Forum Black and White PL Strona Główna Black and White PL
Największe forum o BW w Polsce 
 [Rejestracja]  [Edit Profil] [FAQ] [Szukaj]  [Grupy]
[Użytkownicy] [Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości] [Zaloguj]
WoW
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Następny
Napisz nowy temat Odpowiedz do tematu
Forum Black and White PL Strona Główna » Inne gry
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Meee
Skamielina


Dołączył: 21 Sty 2002
Posty: 3577
Skąd: uhh, zebym ja to wiedzial...

PostWysłany: Sro Sty 31, 2007 12:14 pm Powrót do góry

5(R33NZ

Azshara - trzabedzie go ubic :p


Ostatni na drodze do neffa, mozna spokojnie ominac


Sam Nefarian - Blackwing we własnej osobie:


Onyxia jego, jak sie okazalo siostra :p (a corka Deathwinga)


Druzyna Podziemia, a dalej rytualne skakanie po Tenkenie :p


Czekajac na Drakkisatha postanowilismy wykonac wytualny taniec przywolania, rozpalilismy nawet ognisko W koncu przywolalismy cos jednak to nie o niego chodzilo

Radnom:
latajace moby *sigh*

Tego uzywam rano zeby sie golic:

Jurasic Park V: Ratuj sie kto moze!

Tak, to prawda. Wbrew wszelkim niedorzecznym plotkom Stratholme nie zostało zniszczone przez plagę nieumarlych lecz dinozaury!


Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odpowiedz z cytatem
Meee
Skamielina


Dołączył: 21 Sty 2002
Posty: 3577
Skąd: uhh, zebym ja to wiedzial...

PostWysłany: Sro Sty 31, 2007 12:24 pm Powrót do góry

Kontynuujac kompletowanie mapy swiata doszedlem do wniosku, ze trzebaby odwiedzic Teldrasil - zamknieta wyspe (drzewo?) elfow. Jak postanowilem tak zrobilem :p
Niestety screeny robilem juz po zwiedzeniu wiec nie mam zdjec tubylcow ani stolicy (do ktorej nie zdazylem wrocic bo mnie wyciagneli do brs)

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odpowiedz z cytatem
Zerat
Dark Templar


Dołączył: 03 Sty 2002
Posty: 9642
Skąd: Adun

PostWysłany: Sob Lut 03, 2007 9:30 pm Powrót do góry

po tym jak 3 razy w ciagu tego tygodnia spowodowalismy ze serwer padał co 40 sec w ciagu 15 minut z powodu bledu w raid party wielki G wywalil temat zwiazany z tym bledem i stworzyl ten, a wszystko przez 3 zdolnych polaków
_________________

Szanuj przyjaciół gg 1028815

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odpowiedz z cytatem
Darek
Hodowca chowańców


Dołączył: 23 Sty 2002
Posty: 1285

PostWysłany: Wto Lut 24, 2009 4:34 pm Powrót do góry

Po co mamy spamować w SGT skoro mamy tutaj temat

Dla zainteresowanych z Zeratem gramy na
http://www.wocserver.org/
Kil'jaeden 5x realm.. wersja gry wotlk 3.0.3
_________________
http://www.youtube.com/watch?v=akop7QHtOKg&list=UUZ6xzvtuDwbiRISQeG-Ttyg&index=5&feature=plpp_video
"to wszystko jest dobre, to wszystko jest złe
ale to co dobre zamienia sie na dobre" ~ LRP

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odpowiedz z cytatem
Zerat
Dark Templar


Dołączył: 03 Sty 2002
Posty: 9642
Skąd: Adun

PostWysłany: Sro Lut 25, 2009 1:42 pm Powrót do góry

Ale gleboko ci sie cchcialo kopac cale 2 lata
A serio .. zapraszamy wszystkich chetnych do gry

Dla tych co jeszcze nie mieli stycznosci z WOWem prosze oto pelny Client do gry w wersji 3.0.1 Download ok 7GB
_________________

Szanuj przyjaciół gg 1028815

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odpowiedz z cytatem
Evilz
Starszyzna wioski


Dołączył: 04 Lut 2009
Posty: 833
Skąd: Warszawa

PostWysłany: Sro Lut 25, 2009 1:59 pm Powrót do góry

1.Chętnie skorzystam !
2.To jest "prywatny" serwer ?

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odpowiedz z cytatem
Meee
Skamielina


Dołączył: 21 Sty 2002
Posty: 3577
Skąd: uhh, zebym ja to wiedzial...

PostWysłany: Sro Lut 25, 2009 2:17 pm Powrót do góry

Od tego jest opcja edytuj żebyś nie spamował postów jeden pod drugim

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odpowiedz z cytatem
Zerat
Dark Templar


Dołączył: 03 Sty 2002
Posty: 9642
Skąd: Adun

PostWysłany: Sro Lut 25, 2009 2:46 pm Powrót do góry

tak prywatny
Co ci nie dziala ?
Patch 3.0.3 pod odpowiednią wersje jezykowa, ja link dalem pod enGB
_________________

Szanuj przyjaciół gg 1028815

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odpowiedz z cytatem
Darek
Hodowca chowańców


Dołączył: 23 Sty 2002
Posty: 1285

PostWysłany: Sro Lut 25, 2009 5:11 pm Powrót do góry

potwierdzam działanie linku v.v
_________________
http://www.youtube.com/watch?v=akop7QHtOKg&list=UUZ6xzvtuDwbiRISQeG-Ttyg&index=5&feature=plpp_video
"to wszystko jest dobre, to wszystko jest złe
ale to co dobre zamienia sie na dobre" ~ LRP

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odpowiedz z cytatem
Evilz
Starszyzna wioski


Dołączył: 04 Lut 2009
Posty: 833
Skąd: Warszawa

PostWysłany: Sro Lut 25, 2009 7:05 pm Powrót do góry

Na IE mi nie działa ale na Firefox tak

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odpowiedz z cytatem
Darek
Hodowca chowańców


Dołączył: 23 Sty 2002
Posty: 1285

PostWysłany: Sro Mar 04, 2009 8:31 pm Powrót do góry

Zerat, przykro mi to mówić ale WoC raczej w najbliższym czasie będzie wiped... większość gildii przeniosła się na
http://neverendless-wow.com/news.php

... część gildii gra na ally, część na hordzie, ja jestem po stronie hordy. Exp dość szybko wchodzi i drop rate nie mały. Jest to bardziej PvP server ( działa arena, yey ), ale też i instancje z northrend działają :d
_________________
http://www.youtube.com/watch?v=akop7QHtOKg&list=UUZ6xzvtuDwbiRISQeG-Ttyg&index=5&feature=plpp_video
"to wszystko jest dobre, to wszystko jest złe
ale to co dobre zamienia sie na dobre" ~ LRP

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odpowiedz z cytatem
Zerat
Dark Templar


Dołączył: 03 Sty 2002
Posty: 9642
Skąd: Adun

PostWysłany: Czw Mar 05, 2009 12:34 am Powrót do góry

Yeah .. kolejny odwyk od WOW'a
_________________

Szanuj przyjaciół gg 1028815

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odpowiedz z cytatem
Meee
Skamielina


Dołączył: 21 Sty 2002
Posty: 3577
Skąd: uhh, zebym ja to wiedzial...

PostWysłany: Sob Cze 27, 2009 6:24 am Powrót do góry


Wilk na kurczaku czy kurczak na wilku, co podać?

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odpowiedz z cytatem
Avatarx
Starszyzna wioski


Dołączył: 22 Sty 2002
Posty: 912
Skąd: Poznan

PostWysłany: Sob Cze 27, 2009 4:31 pm Powrót do góry

Tez sie pochwale moja czerodziejka a ponizej shamek

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Numer GG Odpowiedz z cytatem
Evilz
Starszyzna wioski


Dołączył: 04 Lut 2009
Posty: 833
Skąd: Warszawa

PostWysłany: Wto Lip 14, 2009 10:27 am Powrót do góry

Mam pytanie...A jeśli ściągnę WoW-a przez oficjalny "trialowy" downloader to będę mógł się z niego wbić na priva ?

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odpowiedz z cytatem
Zerat
Dark Templar


Dołączył: 03 Sty 2002
Posty: 9642
Skąd: Adun

PostWysłany: Wto Lip 14, 2009 11:27 am Powrót do góry

Zasysasz z kad chesz, choc 90% opcji i tak korzysta z downloadera Blizzarda.
Instalujesz gre, patche i jedziesz na takiej wersji jakk chcesz i serwerze ktory wybierzesz (do pirackich trzeba pogrzebac w plikach)

Pytania ?
_________________

Szanuj przyjaciół gg 1028815

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odpowiedz z cytatem
Evilz
Starszyzna wioski


Dołączył: 04 Lut 2009
Posty: 833
Skąd: Warszawa

PostWysłany: Sro Lip 15, 2009 7:56 am Powrót do góry

Tak , jedno....Zassałem WoW-a 2.0.0 po angielsku (ze zwalonym archiwum ) i nie ma tam pliku .exe tylko są tam 3 pliki mpq i instaloator directX , ktoś wie jak to zainstalować ?

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odpowiedz z cytatem
Zerat
Dark Templar


Dołączył: 03 Sty 2002
Posty: 9642
Skąd: Adun

PostWysłany: Sro Lip 15, 2009 10:24 am Powrót do góry

szczegol ze 2.x.x to przerzytek ale masz zassanego instalatora
odpalasz instalator i ci instaluje jak klasyczny setup.exe
_________________

Szanuj przyjaciół gg 1028815

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odpowiedz z cytatem
Evilz
Starszyzna wioski


Dołączył: 04 Lut 2009
Posty: 833
Skąd: Warszawa

PostWysłany: Sro Lip 15, 2009 2:43 pm Powrót do góry

Evilz napisał:
Tak , jedno....Zassałem WoW-a 2.0.0 po angielsku (ze zwalonym archiwum ) i nie ma tam pliku .exe tylko są tam 3 pliki mpq i instaloator directX , ktoś wie jak to zainstalować ?



1.Po pobieram patche...
2.Mógłby mi ktoś na speedy/rapidshare wrzucić tome 4 i setup ?
3.Myślałem o zassaniu WoW-a z installera ale 20 kb/s mnie zniechęciło !


EDIT:

Zassałem WoW-a 2.0.0 , a potem TBC i patche do 2.4.3...
Wszystko śmiga ! I teraz sobie pocinam Blood Elf Paladin (ale z tego chyba zrezygnuje pale są teraz brani tylko jako healerzy , nie jako tanki ) i Tauren Shaman (fajne tylko szkoda , że totemy są łatwe do rozwalenia , i zastanawiam się czy Orc Shaman nie był by lepszy , całe to Blood Fury czy jakoś tak )...

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odpowiedz z cytatem
jeden1
Hodowca chowańców


Dołączył: 11 Lip 2008
Posty: 1698
Skąd: Z braku poczucia humoru.

PostWysłany: Sro Lip 29, 2009 5:54 pm Powrót do góry

Mam (a właściwie mój znajomy) mały problem. Pobraliśmy WoW z tego samego źródła. Ogólnie pobraliśmy wszystko, żeby mieć wersję TBC 2.4.3. Ja zainstalowałem wszystko bez problemów, ale mój znajomy nie może zainstalować patcha 2.4.0. Na początku po dwukrotnym wduszenia ikonki nic się nie działo. Teraz, kiedy kazałem mu pobrać z innego źródła ma takim komunikat (przeprasza za jego błędy, ale pisał przez GG, a mi się nie chce go przepisywać ):

Patch can't be applied because it is missing data for:"enGB".If thix problem persist,you may be able to solve it by unista;;ing and then reinstalling the game.If you are unable to correct this problem please contact Blizzard Technical Support.(SetLanguage)

Dodam tylko, że na pewno ma wersję enGB. Pierwszy patch też był do wersji enGB, a drugi raczej, ale nie na pewno.

Ktoś wie dlaczego tak się dzieje?
_________________
Gdyby człowiek znalazł kraj mlekiem i miodem płynącym, stwierdziłby, że nie lubi ani mleka, ani miodu.

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odpowiedz z cytatem
Zerat
Dark Templar


Dołączył: 03 Sty 2002
Posty: 9642
Skąd: Adun

PostWysłany: Sro Lip 29, 2009 7:34 pm Powrót do góry

albo probuje zainstalowac path'a typu enGB na inna wersje jezykowa
albo za wczesnie instaluje wyzsza wersje patch'a powiedzmy na 2.4.0 instaluje 2.4.1->2.4.3 a nie 2.4.0 -> 2.4.3
_________________

Szanuj przyjaciół gg 1028815

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odpowiedz z cytatem
Evilz
Starszyzna wioski


Dołączył: 04 Lut 2009
Posty: 833
Skąd: Warszawa

PostWysłany: Czw Lip 30, 2009 3:53 pm Powrót do góry

Ja zakochałem się w WoW-ie od razu...Gram na serwerze :


ULDUAR




Strona Głowna: http://ulduar.com.pl/news.php

Forum: http://ulduar.com.pl/forum/index.php

Rejestracja: http://ulduar.com.pl/register/world1.php

Realmlist: set realmlist 91.121.70.220


Rate:

- Rate.Drop.Item.Poor: 35
- Rate.Drop.Item.Normal: 35
- Rate.Drop.Item.Uncommon: 40
- Rate.Drop.Item.Rare: 30
- Rate.Drop.Item.Epic: 20
- Rate.Drop.Item.Legendary: 4
- Rate.Drop.Item.Artifact: 5
- Rate.Drop.Item.Referenced: 5
- Rate.Drop.Money: 30
- Rate.XP.Kill: 35
- Rate.XP.Quest: 40
- Rate.XP.Explore: 25
- Rate.Honor: 25
- Rate.Reputation.Gain: 25
- Rate.Profesion: 25


Serwer oferuje :

Blizzlike Armory

Bardzo mało bugów

Uprzejma i doświadczona administracja

PvP Rang System - za pewną ilość HK pewna ranga

Farma BoJ'ek w stolicach SW/Orgri - w budowie

TeleNPC.


Dlaczego High Rate?

Postanowili zrobić z tego serwera High Rate, ponieważ z pewnością są osoby, które:
- nie lubią długo expić
- nie chcą wydawać kasy na blizza, a na privy blizzlike szkoda im czasu (priv to priv, nie wiadomo kiedy padnie)
- lubią szybko zdobyć dobry gear itp.

Oraz z wielu innych powodów, których tu nie wymieniłem.

Serwer stoi na TrinityCore (obecnie to raczej standard).

Otwarte są all instancje/raidy/heroic.

Hyjal odpowiednio oskryptowane - nie można bugować na trashach

Wszystkie BG działają.

Wszelkie pytania kierujcie na forum serwera.

GM - owie naprawdę świetnie wykonują robotę !



[/b]

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odpowiedz z cytatem
Avatarx
Starszyzna wioski


Dołączył: 22 Sty 2002
Posty: 912
Skąd: Poznan

PostWysłany: Czw Sie 06, 2009 6:26 pm Powrót do góry

Evilz piszesz malo bugow itp. to porownanie z ofem czy tak myslisz poniewarz mobki nie atakuja przez sciany? Pytam serio bez awersji.

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Numer GG Odpowiedz z cytatem
jeden1
Hodowca chowańców


Dołączył: 11 Lip 2008
Posty: 1698
Skąd: Z braku poczucia humoru.

PostWysłany: Pią Sie 07, 2009 9:57 am Powrót do góry

High rate są głupie... grałem przez chwilkę na takim. Zanim nawet wyciągniesz broń albo użyjesz spell'a już masz 3 lvl Wolę miły serwer blizzlike (który pomału przestaje być blizzlike ). Nigdy mi się nie spieszyło z expieniem, a te "high rate'y" w WoW to jakaś kpina High rate to exp x5000, drop na wszystko też w granicach x5000. To jest high rate A x35? Medium rate

EDIT:
Evilz, a po co pisałeś te wszystkie parametry? Przecież to wszystko jest na bannerze
_________________
Gdyby człowiek znalazł kraj mlekiem i miodem płynącym, stwierdziłby, że nie lubi ani mleka, ani miodu.

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odpowiedz z cytatem
Evilz
Starszyzna wioski


Dołączył: 04 Lut 2009
Posty: 833
Skąd: Warszawa

PostWysłany: Pią Sie 07, 2009 1:33 pm Powrót do góry

1.
Avatarx napisał:
Evilz piszesz malo bugow itp. to porownanie z ofem czy tak myslisz poniewarz mobki nie atakuja przez sciany? Pytam serio bez awersji.


Porównuje z innymi serwerami , oraz dlatego , że moby nie atakują przez ściany , nie przenikają przez tekstury , albo nie znikają itd...



2.
jeden1 napisał:
High rate są głupie... grałem przez chwilkę na takim. Zanim nawet wyciągniesz broń albo użyjesz spell'a już masz 3 lvl Wolę miły serwer blizzlike (który pomału przestaje być blizzlike ). Nigdy mi się nie spieszyło z expieniem, a te "high rate'y" w WoW to jakaś kpina High rate to exp x5000, drop na wszystko też w granicach x5000. To jest high rate A x35? Medium rate

EDIT:
Evilz, a po co pisałeś te wszystkie parametry? Przecież to wszystko jest na bannerze



1.Ja grałem na hellgroundzie (Blizzlike) i stwierdziłem , że Blizzlik-i są bez sensu...Przecież to priv...Wbijesz w parę miechów 70 lvl i serwer siądzie...Jak byś się czuł ??? Ja miałbym ochotę rozwali pół Warszawy...Wolę wbić w parę tyg...70 lvl pobawić się trochę i już...

2.Widzisz JJ...To jest skopiowany banner !

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odpowiedz z cytatem
jeden1
Hodowca chowańców


Dołączył: 11 Lip 2008
Posty: 1698
Skąd: Z braku poczucia humoru.

PostWysłany: Pią Sie 07, 2009 1:39 pm Powrót do góry

Na właśnie... ktoś wypisał to wszystko na bannerze, żeby nie musiał tego pisać chcąc zareklamować serwer. Ale ty wolałeś zrobić po swojemu
_________________
Gdyby człowiek znalazł kraj mlekiem i miodem płynącym, stwierdziłby, że nie lubi ani mleka, ani miodu.

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odpowiedz z cytatem
Avatarx
Starszyzna wioski


Dołączył: 22 Sty 2002
Posty: 912
Skąd: Poznan

PostWysłany: Pią Sie 07, 2009 4:53 pm Powrót do góry

Co to za farmazona z tym Blizzlike?? "Prawie robi wielka roznice". Pare lat temu gralem na kilkunastu serverach az zatrzymalem sie na jednym na dluzej. Poznalem tam super ekipe ktora od 2005 do dzis gra na oficjalu. Nie przecze ze na privie nie ma frajdy ale tak na prawde to jak czochranie brysia przed sexem...

Apropos ratingu:
To jedna z moich 2 postaci na 80 i wcale nie trzeba miesiecy zeby nabic ten lvl http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Jaedenar&n=Grimmeye ( btw Ozz gra z przerwa na prace i studia a ja sam nie wiem ile on ma postaci na 80lvlu)

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Numer GG Odpowiedz z cytatem
pawcio9
Wyznawca


Dołączył: 02 Sie 2008
Posty: 245
Skąd: Niewiem.

PostWysłany: Nie Sie 09, 2009 6:40 pm Powrót do góry

Ja też pogrywam w toto ale na oficjalnym. Na Burning Legionie http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Burning+Legion&n=Dithuss a żeby wlać 80tke to trzeba około miecha.

Dawno na to forum żem nie zaglądał
_________________
Lubię musztardę.


Ostatnio zmieniony przez pawcio9 dnia Nie Sie 09, 2009 7:47 pm, w całości zmieniany 1 raz

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odpowiedz z cytatem
Avatarx
Starszyzna wioski


Dołączył: 22 Sty 2002
Posty: 912
Skąd: Poznan

PostWysłany: Nie Sie 09, 2009 7:40 pm Powrót do góry

No to witam kolege po fachu
Slyszalem ze macie "ciasno" troszke na servie BL

edit: aj teraz zauwazylem alluch! fuj

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Numer GG Odpowiedz z cytatem
pawcio9
Wyznawca


Dołączył: 02 Sie 2008
Posty: 245
Skąd: Niewiem.

PostWysłany: Nie Sie 09, 2009 7:46 pm Powrót do góry

E tam. Tylko wieczorami o koło 19-21 są kolejki (w weekendy), że trzeba czekać a tak to jest luzik. Wystarczy się po prostu wcześniej zalogować i tyle
Gra tu więcej osób na oficjalu? Bo poszukuje jakiś zgranych ziomów z którymi można pograć (ale nie tak zaraz od razu nolifić ).
_________________
Lubię musztardę.

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odpowiedz z cytatem
Wyświetl posty z ostatnich:   
Forum Black and White PL Strona Główna » Inne gry
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Następny
Strona 5 z 10
Napisz nowy temat Odpowiedz do tematu
Skocz do:  
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


Powered by phpBB © 2001, 2002 phpBB Group :: Theme & Graphics by Daz