Forum Black and White PL Strona Główna Black and White PL
Największe forum o BW w Polsce 
 [Rejestracja]  [Edit Profil] [FAQ] [Szukaj]  [Grupy]
[Użytkownicy] [Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości] [Zaloguj]
Witam i proszę XD

Napisz nowy temat Odpowiedz do tematu
Forum Black and White PL Strona Główna » Black & White 2 (+ Battle of The Gods)
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Melodia
Nawrócony


Dołączył: 18 Paź 2010
Posty: 5

PostWysłany: Pon Paź 18, 2010 1:19 pm Powrót do góry

Witam jestem tu nową osobą jednak nie nową w świecie Black and White 2...Gram w nią od 4 lat.Ostatni raz grałam w to 2 lata temu na starym laptopie który ledwo spełniał wymagania . Teraz kiedy mam konkretny komputer to gra zacina mi się kiedy sumienie pokazuje mi pierwszy zwój... A kiedy już się zatnie to cały komputer muszę resetować.Od razu mówię,że sterowniki ściągnęłam,komputer odkurzyłam i płytę mam oryginalną.Mam 1GB pamięci 70GB wolnego miejsca na komputerze kartę graficzną ATI Radeon HD 2600 XT Windowsa XP no i DireX mam 9.Trzech informatyków sobie z tym nie poradziło może ktoś z Was jest mi w stanie pomóc ?

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odpowiedz z cytatem
Evilz
Starszyzna wioski


Dołączył: 04 Lut 2009
Posty: 833
Skąd: Warszawa

PostWysłany: Pon Paź 18, 2010 1:46 pm Powrót do góry

Na pewno masz najnowsze sterowniki ? Jeśli tak spróbuj...Zainstalować starsze. To dość często pomaga. U mnie w przypadku K&L pomogło zainstalowanie Catalystów 8.12. Popróbuj.Ew.uruchom grę w zgodności ze starszym systemem operacyjnym.

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odpowiedz z cytatem
Zerat
Dark Templar


Dołączył: 03 Sty 2002
Posty: 9642
Skąd: Adun

PostWysłany: Pon Paź 18, 2010 3:53 pm Powrót do góry

starsze sterowniki na 99% pomogą najlepiej taki majace ze 3 - 5 lat
_________________

Szanuj przyjaciół gg 1028815

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odpowiedz z cytatem
Melodia
Nawrócony


Dołączył: 18 Paź 2010
Posty: 5

PostWysłany: Pon Paź 18, 2010 5:11 pm Powrót do góry

Właśnie ściągnęłam jakieś starsze i w ogóle nie chciało mi przyjąć 3D może macie jakieś które polecacie?Bo przy najnowszych za chiny nie pójdzie .A tak to ciągle szukam i instaluje nowe i nowe ale nic jak ktoś zna dobrą stronę to bardzo proszę.

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odpowiedz z cytatem
Zerat
Dark Templar


Dołączył: 03 Sty 2002
Posty: 9642
Skąd: Adun

PostWysłany: Pon Paź 18, 2010 5:35 pm Powrót do góry

hmm
ciezko o konkrety
kazda karta ma swoje optymalne sterowniki, powyrzej tej wersji gorzej dzialaja starsze gry a ponirzej tej ersji nie dzialaja nowsze
sam musisz znalesc jakies optymalne, jadac miedzy ta ktora teraz dziala a tymi ktore dostalas firmoro + max 2 lata do przodu
_________________

Szanuj przyjaciół gg 1028815

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odpowiedz z cytatem
Guaulden
Starszyzna wioski


Dołączył: 28 Sie 2007
Posty: 992
Skąd: ja mam ten łupież?!

PostWysłany: Wto Paź 19, 2010 6:56 pm Powrót do góry

Cytat:
powyrzej | ponirzej | znalesc


Żeś zaszalał .

Sam posiadam Radka od niedawna i jeszcze nie zapoznałem się dokładnie ze stroną ATI, wiem jedynie tyle, że sterowniki są wydawane od razu na serie kart, a nie na pojedyncze, jak to robi NVIDIA.
Tu masz sterowniki do swojej serii, najstarsze są niestety z 2008 r., ale możesz je po kolei przetestować. Są to pod XP-ka 32 bit, bo nie napisałeś jaką masz wersję.
_________________

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Numer GG Tlen Odpowiedz z cytatem
Melodia
Nawrócony


Dołączył: 18 Paź 2010
Posty: 5

PostWysłany: Sro Paź 20, 2010 2:13 pm Powrót do góry

Bardzo dziękuję będę próbować co do Windowsa XP to tak zapomniałam podać...jak na razie nie działa gra ani na najnowszych ani na najstarszych .Cóż będę kombinować dalej...

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odpowiedz z cytatem
Z-Sinej-Dali
Nawrócony


Dołączył: 17 Wrz 2010
Posty: 27

PostWysłany: Sob Sty 29, 2011 8:52 am Powrót do góry

Masz system 64-bit Jeżeli tak to w ustawieniach systemu można było zwiększyć ilość ramu "odcinając" kawałek dysku ja mam parę giga pamięci i śmiga


Ups chyba trochę za późno....

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odpowiedz z cytatem
Melodia
Nawrócony


Dołączył: 18 Paź 2010
Posty: 5

PostWysłany: Nie Lip 17, 2011 2:46 pm Powrót do góry

A tam późno dalej mi nie idzie hahahahahahah czyściłam już komputer,kolejnych informatyków prosiłam i nic

Dobra to kto ma pomysły jakieś ?

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odpowiedz z cytatem
jeden1
Hodowca chowańców


Dołączył: 11 Lip 2008
Posty: 1698
Skąd: Z braku poczucia humoru.

PostWysłany: Nie Lip 17, 2011 3:53 pm Powrót do góry

Eee...

Wtf

To one-shoty nawet zaglądają teraz po miesiącach przerwy? Coś się święci
_________________
Gdyby człowiek znalazł kraj mlekiem i miodem płynącym, stwierdziłby, że nie lubi ani mleka, ani miodu.

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odpowiedz z cytatem
Melodia
Nawrócony


Dołączył: 18 Paź 2010
Posty: 5

PostWysłany: Nie Lip 17, 2011 4:48 pm Powrót do góry

Są wakacje,a ja się nudzę no to zachciało mi się grać w WoWa nie mam ochoty już D:

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odpowiedz z cytatem
Wyświetl posty z ostatnich:   
Forum Black and White PL Strona Główna » Black & White 2 (+ Battle of The Gods)
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)

Strona 1 z 1
Napisz nowy temat Odpowiedz do tematu
Skocz do:  
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


Powered by phpBB © 2001, 2002 phpBB Group :: Theme & Graphics by Daz