Forum Black and White PL Strona Główna Black and White PL
Największe forum o BW w Polsce 
 [Rejestracja]  [Edit Profil] [FAQ] [Szukaj]  [Grupy]
[Użytkownicy] [Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości] [Zaloguj]
Czy B&W2 mi pójdzie?
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Napisz nowy temat Odpowiedz do tematu
Forum Black and White PL Strona Główna » Black & White 2 (+ Battle of The Gods)
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
_konrad
Nawrócony


Dołączył: 28 Gru 2007
Posty: 26

PostWysłany: Sob Gru 29, 2007 10:46 am Powrót do góry

Cytat:
Z tego co mi wiadomo ta gra wykorzystuje 100% karty graficznej. Lepszej grafiki dawno nie widziałem niż ta która jest w B&W2.


Jak każda gra wydana po 2005/2006 roku . Ale co do drugiej części zdania nie mogę się zgodzić. Jest dużo o wiele bardziej zaawansowanych graficznie gier[ na czele nich crysis, potem bioshock itp ]. Chociaz, BnW 2 jest grą dość "stara" to i tak się trzyma bardzo dobrze, grafika nie odstaje od dzisiejszych standardów

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Numer GG Odpowiedz z cytatem
eldaniello
Nawrócony


Dołączył: 17 Kwi 2008
Posty: 4

PostWysłany: Czw Kwi 17, 2008 10:03 pm Powrót do góry

trochę chyba za późno, ale i tak napiszę co by inni wiedzieli:

http://www.systemrequirementslab.com/referrer/srtest

łatwo i szybko sprawdza czy dana gra pójdzie na kompie, określa czy spełniamy minimalne, rekomendowane czy może optymalne wymagania a niektórzy mniej ogarnięci w temacie mogą się wreszcie dowiedzieć co siedzi w bebechach ich pecetów. polecam, pomogła mi nieraz.

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odpowiedz z cytatem
Zerat
Dark Templar


Dołączył: 03 Sty 2002
Posty: 9642
Skąd: Adun

PostWysłany: Pią Kwi 18, 2008 2:30 pm Powrót do góry

ciekawe lecz nie precyzyjne, mam starszy komputer i dla wielu gier z tej listy w ktore gralem bez problemu ponizej ich wymagan sprzetowych tester wykazal ze ich "nie odpale"
ale nich zostanie
_________________

Szanuj przyjaciół gg 1028815

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odpowiedz z cytatem
zanfix
Nawrócony


Dołączył: 27 Lut 2008
Posty: 7

PostWysłany: Wto Cze 24, 2008 6:10 pm Powrót do góry

Witam mam problem z Black and White 2
AMD Athlon(tm) 64 X2 Dual Core Processor 5600
Ram 2.9 GB
NVIDIA GeForce 9600 GT
nie mogę ustawić na full detela myślę ze to ma związek zbyt dobrą kartą graficzną czy jest jakiś udate który umożliwia ustawienie grafy na maxa??

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odpowiedz z cytatem
Balas
Hodowca chowańców


Dołączył: 25 Paź 2005
Posty: 1233
Skąd: Wrocław

PostWysłany: Wto Cze 24, 2008 7:38 pm Powrót do góry

Na forum wiele razy bylo o "recznym" ustawieniu wszystkiego na maxa (lacznie z futrem, a raczej przedewszystkim). Moze cos pomoze
_________________

http://monsters.wp.pl/?ac=vid&vid=200085142

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora Numer GG Odpowiedz z cytatem
zanfix
Nawrócony


Dołączył: 27 Lut 2008
Posty: 7

PostWysłany: Sro Cze 25, 2008 5:45 am Powrót do góry

Bardzo bym prosił o link

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odpowiedz z cytatem
Zerat
Dark Templar


Dołączył: 03 Sty 2002
Posty: 9642
Skąd: Adun

PostWysłany: Sro Cze 25, 2008 11:18 am Powrót do góry

http://bw.gry-online.pl/phpBB2/viewtopic.php?t=1512&start=24
_________________

Szanuj przyjaciół gg 1028815

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odpowiedz z cytatem
dekat
Nawrócony


Dołączył: 03 Mar 2011
Posty: 1

PostWysłany: Czw Mar 03, 2011 9:17 pm Powrót do góry

Pójdzie...?

Windows XP

AMD Sempron Processor 3400+
Radeon 1950X Pro
2.15 GHz
1.50 GB Ram

EDIT: Sprawdziłem na "Can you run it?" i wyszło ,że wszystko spełnia idealnie... Czy to prawda?

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odpowiedz z cytatem
jeden1
Hodowca chowańców


Dołączył: 11 Lip 2008
Posty: 1698
Skąd: Z braku poczucia humoru.

PostWysłany: Czw Mar 03, 2011 10:51 pm Powrót do góry

Wiesz, jeśli masz pozytywny wynik na Can You Run It?, to na 125% Ci pójdzie. Mi próbowali wmówić, że Assasin's Creeda nie odpalę na

Windows XP
nVidia GeForce 6200
Pentium 4 1.8 GHz
1,5 GB RAM

A Ja olałem opinię CYRI?, zainstalowałem AC i grałem tak długo, aż Mi się znudziło.

Co więcej, grałem na tym kompie w Wiedźmina. Oczywiście Wyzima Handlowa to był pokaz slajdów, a w pewnym momencie gra Mi padała, bo chyba niedobór RAMu dawał się we znaki.

Podsumowując - Ja na swoim kompie bezproblemowo grałem w B&W2. Nudnawe trochę jak na kontynuację tak dobrej gry. Tobie zagraża jedynie choroba "zbyt dobrego komputera".
_________________
Gdyby człowiek znalazł kraj mlekiem i miodem płynącym, stwierdziłby, że nie lubi ani mleka, ani miodu.

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odpowiedz z cytatem
Evilz
Starszyzna wioski


Dołączył: 04 Lut 2009
Posty: 832
Skąd: Warszawa

PostWysłany: Pią Mar 04, 2011 2:26 pm Powrót do góry

A mi ruszy na Phenomie II x4 , 4 GB RAM DDR3 i GTS450 i GB ?

Bo się boję że nie odpali ;/

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odpowiedz z cytatem
Wyświetl posty z ostatnich:   
Forum Black and White PL Strona Główna » Black & White 2 (+ Battle of The Gods)
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Strona 9 z 9
Napisz nowy temat Odpowiedz do tematu
Skocz do:  
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


Powered by phpBB © 2001, 2002 phpBB Group :: Theme & Graphics by Daz