Forum Black and White PL Strona Główna Black and White PL
Największe forum o BW w Polsce 
 [Rejestracja]  [Edit Profil] [FAQ] [Szukaj]  [Grupy]
[Użytkownicy] [Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości] [Zaloguj]
Bye bye B&W MP
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5  Następny
Napisz nowy temat Odpowiedz do tematu
Forum Black and White PL Strona Główna » Black & White (+ Creature Isle)
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Meee
Skamielina


Dołączył: 21 Sty 2002
Posty: 3577
Skąd: uhh, zebym ja to wiedzial...

PostWysłany: Sro Lip 05, 2006 5:15 am Powrót do góry

nie mozecie grac przez LAN bo nie wyswietla sie wam odpowiednia opcja.
gdzie kasa ?

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odpowiedz z cytatem
the Aspirin'a
Starszyzna wioski


Dołączył: 11 Maj 2006
Posty: 851
Skąd: Będzin

PostWysłany: Sro Lip 05, 2006 4:41 pm Powrót do góry

Meee jestem pod wrażeniem Naprawdę, sama bym do tego nigdy nie doszła
To może jeszcze ktoś wie, jak sprawić żeby ta opcja była
_________________
Bóg istnieje i na pewno chodzi w czerwonej koszulce #LFC

@_@

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odpowiedz z cytatem
Aero
Administrator


Dołączył: 22 Maj 2001
Posty: 2537
Skąd: Warszawa

PostWysłany: Sro Lip 05, 2006 8:54 pm Powrót do góry

Halo? George Bush? Mam prawą rękę Bin Ladena, szykuj kasę.

(Poszperam na oficjalnym forum za rozwiązaniem.)
_________________


Oh my god, they killed Kenny! You bastards!

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora WP Kontakt Numer ICQ Odpowiedz z cytatem
Obeebok
Starszyzna wioski


Dołączył: 01 Lip 2004
Posty: 1185

PostWysłany: Czw Lip 06, 2006 10:03 am Powrót do góry

Aero napisał:
Halo? George Bush? Mam prawą rękę Bin Ladena, szykuj kasę.

Porucznik Borewicz Ale do czego to się miało odnosić?

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odpowiedz z cytatem
Meee
Skamielina


Dołączył: 21 Sty 2002
Posty: 3577
Skąd: uhh, zebym ja to wiedzial...

PostWysłany: Czw Lip 06, 2006 10:47 am Powrót do góry

Aero napisał:
Halo? George Bush? Mam prawą rękę Bin Ladena, szykuj kasę.

(Poszperam na oficjalnym forum za rozwiązaniem.)


no z tego wynika ze to mialo byc to nieoficjalne ^_^

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odpowiedz z cytatem
Aero
Administrator


Dołączył: 22 Maj 2001
Posty: 2537
Skąd: Warszawa

PostWysłany: Czw Lip 06, 2006 11:15 am Powrót do góry

Mówisz o naszym forum? Ono jest nieoficjalne. Oficjalne to tylko to prowadzone przez LH. Nasze kiedyś było oficjalnym polskim forum, ale że zmienił się wydawca i straciliśmy patronat, to jesteśmy co najwyżej najlepszym polskim forum o B&W ^^.
_________________


Oh my god, they killed Kenny! You bastards!

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora WP Kontakt Numer ICQ Odpowiedz z cytatem
the Aspirin'a
Starszyzna wioski


Dołączył: 11 Maj 2006
Posty: 851
Skąd: Będzin

PostWysłany: Czw Lip 06, 2006 3:03 pm Powrót do góry

Jaki skromny
_________________
Bóg istnieje i na pewno chodzi w czerwonej koszulce #LFC

@_@

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odpowiedz z cytatem
Meee
Skamielina


Dołączył: 21 Sty 2002
Posty: 3577
Skąd: uhh, zebym ja to wiedzial...

PostWysłany: Czw Lip 06, 2006 3:08 pm Powrót do góry

dzieki za wywod (mimo ze juz to wiedzialem)
mialem na mysli rozwiazanie ^^

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odpowiedz z cytatem
Aero
Administrator


Dołączył: 22 Maj 2001
Posty: 2537
Skąd: Warszawa

PostWysłany: Czw Lip 06, 2006 3:38 pm Powrót do góry

Meee: probuje dojsc do tego o co ci chodzi... Chyba zrozumiales ze szukalem oficjalnego rozwiazania. A ja nie mowilem o oficjalnosci rozwiazania tylko o oficjalnosci forum.

@Asp: Skromny? Nie mowilem ze jestem najlepszym adminem, tylko ze tworzymy dobre forum.
_________________


Oh my god, they killed Kenny! You bastards!

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora WP Kontakt Numer ICQ Odpowiedz z cytatem
Meee
Skamielina


Dołączył: 21 Sty 2002
Posty: 3577
Skąd: uhh, zebym ja to wiedzial...

PostWysłany: Czw Lip 06, 2006 5:12 pm Powrót do góry

Aero to jest taka przypadlosc :p
czytalem, zrozumialem, a jak pisalem posta to juz myslalem co innego

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odpowiedz z cytatem
Fallen
Nawrócony


Dołączył: 03 Lip 2006
Posty: 2

PostWysłany: Sro Lip 12, 2006 10:03 am Powrót do góry

Na oficjalnym forum DOKŁĄDNIE 2 osoby miały ten problem, ale NIKT im nie pomógł Dodatkowo jak odinstaluje CI to też "niemam" LANA, ale jak już odisntaluje wszsytko i zainstaluje samo BAW to już jest. Co jest z tym CI?

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odpowiedz z cytatem
jukii
Wyznawca


Dołączył: 13 Kwi 2006
Posty: 208

PostWysłany: Sro Lip 12, 2006 2:56 pm Powrót do góry

Widocznie nie zostało przystosowane do gry przez sieć... Byćmoże byłyby komplikacje, gdyby grali razem posiadacze BnW, ale tylko jeden z nich miałby CI...
_________________
HAMACHI:
sieć: B&W_online
hasło: chowek

Of korz już nie działa. Jakby ktoś chciał się ze mną z jakiegoś powodu kontaktować, to w 2017 nadal można to zrobić przez jukii.chan(at)gmail.com ^^

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora Numer ICQ Odpowiedz z cytatem
Aero
Administrator


Dołączył: 22 Maj 2001
Posty: 2537
Skąd: Warszawa

PostWysłany: Sob Sie 26, 2006 10:01 am Powrót do góry

Gdy spróbowałem ostatnio pograć online okazało się, że ja też nie mam opcji LAN w B&W, więc pomyślałem troszkę i doszedłem do rozwiązania. Przypomniało mi się że wy tu też mieliście taki problem, więc:

http://boards.bwgame.com/showthread.php?p=2318531#post2318531

Mam nadzieję, że pomoże.

Gwoli ścisłości - celem jest zagranie poprzez program BW Phoenix. Hamachi to tylko środek pomocniczy.
_________________


Oh my god, they killed Kenny! You bastards!

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora WP Kontakt Numer ICQ Odpowiedz z cytatem
VTrT
Nawrócony


Dołączył: 22 Lip 2006
Posty: 45

PostWysłany: Pią Wrz 08, 2006 8:53 pm Powrót do góry

Dlaczego mi nie chodzi phoenix pokazuje mi sie takie cos:

klikam OK i nic wszedłem na hamachi na wasz server i nie wiem co mam robić żeby z wami zagrać a chciałbym i także chciałbym móc zakładać własny serwer
_________________


Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odpowiedz z cytatem
Khazaar
Nawrócony


Dołączył: 01 Lis 2006
Posty: 33

PostWysłany: Wto Paź 09, 2007 7:58 pm Powrót do góry

bylo by jeszcze 1 miejsce dla mnie na hamaku ??
_________________

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odpowiedz z cytatem
djzizu
Nawrócony


Dołączył: 11 Maj 2008
Posty: 1

PostWysłany: Nie Maj 11, 2008 10:39 pm Powrót do góry

A serwer Black&White2 działają? Bo chce kupić tą grę.

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odpowiedz z cytatem
Guaulden
Starszyzna wioski


Dołączył: 28 Sie 2007
Posty: 992
Skąd: ja mam ten łupież?!

PostWysłany: Pon Maj 12, 2008 9:49 am Powrót do góry

Proszę mnie nie karać za kontynuacje wykopalisk...

W B&W2 przecież nie ma gry sieciowej O.o

tyle chcialem powiedziec XD
_________________

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Numer GG Tlen Odpowiedz z cytatem
Zerat
Dark Templar


Dołączył: 03 Sty 2002
Posty: 9642
Skąd: Adun

PostWysłany: Wto Maj 13, 2008 7:41 pm Powrót do góry

potwierdzam .. w B&W2 ani jej dodatek nie posiadaja trybu gry dla wielu graczy
_________________

Szanuj przyjaciół gg 1028815

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odpowiedz z cytatem
jukii
Wyznawca


Dołączył: 13 Kwi 2006
Posty: 208

PostWysłany: Czw Maj 15, 2008 9:08 am Powrót do góry

A ja korzystając z okazji przypominam o organizowanych w naszej sieci Hamachi rozgrywkach sieciowych XD

sieć: B&W_online
hasło: chowek

Chociaż nie wiem czy chwilowo nie wypadnę z gry, bo w końcu dotarłam na ostatnią wyspe... xd A podobno na sieci i potyczkach chowaniec również się zmienia :f
_________________
HAMACHI:
sieć: B&W_online
hasło: chowek

Of korz już nie działa. Jakby ktoś chciał się ze mną z jakiegoś powodu kontaktować, to w 2017 nadal można to zrobić przez jukii.chan(at)gmail.com ^^

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora Numer ICQ Odpowiedz z cytatem
Los_Emilos
Uczeń


Dołączył: 17 Lis 2006
Posty: 462
Skąd: Garwolin

PostWysłany: Pią Cze 27, 2008 11:29 am Powrót do góry

Teraz będę zmieniał internet z BlueConnect na 100% (umowa skończyła mi się, a panowie z ERY nie chcą aby korzystał z ich usług bez umowy, zatem mam czas tylko do końca lipa) i już mniej więcej mam coś na oku ale z powodu że to radiówka zastanawia mnie jaki transfer oraz ping dawał by w miarę możliwą grę w B&W? Z góry dziękuje za pomoc.
_________________
Cytat:
Bo czasami prawda to za mało, ludzie czasem zasługują na coś więcej. Na to, by ich wiara została wynagrodzona.

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora Odpowiedz z cytatem
fifol
Nawrócony


Dołączył: 31 Lip 2008
Posty: 38

PostWysłany: Czw Lip 31, 2008 10:21 am Powrót do góry

A ja nie mogę założyć gry w LAN-ie. Jedyne co mogę to wyszukać serwerów do gry - i w LAN-ie i w necie, ale sam nie mogę założyć gry.

Gdzieś tutaj czytałem ,że samo hamachi nie wystarczy do gry i potrzebny jest programik BW Phoenix. Jednak nigdzie nie moge znaleźć tego programu. Pozatym czesto jak chce włączyć potyczkę albo gre w sieci, gra mi sie zapisuje i się zawiesza

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odpowiedz z cytatem
Obeebok
Starszyzna wioski


Dołączył: 01 Lip 2004
Posty: 1185

PostWysłany: Czw Lip 31, 2008 8:19 pm Powrót do góry

fifol napisał:
A ja nie mogę założyć gry w LAN-ie. Jedyne co mogę to wyszukać serwerów do gry - i w LAN-ie i w necie, ale sam nie mogę założyć gry.

Gdzieś tutaj czytałem ,że samo hamachi nie wystarczy do gry i potrzebny jest programik BW Phoenix. Jednak nigdzie nie moge znaleźć tego programu. Pozatym czesto jak chce włączyć potyczkę albo gre w sieci, gra mi sie zapisuje i się zawiesza

Jak się ma Hamachi, to żadne BW Phoenix nie jest potrzebne.

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odpowiedz z cytatem
fifol
Nawrócony


Dołączył: 31 Lip 2008
Posty: 38

PostWysłany: Czw Lip 31, 2008 8:31 pm Powrót do góry

To jak ja mam założyć grę? Wchodzę w sieć lokalną i mi sie pyta czy chce gre w internecie czy w LANie. Wybieram LAN, i jedyne co mi się pojawia to okno z pustą listą dostępnych gier. Nie ma zadnego przycisku typu załóż grę. Więc jak mam z kimś zagrac?

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odpowiedz z cytatem
Matchew
Wyznawca


Dołączył: 26 Lis 2007
Posty: 182

PostWysłany: Pią Sie 01, 2008 7:38 am Powrót do góry

@UP
Mam to samo!
Może ktoś zrobi mały tutorial obsługi tego programu

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odpowiedz z cytatem
fifol
Nawrócony


Dołączył: 31 Lip 2008
Posty: 38

PostWysłany: Nie Sie 03, 2008 1:33 pm Powrót do góry

Programik nie ma tu nic do rzeczy, on tylko tworzy sieć LAN, to z B&W jest coś nie tak ,że nie ma takiej opcji jak założenie gry w LAN-ie. Grałem przez hamachi w inne gry i było ok, więc to na pewno nie wina programu

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odpowiedz z cytatem
Rykengo
Banita


Dołączył: 19 Kwi 2009
Posty: 49

PostWysłany: Pon Kwi 20, 2009 7:07 pm Powrót do góry

Cholera jasna! a tak się fajnie z kumplami grało!!

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odpowiedz z cytatem
Coursant
Wieśniak


Dołączył: 18 Kwi 2009
Posty: 126
Skąd: Tarnów

PostWysłany: Pon Kwi 20, 2009 7:15 pm Powrót do góry

prawie jak refleks (minęły zaledwie 4lata patrząc na datę rozpoczęcia tematu)
_________________

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Numer GG Odpowiedz z cytatem
Los_Emilos
Uczeń


Dołączył: 17 Lis 2006
Posty: 462
Skąd: Garwolin

PostWysłany: Nie Sie 22, 2010 12:37 pm Powrót do góry

Czy byłby ktoś znowu chętny na pogranie w Black&White? Chciałbym powrócić do tej cudownej gry (mam nadzieje że będzie mi chodzić) ale aby pograć jednak z ludźmi bo dla samego single jakoś nie mam ochoty.

EDIT: Jak ktoś będzie chętny niech pisze na XFire bądź na gg: 8883465. Bądź niech też wyśle prywatną wiadomość.
_________________
Cytat:
Bo czasami prawda to za mało, ludzie czasem zasługują na coś więcej. Na to, by ich wiara została wynagrodzona.

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora Odpowiedz z cytatem
gonebattle
Nawrócony


Dołączył: 05 Lis 2010
Posty: 4

PostWysłany: Sob Lis 06, 2010 5:20 pm Powrót do góry

Kiedy Black i White2 serwer został uruchomiony?
_________________
gry flash

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odpowiedz z cytatem
Zerat
Dark Templar


Dołączył: 03 Sty 2002
Posty: 9642
Skąd: Adun

PostWysłany: Nie Lis 07, 2010 10:31 am Powrót do góry

jaki B&W2 serwer ?
tylko jedynka ma multiplayer o.0
_________________

Szanuj przyjaciół gg 1028815

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odpowiedz z cytatem
Wyświetl posty z ostatnich:   
Forum Black and White PL Strona Główna » Black & White (+ Creature Isle)
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5  Następny
Strona 4 z 5
Napisz nowy temat Odpowiedz do tematu
Skocz do:  
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


Powered by phpBB © 2001, 2002 phpBB Group :: Theme & Graphics by Daz