Forum Black and White PL Strona Główna Black and White PL
Największe forum o BW w Polsce 
 [Rejestracja]  [Edit Profil] [FAQ] [Szukaj]  [Grupy]
[Użytkownicy] [Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości] [Zaloguj]
ten ********** samouczek

Napisz nowy temat Odpowiedz do tematu
Forum Black and White PL Strona Główna » Black & White (+ Creature Isle)
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
GAMER
Nawrócony


Dołączył: 01 Lip 2004
Posty: 44
Skąd: 4 wyspa, przeklęta wioska

PostWysłany: Pią Lip 02, 2004 5:08 pm Powrót do góry

Czy ktoś zna sposób na pominięcie tego samouczka, rozglądanie i chowańca?

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora Numer GG Odpowiedz z cytatem
Krzychu
Starszyzna wioski


Dołączył: 21 Mar 2002
Posty: 1197
Skąd: Borówiec

PostWysłany: Pią Lip 02, 2004 7:18 pm Powrót do góry

A łatki nie instalowałeś? zainstaluj łatkę 1.10 lub 1.20 i na początku gry będziesz miał 4 opcje:

1) Grasz z samouczkiem,
2) Grasz z samouczkiem dotyczącym chowańca i wybierasz go sobie,
3) Grasz tylko z wyborem chowańca, bez samouczka,
4) Bierzesz chowańca z poprzedniej gry.
_________________
GG: 1392436

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odpowiedz z cytatem
Obeebok
Starszyzna wioski


Dołączył: 01 Lip 2004
Posty: 1185

PostWysłany: Pią Lip 02, 2004 10:02 pm Powrót do góry

To jeszcze zalezy ale latke zainstaluj.
Jesli juz kiedys przelazles samouczka to bedziesz miec te opcje ale jesli od nowa zaistalowales B&W no to niestety musisz sie pomeczyc.
Tak BTW: patch 1.3 dziala tylko wtedy jak sie ma rekawice?? Bo u mnie wyskakuje blad ze nie ma pliku p9.dll czy jakos tak

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odpowiedz z cytatem
Krzychu
Starszyzna wioski


Dołączył: 21 Mar 2002
Posty: 1197
Skąd: Borówiec

PostWysłany: Sob Lip 03, 2004 10:15 am Powrót do góry

Tak, działa tylko z rękawicą.
_________________
GG: 1392436

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odpowiedz z cytatem
StrangeOne
Wujek Dobra Rada


Dołączył: 09 Mar 2003
Posty: 6146
Skąd: Kraków/Tarnów

PostWysłany: Pon Lip 05, 2004 1:53 pm Powrót do góry

Pozatym gra bez patcha jest strasznie zabugowana A 1.30 chodzi tylko z rekawica Ciekawe jak sie gra z ta rekawiczka
_________________
+++ Błąd Dzielenia Przez Ogórek. Zainstaluj Nowy Wrzechświat I Rebutuj +++
Bednar Kolesnikov - Szczęśliwy obywatel Novistrany
Forum zastępcze
Obrazek w sygnie by Arahja

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odpowiedz z cytatem
Darek
Hodowca chowańców


Dołączył: 23 Sty 2002
Posty: 1285

PostWysłany: Pon Lip 05, 2004 5:11 pm Powrót do góry

a ta rekawiczka musi miec jakis kolor? Bo mi w zielonej nie dziala <lol>

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odpowiedz z cytatem
StrangeOne
Wujek Dobra Rada


Dołączył: 09 Mar 2003
Posty: 6146
Skąd: Kraków/Tarnów

PostWysłany: Pon Lip 05, 2004 5:48 pm Powrót do góry

Darek napisał:
a ta rekawiczka musi miec jakis kolor? Bo mi w zielonej nie dziala


Co?
_________________
+++ Błąd Dzielenia Przez Ogórek. Zainstaluj Nowy Wrzechświat I Rebutuj +++
Bednar Kolesnikov - Szczęśliwy obywatel Novistrany
Forum zastępcze
Obrazek w sygnie by Arahja

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odpowiedz z cytatem
sigwald
Moderator


Dołączył: 12 Mar 2003
Posty: 1545
Skąd: Częstochowa

PostWysłany: Wto Lip 06, 2004 9:07 am Powrót do góry

Krzychu, ale te 4 opcje masz tylko wtedy, gdy rozpoczynasz gre od nowa po tym ja przeszedles (ale bez odinstalowywania gry - czyli instalujesz gre, grasz, przechodzisz i zaczynasz znowu. Wtedy masz te 4 opcje) a samouczek omijasz prostym sposobem. Zaraz po tym jak wiesniacy mowia zebys poszedl za nimi wychodzisz z gry (save) i wchodzisz z powrotem - automatycznie masz juz zbudowana swiatynie i mozesz przystepowac do zadan
_________________
B&W FOREVER!!!!!


...

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odpowiedz z cytatem
StrangeOne
Wujek Dobra Rada


Dołączył: 09 Mar 2003
Posty: 6146
Skąd: Kraków/Tarnów

PostWysłany: Sro Lip 07, 2004 9:29 am Powrót do góry

Mylisz sie Sig, nie trzeba przechodzic calej gry Ja pamietam ze w trakcie 3 wyspy zaczalem od nowa i mialem te 4 opcje
_________________
+++ Błąd Dzielenia Przez Ogórek. Zainstaluj Nowy Wrzechświat I Rebutuj +++
Bednar Kolesnikov - Szczęśliwy obywatel Novistrany
Forum zastępcze
Obrazek w sygnie by Arahja

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odpowiedz z cytatem
Caranthir
Misjonarz


Dołączył: 01 Kwi 2003
Posty: 657
Skąd: Wrocław

PostWysłany: Sro Lip 07, 2004 7:34 pm Powrót do góry

Strange - prafda.
Sig - prafda, tyle, że jak wieśniacy zaczynają mówić, to wychodzisz, zapisujesz i PRZYWRACASZ swojego starego chowańca. Inaczej jak odpalisz grę ponownie bez tego, to znowu zobaczysz intro i samouczek.
_________________
Never argue with an idiot. They drag you down to their level, then beat you with experience.

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odpowiedz z cytatem
sigwald
Moderator


Dołączył: 12 Mar 2003
Posty: 1545
Skąd: Częstochowa

PostWysłany: Czw Lip 08, 2004 8:48 am Powrót do góry

Carth napisał:
jak wieśniacy zaczynają mówić, to wychodzisz, zapisujesz i PRZYWRACASZ swojego starego chowańca. Inaczej jak odpalisz grę ponownie bez tego, to znowu zobaczysz intro i samouczek.


Bardzo mozliwe, zawsze jak to robilem to wlasnie z przywracaniem chowanca

Bart - nie bede sie sprzeciwial bo takiego numeru nie robilem. Zawsze przechodzilem do konca i dopiero zaczynalem od nowa
_________________
B&W FOREVER!!!!!


...

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odpowiedz z cytatem
Wyświetl posty z ostatnich:   
Forum Black and White PL Strona Główna » Black & White (+ Creature Isle)
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)

Strona 1 z 1
Napisz nowy temat Odpowiedz do tematu
Skocz do:  
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


Powered by phpBB © 2001, 2002 phpBB Group :: Theme & Graphics by Daz