Forum Black and White PL Strona Główna Black and White PL
Największe forum o BW w Polsce 
 [Rejestracja]  [Edit Profil] [FAQ] [Szukaj]  [Grupy]
[Użytkownicy] [Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości] [Zaloguj]
Futerko, trawka itp

Napisz nowy temat Odpowiedz do tematu
Forum Black and White PL Strona Główna » Black & White 2 (+ Battle of The Gods)
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
ShenLong
Nawrócony


Dołączył: 25 Paź 2005
Posty: 22

PostWysłany: Wto Paź 25, 2005 10:18 pm Powrót do góry

W tym Topicu chodzi o zweryfikowanie. Czy futerko rzeczywiście może przeszkadzać w grze i czym jest spowodowane jego brak? Tak więc czy to wina Ramu...?? A może Karty graficznej?? Pytajcie się i odpowiadajcie

PS. Z tej strony Lethys tylko na nowym profilu. Strange One usuń poprzedni!!

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odpowiedz z cytatem
Zerat
Dark Templar


Dołączył: 03 Sty 2002
Posty: 9642
Skąd: Adun

PostWysłany: Wto Paź 25, 2005 11:07 pm Powrót do góry

mnie bardziej podobają sie stworki bez owlosienia bo to tylko pochlania sporo procka
co do tego co daje ten efekt to moge potwoerdzic ze nie extra Ram .. dzis dokupielem sobie extra 256 (teraz 768MB) i dostepnosc opcji sie nie zmienila wec to zalezy troche od glownego procka ale glownie od karty graficznej
_________________

Szanuj przyjaciół gg 1028815

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odpowiedz z cytatem
Dilmmer
Misjonarz


Dołączył: 29 Sie 2005
Posty: 608

PostWysłany: Sro Paź 26, 2005 4:53 pm Powrót do góry

Trawka i futerka są piekne... Glownie to to chyba karta graficzna uciaga... I Specialnie dla tych efektorw kupuje sobie nowa...

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odpowiedz z cytatem
ShenLong
Nawrócony


Dołączył: 25 Paź 2005
Posty: 22

PostWysłany: Sro Paź 26, 2005 6:02 pm Powrót do góry

Hmm...ok skoro Zalezy to od karty graficznej to czy pójdzie futrko i cud trawka na Karcie

Radeon 9600 PRO
Athlon 2500+
512 DDR
Mysz Klawiaturka
Karta dźwiękowa zintegrowana

Czekam na odp...!!!!!!!!!!!!

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odpowiedz z cytatem
Obeebok
Starszyzna wioski


Dołączył: 01 Lip 2004
Posty: 1185

PostWysłany: Sro Paź 26, 2005 7:58 pm Powrót do góry

Pojdzie...ale nie wiem w jakim stopniu...dostepnosc futerka zalezy od dostepnych technologii na karcie graficznej - musi obslugiwac DX9...

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odpowiedz z cytatem
Prophet
Wyznawca


Dołączył: 17 Wrz 2004
Posty: 199
Skąd: Gliwice

PostWysłany: Sro Paź 26, 2005 8:18 pm Powrót do góry

Radeon 9600 PRO nie ma Pixel Shaderow 3.0 jedynie 2.0.
PS3.0=DirectX 9.0c
PS2.0=DirectX 9.0

Moim zdaniem futro i trawka ci nie pojda - a jezeli nawet to nie bedzie sie dalo grac... Moje zdanie...
_________________
"The name of the game is <<Black & White>> and this will be the best f***in PC game U've ever seen" - Peter Molyneux

MDA III ROX
_________________
Jezeli ktos by kiedykolwiek jakims cudem potrzebowal mojego GG: 3928892

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odpowiedz z cytatem
Obeebok
Starszyzna wioski


Dołączył: 01 Lip 2004
Posty: 1185

PostWysłany: Sro Paź 26, 2005 8:41 pm Powrót do góry

Jak wychodzilo B&W2 to zaden Radeon nie mial jeszcze PS'a 3.0, a na X800 wszystkie opcje sa odblokowane i dziala zajebiscie, wiec 2.0 powinno wystarczyc...

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odpowiedz z cytatem
Prophet
Wyznawca


Dołączył: 17 Wrz 2004
Posty: 199
Skąd: Gliwice

PostWysłany: Sro Paź 26, 2005 9:02 pm Powrót do góry

No w sumie prawda... Dopiero X1800 ma 3.0 (teoretycznie bo teraz robia testy i juz GF 7800GTX nie przeszedl... ale to jeszcze nieoficjalnie)...
Ale szybkosc karty tez ma wplyw na zablokowanie opcji no i w tym przypadku tak sie chyba stanie... Szczegolnie po tym co Diana mowila - na podobnej karcie miala zablokowane opcje...
_________________
"The name of the game is <<Black & White>> and this will be the best f***in PC game U've ever seen" - Peter Molyneux

MDA III ROX
_________________
Jezeli ktos by kiedykolwiek jakims cudem potrzebowal mojego GG: 3928892

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odpowiedz z cytatem
Obeebok
Starszyzna wioski


Dołączył: 01 Lip 2004
Posty: 1185

PostWysłany: Czw Paź 27, 2005 4:08 pm Powrót do góry

Prawdopodobnie w jakims pliku w folderze z gra sa informacje, ktore opcje sa zablokowane i wystarczy cos tam zmienic notatnikiem, ale jeszcze nie wiadomo co.

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odpowiedz z cytatem
Diverso
Guru


Dołączył: 23 Lip 2004
Posty: 2737
Skąd: z własnej woli

PostWysłany: Czw Paź 27, 2005 5:05 pm Powrót do góry

http://lionsource.planet-multiplayer.de/features/scripts/popuppic.php?img=download/blacknwhite2/addons/skins/big-leopard.jpg to jest futerko

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Numer GG Odpowiedz z cytatem
Meee
Skamielina


Dołączył: 21 Sty 2002
Posty: 3577
Skąd: uhh, zebym ja to wiedzial...

PostWysłany: Czw Paź 27, 2005 5:11 pm Powrót do góry

buehehe, wybieraj, radioatktywny leopard czy grizzli

W 1 leopard byl lepszy...nawet mimo tego zeza

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odpowiedz z cytatem
Dilmmer
Misjonarz


Dołączył: 29 Sie 2005
Posty: 608

PostWysłany: Czw Paź 27, 2005 6:02 pm Powrót do góry

Tutaj jest jeszcze inny leopard...

http://blackandwhite2.filefront.com/screenshots/File/49180/1

Ten chyba lepszy - co nie ?

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odpowiedz z cytatem
Zerat
Dark Templar


Dołączył: 03 Sty 2002
Posty: 9642
Skąd: Adun

PostWysłany: Czw Paź 27, 2005 6:10 pm Powrót do góry

taa lepszy .. ale i tak wyglada ajkos dziwnie
_________________

Szanuj przyjaciół gg 1028815

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odpowiedz z cytatem
Meee
Skamielina


Dołączył: 21 Sty 2002
Posty: 3577
Skąd: uhh, zebym ja to wiedzial...

PostWysłany: Czw Paź 27, 2005 6:11 pm Powrót do góry

ten jest chyba dla dobrego boga bo zaden skin mi pod zlego nie pasuje za bardzo... i tak z 1 lepszy

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odpowiedz z cytatem
adamfr
Nawrócony


Dołączył: 16 Paź 2005
Posty: 28
Skąd: Białystok

PostWysłany: Czw Paź 27, 2005 7:59 pm Powrót do góry

a moze ktos zapodac tu linka, lub screena gdzie jest pokazany wilku z full futerkiem ?
_________________

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odpowiedz z cytatem
Noiprox
Guru


Dołączył: 08 Lis 2001
Posty: 2515

PostWysłany: Nie Paź 30, 2005 5:25 pm Powrót do góry

Obeebok napisał:
Prawdopodobnie w jakims pliku w folderze z gra sa informacje, ktore opcje sa zablokowane i wystarczy cos tam zmienic notatnikiem, ale jeszcze nie wiadomo co.

Dokładniej to w pliku:
C:\Documents and Settings\[nazwa profilu w windowsie]\Moje dokumenty\Black & White 2\Profiles\~[nazwa profilu w grze]\profile.ini

Ale to i tak nic nie da, jeżeli twoja karta tego nie obsługuje

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora Odpowiedz z cytatem
Auriziel
Nawrócony


Dołączył: 16 Gru 2004
Posty: 38
Skąd: Szczecin

PostWysłany: Nie Paź 30, 2005 8:48 pm Powrót do góry

nodobra a co dokładnie trzeba zmienić
Cytat:
Ale to i tak nic nie da, jeżeli twoja karta tego nie obsługuje

to po co zmieniać odblokowanie jeżeli to nic nie daje Dianie się udało
_________________
cierpieniom ku gwiazdą

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odpowiedz z cytatem
Shell
Hodowca chowańców


Dołączył: 27 Maj 2005
Posty: 1597

PostWysłany: Nie Paź 30, 2005 8:56 pm Powrót do góry

Ja gram na bardzo małej rozdzielczości więc mi by pewnie działało..

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odpowiedz z cytatem
Auriziel
Nawrócony


Dołączył: 16 Gru 2004
Posty: 38
Skąd: Szczecin

PostWysłany: Nie Paź 30, 2005 9:06 pm Powrót do góry

muślałem że jest to VideoDetailLevel ale pokażdym włączeniu powraca ten plik do poprzedniego ustawienia
_________________
cierpieniom ku gwiazdą

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odpowiedz z cytatem
Zerat
Dark Templar


Dołączył: 03 Sty 2002
Posty: 9642
Skąd: Adun

PostWysłany: Nie Paź 30, 2005 9:44 pm Powrót do góry

moze zmien jego atrybuty na read only ?
oczywiscie pierw zmienic co trzeba, save i zmiana atrybutow
_________________

Szanuj przyjaciół gg 1028815

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odpowiedz z cytatem
mily111
Nawrócony


Dołączył: 15 Mar 2011
Posty: 2

PostWysłany: Sro Mar 16, 2011 7:36 am Powrót do góry

mam pytanie czy na tych parametrach wejdzie futerko i trawa? ale ta najlepsza

ddr3 4 gb ram
procek intel core i3 4 rdzenie 3.07 ghz
karta graficzna geforce hd 220 1gb
i płyta główna h55m-e23

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odpowiedz z cytatem
Los_Emilos
Uczeń


Dołączył: 17 Lis 2006
Posty: 462
Skąd: Garwolin

PostWysłany: Sro Mar 16, 2011 4:42 pm Powrót do góry

Na nim? Możliwe że nie- niekompatybilność gry z obecnymi sterownikami, sprzętem może uniemożliwić grę .
_________________
Cytat:
Bo czasami prawda to za mało, ludzie czasem zasługują na coś więcej. Na to, by ich wiara została wynagrodzona.

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora Odpowiedz z cytatem
Evilz
Starszyzna wioski


Dołączył: 04 Lut 2009
Posty: 832
Skąd: Warszawa

PostWysłany: Czw Mar 17, 2011 7:24 pm Powrót do góry

Niestety muszę Cię zmartwić...I3 ma 2 rdzenie , może obsługiwać 4 wątki.

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odpowiedz z cytatem
Wyświetl posty z ostatnich:   
Forum Black and White PL Strona Główna » Black & White 2 (+ Battle of The Gods)
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)

Strona 1 z 1
Napisz nowy temat Odpowiedz do tematu
Skocz do:  
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


Powered by phpBB © 2001, 2002 phpBB Group :: Theme & Graphics by Daz