnie w pewnym momencie coś takiego nastąpi.

Albo jak to mówią prawa Murphy'ego: Program jest udoskonalany tak długo, aż nie zostanie popsuty.
_________________
Gdyby człowiek znalazł kraj mlekiem i miodem płynącym, stwierdziłby, że nie lubi ani mleka, ani miodu.

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odpowiedz z cytatem
Zerat
Dark Templar


Dołączył: 03 Sty 2002
Posty: 9642
Skąd: Adun

PostWysłany: Nie Mar 07, 2010 8:41 pm Powrót do góry

mam wiesci ..
w swoim posiadaniu mam SC2 Beta
moja maszyna Core 2 Duo 2.8Ghz
4 GB ramu
GF 9600 GT 512

na detalach na maxa mam srednio po 30 FPS w zatloczonej bazie .. nie sprawdzalem jeszcze przy wielkich bitwach bo barazie gry sie ucze
_________________

Szanuj przyjaciół gg 1028815

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odpowiedz z cytatem
Meee
Skamielina


Dołączył: 21 Sty 2002
Posty: 3577
Skąd: uhh, zebym ja to wiedzial...

PostWysłany: Pon Mar 08, 2010 5:26 pm Powrót do góry

Jaki system?
Mam podobny sprzęt tylko 2GB ramu, więc raczej nie będzie problemu

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odpowiedz z cytatem
Evilz
Starszyzna wioski


Dołączył: 04 Lut 2009
Posty: 832
Skąd: Warszawa

PostWysłany: Pon Mar 08, 2010 7:23 pm Powrót do góry

Ja mam Core 2 Duo E4300 1,80@1,80
2 GB RAM DDR2
HD 4650

SC 2 powinien mi ruszyć na średnich Beta Bad Company 2 szła medium/high 1024x768 30 FPS-ów Więc SC2 też powinien ruszyć

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odpowiedz z cytatem
Zerat
Dark Templar


Dołączył: 03 Sty 2002
Posty: 9642
Skąd: Adun

PostWysłany: Wto Mar 09, 2010 3:14 pm Powrót do góry

vista 64bit

gra po uruchomieniu potyczki zjada 650+ MB ramu
pogram troche i dam znac ile bedzie max zurzycia przez sc2beta.exe
_________________

Szanuj przyjaciół gg 1028815

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odpowiedz z cytatem
Matchew
Wyznawca


Dołączył: 26 Lis 2007
Posty: 182

PostWysłany: Wto Mar 09, 2010 3:36 pm Powrót do góry

Gdzie można dostać bete?

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odpowiedz z cytatem
Evilz
Starszyzna wioski


Dołączył: 04 Lut 2009
Posty: 832
Skąd: Warszawa

PostWysłany: Wto Mar 09, 2010 3:38 pm Powrót do góry

http://www.starcraft2.com/beta-faq.xml - google nie boli...

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odpowiedz z cytatem
Zerat
Dark Templar


Dołączył: 03 Sty 2002
Posty: 9642
Skąd: Adun

PostWysłany: Wto Mar 09, 2010 4:27 pm Powrót do góry

zassac mozna z torrentow .. wraz z poprawką zeby dalo sie grac bez klucza oraz mapkami vs computer

zurzycie pamieci wzroslo mi do 1.1GB
_________________

Szanuj przyjaciół gg 1028815

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odpowiedz z cytatem
Evilz
Starszyzna wioski


Dołączył: 04 Lut 2009
Posty: 832
Skąd: Warszawa

PostWysłany: Sro Mar 10, 2010 1:21 pm Powrót do góry

Niby mam tą oryginalną betę ale kupiłem sobie Bad Company 2 więc poszła w kąt

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odpowiedz z cytatem
Meee
Skamielina


Dołączył: 21 Sty 2002
Posty: 3577
Skąd: uhh, zebym ja to wiedzial...

PostWysłany: Pon Kwi 26, 2010 9:16 pm Powrót do góry

Załapałem się na klucz do bety (forum w sygnaturze - admin dostał sporą ilość kluczy i rozdaje w mini-konkursach), jak mi się uda ściągnąć i to odpalić to dam znać.

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odpowiedz z cytatem
Wyświetl posty z ostatnich:   
Forum Black and White PL Strona Główna » Inne gry
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5  Następny
Strona 2 z 5
Napisz nowy temat Odpowiedz do tematu
Skocz do:  
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


Powered by phpBB © 2001, 2002 phpBB Group :: Theme & Graphics by Daz