Forum Black and White PL Strona Główna Black and White PL
Największe forum o BW w Polsce 
 [Rejestracja]  [Edit Profil] [FAQ] [Szukaj]  [Grupy]
[Użytkownicy] [Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości] [Zaloguj]
Pytanie o Black And White 1

Napisz nowy temat Odpowiedz do tematu
Forum Black and White PL Strona Główna » Black & White (+ Creature Isle)
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
hulk19999
Nawrócony


Dołączył: 30 Gru 2010
Posty: 4

PostWysłany: Czw Gru 30, 2010 8:07 pm Powrót do góry

Witam mam windows 7i taki problem ze gry włączam grę i jak zaczyna się filmik to on strasznie sie zacina głos normalnie ale obraz się zacina i nie da sie obejrzeć filmiku przez te ściny prosze pomocy....Zgodności w window 7 próbowałem i nic nie daje.

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odpowiedz z cytatem
jeden1
Hodowca chowańców


Dołączył: 11 Lip 2008
Posty: 1698
Skąd: Z braku poczucia humoru.

PostWysłany: Pią Gru 31, 2010 12:15 am Powrót do góry

Jeszcze nigdy nie dawałem takie rady, bo nigdy się u Mnie nie sprawdziła, ale spróbuj starszych sterowników do karty graficznej/dźwiękowej.
_________________
Gdyby człowiek znalazł kraj mlekiem i miodem płynącym, stwierdziłby, że nie lubi ani mleka, ani miodu.

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odpowiedz z cytatem
Guaulden
Starszyzna wioski


Dołączył: 28 Sie 2007
Posty: 992
Skąd: ja mam ten łupież?!

PostWysłany: Pią Gru 31, 2010 10:24 am Powrót do góry

I koniecznie patch 1.1, bez niego były już problemy na XP. Wtedy uruchom w zgodności z systemem XP Service Pack 3 i zobacz co z tego wyjdzie.
_________________

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Numer GG Tlen Odpowiedz z cytatem
hulk19999
Nawrócony


Dołączył: 30 Gru 2010
Posty: 4

PostWysłany: Pią Gru 31, 2010 4:00 pm Powrót do góry

odświeżam

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odpowiedz z cytatem
jeden1
Hodowca chowańców


Dołączył: 11 Lip 2008
Posty: 1698
Skąd: Z braku poczucia humoru.

PostWysłany: Sob Sty 01, 2011 1:20 pm Powrót do góry

Odświeżasz, czyli wciąż masz kłopoty czy co? Opisz czy zastosowałeś się do Naszych rad i czy cokolwiek się zmieniło.
_________________
Gdyby człowiek znalazł kraj mlekiem i miodem płynącym, stwierdziłby, że nie lubi ani mleka, ani miodu.

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odpowiedz z cytatem
Coursant
Wieśniak


Dołączył: 18 Kwi 2009
Posty: 126
Skąd: Tarnów

PostWysłany: Nie Sty 16, 2011 6:22 pm Powrót do góry

ten sam problem ;/
jest patch 1,1 i 1,2
z filmikiem sobie poradziłem, wgrywając stary profil, ale niestety podczas gry jest to samo... strasznie się przycina, ekran miga (jego dolna część[o różnych rozmiarach, raz ze 100 pixeli, innym razem 900] jest zastępowana przez ułamki sekund czarnym kolorem, dałoby się z tym grać, ale z tym ścinaniem nie;/ )

btw,
jj fajny avatar
_________________

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Numer GG Odpowiedz z cytatem
Andrzej3991
Banita


Dołączył: 08 Sty 2011
Posty: 23

PostWysłany: Wto Sty 18, 2011 4:00 pm Powrót do góry

wiem co trzeba zrobic ale tutaj tego nie napisze. Zapraszam do mnie na gg 2248423.

Ps. to co jest wyzej to stek bzdur, zmarnujesz czas jezeli bedziesz probowal robic to co ci tam poradzili.

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora Numer GG Odpowiedz z cytatem
Guaulden
Starszyzna wioski


Dołączył: 28 Sie 2007
Posty: 992
Skąd: ja mam ten łupież?!

PostWysłany: Wto Sty 18, 2011 5:29 pm Powrót do góry

Po ostatnich postach widzę, że pozjadałeś wszystkie rozumy. A może... zaraz, Andrzej ?

Nie rozumiem zupełnie czemu to, co doradziliśmy jest stekiem bzdur, skoro najczęściej w takich sytuacjach pomaga. Jeśli kiedyś miałeś problem z uruchomieniem gry i w jakiś sposób udało ci się raz coś z nią zrobić, to gratulacje, ale myślisz, że to działa za każdym razem dokładnie w ten sam sposób?

Poza tym spamowaniem na forum ukazujesz tylko poziom swojej inteligencji i jak wiele można wynieść z konwersacji z ludźmi takimi jak ty.

pomuc
_________________

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Numer GG Tlen Odpowiedz z cytatem
Andrzej3991
Banita


Dołączył: 08 Sty 2011
Posty: 23

PostWysłany: Wto Sty 18, 2011 6:24 pm Powrót do góry

tak wiec mam klan ponad 40osobowy z tego 20osob gralo w ta gre co daje dosc duzy procent i all mialo inny problem. Po za tym to co wy wypisujecie jest smieszne. Kazecie mu przeinstalowac stery i to na jakies starocia... Nie wiecie nawet jaki to problem i strzelacie sobie. Nie chce z was polewac wiec nie odpisuj na moje wypowiedz bo jak ja twoje czytam to nie wiem czy ty w ogole jakis problem umiesz rozwiazac

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora Numer GG Odpowiedz z cytatem
jeden1
Hodowca chowańców


Dołączył: 11 Lip 2008
Posty: 1698
Skąd: Z braku poczucia humoru.

PostWysłany: Wto Sty 18, 2011 8:27 pm Powrót do góry

WIesz na czym polega problem, debilu? Że ludzie przychodzą z hasłami "Mam czary ekran gdy wloncze gre! Co zrobic?!", a My obraliśmy sobie za cel życiowy strzelanie, aż się uda. Gdyby napisał jaki ma sprzęt, jakie sterowniki, na jakiej wersji gry chce grać itp, mielibyśmy więcej informacji, na których moglibyśmy oprzeć Nasze próby rozwiązania problemu. Ale Ty najwidoczniej jesteś za głupi, żeby to zauważyć!

Skoro jesteśmy bandą debili to wypierdalaj stąd i załóż własne forum, na którym będziesz ludziom pomagał swoim uniwersalnym sposobem. Niech zgadnę, trzeba komputer polać Amolem, tak?

Gratuluję. W ten sposób zwracam się tylko do wyjątkowy kretynów, którzy normalnie nie rozumieją, więc trzeba tłumaczyć im w ich języku.
_________________
Gdyby człowiek znalazł kraj mlekiem i miodem płynącym, stwierdziłby, że nie lubi ani mleka, ani miodu.

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odpowiedz z cytatem
Andrzej3991
Banita


Dołączył: 08 Sty 2011
Posty: 23

PostWysłany: Wto Sty 18, 2011 8:56 pm Powrót do góry

to ze dla ciebie rozwiazanie tego problemu zajmuje lata i full prob to nie znaczy ze wszyscy tacy sa.

taki przyklad jaki podales to banal, w 90% jest ten sam blad. Tylko ze wy nic nie kminicie, a co do forum to się zastanawiam czy nie zalozyc. Latwo bedzie przebic takie noobstwo jak te forum

narq

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora Numer GG Odpowiedz z cytatem
jeden1
Hodowca chowańców


Dołączył: 11 Lip 2008
Posty: 1698
Skąd: Z braku poczucia humoru.

PostWysłany: Wto Sty 18, 2011 9:03 pm Powrót do góry

Łatwo? Nawet nie zdajesz sobie sprawy, ile osób by się tutaj rejestrowało, gdyby czytały Archiwum. NIKT! Praktycznie każdy znany problem w oryginalnej wersji gry został rozwiązany! W tej chwili wiąże Nas głównie sympatia do tego forum.
_________________
Gdyby człowiek znalazł kraj mlekiem i miodem płynącym, stwierdziłby, że nie lubi ani mleka, ani miodu.

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odpowiedz z cytatem
Kejaji
Wyznawca


Dołączył: 21 Lip 2010
Posty: 188
Skąd: jak dorośniesz to się dowiesz:p

PostWysłany: Sro Sty 19, 2011 7:58 am Powrót do góry

JJ ma racje, mało już nas zostało, ludzie już w to prawie nie graja.
Jak ci sie tu nie podoba to zegnam, załuz sobie forum o piratach i tam o nich gadaj
_________________
,,Wiem że nic nie wiem''
I to jest prawda

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odpowiedz z cytatem
Coursant
Wieśniak


Dołączył: 18 Kwi 2009
Posty: 126
Skąd: Tarnów

PostWysłany: Pią Sty 28, 2011 11:48 am Powrót do góry

o sprzęt pytacie?
procek - intel core i5 750
karta graficzna: NVIDIA GeForce GTS 250
ram: 4gb, ddr3, podać producenta? (będę musiał poszukać, bo nie mam pojęcia xd)
system : wind 7 32bity
wystarczy?
_________________

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Numer GG Odpowiedz z cytatem
jeden1
Hodowca chowańców


Dołączył: 11 Lip 2008
Posty: 1698
Skąd: Z braku poczucia humoru.

PostWysłany: Pią Sty 28, 2011 3:23 pm Powrót do góry

Powiem tak:

Wymień się ze Mną kompami. U Mnie działa bezproblemowo B&W, a wszystko co napisałeś to dla Mnie wciąż Sci-Fi
_________________
Gdyby człowiek znalazł kraj mlekiem i miodem płynącym, stwierdziłby, że nie lubi ani mleka, ani miodu.

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odpowiedz z cytatem
Coursant
Wieśniak


Dołączył: 18 Kwi 2009
Posty: 126
Skąd: Tarnów

PostWysłany: Pią Sty 28, 2011 5:06 pm Powrót do góry

nic z tego
prędzej siostrze dam dostęp do mojego by sobie w asasyna 2 pograła, a pójdę na lapka do niej
tam B&W jeszcze działa chyba...
_________________

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Numer GG Odpowiedz z cytatem
Coursant
Wieśniak


Dołączył: 18 Kwi 2009
Posty: 126
Skąd: Tarnów

PostWysłany: Pią Lut 04, 2011 4:03 pm Powrót do góry

i co? żadnych innych pomysłów? mam za nowy system? T_T
_________________

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Numer GG Odpowiedz z cytatem
Wyświetl posty z ostatnich:   
Forum Black and White PL Strona Główna » Black & White (+ Creature Isle)
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)

Strona 1 z 1
Napisz nowy temat Odpowiedz do tematu
Skocz do:  
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


Powered by phpBB © 2001, 2002 phpBB Group :: Theme & Graphics by Daz