Forum Black and White PL Strona Główna Black and White PL
Największe forum o BW w Polsce 
 [Rejestracja]  [Edit Profil] [FAQ] [Szukaj]  [Grupy]
[Użytkownicy] [Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości] [Zaloguj]
Bye bye B&W MP
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5  Następny
Napisz nowy temat Odpowiedz do tematu
Forum Black and White PL Strona Główna » Black & White (+ Creature Isle)
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
StrangeOne
Wujek Dobra Rada


Dołączył: 09 Mar 2003
Posty: 6146
Skąd: Kraków/Tarnów

PostWysłany: Wto Kwi 25, 2006 6:51 pm Powrót do góry

Uznam twa skruche i wystawie ci 2.5 ostrzezenia (czemu pol? bo drobnostka i lecisz facet) zamiast bana (a mialem to zrobic w tej chwili, twoje szczescie ze zauwazylem posta).
_________________
+++ Błąd Dzielenia Przez Ogórek. Zainstaluj Nowy Wrzechświat I Rebutuj +++
Bednar Kolesnikov - Szczęśliwy obywatel Novistrany
Forum zastępcze
Obrazek w sygnie by Arahja

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odpowiedz z cytatem
jukii
Wyznawca


Dołączył: 13 Kwi 2006
Posty: 208

PostWysłany: Wto Kwi 25, 2006 8:38 pm Powrót do góry

A wracając do tematu... Jesli ktoś ma ochotę zagrać w B&W przez sieć prosze o kontakt na Hamachi; siec: B&W_online hasło: chowek

Tam zbierze się pare osób do grania, a potem włączacie grę sieciową przy uzyciu sieci lokalnej Hamachi i...
_________________
HAMACHI:
sieć: B&W_online
hasło: chowek

Of korz już nie działa. Jakby ktoś chciał się ze mną z jakiegoś powodu kontaktować, to w 2017 nadal można to zrobić przez jukii.chan(at)gmail.com ^^

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora Numer ICQ Odpowiedz z cytatem
Osiołek
Uczeń


Dołączył: 18 Lut 2005
Posty: 372
Skąd: Legionowo

PostWysłany: Wto Kwi 25, 2006 9:04 pm Powrót do góry

Dobra, ale może powiedzie w końcu na jakiej wersji gracie? 1.10 czy 1.20? Przecież takie info także trzeba podać :}.
_________________
Black&White to boska gra ^^.

GG Osiołka -----------> 9776127 (jeśli ktoś znów mnie spyta na gg o crack do B&W1 lub 2 BAN!!)

Strona oślego komiksu ^_^

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora Odpowiedz z cytatem
Samson
Misjonarz


Dołączył: 18 Cze 2005
Posty: 572
Skąd: Ze starożytnej Grecji

PostWysłany: Sro Kwi 26, 2006 7:20 am Powrót do góry

Chyba wszyscy grają na wersji 1.20
_________________
Bądź dobry,bądź zły ,bądź wszechmocny http://www.lionhead.com

Ściągnij i obejrz mój filmik własnej roboty
http://www.megaupload.com/dl.php?d=BZIJ67OD&l=en
GG-7001984

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora Numer GG Tlen Odpowiedz z cytatem
jukii
Wyznawca


Dołączył: 13 Kwi 2006
Posty: 208

PostWysłany: Sro Kwi 26, 2006 1:29 pm Powrót do góry

Ja gram na 1.20... Ale Szczur miał wgrany patch 1.10. Teraz sie męczy biedny, bo przy próbie zainstalowania 1.20 cos nie poszło, chciał odinstalować 1.10, to teraz gry nie może włączyć...
_________________
HAMACHI:
sieć: B&W_online
hasło: chowek

Of korz już nie działa. Jakby ktoś chciał się ze mną z jakiegoś powodu kontaktować, to w 2017 nadal można to zrobić przez jukii.chan(at)gmail.com ^^

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora Numer ICQ Odpowiedz z cytatem
Samson
Misjonarz


Dołączył: 18 Cze 2005
Posty: 572
Skąd: Ze starożytnej Grecji

PostWysłany: Sro Kwi 26, 2006 3:27 pm Powrót do góry

Sorry Black Rat .Nie wiedziałem
_________________
Bądź dobry,bądź zły ,bądź wszechmocny http://www.lionhead.com

Ściągnij i obejrz mój filmik własnej roboty
http://www.megaupload.com/dl.php?d=BZIJ67OD&l=en
GG-7001984

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora Numer GG Tlen Odpowiedz z cytatem
Black Rat
Misjonarz


Dołączył: 01 Lip 2005
Posty: 553
Skąd: ...z krwi i kości! xD

PostWysłany: Sro Kwi 26, 2006 4:07 pm Powrót do góry

Naszczęście wszystko się dobrze skończyło! Zrobiłęm Backup i reinstal gry. I Teraz mam już patch 1.20. I stoczyliśmy dwa pojedynki dla zabawy.
Szkoda tylko, ze nasz chowańce o tym nie wiedziały i zaczeły walczyć... Diablo jest mniejszy i przegrał...
Musze go teraz z krwiaków wyleczyć...

P.S: Tylko po Backup'ie straciłem moją łapke z pazurami i swiatynie z kolcami, ale się rechabilituję...
_________________
Hej! ^^


http://netten.pl/%7Eviaderny/misc/1.mp3
Mhrooook... Pamiętaj, czyń Zuo! SAATAN!!! ]x3

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora Odpowiedz z cytatem
jukii
Wyznawca


Dołączył: 13 Kwi 2006
Posty: 208

PostWysłany: Sro Kwi 26, 2006 4:40 pm Powrót do góry

Ta, fajnie było . W któryms momencie Szczur sie chyba rozłączył, ja nie wiedziałam i grałam dalej . Cyknęłam się jak jego pozostawiony chowek miał przywiązaną do mojego smycz agresji... Zaczęli walczyć, wygrałam i... właśnie wyszłam xP.

Sińce znikaja najszybciej kiedy go leczysz. Polecam mapke Kilroy'a .



PS. Przez ta walkę w osadzie i burzenie budynków mój charakter spadł do -0.00, ale juz mam 0.05 .
_________________
HAMACHI:
sieć: B&W_online
hasło: chowek

Of korz już nie działa. Jakby ktoś chciał się ze mną z jakiegoś powodu kontaktować, to w 2017 nadal można to zrobić przez jukii.chan(at)gmail.com ^^

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora Numer ICQ Odpowiedz z cytatem
Samson
Misjonarz


Dołączył: 18 Cze 2005
Posty: 572
Skąd: Ze starożytnej Grecji

PostWysłany: Sro Kwi 26, 2006 4:51 pm Powrót do góry

No to się zmówcie.Jak już wszystko zostało powiedziane i wszystko się dobrze skończyło to chyba
można zamknąć temat.
_________________
Bądź dobry,bądź zły ,bądź wszechmocny http://www.lionhead.com

Ściągnij i obejrz mój filmik własnej roboty
http://www.megaupload.com/dl.php?d=BZIJ67OD&l=en
GG-7001984

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora Numer GG Tlen Odpowiedz z cytatem
StrangeOne
Wujek Dobra Rada


Dołączył: 09 Mar 2003
Posty: 6146
Skąd: Kraków/Tarnów

PostWysłany: Sro Kwi 26, 2006 5:03 pm Powrót do góry

Tematu nie zamkne zeby nikt mi potem nie tworzyl nowego "czy da sie grac w B&W po necie" --'
_________________
+++ Błąd Dzielenia Przez Ogórek. Zainstaluj Nowy Wrzechświat I Rebutuj +++
Bednar Kolesnikov - Szczęśliwy obywatel Novistrany
Forum zastępcze
Obrazek w sygnie by Arahja

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odpowiedz z cytatem
Samson
Misjonarz


Dołączył: 18 Cze 2005
Posty: 572
Skąd: Ze starożytnej Grecji

PostWysłany: Sro Kwi 26, 2006 5:43 pm Powrót do góry

O właśnie , gra mi się często wyłącza kiedy jestem w w walce z przeciwnikiem,czemu(o jak dobrze Strange że nie zamknąłeś tego tematu bo przed chwilą grałem na Hamachi i mi się gra przez sieć wyłącza)
_________________
Bądź dobry,bądź zły ,bądź wszechmocny http://www.lionhead.com

Ściągnij i obejrz mój filmik własnej roboty
http://www.megaupload.com/dl.php?d=BZIJ67OD&l=en
GG-7001984

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora Numer GG Tlen Odpowiedz z cytatem
Black Rat
Misjonarz


Dołączył: 01 Lip 2005
Posty: 553
Skąd: ...z krwi i kości! xD

PostWysłany: Sro Kwi 26, 2006 5:48 pm Powrót do góry

Grałeś przez Hamachi? Jak sie nazywa sieć w której grałeś? Bo może by tak nasze sieci scalić? No bo im więcej graczy tym fajniej!
_________________
Hej! ^^


http://netten.pl/%7Eviaderny/misc/1.mp3
Mhrooook... Pamiętaj, czyń Zuo! SAATAN!!! ]x3

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora Odpowiedz z cytatem
JOPAS
Misjonarz


Dołączył: 04 Sie 2005
Posty: 575
Skąd: Abyss

PostWysłany: Sro Kwi 26, 2006 5:55 pm Powrót do góry

Moze tez zassam to Hamachi nigdy nie gralem przez siec.
_________________
GG 10997706


When Jesus died it took him 3 days to respawn. That's lag...

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Numer GG Odpowiedz z cytatem
Samson
Misjonarz


Dołączył: 18 Cze 2005
Posty: 572
Skąd: Ze starożytnej Grecji

PostWysłany: Sro Kwi 26, 2006 7:45 pm Powrót do góry

Ja gram przez LAN
_________________
Bądź dobry,bądź zły ,bądź wszechmocny http://www.lionhead.com

Ściągnij i obejrz mój filmik własnej roboty
http://www.megaupload.com/dl.php?d=BZIJ67OD&l=en
GG-7001984

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora Numer GG Tlen Odpowiedz z cytatem
Black Rat
Misjonarz


Dołączył: 01 Lip 2005
Posty: 553
Skąd: ...z krwi i kości! xD

PostWysłany: Sro Kwi 26, 2006 9:16 pm Powrót do góry

JOPAS napisał:
Moze tez zassam to Hamachi nigdy nie gralem przez siec.


Jak zasysasz Hamachi to przyłacz się do naszej sieci nazywa się B&W_online a hasło to "chowek".


P.S: Mam nadzieje, zę Jukii sie nie wkurzy że zdradzam publicznie hasło...
Ja tylko chce, zeby było więcej osób do gry...
_________________
Hej! ^^


http://netten.pl/%7Eviaderny/misc/1.mp3
Mhrooook... Pamiętaj, czyń Zuo! SAATAN!!! ]x3

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora Odpowiedz z cytatem
JOPAS
Misjonarz


Dołączył: 04 Sie 2005
Posty: 575
Skąd: Abyss

PostWysłany: Sro Kwi 26, 2006 10:59 pm Powrót do góry

Ok jestem z wami w sieci, co zrobic zeby grac ?
_________________
GG 10997706


When Jesus died it took him 3 days to respawn. That's lag...

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Numer GG Odpowiedz z cytatem
Black Rat
Misjonarz


Dołączył: 01 Lip 2005
Posty: 553
Skąd: ...z krwi i kości! xD

PostWysłany: Sro Kwi 26, 2006 11:41 pm Powrót do góry

Trzeba się umówić i jak min dwie osoby są online to jedna musi otworzyć sieć. Czy jakos tak... nie wiem, Jukii to zawsze robiła, ja nie próbowałem
Ale teraz nie będe mógł z wami grać bo jade do Rzymu...
_________________
Hej! ^^


http://netten.pl/%7Eviaderny/misc/1.mp3
Mhrooook... Pamiętaj, czyń Zuo! SAATAN!!! ]x3

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora Odpowiedz z cytatem
Meee
Skamielina


Dołączył: 21 Sty 2002
Posty: 3577
Skąd: uhh, zebym ja to wiedzial...

PostWysłany: Czw Kwi 27, 2006 4:44 pm Powrót do góry

ee a to nie tak ze jak jestescie podpieci to tak jakbyscie w LANie byli? Wtedy wchodzicie do gry i normalnie jedna osoba hostuje a druga wchodzi, tylko przez lan, a nie normalne serwy

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odpowiedz z cytatem
JOPAS
Misjonarz


Dołączył: 04 Sie 2005
Posty: 575
Skąd: Abyss

PostWysłany: Pią Kwi 28, 2006 5:17 pm Powrót do góry

Nuuudno mi jak chce ktos pograc to niech sie odezwie na gg
_________________
GG 10997706


When Jesus died it took him 3 days to respawn. That's lag...

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Numer GG Odpowiedz z cytatem
jukii
Wyznawca


Dołączył: 13 Kwi 2006
Posty: 208

PostWysłany: Pią Kwi 28, 2006 8:36 pm Powrót do góry

Jopas, jak masz ochotę zagrać to wejdź na nasza sieć w Hamachi, ja cie wtedy tam złapie i możemy pograć (ostrzegam, że mój chowek ma tylko i aż 50% wzrostu ).
_________________
HAMACHI:
sieć: B&W_online
hasło: chowek

Of korz już nie działa. Jakby ktoś chciał się ze mną z jakiegoś powodu kontaktować, to w 2017 nadal można to zrobić przez jukii.chan(at)gmail.com ^^

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora Numer ICQ Odpowiedz z cytatem
JOPAS
Misjonarz


Dołączył: 04 Sie 2005
Posty: 575
Skąd: Abyss

PostWysłany: Sob Kwi 29, 2006 12:01 am Powrót do góry

Ja swojego nie trenowalem zbyt intensywnie, siedze na 1 wyspie i bawie sie na potyczkach.
_________________
GG 10997706


When Jesus died it took him 3 days to respawn. That's lag...

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Numer GG Odpowiedz z cytatem
Clon
Wyznawca


Dołączył: 23 Paź 2005
Posty: 248
Skąd: wytrzasnąc 100$?

PostWysłany: Sob Kwi 29, 2006 9:22 am Powrót do góry

No cóż ide szukać mojej płytki od B&W1 to może z wami pogram

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odpowiedz z cytatem
jukii
Wyznawca


Dołączył: 13 Kwi 2006
Posty: 208

PostWysłany: Sob Kwi 29, 2006 11:07 am Powrót do góry

Ja się wkurzyłam na Lethysa na 3 wyspie i teraz też studiuję wszelkie mapki do potyczek z neta . I pamiętajcie:

Hamachi

sieć: B&W_online | hasło: chowek XD
_________________
HAMACHI:
sieć: B&W_online
hasło: chowek

Of korz już nie działa. Jakby ktoś chciał się ze mną z jakiegoś powodu kontaktować, to w 2017 nadal można to zrobić przez jukii.chan(at)gmail.com ^^

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora Numer ICQ Odpowiedz z cytatem
Clon
Wyznawca


Dołączył: 23 Paź 2005
Posty: 248
Skąd: wytrzasnąc 100$?

PostWysłany: Sob Kwi 29, 2006 12:01 pm Powrót do góry

Tu macie link do Hamachi
http://weks.ovh.org/mu/HamachiSetup-0.9.9.9.exe
Powodzenia Juki też się z Lethysa męczyłem ^_^
_________________
"...Tygrys,szlachetny i waleczny [...]"
Cytat w wyboru chowańca w B&W2

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odpowiedz z cytatem
ElDiablo
Banita


Dołączył: 22 Cze 2006
Posty: 2
Skąd: że znowu

PostWysłany: Czw Cze 22, 2006 7:26 am Powrót do góry

jukii napisał:
A wracając do tematu... Jesli ktoś ma ochotę zagrać w B&W przez sieć prosze o kontakt na Hamachi; siec: B&W_online hasło: chowek

Tam zbierze się pare osób do grania, a potem włączacie grę sieciową przy uzyciu sieci lokalnej Hamachi i...

A wtedy by trzeba miec orginalke ?? bo ja sobie B&W z neta ściągłem ... a i jeszcze jedno pytanie nie do tematu : najpierw zainstalowac patch 1.10, a później 1.20 czy odrazu 1.20 ??

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odpowiedz z cytatem
Meee
Skamielina


Dołączył: 21 Sty 2002
Posty: 3577
Skąd: uhh, zebym ja to wiedzial...

PostWysłany: Czw Cze 22, 2006 1:46 pm Powrót do góry

paa, milo bylo

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odpowiedz z cytatem
Zerat
Dark Templar


Dołączył: 03 Sty 2002
Posty: 9642
Skąd: Adun

PostWysłany: Czw Cze 22, 2006 1:52 pm Powrót do góry

jesli zdaze przeczytac to pierw 1.1 potem 1.2

Edit: do posta nizej Racja .. pmylilo mi sie z B&W2
_________________

Szanuj przyjaciół gg 1028815


Ostatnio zmieniony przez Zerat dnia Czw Cze 22, 2006 6:29 pm, w całości zmieniany 1 raz

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odpowiedz z cytatem
StrangeOne
Wujek Dobra Rada


Dołączył: 09 Mar 2003
Posty: 6146
Skąd: Kraków/Tarnów

PostWysłany: Czw Cze 22, 2006 5:51 pm Powrót do góry

ElDiablo dodany do listy banow

A tak pozatym zerat to gowno prawda, bo mozna od razu 1.20 instalowac gdyz sam w sobie zawiera 1.1
_________________
+++ Błąd Dzielenia Przez Ogórek. Zainstaluj Nowy Wrzechświat I Rebutuj +++
Bednar Kolesnikov - Szczęśliwy obywatel Novistrany
Forum zastępcze
Obrazek w sygnie by Arahja

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odpowiedz z cytatem
Fallen
Nawrócony


Dołączył: 03 Lip 2006
Posty: 2

PostWysłany: Wto Lip 04, 2006 12:02 am Powrót do góry

Heeej ludziska, mam hamachi od dawna i nawet raz grałem z kolegą w B&W, ale teraz jak zainstalowałem Creature isle to mi "wyłączyo" możliwość gry po LAN'ie Jak wybieram "Gra internetowa" ( czy jak to się tam nazywa ) to od razu pojawia mi się okienko do wpisywania loginu i hasła, a przecież ten system już nie istnieje!! I nieważne czy włązcam B&W czy CI tak czy siak nie moge włączyć lanu czy ktoś z was miał to samo? i czy ktoś jeszcze gra w B&W? najlepiej przec hamachi bo niemogłem znaleść instalki BW Phoenix'a

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odpowiedz z cytatem
the Aspirin'a
Starszyzna wioski


Dołączył: 11 Maj 2006
Posty: 851
Skąd: Będzin

PostWysłany: Wto Lip 04, 2006 10:17 pm Powrót do góry

Ten problem ma już wiele osób i nikt nie wie czemu przez co nie możemy grać Dobrze, że powiedziałeś, że wcześniej miałeś dostępny LAN a teraz nie... ciekawa sytuacja

Jeśli ktokolwiek wie dlaczego nie możemy grać przez LAN niech powie to na forum albo na gg [810833] dam 200 zł .
_________________
Bóg istnieje i na pewno chodzi w czerwonej koszulce #LFC

@_@

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odpowiedz z cytatem
Wyświetl posty z ostatnich:   
Forum Black and White PL Strona Główna » Black & White (+ Creature Isle)
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5  Następny
Strona 3 z 5
Napisz nowy temat Odpowiedz do tematu
Skocz do:  
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


Powered by phpBB © 2001, 2002 phpBB Group :: Theme & Graphics by Daz