Forum Black and White PL Strona Główna Black and White PL
Największe forum o BW w Polsce 
 [Rejestracja]  [Edit Profil] [FAQ] [Szukaj]  [Grupy]
[Użytkownicy] [Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości] [Zaloguj]
WoW
Idź do strony 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Następny
Napisz nowy temat Odpowiedz do tematu
Forum Black and White PL Strona Główna » Inne gry
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Meee
Skamielina


Dołączył: 21 Sty 2002
Posty: 3577
Skąd: uhh, zebym ja to wiedzial...

PostWysłany: Sob Gru 10, 2005 11:09 am Powrót do góry

Teraz juz mozna

nie gram, jesli chodzi o tego wowa to gralem tylko chwile w bete i fajnie bylo

za to bede gral w wow RPG wieszkosc artow do wara z sonsofthestorm mozna znalezc w podrecznikach do tegoz

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odpowiedz z cytatem
Balas
Hodowca chowańców


Dołączył: 25 Paź 2005
Posty: 1233
Skąd: Wrocław

PostWysłany: Sob Gru 10, 2005 12:29 pm Powrót do góry

To juz rpg'a zrobili jaki ja zacofany a czasami sie w WoWa pogra na jakims prywatnym serwerze bo za drogo na globalu
_________________

http://monsters.wp.pl/?ac=vid&vid=200085142

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora Numer GG Odpowiedz z cytatem
Osiołek
Uczeń


Dołączył: 18 Lut 2005
Posty: 372
Skąd: Legionowo

PostWysłany: Sob Gru 10, 2005 12:51 pm Powrót do góry

Tia...globalne servery to tylko zdzierstwo 50zł miesięcznie, chyba tylko maniaki WarCrafta są wstanie tyle płacić. Blizzard mógł by wypuścić dwa typy serverów, płatny i darmowy, ale właśne na tym drugim byśmy mieli np mniejszą mape do zwiedzenia, niektóre skille były by zablokowane i takie tam.

Jak wiem prywatne server żyją góra tydzień , skoro tak łatwo udaje im się lokalizować i usuwać to, to czemu tak ze zwykłym piractwem tak nie jest?
_________________
Black&White to boska gra ^^.

GG Osiołka -----------> 9776127 (jeśli ktoś znów mnie spyta na gg o crack do B&W1 lub 2 BAN!!)

Strona oślego komiksu ^_^

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora Odpowiedz z cytatem
Dilmmer
Misjonarz


Dołączył: 29 Sie 2005
Posty: 608

PostWysłany: Sob Gru 10, 2005 2:51 pm Powrót do góry

No bo widzisz - servery te sa w sieci i sa gdzes tam zaczepione. Mozna je latwo namierzyc. A saej plytki pirackiej nie namierzysz...

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odpowiedz z cytatem
Meee
Skamielina


Dołączył: 21 Sty 2002
Posty: 3577
Skąd: uhh, zebym ja to wiedzial...

PostWysłany: Sob Gru 10, 2005 2:56 pm Powrót do góry

baa, RPG'a - do tego jest juz ok. 10 podrecznikow
ja na prywatach nie gram bo aktualnie nie mam za bardzo jak raz ze czasu brak a dwa ze nie pojdzie

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odpowiedz z cytatem
Osiołek
Uczeń


Dołączył: 18 Lut 2005
Posty: 372
Skąd: Legionowo

PostWysłany: Sob Gru 10, 2005 3:36 pm Powrót do góry

Dilmmer napisał:
. A saej plytki pirackiej nie namierzysz...


Chodziło mi o Tormenty, Emule, Kaaze i takie tam inne shity z P2P . Przecież to można namierzyć źródeła i po koleji informować złodzieji, że mają tyle i tyle czasu na usunęcie nielegalnego oprogramowania.
_________________
Black&White to boska gra ^^.

GG Osiołka -----------> 9776127 (jeśli ktoś znów mnie spyta na gg o crack do B&W1 lub 2 BAN!!)

Strona oślego komiksu ^_^

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora Odpowiedz z cytatem
Dilmmer
Misjonarz


Dołączył: 29 Sie 2005
Posty: 608

PostWysłany: Sob Gru 10, 2005 4:37 pm Powrót do góry

Tak. Ale nie namierzysz wszystkich i nie namierzysz tego zrodla glownego ktore to rozpowrzechnia. Zawsze kogos sie pominie...

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odpowiedz z cytatem
Balas
Hodowca chowańców


Dołączył: 25 Paź 2005
Posty: 1233
Skąd: Wrocław

PostWysłany: Sob Gru 10, 2005 11:21 pm Powrót do góry

Meee napisał:
baa, RPG'a - do tego jest juz ok. 10 podrecznikow
ja na prywatach nie gram bo aktualnie nie mam za bardzo jak raz ze czasu brak a dwa ze nie pojdzie


czemu nie pojdzie ?? moj qmpel gra na GeForce 2 mx, 256mb ram i 1000mhz
_________________

http://monsters.wp.pl/?ac=vid&vid=200085142

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora Numer GG Odpowiedz z cytatem
Meee
Skamielina


Dołączył: 21 Sty 2002
Posty: 3577
Skąd: uhh, zebym ja to wiedzial...

PostWysłany: Nie Gru 11, 2005 10:57 am Powrót do góry

umm zintegrowana grafika na laptopie?
na zwyklym kompie by poszlo bo juz mialem tylko ostatnio nie mam do niego dostepu

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odpowiedz z cytatem
Balas
Hodowca chowańców


Dołączył: 25 Paź 2005
Posty: 1233
Skąd: Wrocław

PostWysłany: Nie Gru 11, 2005 12:09 pm Powrót do góry

Z tym to moze byc rzeczywiście ciezko
_________________

http://monsters.wp.pl/?ac=vid&vid=200085142

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora Numer GG Odpowiedz z cytatem
Meee
Skamielina


Dołączył: 21 Sty 2002
Posty: 3577
Skąd: uhh, zebym ja to wiedzial...

PostWysłany: Nie Gru 11, 2005 8:31 pm Powrót do góry

apropo wowa...
Strange wez sie zglos do Delfa! jak czegos nie wiesz to tym bardziej.

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odpowiedz z cytatem
StrangeOne
Wujek Dobra Rada


Dołączył: 09 Mar 2003
Posty: 6146
Skąd: Kraków/Tarnów

PostWysłany: Nie Gru 11, 2005 9:09 pm Powrót do góry

Sora, w sobote mialo mnie nie byc i wogole. Dlatego tym sie nie zajmowalem. W najblizszym czasie to zalatwie
_________________
+++ Błąd Dzielenia Przez Ogórek. Zainstaluj Nowy Wrzechświat I Rebutuj +++
Bednar Kolesnikov - Szczęśliwy obywatel Novistrany
Forum zastępcze
Obrazek w sygnie by Arahja

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odpowiedz z cytatem
Meee
Skamielina


Dołączył: 21 Sty 2002
Posty: 3577
Skąd: uhh, zebym ja to wiedzial...

PostWysłany: Nie Gru 11, 2005 9:31 pm Powrót do góry

dobra, nie bede meczyl wiecej tylko zalatw to zeby na sobote bylo gotowe, czyli tak do czwartku

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odpowiedz z cytatem
sigwald
Moderator


Dołączył: 12 Mar 2003
Posty: 1545
Skąd: Częstochowa

PostWysłany: Pon Gru 12, 2005 11:12 pm Powrót do góry

Niezly zbieg okolicznosci ze taki topic powstal, bo od jakiegos miesiaca WoW jest w zasadzie jedyna gra w ktora gram i to calkiem sporo (na serwerze Ravencrest - polecilbym ale zamkneli rejestracje ). Oczywiscie na server oficjala mnie nie stac i bardzo tego zaluje bo lista bugow i niedociagniec na serwerach prywatnych praktycznie nie ma konca, a gierka jest zaj@$%&!!!! Ale jak sie nie ma co sie lubi...
_________________
B&W FOREVER!!!!!


...

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odpowiedz z cytatem
Balas
Hodowca chowańców


Dołączył: 25 Paź 2005
Posty: 1233
Skąd: Wrocław

PostWysłany: Wto Gru 13, 2005 4:38 pm Powrót do góry

A ja ostatnio nie gram bo serwery na ktorych gralem jakies takie wyludnione byly (jak wiekszosc xp: blizzlike) i troche nudnawo a bym sobie pogral na officjalu i troche w grupce powybijal moby
_________________

http://monsters.wp.pl/?ac=vid&vid=200085142

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora Numer GG Odpowiedz z cytatem
sigwald
Moderator


Dołączył: 12 Mar 2003
Posty: 1545
Skąd: Częstochowa

PostWysłany: Czw Gru 15, 2005 12:11 pm Powrót do góry

No tak sie sklada ze Ravencrest jest jak najbardziej blizzlike i ostatnio musieli zrobic player capa chyba na 80 bo sie tyle ludzi ladowalo ze co chwile byl down A inne serwery to nie wiem, bo jaki bym nie probowal to albo lagi po 10tys ms albo ludzie do d***, tylko ten mi przypasowal
_________________
B&W FOREVER!!!!!


...

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odpowiedz z cytatem
Balas
Hodowca chowańców


Dołączył: 25 Paź 2005
Posty: 1233
Skąd: Wrocław

PostWysłany: Nie Lip 02, 2006 10:04 pm Powrót do góry

Jest nowe emu do WoWa, jak narazie stoi na nim jeden serwer.
[RIVERA] New Emu Low Ping Srednio siedzi koło 500 osob a latency w okolicach 200. Jedyna wada tego serwera jest to, ze jest platny (za free mozna grac do 30lvlu bodajze, pozniej 5$/3mies.).

Pozostaje pobawic sie na tym serwerze i czekac az powstana jakies calkowicie darmowe
_________________

http://monsters.wp.pl/?ac=vid&vid=200085142

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora Numer GG Odpowiedz z cytatem
Majtus1310
Wieśniak


Dołączył: 18 Cze 2006
Posty: 52
Skąd: Jesteście?:)

PostWysłany: Pon Lip 03, 2006 11:12 am Powrót do góry

nie wypowiem sie o wowie bo uwazam iz jest to tylko maszynka do robienia pieniedzy i twurcy nie wlozyli w nia duszy , no i tak cukierkowa grafika
a co do samego piractwa(a hoy) nie wiem czy slyszeliscie ale koncerny gier wpadly na lepszy pomysl przeciwko osobom uzywajacym piratow a mianowicie - gra bedzie sie zacinac bez powodu w kluczowym momencie gry , stwur bedzie zadawal gigantyczne obrazenia gdy my bedziemy juz zdychali , bron bedzie sie zacinala (slyszalem to w telexpress) - nie wiem czy to ma odstraszyc , jak dla mnie tylko urealistyczni
_________________
http://www.my-fantasy.net/?ref_id=132301 - jedna z najwspanialszych gier!! rozgrywana w IE

Kto nic nie wie,nigdy nie wątpi. - Konfucjusz

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odpowiedz z cytatem
Zerat
Dark Templar


Dołączył: 03 Sty 2002
Posty: 9642
Skąd: Adun

PostWysłany: Pon Lip 03, 2006 12:04 pm Powrót do góry

tia
mowili o tym pare dni temu w TVN24
podobny przypadek "zabezpieczenia" przed piractwem przez bledy jest B&W1 i klątwa Nemcia

a zeby nie bylo OT to jaki jest max lv postaci w WoW'ku
_________________

Szanuj przyjaciół gg 1028815

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odpowiedz z cytatem
lesiO
(prawie)Inteligentna Bestia


Dołączył: 30 Sty 2006
Posty: 443
Skąd: West Side!

PostWysłany: Pon Lip 03, 2006 12:09 pm Powrót do góry

Na retailu chyba 60, ale nie jestem pewien
_________________

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odpowiedz z cytatem
Balas
Hodowca chowańców


Dołączył: 25 Paź 2005
Posty: 1233
Skąd: Wrocław

PostWysłany: Pon Lip 03, 2006 1:12 pm Powrót do góry

Majtus1310, kup sobie slownik ortograficzny bo az sie zel patrzy

A WoW nawet fajny Troche sobie ostatnio pogralem dzisiaj i gdy sie widzi co chwila kogos to nawet wciaga (nie tak jak "kiedys" raz na kilka dni ),
a "cukierkowy" to Warcraft byl zawsze, bo taki ma styl

Cytat:
nie wypowiem sie o wowie bo uwazam iz jest to tylko maszynka do robienia pieniedzy i twurcy nie wlozyli w nia duszy

Jezeli nie grales na globalu to sie nie wypowiadaj
_________________

http://monsters.wp.pl/?ac=vid&vid=200085142

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora Numer GG Odpowiedz z cytatem
StrangeOne
Wujek Dobra Rada


Dołączył: 09 Mar 2003
Posty: 6146
Skąd: Kraków/Tarnów

PostWysłany: Pon Lip 03, 2006 2:42 pm Powrót do góry

Cytat:
a co do samego piractwa(a hoy) nie wiem czy slyszeliscie ale koncerny gier wpadly na lepszy pomysl przeciwko osobom uzywajacym piratow a mianowicie - gra bedzie sie zacinac bez powodu w kluczowym momencie gry , stwur bedzie zadawal gigantyczne obrazenia gdy my bedziemy juz zdychali , bron bedzie sie zacinala (slyszalem to w telexpress) - nie wiem czy to ma odstraszyc , jak dla mnie tylko urealistyczni


Jak to czytam to przypominaja mi sie Settlers 3, w ktorych na pirackiej wersji zamiast sztabek srebra pojawialy sie swinie Uniemozliwialo to stworzenie wojska ergo - po zabawie
_________________
+++ Błąd Dzielenia Przez Ogórek. Zainstaluj Nowy Wrzechświat I Rebutuj +++
Bednar Kolesnikov - Szczęśliwy obywatel Novistrany
Forum zastępcze
Obrazek w sygnie by Arahja

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odpowiedz z cytatem
Aero
Administrator


Dołączył: 22 Maj 2001
Posty: 2537
Skąd: Warszawa

PostWysłany: Pon Lip 03, 2006 6:02 pm Powrót do góry

Eh, dziwi mnie to. Jeśli twórcy są w stanie wprowadzić tego typu zabezpieczenia, i to takie, które by działały, to a) czemu tego nie robią, b) jeśli są w stanie wprowadzić kruczki typu wyżej wspomniane świnie zamiast złota, to czemu nie wprowadzą prostszego zabezpieczenia, blokującego po prostu możliwośc uruchomienia gry...?
A jeśli ktoś odpowie "bo szybko znalazłby się ktoś, kto by napisał do tego cracka", to rewanżuję się stwierdzeniem, że do świn cracka możnaby w takim razie napisać równie dobrze.

W ogóle to zaczynam podejrzewać, że piractwo - czy to w dziedzinie gier video, czy np. przemysłu fonograficznego czy filmowego - jakoś ten cały biznes nakręca i wydawcom pasuje... Pamiętam jak jeszcze jakiś czas temu MS wydawał SP do XPków z komentarzem, że będą działały tak samo dobrze na piratach jak i na oryginałach.

...

WoW? Trzech moich kumpli się w to zagrywa na oficjalnych serwerach. Tak żeby nie było OT.
_________________


Oh my god, they killed Kenny! You bastards!

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora WP Kontakt Numer ICQ Odpowiedz z cytatem
Dilmmer
Misjonarz


Dołączył: 29 Sie 2005
Posty: 608

PostWysłany: Sob Sie 26, 2006 10:19 am Powrót do góry

Wznawiam topic, bo ostatnio zacząlem grywac a wiem ze zakladanie tutaj bezsensownych opicow jest niemile widziane ^^

---

Jak juz Napisale zaczalem w to grywac, i na samym poczatku mi sie nie podobało. Ale pograłe 1,5 godzinki i tak mnie wciagneło ze chcialem grac i grac. Teraz mam Druidke na 14 pozioie ale to i tak postac do skasowania za niedlugo ( bo gram na koncie kumpla ktory wyjechał ) ale moze juz niedlugo.

Gra jest naprawde swietna. Jest multum opcji do kazdej postaci. Swiat jest przeogromny. WIelka ilosc questów i to bardzo zróznicowanych. Wielka róznorodność postaci, tanentów, skilli. Wszystkiego jest duzo i jest to bardzo dobrze zrobione. Każda klasa ma swoje specialne questy majace rozwijac ich postac.

Pozniej wstawie kilka screenów bo teraz nie mam zabardzo czasu. Ale jezeli ktos z was tez gra to zapraszam sie do dzielenia swoimi opiniami ^^

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odpowiedz z cytatem
Raff
Nawrócony


Dołączył: 05 Kwi 2006
Posty: 39

PostWysłany: Nie Sie 27, 2006 8:23 am Powrót do góry

Grałem, bo kolega jak był u mnie to przywiózł. Pograłem godzinke, i miałem dosc życia... Nudne...

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odpowiedz z cytatem
Dilmmer
Misjonarz


Dołączył: 29 Sie 2005
Posty: 608

PostWysłany: Nie Sie 27, 2006 10:36 am Powrót do góry

Na saym poczatku tez wydawało mi sie nudne ^^ Ale teraz jestem zwolennikiem WoW'a

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odpowiedz z cytatem
Meee
Skamielina


Dołączył: 21 Sty 2002
Posty: 3577
Skąd: uhh, zebym ja to wiedzial...

PostWysłany: Nie Lis 26, 2006 10:23 pm Powrót do góry

Zeby nie robic nowego tematu, okazuje sie ze na tym sprzecie wow chodzi calkiem przyzwoicie :p
[z tematu lina]Gram na: http://denver-phoenix.servegame.com/
serwer angielskojezyczny ale potawiony w poslce wiec raczej szlo by sie dogadac. Questy chodza, znikania itemow jeszcze nie uswiadczylem, lagow praktycznie zero, crashe rzadkie, ale nie ma zadnego autozapisu jesli ma sie macro albo pamieta zeby tak co minute zapisywac to nie problem.
Rate sa 2x ale chyba zmienia na 1x za pare dni.

Darek z kolei na http://www.guanu.net/wow/
Questy chodza, itemy nie znikaja, lagi sa i to spore, crashuje co chwile ale dla odmiany cofa najdalej z minute wstecz (najczesciej wogole nie cofa)
Rate 7x jak dla mnie zdecydowanie za duzy, wole wolniej a questy sobie porobic

jak ktos gra na jakims jeszcze to piszcie, moze sie uda jeden ustalic

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odpowiedz z cytatem
JOPAS
Misjonarz


Dołączył: 04 Sie 2005
Posty: 575
Skąd: Abyss

PostWysłany: Nie Lis 26, 2006 10:30 pm Powrót do góry

Mam addona ktory robi auto save, poszukam do niego linka

Edit: http://rapidshare.de/files/35061666/Interface.rar.html jest to addon tylko do magnosa i raczej nie bedzie dzialac na innych emulatorach
_________________
GG 10997706


When Jesus died it took him 3 days to respawn. That's lag...

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Numer GG Odpowiedz z cytatem
Meee
Skamielina


Dołączył: 21 Sty 2002
Posty: 3577
Skąd: uhh, zebym ja to wiedzial...

PostWysłany: Nie Gru 03, 2006 9:17 pm Powrót do góry

Prawdziwy wojownik :p


Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odpowiedz z cytatem
Zerat
Dark Templar


Dołączył: 03 Sty 2002
Posty: 9642
Skąd: Adun

PostWysłany: Nie Gru 03, 2006 9:28 pm Powrót do góry

kilof + kufel .. brakuje tylko samicy
kurde pogralbym w to ale nie mam z kad instalki zassać
_________________

Szanuj przyjaciół gg 1028815

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odpowiedz z cytatem
Wyświetl posty z ostatnich:   
Forum Black and White PL Strona Główna » Inne gry
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Następny
Strona 1 z 10
Napisz nowy temat Odpowiedz do tematu
Skocz do:  
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


Powered by phpBB © 2001, 2002 phpBB Group :: Theme & Graphics by Daz