Forum Black and White PL Strona Główna Black and White PL
Największe forum o BW w Polsce 
 [Rejestracja]  [Edit Profil] [FAQ] [Szukaj]  [Grupy]
[Użytkownicy] [Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości] [Zaloguj]
Czy B&W2 mi pójdzie?
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Następny
Napisz nowy temat Odpowiedz do tematu
Forum Black and White PL Strona Główna » Black & White 2 (+ Battle of The Gods)
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Davideas
Nawrócony


Dołączył: 24 Lip 2006
Posty: 41
Skąd: Brać kase?

PostWysłany: Sro Lip 26, 2006 1:22 pm Powrót do góry

No napewno nie na największych bo by nawet nie ruszyło na średnich tylko

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Numer GG Odpowiedz z cytatem
Syra_13
Nawrócony


Dołączył: 20 Lut 2006
Posty: 8

PostWysłany: Pią Lip 28, 2006 5:49 pm Powrót do góry

na srednich [nawet przy 1Gb ramu i 3mhz] na tej karcie sie muli , wiem po sobie ...tylko bez futra smiga ale co to za granie z "łysymi" chowancami :p

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odpowiedz z cytatem
Dobijasek
Wieśniak


Dołączył: 19 Kwi 2006
Posty: 134

PostWysłany: Pią Lip 28, 2006 6:45 pm Powrót do góry

Cytat:
3mhz


a mylalem ze to ja mam najgorszego kompa

ale w ogole pierwsz widze takiego

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odpowiedz z cytatem
Zerat
Dark Templar


Dołączył: 03 Sty 2002
Posty: 9642
Skąd: Adun

PostWysłany: Pią Lip 28, 2006 7:58 pm Powrót do góry

wszyscy chyba pamietają stare dobre czasy komputerka zwanego Comodore C64 ?
kiedys czytalem na necie ze tan komp byl wydawany z 2 roznymi prockami: 0.994 Mhz i 1.024Mhz .. a jakie gry wtedy byly
P.S. Sorx za OT ale i tak tu ostatnio nikt nic nie pisze
_________________

Szanuj przyjaciół gg 1028815

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odpowiedz z cytatem
Davideas
Nawrócony


Dołączył: 24 Lip 2006
Posty: 41
Skąd: Brać kase?

PostWysłany: Pią Lip 28, 2006 9:59 pm Powrót do góry

3mhz hehe dobre i na karcie muli, nie no każdy może się pomylić
_________________
Black & White 2 - Boska gra xD

^^ Hiho Ludzie ^^

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Numer GG Odpowiedz z cytatem
Dobijasek
Wieśniak


Dołączył: 19 Kwi 2006
Posty: 134

PostWysłany: Sob Lip 29, 2006 12:20 am Powrót do góry

o ile sie nie myle to mozna (chyba)
tylko sa chyba o wiele drozsze
no chyba ze sa wbudowane to nie (sam juz nie wiem)

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odpowiedz z cytatem
Syra_13
Nawrócony


Dołączył: 20 Lut 2006
Posty: 8

PostWysłany: Czw Sie 10, 2006 4:40 pm Powrót do góry

Heh, no fakt 3 gHz , a nie 3mhz :p ale ze mnie lol
literówka poprostu

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odpowiedz z cytatem
Prophet
Wyznawca


Dołączył: 17 Wrz 2004
Posty: 199
Skąd: Gliwice

PostWysłany: Sro Lis 15, 2006 1:49 am Powrót do góry

To teraz ja sie pochwale

Wreszcie, po chyba roku staran kupilem sobie komputer (w koncu sam sobie na niego zarobilem bo na rodzicow czasem nie mozna liczyc ).

Moj komp:
Intel Core 2 Duo E6300
1GB DDR2 667MHz
Galaxy Geforce 7900GS 256MB 1.2ns

A oto pierwszy screen jaki zrobilem

http://img136.imageshack.us/my.php?image=blackwhite2ry7.jpg

Sory tez za OT ale musialem
_________________
"The name of the game is <<Black & White>> and this will be the best f***in PC game U've ever seen" - Peter Molyneux

MDA III ROX
_________________
Jezeli ktos by kiedykolwiek jakims cudem potrzebowal mojego GG: 3928892

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odpowiedz z cytatem
Obeebok
Starszyzna wioski


Dołączył: 01 Lip 2004
Posty: 1185

PostWysłany: Sro Lis 15, 2006 10:05 am Powrót do góry

Powiedz jeszcze ile za niego dałeś i w jaki sposób zarobiłeś?

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odpowiedz z cytatem
Prophet
Wyznawca


Dołączył: 17 Wrz 2004
Posty: 199
Skąd: Gliwice

PostWysłany: Sro Lis 15, 2006 4:02 pm Powrót do góry

1. Co za roznica jak zarobilem Potrafie zarabiac
2. Za te czesci:
procek Intel Core 2 Duo E6300 BOX
RAM 1GB DDR2 667MHz
plyta Gigabyte GA-965P-DS3
grafa Galaxy GeForce 7900GS 256MB Zalman Edytion
Dysk Seagate 7200.10 16MB cache 250GB
Zasilacz Mode Com 500W
Karta sieciowa MSI Wi-Fi

dalem 2900zl... Warto bylo
_________________
"The name of the game is <<Black & White>> and this will be the best f***in PC game U've ever seen" - Peter Molyneux

MDA III ROX
_________________
Jezeli ktos by kiedykolwiek jakims cudem potrzebowal mojego GG: 3928892

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odpowiedz z cytatem
Obeebok
Starszyzna wioski


Dołączył: 01 Lip 2004
Posty: 1185

PostWysłany: Sro Lis 15, 2006 10:54 pm Powrót do góry

Bo ja też bym z chęcią sobie zarobił, więc się pytam

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odpowiedz z cytatem
Zerat
Dark Templar


Dołączył: 03 Sty 2002
Posty: 9642
Skąd: Adun

PostWysłany: Czw Lis 16, 2006 12:22 am Powrót do góry

znajdz se jakas prace dla studenta, chocby 3 dni w tygodniu po 5 - 8h i masz jakies 3 stuwy na miecha .. zawsze cos
_________________

Szanuj przyjaciół gg 1028815

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odpowiedz z cytatem
Obeebok
Starszyzna wioski


Dołączył: 01 Lip 2004
Posty: 1185

PostWysłany: Czw Lis 16, 2006 5:50 pm Powrót do góry

Hmm, tyle to ja będę miał za średnią koło 4...może mi się uda

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odpowiedz z cytatem
Meee
Skamielina


Dołączył: 21 Sty 2002
Posty: 3577
Skąd: uhh, zebym ja to wiedzial...

PostWysłany: Czw Lis 16, 2006 8:03 pm Powrót do góry

O_o to po kiego ci wiecej?

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odpowiedz z cytatem
Obeebok
Starszyzna wioski


Dołączył: 01 Lip 2004
Posty: 1185

PostWysłany: Pią Lis 17, 2006 10:45 am Powrót do góry

Nie chodzi o więcej, ale o to, żeby mieć coś, a się nie narobić.

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odpowiedz z cytatem
Meee
Skamielina


Dołączył: 21 Sty 2002
Posty: 3577
Skąd: uhh, zebym ja to wiedzial...

PostWysłany: Pią Lis 17, 2006 11:56 am Powrót do góry

Obeebok napisał:
Nie chodzi o więcej, ale o to, żeby mieć coś, a się nie narobić.


a to slusznie

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odpowiedz z cytatem
Sokol
Nawrócony


Dołączył: 03 Sie 2007
Posty: 3

PostWysłany: Pią Sie 03, 2007 5:10 am Powrót do góry

witam wszystkich, ja mam pytanie do weteranow gralem w jedynke i byla zaje***** i chcem sobie kupic 2, tlyko nie wiem czy moj sprzet udzwignie 1024x768 max detale i ewentualnie jescze AA.

AMD Athlon 64 3000+ 2.01GHz
PALIT GeForce 7600GT 256/128 DDR3 AGPx8
2x512 MB DDr (dual channel)

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odpowiedz z cytatem
Obeebok
Starszyzna wioski


Dołączył: 01 Lip 2004
Posty: 1185

PostWysłany: Nie Sie 05, 2007 11:44 pm Powrót do góry

I ty się jeszcze pytasz...

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odpowiedz z cytatem
Sokol
Nawrócony


Dołączył: 03 Sie 2007
Posty: 3

PostWysłany: Pon Sie 06, 2007 5:55 pm Powrót do góry

mi nie chodzi czy wogole ruszy tylko czy udzwignie 1024x768 max detale i ewentualnie AA bez scinek w najwiekszych bitwach gdzie gry z reguły zwalniaj.

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odpowiedz z cytatem
Balas
Hodowca chowańców


Dołączył: 25 Paź 2005
Posty: 1233
Skąd: Wrocław

PostWysłany: Pon Sie 06, 2007 6:58 pm Powrót do góry

z takim pytaniem to do wrozki czasami na najlepszym sprzecie bedzie sie ciac niemilosiernie
_________________

http://monsters.wp.pl/?ac=vid&vid=200085142

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora Numer GG Odpowiedz z cytatem
Sokol
Nawrócony


Dołączył: 03 Sie 2007
Posty: 3

PostWysłany: Wto Sie 07, 2007 5:07 am Powrót do góry

nom to peszek dzsiaj odbieram paczuszke bo wracam z wakacji okaze sie jak to bedzie

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odpowiedz z cytatem
Zerat
Dark Templar


Dołączył: 03 Sty 2002
Posty: 9642
Skąd: Adun

PostWysłany: Czw Sie 09, 2007 4:59 pm Powrót do góry

z tego co pamietam to przy tej karcie masz spore szanse na mozliwisc (legalnie) ustawic all na powyrzej sredniej
_________________

Szanuj przyjaciół gg 1028815

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odpowiedz z cytatem
Shell
Hodowca chowańców


Dołączył: 27 Maj 2005
Posty: 1597

PostWysłany: Czw Sie 09, 2007 6:33 pm Powrót do góry

Co myślicie o:
Anthlon 3800 (dwurdzeniowy 2.00)
GeForce 8600 GT 256 MB
GeiL 2x 1GB DDR2 800 mhz

Grał ktoś już na podobnym ustawieniu?

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odpowiedz z cytatem
Roxon
Nawrócony


Dołączył: 27 Lis 2006
Posty: 19

PostWysłany: Czw Sie 09, 2007 9:10 pm Powrót do góry

jak pisali wczesniej ... B&W2 jest pełna niespodzianek ale tak normalnie to powinno śmigać luzem ;P 2GB Ram pokaże klasę no i procek

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Numer GG Tlen Odpowiedz z cytatem
Balas
Hodowca chowańców


Dołączył: 25 Paź 2005
Posty: 1233
Skąd: Wrocław

PostWysłany: Pią Sie 10, 2007 11:43 am Powrót do góry

Jak masz zamiar kupic to zmien procka na Core 2 Duo E4300, 100zł wiecej, ale to jedna z najbardziej udanych konstrukcji na rynku, w szczegolnosci do podkrecania Bez problemu mozna osiagnac wydajnosc E6300, a po zmianie chlodzenia nawet do Core 2 Extreme (kosztujace blisko 3000~4000zł)

http://pclab.pl/art24336.html
_________________

http://monsters.wp.pl/?ac=vid&vid=200085142

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora Numer GG Odpowiedz z cytatem
Shell
Hodowca chowańców


Dołączył: 27 Maj 2005
Posty: 1597

PostWysłany: Pią Sie 10, 2007 2:14 pm Powrót do góry

Niestety musze się nacieszyć tym co mam. Najbliższe zmiany za 2 lata..
Chociaż w B&w sobie pogram na średnich ^^ (mam nadzieje..)

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odpowiedz z cytatem
_konrad
Nawrócony


Dołączył: 28 Gru 2007
Posty: 26

PostWysłany: Pią Gru 28, 2007 10:59 am Powrót do góry

Sorry, za zabawe w archeologa , ale muszę się pochwalić [ ]
Mi chodzi z prędkością 20 klatek na sekunde [maximum] przy kompie :
Intel Pentium D 3ghz [dwurdzeniówka, czyli razy 2 ]
1gb Ram
GeForce 7300 GT PALIT 256mb ram ddr3

No i w sumie to to, co najważniejsze, jak ktos bedzie chcial moge dac pełną specyfikacje

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Numer GG Odpowiedz z cytatem
StrangeOne
Wujek Dobra Rada


Dołączył: 09 Mar 2003
Posty: 6146
Skąd: Kraków/Tarnów

PostWysłany: Pią Gru 28, 2007 12:35 pm Powrót do góry

Cytat:
Mi chodzi z prędkością 20 klatek na sekunde [maximum] przy kompie :


To tak troche marnie
_________________
+++ Błąd Dzielenia Przez Ogórek. Zainstaluj Nowy Wrzechświat I Rebutuj +++
Bednar Kolesnikov - Szczęśliwy obywatel Novistrany
Forum zastępcze
Obrazek w sygnie by Arahja

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odpowiedz z cytatem
_konrad
Nawrócony


Dołączył: 28 Gru 2007
Posty: 26

PostWysłany: Pią Gru 28, 2007 1:08 pm Powrót do góry

No fakt, małe niezrozumienie . Chodziło mi, że chodzi ze średnią 20 klatek na sek. przy maxymalnej dostępnej rozdzielczości i ustawieniach grafiki na średnich jest dobrze, bez przycięć itp

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Numer GG Odpowiedz z cytatem
Los_Emilos
Uczeń


Dołączył: 17 Lis 2006
Posty: 462
Skąd: Garwolin

PostWysłany: Sob Gru 29, 2007 8:41 am Powrót do góry

Z tego co mi wiadomo ta gra wykorzystuje 100% karty graficznej. Lepszej grafiki dawno nie widziałem niż ta która jest w B&W2.
_________________
Cytat:
Bo czasami prawda to za mało, ludzie czasem zasługują na coś więcej. Na to, by ich wiara została wynagrodzona.

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora Odpowiedz z cytatem
Wyświetl posty z ostatnich:   
Forum Black and White PL Strona Główna » Black & White 2 (+ Battle of The Gods)
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Następny
Strona 8 z 9
Napisz nowy temat Odpowiedz do tematu
Skocz do:  
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


Powered by phpBB © 2001, 2002 phpBB Group :: Theme & Graphics by Daz