Dajmona
Nawrócony
|
Wysłany:
Wto Mar 20, 2012 5:50 am |
|
|
Witam mam problem z ta gra, w sumie jak na te lata z takimi kompami chyba kazdy ma... Chodzi o to ze gra w dowolnym momencie wylacza sie, tak po prostu bez zadnego erroru czy cokolwiek. Najczesciej chyba jednak na potyczkach, nowych sciagnietych mapach i czesto tez na Multi tez sciagnietych (ale to chyba bez znaczenia). Na 3 wyspie tez zdazylo mnie sie wywalic z gry dokladnie w chwili przejecia wioski. Gra oryginalna 1.2 patch, XP Pro SP3, co do tej laty o ktorej byla mowa w przyklejonym topiku KB824141 jej nie moge usunac bo jest z 2004r a windowsa mam z 2008, w aktualizacjach do usuniecia nie ma jej. I mam takie pytanie czy tylko mi tak wylacza gre, czy ktos tez ma taki problem? Albo od czego to moze byc sterowniki do karty graficznej? Moze windows? Reinstall gry/XP nie pomaga. Grafika Intel 4 Series Express (zintegrowana) stery najnowsze, znajomy ma ta sama grafe ale stery z 2005r i tez mu wywala.... ba! mu nawet przy zwyklym zapisie wywala. Wiec nie mam pojecia od czego to moze byc. |
|
|
|