Forum Black and White PL Strona Główna Black and White PL
Największe forum o BW w Polsce 
 [Rejestracja]  [Edit Profil] [FAQ] [Szukaj]  [Grupy]
[Użytkownicy] [Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości] [Zaloguj]
Lineage 2
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, ... 111, 112, 113  Następny
Napisz nowy temat Odpowiedz do tematu
Forum Black and White PL Strona Główna » Inne gry
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Diverso
Guru


Dołączył: 23 Lip 2004
Posty: 2737
Skąd: z własnej woli

PostWysłany: Nie Sty 08, 2006 4:45 pm Powrót do góry

aaaaaaaa Alien!

A ja utknąłem wtedy w wiosce krasnali.... chyba jakiemuś dołorze jeszcze raz....
_________________
In my life, like a song I will still hear you


1316228

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Numer GG Odpowiedz z cytatem
Shell
Hodowca chowańców


Dołączył: 27 Maj 2005
Posty: 1597

PostWysłany: Nie Sty 08, 2006 9:16 pm Powrót do góry


Dlatego właśnie Div nie moge stworzyć nowej postaci (dodam że to stało się przez lag)....
Licze na waszą pomoc jak zaczne grać mrocznym elfem magiem
Zostało 5 dni od dziś do kasacji tych postaci

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odpowiedz z cytatem
Darek
Hodowca chowańców


Dołączył: 23 Sty 2002
Posty: 1285

PostWysłany: Pon Sty 09, 2006 7:00 am Powrót do góry

ej, a gra ktoś może wczsnymi godzinami ? typu 5:00 - 7:00 rano ... Bo takto to ja średnio mam zamiar was spotkać... może czasami będe grał troche później.
_________________
http://www.youtube.com/watch?v=akop7QHtOKg&list=UUZ6xzvtuDwbiRISQeG-Ttyg&index=5&feature=plpp_video
"to wszystko jest dobre, to wszystko jest złe
ale to co dobre zamienia sie na dobre" ~ LRP

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odpowiedz z cytatem
Zerat
Dark Templar


Dołączył: 03 Sty 2002
Posty: 9642
Skąd: Adun

PostWysłany: Pon Sty 09, 2006 12:45 pm Powrót do góry

szell ty graj lepiej krasnalem .. z czasem bedziesz mogl sobie (i nam) takie sprzety robic ze nie polalujesz
a Delf mag to prosilbym nie ... bo wystarczy ze ja Ireth gramy takimi samymi postaciami (z wygladu)
jak juz bardzo chcesz to zwyklego elfa lub Orc'a
_________________

Szanuj przyjaciół gg 1028815

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odpowiedz z cytatem
Darek
Hodowca chowańców


Dołączył: 23 Sty 2002
Posty: 1285

PostWysłany: Pon Sty 09, 2006 1:44 pm Powrót do góry

a tutaj widoczek z balkonu, jak oczekuje na spotkanie z kimkolwiek z was





a i tu z nowym [kumplem?] (dał mi 50 k kasy )

_________________
http://www.youtube.com/watch?v=akop7QHtOKg&list=UUZ6xzvtuDwbiRISQeG-Ttyg&index=5&feature=plpp_video
"to wszystko jest dobre, to wszystko jest złe
ale to co dobre zamienia sie na dobre" ~ LRP

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odpowiedz z cytatem
Zerat
Dark Templar


Dołączył: 03 Sty 2002
Posty: 9642
Skąd: Adun

PostWysłany: Pon Sty 09, 2006 2:16 pm Powrót do góry

fo miasta elfow to szybko nie przyjdziemy jak dobijesz do ok. 15 lv to mozesz zaczac nas szukac ta terenach w okolicy Gludio Castle town

P.S.kto twierdzi ze Elfki nie sa ladne niech zginie w plomieniach góry przeznaczenia
_________________

Szanuj przyjaciół gg 1028815

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odpowiedz z cytatem
Diverso
Guru


Dołączył: 23 Lip 2004
Posty: 2737
Skąd: z własnej woli

PostWysłany: Pon Sty 09, 2006 3:04 pm Powrót do góry

w sziedzibie wroga (DE)

Zerat napisał:

a Delf mag to prosilbym nie ... bo wystarczy ze ja Ireth gramy takimi samymi postaciami (z wygladu)
jak juz bardzo chcesz to zwyklego elfa lub Orc'a

Przeceż wśrud nas nie ma jeszcze DE.
_________________
In my life, like a song I will still hear you


1316228

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Numer GG Odpowiedz z cytatem
Zerat
Dark Templar


Dołączył: 03 Sty 2002
Posty: 9642
Skąd: Adun

PostWysłany: Pon Sty 09, 2006 3:52 pm Powrót do góry

dobra niech bedzie Delf
to brakuje nam jeszcze Orc'a i krasnala ...kto chetny ?
_________________

Szanuj przyjaciół gg 1028815

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odpowiedz z cytatem
StrangeOne
Wujek Dobra Rada


Dołączył: 09 Mar 2003
Posty: 6146
Skąd: Kraków/Tarnów

PostWysłany: Pon Sty 09, 2006 4:00 pm Powrót do góry

Dajcie mi kompa a dolacze sie jako krasnal ;/ esh *kopie swojego grata*
_________________
+++ Błąd Dzielenia Przez Ogórek. Zainstaluj Nowy Wrzechświat I Rebutuj +++
Bednar Kolesnikov - Szczęśliwy obywatel Novistrany
Forum zastępcze
Obrazek w sygnie by Arahja

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odpowiedz z cytatem
Shell
Hodowca chowańców


Dołączył: 27 Maj 2005
Posty: 1597

PostWysłany: Pon Sty 09, 2006 4:03 pm Powrót do góry

Diverso co ty robiłeś w mojm domu?Tam niebezpiecznie jest chociaż z takim lvlem nie masz się czego bać, zabił mnie jakiś niewidzialny...

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odpowiedz z cytatem
Meee
Skamielina


Dołączył: 21 Sty 2002
Posty: 3577
Skąd: uhh, zebym ja to wiedzial...

PostWysłany: Pon Sty 09, 2006 4:04 pm Powrót do góry

dajcie mi czas (nie wspominajac o kompie ) to moge byc drowem albo orkiem


Jest gdzies opis klas, ale nie wymienione skille, tylko zeby bylo napisane czym sie konkretnie zajmuje?

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odpowiedz z cytatem
Shell
Hodowca chowańców


Dołączył: 27 Maj 2005
Posty: 1597

PostWysłany: Pon Sty 09, 2006 4:54 pm Powrót do góry

Darek napisał:
ej, a gra ktoś może wczsnymi godzinami ? typu 5:00 - 7:00 rano ... Bo takto to ja średnio mam zamiar was spotkać... może czasami będe grał troche później.


Ja gram tak mniej więcej 6.00 - 11.00 jutro i pojutrze

PS:Strange możesz chyba sobie zmniejszyć detale..

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odpowiedz z cytatem
Darek
Hodowca chowańców


Dołączył: 23 Sty 2002
Posty: 1285

PostWysłany: Pon Sty 09, 2006 4:55 pm Powrót do góry

A ten tego czemu nie mogę wejść na server? loguje się daje []Nightmare(30x) potem OK i nic... na dragonie i tym drugim tez nie działa
_________________
http://www.youtube.com/watch?v=akop7QHtOKg&list=UUZ6xzvtuDwbiRISQeG-Ttyg&index=5&feature=plpp_video
"to wszystko jest dobre, to wszystko jest złe
ale to co dobre zamienia sie na dobre" ~ LRP

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odpowiedz z cytatem
Zerat
Dark Templar


Dołączył: 03 Sty 2002
Posty: 9642
Skąd: Adun

PostWysłany: Pon Sty 09, 2006 5:00 pm Powrót do góry

niech ktos z grajacych aktywuje w opcjach grafiki "low detail" i cyknie pare screenow a nastepnie wkleji tutaj dla naszego Admona ... bo nie wie czy ma sciagac klijenta .. a ja dzis zakuwam na kolosa
_________________

Szanuj przyjaciół gg 1028815

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odpowiedz z cytatem
Diverso
Guru


Dołączył: 23 Lip 2004
Posty: 2737
Skąd: z własnej woli

PostWysłany: Pon Sty 09, 2006 5:15 pm Powrót do góry

Darek napisał:
A ten tego czemu nie mogę wejść na server? loguje się daje []Nightmare(30x) potem OK i nic... na dragonie i tym drugim tez nie działa

Wyżej już pisze... serw jest przeciążony ten jest w brazyli więc wieczorem lepiej działa I nie klikaj bezprzerwy bo cie zbanują wystarczy raz Niech no brazylijczycy pójdą spać
_________________
In my life, like a song I will still hear you


1316228

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Numer GG Odpowiedz z cytatem
Darek
Hodowca chowańców


Dołączył: 23 Sty 2002
Posty: 1285

PostWysłany: Pon Sty 09, 2006 5:20 pm Powrót do góry

rano mi się świetnie gra tylko że ja jestem typem lubiącym towarzystwo a rano mało ludzi jest...
_________________
http://www.youtube.com/watch?v=akop7QHtOKg&list=UUZ6xzvtuDwbiRISQeG-Ttyg&index=5&feature=plpp_video
"to wszystko jest dobre, to wszystko jest złe
ale to co dobre zamienia sie na dobre" ~ LRP

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odpowiedz z cytatem
Balas
Hodowca chowańców


Dołączył: 25 Paź 2005
Posty: 1233
Skąd: Wrocław

PostWysłany: Pon Sty 09, 2006 5:21 pm Powrót do góry

Ja moge pograc jako ork... tylko niech mi sie zacznie chciec w to grac i instalowac xD
_________________

http://monsters.wp.pl/?ac=vid&vid=200085142

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora Numer GG Odpowiedz z cytatem
Diverso
Guru


Dołączył: 23 Lip 2004
Posty: 2737
Skąd: z własnej woli

PostWysłany: Pon Sty 09, 2006 5:26 pm Powrót do góry

http://www.lineage2.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=20&Itemid=37 histora świata jak ktoś chce:P i http://www.lineage2.forall.pl/gfx/dzialy/castlesiege.gif
_________________
In my life, like a song I will still hear you


1316228

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Numer GG Odpowiedz z cytatem
Meee
Skamielina


Dołączył: 21 Sty 2002
Posty: 3577
Skąd: uhh, zebym ja to wiedzial...

PostWysłany: Pon Sty 09, 2006 5:56 pm Powrót do góry

dobra ludziki, postanowilem ze poswiece sie dla Was i zobacze czy to u mnie dziala
teraz kilka pytan oczywiscie poleci ^_^
- Skad wziac konto? bo na stronie tego igragon czy czegos sa same linki z google, chyba ze oczywiscie cos nie tak zrobilem : /
- Jak odpalam gre to wyskakuje mi cos o AGP i bodajze stałości gry, ale okno logowania pojawia sie tak czy tak, wie ktos moze co to jest i co z tym mozna zrobic?
- czy pliki ktore podebralem od darka z kompa sa na pewno sprawne, i w jakiej kolejnosci sie je wrzuca i gdzie? xD

EDIT problem nr 1 ulegl zmianie, kaplem sie ze adres jest zly, tylko jak daj Account/CP a potem Register to w tym malym okienku sie otwiera jeszcze raz strona glowna zamiast rejestracji

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odpowiedz z cytatem
Zerat
Dark Templar


Dołączył: 03 Sty 2002
Posty: 9642
Skąd: Adun

PostWysłany: Pon Sty 09, 2006 6:22 pm Powrót do góry

tu zakladasz konto
http://www.idragon3d.com/account.asp

pliki od Darka sa sprawne
-instalujesz gre odpalasz LineageII.exe i czekasz az wszystko zassa i stwierdzi ze skonczyl (ok. 20 - 30 min)
-wrzucasz CALY katalog SYSTEM jaki ma Darek do swojego katago z grą (nadpisujesz lub zachwujesz pierwotny jako kopie zapasową (zalecane)
- odpalasz l2dragon.eze i czekasz az zrobi swoje
- wciskasz WIndow lub Full screen i gra sie odpala
kopiujac katalog SYSTEM od innego gracza powoduje ze bedziesz mec jego ustawienia graficzne wiec po wejsciu do Menu gry radzimy pogrzebac w opcjach grafiki na slabnszych komputerach

jezeli gra sie odpala to blad AGP olej
_________________

Szanuj przyjaciół gg 1028815

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odpowiedz z cytatem
Balas
Hodowca chowańców


Dołączył: 25 Paź 2005
Posty: 1233
Skąd: Wrocław

PostWysłany: Pon Sty 09, 2006 6:45 pm Powrót do góry

O jaki katalog chodzi ?? (patch ?? )

Idzie to sciagnac z idragon3d ??
_________________

http://monsters.wp.pl/?ac=vid&vid=200085142

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora Numer GG Odpowiedz z cytatem
Zerat
Dark Templar


Dołączył: 03 Sty 2002
Posty: 9642
Skąd: Adun

PostWysłany: Pon Sty 09, 2006 6:49 pm Powrót do góry

katalog SYSTEEM z katalogu z grą (zainstalowaną)
jako ze ich patcher sie z deczke sypie to w newsach pisze ze mozna sciagnac ich CALY katalog SYSTEM lub zglosic sie do kogos kto gra i niech ci na maila wysle
_________________

Szanuj przyjaciół gg 1028815

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odpowiedz z cytatem
StrangeOne
Wujek Dobra Rada


Dołączył: 09 Mar 2003
Posty: 6146
Skąd: Kraków/Tarnów

PostWysłany: Pon Sty 09, 2006 7:04 pm Powrót do góry

Shell, zakladajac ze moj komp wogole na low detalach uciagnie jakos Linejcza to i tak nie mam miejsca na dysku ;/
_________________
+++ Błąd Dzielenia Przez Ogórek. Zainstaluj Nowy Wrzechświat I Rebutuj +++
Bednar Kolesnikov - Szczęśliwy obywatel Novistrany
Forum zastępcze
Obrazek w sygnie by Arahja

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odpowiedz z cytatem
Meee
Skamielina


Dołączył: 21 Sty 2002
Posty: 3577
Skąd: uhh, zebym ja to wiedzial...

PostWysłany: Pon Sty 09, 2006 7:05 pm Powrót do góry

Zerat mozesz sprawdzic ten link co teraz podales? chodzi o to ze wyskakuje mi normalnie strona z opcjami : Register i Change Password, a jak dam register to wraca na strone glowna
Jesli u kogos to chodzi normalnie albo ma linka bezposrednio do rejestracji to prosze zapodac

Darek mial w plikach jeszcze osobno sam l2dragon.exe to trzeba tez wrzucic czy nie?

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odpowiedz z cytatem
Balas
Hodowca chowańców


Dołączył: 25 Paź 2005
Posty: 1233
Skąd: Wrocław

PostWysłany: Pon Sty 09, 2006 7:09 pm Powrót do góry

http://209.40.96.64/idragon3d/status3d/register.asp
_________________

http://monsters.wp.pl/?ac=vid&vid=200085142

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora Numer GG Odpowiedz z cytatem
Balas
Hodowca chowańców


Dołączył: 25 Paź 2005
Posty: 1233
Skąd: Wrocław

PostWysłany: Pon Sty 09, 2006 7:18 pm Powrót do góry

mi na FF bez problemu
_________________

http://monsters.wp.pl/?ac=vid&vid=200085142

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora Numer GG Odpowiedz z cytatem
Meee
Skamielina


Dołączył: 21 Sty 2002
Posty: 3577
Skąd: uhh, zebym ja to wiedzial...

PostWysłany: Pon Sty 09, 2006 7:20 pm Powrót do góry

sory, skasowalem posta

pytanie bylo o przegladarki jak cos

rozwiazalem problem niestety w tym celu musialem...Zejsc pietro nizej do innego kompa gdzie dzialalo!! wiem, wiem ze straszliwie sie poswiecam, ale nie mysle o tym wiedzac ze to dla Was drodzy towarzysze!



NOWE INFO (tzw edit)

Udalo mi sie to odpalic i dziala, rozdz 800x600 chyba, grafika wszystko na high bo z nieznanych przyczyn nie dalo sie inaczej.
Wzialem sobie orka fightera (nick Gorun) i zastanawiam sie teraz czy zakladajac ze bede gral isc w bronie czy na gole kla... znaczy piesci

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odpowiedz z cytatem
Zerat
Dark Templar


Dołączył: 03 Sty 2002
Posty: 9642
Skąd: Adun

PostWysłany: Pon Sty 09, 2006 8:51 pm Powrót do góry

ja u orka bym polecal bron klasy FIST wtedy walczysz bez tarzy ale fajnie sie wyglada i tlucze 2x szybciej
_________________

Szanuj przyjaciół gg 1028815

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odpowiedz z cytatem
Meee
Skamielina


Dołączył: 21 Sty 2002
Posty: 3577
Skąd: uhh, zebym ja to wiedzial...

PostWysłany: Pon Sty 09, 2006 9:12 pm Powrót do góry

nom, tez mi sie wydaje ze fajnie wyglada

poza tym biorac potem monka moglbym sie ograniczyc do jednej broni spokojnie bo ten durgi ma mlotki miecze wlocznie i wogole

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odpowiedz z cytatem
Diverso
Guru


Dołączył: 23 Lip 2004
Posty: 2737
Skąd: z własnej woli

PostWysłany: Pon Sty 09, 2006 9:18 pm Powrót do góry

Shell weź swojego krasnala w jakieś odosobnione miejsce i zostaw tam wszystkie jego rzeczy potem weź DE zabierz rzeczy i sprzedaj tylko to musi być bardzo odosobnione miejsce i najlepiej dojdź tam najpierw DE a potem jeszcze raz zaloguj się na krasnala wyrzuć i znowu DE. Co prawda na większości serwów to jest zabronione ale na tym nie widziałem takiej zasady.
_________________
In my life, like a song I will still hear you


1316228

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Numer GG Odpowiedz z cytatem
Wyświetl posty z ostatnich:   
Forum Black and White PL Strona Główna » Inne gry
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, ... 111, 112, 113  Następny
Strona 2 z 113
Napisz nowy temat Odpowiedz do tematu
Skocz do:  
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


Powered by phpBB © 2001, 2002 phpBB Group :: Theme & Graphics by Daz