Forum Black and White PL Strona Główna Black and White PL
Największe forum o BW w Polsce 
 [Rejestracja]  [Edit Profil] [FAQ] [Szukaj]  [Grupy]
[Użytkownicy] [Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości] [Zaloguj]
Lineage 2
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 110, 111, 112, 113  Następny
Napisz nowy temat Odpowiedz do tematu
Forum Black and White PL Strona Główna » Inne gry
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Górski Smok
Wyznawca


Dołączył: 26 Kwi 2009
Posty: 189
Skąd: Droga Mleczna, a wy?

PostWysłany: Wto Lip 14, 2009 8:14 am Powrót do góry

sry za odkopywanie tematu, ale może mi ktośpodać BEZPOŚREDNI link do ściągnięcia klienta tej gry,bo już klikam 6 hiperłącze.
_________________
<---"Daj mu jeść,przytrzymując nad nim przycisk działania"

http://www.pajacyk.pl/
1-kliknięcie 1 obiad dla biednego dziecka
warto

89% graczy uważa,że grafika jest najważniejsza,wklej to do podpisu jeśli należysz do pozostałych 11%.

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odpowiedz z cytatem
Evilz
Starszyzna wioski


Dołączył: 04 Lut 2009
Posty: 833
Skąd: Warszawa

PostWysłany: Wto Lip 14, 2009 10:19 am Powrót do góry

Masz to bezpośredni link do downloadu Lineage II : Chronicle IV...http://www.instalki.pl/gry/download/mmorpg/Lineage_2_Chronicle_4.php

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odpowiedz z cytatem
Coursant
Wieśniak


Dołączył: 18 Kwi 2009
Posty: 126
Skąd: Tarnów

PostWysłany: Wto Lip 14, 2009 12:28 pm Powrót do góry

to dość stara kronika...
jeśli szukasz najnowszego to:
powinno być to:
http://www.gamershell.com/downloads/start.html?
id=44070&mirror=70&cat=demo&filename=CT2.3_Live_152.zip&ts=1247572504&auth=6a684773476b6f357053325236
Po pytajniku jest dalsza część jak coś xd

a jeśli nie działa to sobie wybierz tu i kliknij "download":

http://www.gamershell.com/download_44070.shtml

a jeśli chcesz pograć ze mną w Interlude(dość stare ale wg mnie najlepsze) na x50 serwerze [chyba xd] to :

http://i.download.idg.pl/fannef/40fc67bdebc8523bc4999e57039b45b7/4a5c72b3/cyberjoy/pelnewersje/l/lineage/lineage2_interlude_client.rar

pierwszy i ostatni link są dokładne

co do kronik:
pierwsza jest c1 potem c2 potem c3 potem c4(scions of cdestiny) potem c5(oath of blood chyba) potem interlude potem ct1(kamael) potem ct1,5(hellbound) potem ct2(gracia) part 1 potem ct2 part 2 i ct2 final(gracia)
c do interlude to Chronicle
CT to chaotic throne
_________________


Ostatnio zmieniony przez Coursant dnia Wto Lip 14, 2009 1:13 pm, w całości zmieniany 1 raz

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Numer GG Odpowiedz z cytatem
Diverso
Guru


Dołączył: 23 Lip 2004
Posty: 2737
Skąd: z własnej woli

PostWysłany: Wto Lip 14, 2009 1:12 pm Powrót do góry

Coursant napisał:
to dość stara kronika...
jeśli szukasz najnowszego to:
powinno być to:
http://www.gamershell.com/downloads/start.html?
id=44070&mirror=70&cat=demo&filename=CT2.3_Live_152.zip&ts=1247572504&auth=6a684773476b6f357053325236

a jeśli nie działa to sobie wybierz tu i kliknij "download":

http://www.gamershell.com/download_44070.shtml

a jeśli chcesz pograć ze mną w Interlude(dość stare ale wg mnie najlepsze) na x50 serwerze [chyba xd] to :

http://i.download.idg.pl/fannef/40fc67bdebc8523bc4999e57039b45b7/4a5c72b3/cyberjoy/pelnewersje/l/lineage/lineage2_interlude_client.rar

pierwszy i ostatni link są dokładne

co do kronik:
pierwsza jest c1 potem c2 potem c3 potem c4(scions of cdestiny) potem c5(oath of blood chyba) potem interlude potem ct1(kamael) potem ct1,5(hellbound) potem ct2(gracia) part 1 potem ct2 part 2 i ct2 final(gracia)
w korei mają już Gracia Plus
_________________
In my life, like a song I will still hear you


1316228

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Numer GG Odpowiedz z cytatem
Coursant
Wieśniak


Dołączył: 18 Kwi 2009
Posty: 126
Skąd: Tarnów

PostWysłany: Wto Lip 14, 2009 1:15 pm Powrót do góry

nawet nie wiedzialem xd
_________________

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Numer GG Odpowiedz z cytatem
Darek
Hodowca chowańców


Dołączył: 23 Sty 2002
Posty: 1285

PostWysłany: Wto Lip 14, 2009 4:00 pm Powrót do góry

Wróciłem do L2 (ta, znowu ;d), ale nie wiem na jak długo, narazie mnie laguje okropnie, nie znam przyczyny bo neta niby mam sprawnego :p
_________________
http://www.youtube.com/watch?v=akop7QHtOKg&list=UUZ6xzvtuDwbiRISQeG-Ttyg&index=5&feature=plpp_video
"to wszystko jest dobre, to wszystko jest złe
ale to co dobre zamienia sie na dobre" ~ LRP

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odpowiedz z cytatem
Górski Smok
Wyznawca


Dołączył: 26 Kwi 2009
Posty: 189
Skąd: Droga Mleczna, a wy?

PostWysłany: Wto Lip 14, 2009 4:27 pm Powrót do góry

fajnie się ściąga,neta mam 2mb/sec a ściągać się bedzie jeszcze 18h, przed chwilą pisało 23h, a najszybciej 10h.
jak wy to wytrzymujecie?


EDIT Po 5 minutach.......
Fajnie,już 1 doba i 12h,14h,15h,14h....... znowu rośnie.
_________________
<---"Daj mu jeść,przytrzymując nad nim przycisk działania"

http://www.pajacyk.pl/
1-kliknięcie 1 obiad dla biednego dziecka
warto

89% graczy uważa,że grafika jest najważniejsza,wklej to do podpisu jeśli należysz do pozostałych 11%.

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odpowiedz z cytatem
Górski Smok
Wyznawca


Dołączył: 26 Kwi 2009
Posty: 189
Skąd: Droga Mleczna, a wy?

PostWysłany: Sro Lip 15, 2009 6:52 am Powrót do góry

fajnie,w nocy wyskoczył błąd na 50% w 1 i drugim.
jest jakiś szybszy sposób ż4eby to ściągnąć?
_________________
<---"Daj mu jeść,przytrzymując nad nim przycisk działania"

http://www.pajacyk.pl/
1-kliknięcie 1 obiad dla biednego dziecka
warto

89% graczy uważa,że grafika jest najważniejsza,wklej to do podpisu jeśli należysz do pozostałych 11%.

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odpowiedz z cytatem
Coursant
Wieśniak


Dołączył: 18 Kwi 2009
Posty: 126
Skąd: Tarnów

PostWysłany: Sro Lip 15, 2009 11:52 am Powrót do góry

Darek:
może serwer do d**y

Smoku:
raczej nie ;/
a które ściągasz?
_________________

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Numer GG Odpowiedz z cytatem
Górski Smok
Wyznawca


Dołączył: 26 Kwi 2009
Posty: 189
Skąd: Droga Mleczna, a wy?

PostWysłany: Sro Lip 15, 2009 12:21 pm Powrót do góry

ten: http://i.download.idg.pl/fannef/40fc67bdebc8523bc4999e57039b45b7/4a5c72b3/cyberjoy/pelnewersje/l/lineage/lineage2_interlude_client.rar
i ten: http://www.gamershell.com/download_44070.shtml
_________________
<---"Daj mu jeść,przytrzymując nad nim przycisk działania"

http://www.pajacyk.pl/
1-kliknięcie 1 obiad dla biednego dziecka
warto

89% graczy uważa,że grafika jest najważniejsza,wklej to do podpisu jeśli należysz do pozostałych 11%.

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odpowiedz z cytatem
Darek
Hodowca chowańców


Dołączył: 23 Sty 2002
Posty: 1285

PostWysłany: Sro Lip 15, 2009 1:55 pm Powrót do góry

Coursant, nightmare, stary dobry nightmare.... i innym tak nie laguje P wina clienta raczej to też nie bo kumplowi nagrałem i u niego z tego samego śmiga bez zarzutu....
_________________
http://www.youtube.com/watch?v=akop7QHtOKg&list=UUZ6xzvtuDwbiRISQeG-Ttyg&index=5&feature=plpp_video
"to wszystko jest dobre, to wszystko jest złe
ale to co dobre zamienia sie na dobre" ~ LRP

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odpowiedz z cytatem
Coursant
Wieśniak


Dołączył: 18 Kwi 2009
Posty: 126
Skąd: Tarnów

PostWysłany: Sro Lip 15, 2009 2:54 pm Powrót do góry

jedyne co mi do kłowy przychodzi to to, że masz razem z kimś neta (np router i rodzeństwo/rodzice siedzą np na Skype/youtube) albo coś ci nieźle zwalnia kompa lub neta (update systemu, antywirusa- to od neta a co do kompa to niektore antywirusy tak zwalniaja ze...)
_________________

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Numer GG Odpowiedz z cytatem
Meee
Skamielina


Dołączył: 21 Sty 2002
Posty: 3577
Skąd: uhh, zebym ja to wiedzial...

PostWysłany: Sro Lip 15, 2009 3:11 pm Powrót do góry

Rodzice/rodzeństwo nie zwalniają :p

Gdyby nawet to nie ograniczałoby się to do lineage'a, a wow chodził w porządku

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odpowiedz z cytatem
Evilz
Starszyzna wioski


Dołączył: 04 Lut 2009
Posty: 833
Skąd: Warszawa

PostWysłany: Sro Lip 15, 2009 4:59 pm Powrót do góry

Ech , chyba się skusze na Interlude , bo WoW-ów już ze 30 GB zassałem i żaden nie działa (sic !) !

EDIT : Ludzie nie pobierajcie z cyberjoy/idg itp...Ponieważ w ich clientach uszkodzony jest plik data2.cap ! Najlepiej pobrać z : http://www.gamershell.com/download_18458.shtml...A poza tym idg/cyberjoy itd..Strasznie często zrywają łącze ! Jak gamershell siądzie to http://games.on.net/file/7053/Lineage_II_The_Chaotic_Throne_-_Interlude_Client ! UWAGA ostatni link jest najszybszy ze wszystkich prze zemnie podanych !


Ostatnio zmieniony przez Evilz dnia Czw Lip 16, 2009 9:47 am, w całości zmieniany 2 razy

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odpowiedz z cytatem
Zerat
Dark Templar


Dołączył: 03 Sty 2002
Posty: 9642
Skąd: Adun

PostWysłany: Sro Lip 15, 2009 8:21 pm Powrót do góry

Darek .. miales zrobic defragmenta .. nie pomoglo ?
_________________

Szanuj przyjaciół gg 1028815

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odpowiedz z cytatem
Evilz
Starszyzna wioski


Dołączył: 04 Lut 2009
Posty: 833
Skąd: Warszawa

PostWysłany: Czw Lip 16, 2009 11:58 am Powrót do góry

Jak mi teraz Lineage się zły pobierze to się chyba zabije...Jeszcze 1 GB do zassania (mam dość wolnego neta - 100 kb/s) więc jeszcze ze 3 h...

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odpowiedz z cytatem
Górski Smok
Wyznawca


Dołączył: 26 Kwi 2009
Posty: 189
Skąd: Droga Mleczna, a wy?

PostWysłany: Czw Lip 16, 2009 12:11 pm Powrót do góry

ja się załamie,4 gb w dupe
ściągneło się błędne archiwum

chociaż interluide jest.

EDIT:
moja 1 gra,na jakim serwie?
_________________
<---"Daj mu jeść,przytrzymując nad nim przycisk działania"

http://www.pajacyk.pl/
1-kliknięcie 1 obiad dla biednego dziecka
warto

89% graczy uważa,że grafika jest najważniejsza,wklej to do podpisu jeśli należysz do pozostałych 11%.

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odpowiedz z cytatem
Darek
Hodowca chowańców


Dołączył: 23 Sty 2002
Posty: 1285

PostWysłany: Czw Lip 16, 2009 1:47 pm Powrót do góry

mmm ja i chyba ostatnio się na Diffka napotkałem na nightmare 30x w sieci www.Dragon-Network.net ciupiemy....
Ale tutaj trzeba Hellbounda
_________________
http://www.youtube.com/watch?v=akop7QHtOKg&list=UUZ6xzvtuDwbiRISQeG-Ttyg&index=5&feature=plpp_video
"to wszystko jest dobre, to wszystko jest złe
ale to co dobre zamienia sie na dobre" ~ LRP

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odpowiedz z cytatem
Coursant
Wieśniak


Dołączył: 18 Kwi 2009
Posty: 126
Skąd: Tarnów

PostWysłany: Czw Lip 16, 2009 1:52 pm Powrót do góry

a ja gram na tym : http://www.l2-renewal.net/ to chyba x40 jest ale pisze ze 50?
to jest interlude
zapraszam
jak coś kontakt na GG
_________________

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Numer GG Odpowiedz z cytatem
Górski Smok
Wyznawca


Dołączył: 26 Kwi 2009
Posty: 189
Skąd: Droga Mleczna, a wy?

PostWysłany: Czw Lip 16, 2009 2:22 pm Powrót do góry

a jakie GG masz?

EDIT:
A teraz mam 1 pytanie(wiem jestem debilem że się nie domyśliłem)

Co zmieniają różne części Cronicle? w sensie czy są serwery tylko na tą część,czy to po prostu nowe wersje gry które są automatycznie aktualizowane (tak jak np.w tibi tibia 5.0, tibia 5.1)

x50?rozumiem że chodzi o prędkość nabijania poziomów,czyli to coś ja OL2S (open lineage2 serwer)
_________________
<---"Daj mu jeść,przytrzymując nad nim przycisk działania"

http://www.pajacyk.pl/
1-kliknięcie 1 obiad dla biednego dziecka
warto

89% graczy uważa,że grafika jest najważniejsza,wklej to do podpisu jeśli należysz do pozostałych 11%.

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odpowiedz z cytatem
Górski Smok
Wyznawca


Dołączył: 26 Kwi 2009
Posty: 189
Skąd: Droga Mleczna, a wy?

PostWysłany: Czw Lip 16, 2009 8:14 pm Powrót do góry

muszę koniecznie czekać aż się skończy ten automatic upade?
czy jak kliknę anuluj będę mógł normalnie grać?
_________________
<---"Daj mu jeść,przytrzymując nad nim przycisk działania"

http://www.pajacyk.pl/
1-kliknięcie 1 obiad dla biednego dziecka
warto

89% graczy uważa,że grafika jest najważniejsza,wklej to do podpisu jeśli należysz do pozostałych 11%.

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odpowiedz z cytatem
Evilz
Starszyzna wioski


Dołączył: 04 Lut 2009
Posty: 833
Skąd: Warszawa

PostWysłany: Pią Lip 17, 2009 8:36 am Powrót do góry

1.Mi wszystko działa , wbiłem się na renewal...
2.Muszisz pobrać updater z www.l2-renewal.net włożyć go do głównego folderu L2 , kliknąć na niego , zaczekać aż zaktualizuje L2 pod renewal...Jak to zrobisz to wchodzisz w L2 w taki folder system gdzie klikasz ikonke nazywającą się L2...A potem się logujesz i grasz...
2.Czy L2 na privach będzie mi nabijać godziny na xfire ?

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odpowiedz z cytatem
Górski Smok
Wyznawca


Dołączył: 26 Kwi 2009
Posty: 189
Skąd: Droga Mleczna, a wy?

PostWysłany: Pią Lip 17, 2009 9:03 pm Powrót do góry

czy mogę gdzieś kupić sobie id i pasword bez kupywania płyty?
jakoś nie chce mi się jej kupywać, a na prawdziwym serwerze chętnie pogram.
_________________
<---"Daj mu jeść,przytrzymując nad nim przycisk działania"

http://www.pajacyk.pl/
1-kliknięcie 1 obiad dla biednego dziecka
warto

89% graczy uważa,że grafika jest najważniejsza,wklej to do podpisu jeśli należysz do pozostałych 11%.

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odpowiedz z cytatem
Coursant
Wieśniak


Dołączył: 18 Kwi 2009
Posty: 126
Skąd: Tarnów

PostWysłany: Pią Lip 17, 2009 10:42 pm Powrót do góry

alena prawdziwym i tak trzeba placic za miesieczna gre
co do x fire - nie wiem
co do kronik - zmieniaja
na jak serwer jest na interlude to na interlude mzoesz grac
jak na c4 to na c4
sa wyjatki:
jak masz gracie final to mozesz na ct1 ct1,5 ct2,1 ct2,2 i ct2,3
gg masz tam na dole pod moim postem lub tu: 1819417
evilz ty też napisz
a co do x50 to tak, to znaczy, że serwer ma 50x większy exp niż retail.
sorki za to, że nie po kolei odpisywałem
_________________

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Numer GG Odpowiedz z cytatem
Evilz
Starszyzna wioski


Dołączył: 04 Lut 2009
Posty: 833
Skąd: Warszawa

PostWysłany: Nie Lip 19, 2009 1:22 pm Powrót do góry

Górski Smok napisał:
czy mogę gdzieś kupić sobie id i pasword bez kupywania płyty?
jakoś nie chce mi się jej kupywać, a na prawdziwym serwerze chętnie pogram.



Możesz kupic keya do L2 na www.keye.pl...
Jak chcesz zagrac na prawdziwym serwie to kup gre w pudelku za 100 zl...A potem plac za granie 50 zl na miech...
Jasne Coursant napisze !

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odpowiedz z cytatem
Diverso
Guru


Dołączył: 23 Lip 2004
Posty: 2737
Skąd: z własnej woli

PostWysłany: Sro Sie 10, 2011 7:59 pm Powrót do góry

Ktoś jeszcze gra? Ja wciąż na tym samym serwie ^^
_________________
In my life, like a song I will still hear you


1316228

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Numer GG Odpowiedz z cytatem
Zerat
Dark Templar


Dołączył: 03 Sty 2002
Posty: 9642
Skąd: Adun

PostWysłany: Czw Sie 11, 2011 8:36 pm Powrót do góry

gratz .. to mnie juz WoW sie znudzil bo nie chcialo mi sie servera zmieniac
nie wiesz czy reszta gra ? A wy nie byliscie razem w jednej gildii ?
_________________

Szanuj przyjaciół gg 1028815

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odpowiedz z cytatem
StrangeOne
Wujek Dobra Rada


Dołączył: 09 Mar 2003
Posty: 6146
Skąd: Kraków/Tarnów

PostWysłany: Czw Sie 11, 2011 11:33 pm Powrót do góry

Odkad rzucilem L2 w liceum to nie gralem To Nightmare jeszcze zyje?
_________________
+++ Błąd Dzielenia Przez Ogórek. Zainstaluj Nowy Wrzechświat I Rebutuj +++
Bednar Kolesnikov - Szczęśliwy obywatel Novistrany
Forum zastępcze
Obrazek w sygnie by Arahja

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odpowiedz z cytatem
Darek
Hodowca chowańców


Dołączył: 23 Sty 2002
Posty: 1285

PostWysłany: Pią Sie 12, 2011 5:12 am Powrót do góry

Na pewno żyje, mój kuzyn odkąd mu pokazałem L2 to kaleczy to bez przerwy... ale jak dla mnie L2 jest poprostu nudne. Oprócz castle siege raz na tydzień to nie ma to nic, co mogłbym nazwać dobrym PvP - a te autocasty (w dodatku instant prawie w dobrych itemach) nie wymagają żadnego skilla, więc to nie dla mnie P Osobiście wole troche pokatować i ogarnąć coś, gdzie trudniej jest być dobrym, jak np w WoW'ie (choć i ten mi się znudził ostatnio po tym jak wbiłem rank 1 na serwie i nie mieliśmy z kim grać nawet ^^ )

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odpowiedz z cytatem
Diverso
Guru


Dołączył: 23 Lip 2004
Posty: 2737
Skąd: z własnej woli

PostWysłany: Pią Sie 12, 2011 8:02 am Powrót do góry

NM żyje połączony z Infinity co prawda ale jednak Po za siegami są teraz jeszcze TW i parę nowych raidow Jakies 3 miesiące temu przeskoczyliśy parę kronik do przodu. Gra jeszcze Chlipus, Pawciu Maciek z FTR jygjghj Wiem że Nicram dostał bana i poszedł na inny serwer albo juz niegra niewiem xD
Teraz gram czymś takim [/img]
_________________
In my life, like a song I will still hear you


1316228

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Numer GG Odpowiedz z cytatem
Wyświetl posty z ostatnich:   
Forum Black and White PL Strona Główna » Inne gry
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 110, 111, 112, 113  Następny
Strona 111 z 113
Napisz nowy temat Odpowiedz do tematu
Skocz do:  
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


Powered by phpBB © 2001, 2002 phpBB Group :: Theme & Graphics by Daz