Zobacz poprzedni temat
:: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Meee
Skamielina

|
Wysłany:
Pon Mar 19, 2012 3:38 pm |
|
|
No to się chyba nie dogadamy :p
Ja z bardziej granych to właśnie kiedyś na retailu feral dudu, teraz resto/boomkin. Resto wpradzie zjebali w Cata jak zabrali drzewo, ale i tak mnie się fajnie gra.
Samo to, że mogę sobie skoczyć z klifu i odpalić flightforma nad ziemią to dla mnie wystarczający powód żeby grać druidem
Moja druga klasa (T2 kiedyś na podstawce na serwie jeszcze bez skryptów i teraz T10/T10,5 na wotlku) to hunter. Jakoś nie widzę kompletnie nic "gay" w mojej krowie, kiedy dookoła latają pedalskie belfy.
Jakbym miał robić więcej postaci gdzieś to druid jest dalej silnym kandydatem  |
|
|
|
Evilz
Starszyzna wioski
|
Wysłany:
Pon Mar 19, 2012 3:55 pm |
|
|
Taurenów wielbie (krowa szaman ;d) ale jakoś od zawsze uważałem wszelakich łuczników za około pedałów Zaczęło się od Le Golasa z WP Dlatego Hunterów nie lubię , i te pety oh noes! Chyba że mówimy o niskim grubym krasnalu z dubleltówką
Druid dla mnie jest hm... Bo ja wiem ? No właśnie jakiś taki bez charakteru... Może dlatego że nigdy nie "zaszufladkowałem go" ani jako dpsa ani healera - tak po środku. Odczucie subiektywne.
Co do elfów to wszystkie są pedalskie. Rly. |
|
|
|
Meee
Skamielina

|
Wysłany:
Wto Mar 20, 2012 3:39 pm |
|
|
Masz coś do petów? A poszczuć cię Jebakiem Leśnym?
Tak można było powiedzieć w podstawce, gdzie przykładowo resto druid służył w raidzie tylko do tego żeby rzucać innervate (mana regen) na "prawdziwych" healerów.
Teraz druid nie jest "niby to niby tamto" tylko robi w takim specu jaki wybierzesz. A nawet bardziej niż inne klasy, bo jako jedyny może się sprawdzić w każdej roli (healer, range dps, melee dps, tank). W mists of pandaria ma mieć oficjalnie 4 spece.
No ale jak tak się nastawiłeś to ja już tego nie zmienię. "No hard feelings" jak to mówią, tak sobie tylko ględze  |
|
|
|
Evilz
Starszyzna wioski
|
Wysłany:
Wto Mar 20, 2012 10:26 pm |
|
|
Jebakiem Leśnym Chyba Homonimem Pospolitym ^^
Zobaczę , dawno nie grałem może mi się coś odmieni i odnajdę w sobie zwierzę
Chociaż boost na 99% wyląduje na Locku albo Magu ale nadal nie mogę się zdecydować
PS. Znajomy bardzo zachwalał i polecił mi Roth UI wzorowany na Diablo , sam jeszcze go nie testowałem ale ze screenów i opisu wygląda świetnie. |
|
|
|
Meee
Skamielina

|
Wysłany:
Sro Mar 21, 2012 3:36 pm |
|
|
Nie wiem, ja jestem uparty jeśli chodzi o ściąganie addonów. Na drucie ze scrolla nawet recounta mi się nie chce włączać |
|
|
|
Evilz
Starszyzna wioski
|
Wysłany:
Nie Mar 25, 2012 12:20 am |
|
|
Ja aktualnie nie mam żadnych to dałem jako ciekawostke , jedyne co bym chciał to jakiś DPS Meter i moze cos do Action barów. Ogólnie to wziąłem sie za Locka , gram pod destro i musze powiedzieć ze bardzo fajnie sie w azeroth po przerwie:) |
|
|
|
Meee
Skamielina

|
Wysłany:
Nie Mar 25, 2012 10:22 am |
|
|
Do dpsa standardowo recount, ale akurat na healerze mi nie był potrzebny. |
|
|
|
Diverso
Guru

|
Wysłany:
Pon Maj 07, 2012 3:07 pm |
|
|
Chyba będę grał w wowa. Namówil mnie chłopak mojej kolezanki lesbjki ^^ _________________ In my life, like a song I will still hear you
1316228 |
|
|
|
jeden1
Hodowca chowańców

|
Wysłany:
Pon Maj 07, 2012 3:36 pm |
|
|
Powiem jedno i będę oryginalny jak jasna cholera:
Still better love story than Twilight. _________________ Gdyby człowiek znalazł kraj mlekiem i miodem płynącym, stwierdziłby, że nie lubi ani mleka, ani miodu. |
|
|
|
|
|
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa) |
|