Forum Black and White PL Strona Główna Black and White PL
Największe forum o BW w Polsce 
 [Rejestracja]  [Edit Profil] [FAQ] [Szukaj]  [Grupy]
[Użytkownicy] [Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości] [Zaloguj]
StarCraft... 2
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5  Następny
Napisz nowy temat Odpowiedz do tematu
Forum Black and White PL Strona Główna » Inne gry
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Zerat
Dark Templar


Dołączył: 03 Sty 2002
Posty: 9642
Skąd: Adun

PostWysłany: Pon Lip 26, 2010 9:58 pm Powrót do góry

Korzystajac z legalnego digital download sciagnalem gre i czekajac do polnocy w naszym kraju w koncu udalo mi sie zainstalowac gre

Nie wiem jak wersja ze sklepow ale narazie podoba mi sie klimacik intra ... beznadzieja ze musze miec kompa podpietego do neta zeby aktywowac gre.. potem jest juz niepotrzebny
Ciekawe kiedy to skrakują
Oczywoscie gry narazie nie zakupilem legalnie, wiec screenow z wersji finalnej nie zapodam zadnych, ani dzis, ani przez najblizszy tydzien bo jak pisalem w SGT jade nad morze .... miejmy nadzieje ze jak wroce to cos tu sie bedzie dzielo i moze sie razem cos pogra .. a przynajmniej bedzie mozna pogadac o tej grze ^^

Ehh zmykam spac, ostatnia noc w domu
_________________

Szanuj przyjaciół gg 1028815

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odpowiedz z cytatem
Evilz
Starszyzna wioski


Dołączył: 04 Lut 2009
Posty: 833
Skąd: Warszawa

PostWysłany: Pią Lip 30, 2010 9:47 am Powrót do góry

Zerat napisał:
Korzystajac z legalnego digital download sciagnalem gre i czekajac do polnocy w naszym kraju w koncu udalo mi sie zainstalowac gre

Nie wiem jak wersja ze sklepow ale narazie podoba mi sie klimacik intra ... beznadzieja ze musze miec kompa podpietego do neta zeby aktywowac gre.. potem jest juz niepotrzebny
Ciekawe kiedy to skrakują
Oczywoscie gry narazie nie zakupilem legalnie, wiec screenow z wersji finalnej nie zapodam zadnych, ani dzis, ani przez najblizszy tydzien bo jak pisalem w SGT jade nad morze .... miejmy nadzieje ze jak wroce to cos tu sie bedzie dzielo i moze sie razem cos pogra .. a przynajmniej bedzie mozna pogadac o tej grze ^^

Ehh zmykam spac, ostatnia noc w domu


Mnie to czeka dopiero jutro - kupuje za 140 zł sam klucz na www.keye.pl i ściągam gierkę , ale zanim zacznę grać musze jeszcze zaliczyć :
Left 4 Dead 2
ArmA II
Lead and Gold : Gangs of the Wild West
Diablo II

Więc SCII trochę poczeka

EDIT : Miłych wakacji

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odpowiedz z cytatem
Matchew
Wyznawca


Dołączył: 26 Lis 2007
Posty: 182

PostWysłany: Sob Lip 31, 2010 5:22 pm Powrót do góry

Jest sens kupować czy poczekać aż wydadzą kolejną część i zrobią swojego rodzaju promocję? xd (a na pewno tak zrobią ;d)

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odpowiedz z cytatem
Meee
Skamielina


Dołączył: 21 Sty 2002
Posty: 3577
Skąd: uhh, zebym ja to wiedzial...

PostWysłany: Nie Sie 01, 2010 11:55 am Powrót do góry

Jak ci się nie pali to najlepiej poczekaj aż wydadzą jakąś paczkę z wszystkimi trzema

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odpowiedz z cytatem
Evilz
Starszyzna wioski


Dołączył: 04 Lut 2009
Posty: 833
Skąd: Warszawa

PostWysłany: Pią Sie 06, 2010 11:46 am Powrót do góry

Ja tam kupię za parę dni , bo póki co znowu w WoW-a pykam

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odpowiedz z cytatem
Zerat
Dark Templar


Dołączył: 03 Sty 2002
Posty: 9642
Skąd: Adun

PostWysłany: Sro Sie 11, 2010 6:54 pm Powrót do góry

Dobra kamraci .. mija 2 tygodnie od premiery ... przyznac sie kto gra / gral, jakiee wrarzenia itp.
na YT patrzac na filmiki to blizz jak zwykle zrobil cacy animacje
_________________

Szanuj przyjaciół gg 1028815

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odpowiedz z cytatem
Evilz
Starszyzna wioski


Dołączył: 04 Lut 2009
Posty: 833
Skąd: Warszawa

PostWysłany: Czw Sie 12, 2010 9:46 am Powrót do góry

@Zerat - Ja nadal nie Coś się zebrać nie mogę.A to WoW , a to Diablo II , a to AoC...No po prostu mam w co grać Więc od bety nie grałem.Ale pewnie do końca wakacji kupię

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odpowiedz z cytatem
Evilz
Starszyzna wioski


Dołączył: 04 Lut 2009
Posty: 833
Skąd: Warszawa

PostWysłany: Pon Sie 16, 2010 6:28 am Powrót do góry

Dobra kupiłem (przedwczoraj już ) i mi się ściąga.Mam już 30 %.Plik waży 7.08 GB , a Blizzard Downloader jest ****** i ****** i ***** oraz ***** .Będzie pojutrze albo za 2 dni

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odpowiedz z cytatem
Zerat
Dark Templar


Dołączył: 03 Sty 2002
Posty: 9642
Skąd: Adun

PostWysłany: Pon Sie 16, 2010 8:49 am Powrót do góry

To nie blizz downloader tylko twoj net
Mnie zassanie tego zajelo jakies .. 2 moze 3 godziny

Rozumiem ze zasysasz jedyna porzadna wersje jezykową czyli ENG ?
_________________

Szanuj przyjaciół gg 1028815

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odpowiedz z cytatem
pawcio9
Wyznawca


Dołączył: 02 Sie 2008
Posty: 245
Skąd: Niewiem.

PostWysłany: Pon Sie 16, 2010 1:13 pm Powrót do góry

Polska wcale nie jest zła
_________________
Lubię musztardę.

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odpowiedz z cytatem
Evilz
Starszyzna wioski


Dołączył: 04 Lut 2009
Posty: 833
Skąd: Warszawa

PostWysłany: Pon Sie 16, 2010 5:29 pm Powrót do góry

Zerat napisał:
To nie blizz downloader tylko twoj net
Mnie zassanie tego zajelo jakies .. 2 moze 3 godziny

Rozumiem ze zasysasz jedyna porzadna wersje jezykową czyli ENG ?


Tak zasysam ENG ofc.

Nie to nie mój net Dla próby rozpocząłem zasysać patche do wowa i transfer 100 kb/s a w blizz downloaderze całe 10...

EDIT : Olewam pobieranie Okazało się , że znajomy ma SC II na płytce

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odpowiedz z cytatem
Meee
Skamielina


Dołączył: 21 Sty 2002
Posty: 3577
Skąd: uhh, zebym ja to wiedzial...

PostWysłany: Wto Sie 17, 2010 3:58 pm Powrót do góry

pawcio9 napisał:
Polska wcale nie jest zła

Nie bluźnij proszę.

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odpowiedz z cytatem
Zerat
Dark Templar


Dołączył: 03 Sty 2002
Posty: 9642
Skąd: Adun

PostWysłany: Wto Sie 17, 2010 8:56 pm Powrót do góry

widzialem na YT kilka filmikow z PL wersji ... jakos dziwnie gadają, tonacja glosow dobrze dobrana, ale mówią .. dosłownie to co w oryginale, ja wrecz slysze te oryginalne angielskie slowa a nie polskie, bo po polsku to dziwnie brzmi

a wlasnie .. wiecie moze kto to Michael Koiter ?
w tym filmiku Blizzard uczcił pamięc jednego z najlepszych grafików robiących ARTy dla blizzarda
http://www.youtube.com/watch?v=q98D0rkgOME
chlopak zmarl bo mu tak poprostu serce padło, mminelo juz kilka lat, lekarze nie moga okreslic przyczyny zgonu, a jego brat blizniak boji sie ze i jego cos dopadnie .. od tak
_________________

Szanuj przyjaciół gg 1028815

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odpowiedz z cytatem
pawcio9
Wyznawca


Dołączył: 02 Sie 2008
Posty: 245
Skąd: Niewiem.

PostWysłany: Wto Sie 17, 2010 9:43 pm Powrót do góry

Nie rozumiem ludzi którzy słysząc polską wersję językową mówią, że to dziwnie brzmi....
_________________
Lubię musztardę.

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odpowiedz z cytatem
Zerat
Dark Templar


Dołączył: 03 Sty 2002
Posty: 9642
Skąd: Adun

PostWysłany: Wto Sie 17, 2010 10:39 pm Powrót do góry

hmm

FILMIKI
http://www.youtube.com/watch?v=vdrOUcwOmdU <-- polska wersja
(nie wiem czy to przeklenstwa .. skupcie sie na reszcie glosow)
http://www.youtube.com/watch?v=5LEjaX_NfwQ <-- angielska wersja

http://www.youtube.com/watch?v=wLCBfMEUYYc <-- porownanie glosow jednostek .. jak slysze ze gadaja tocka w tocke to samo az mi sie niedobrze robi .. glupio to brzmi wedlug mnie, powinni dostosowac to troche pod polskie realia

MEGA SPOILER !!!!
FILMIK KONCOWY SC2 Wings of Liberty
http://www.youtube.com/watch?v=AdhUaLp0ycI <-- PL
http://www.youtube.com/watch?v=-Mi4BOq9hGE <-- EN
_________________

Szanuj przyjaciół gg 1028815

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odpowiedz z cytatem
pawcio9
Wyznawca


Dołączył: 02 Sie 2008
Posty: 245
Skąd: Niewiem.

PostWysłany: Sro Sie 18, 2010 10:04 am Powrót do góry

A co mają gadać? To jest TŁUMACZENIE a nie zmienianie na coś innego. Jakby nie mówili tego toćka w toćkę to by się wszyscy pluli, że zrobili inne tłumaczenie -.-
_________________
Lubię musztardę.

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odpowiedz z cytatem
Evilz
Starszyzna wioski


Dołączył: 04 Lut 2009
Posty: 833
Skąd: Warszawa

PostWysłany: Sro Sie 18, 2010 4:44 pm Powrót do góry

No ja dziś op upatchowaniu zabrałem się do gry...I właśnie się zorientowałem , że mam grę na następne 10 lat Mam wrażenie , że Terranie są ciut za mocni w multi...No i szkoda tych firebatów.

Jak coś dodawać mnie do znajomych :

e4vilz@gmail.com

Nick : Inquisitio

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odpowiedz z cytatem
Zerat
Dark Templar


Dołączył: 03 Sty 2002
Posty: 9642
Skąd: Adun

PostWysłany: Sro Sie 18, 2010 4:58 pm Powrót do góry

kampania jest nawet dluga
cale 3 dni sie z nia meczylem na normal
Watek glowny super, watki postaci jeszcze ciekawsze ^^
Ciekawy system upgrade'ow i badań obcych technologii
Ja czekam na part 2
_________________

Szanuj przyjaciół gg 1028815

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odpowiedz z cytatem
Evilz
Starszyzna wioski


Dołączył: 04 Lut 2009
Posty: 833
Skąd: Warszawa

PostWysłany: Sro Sie 18, 2010 5:01 pm Powrót do góry

@Zerat - Ja dopiero 4 misję robię

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odpowiedz z cytatem
Zerat
Dark Templar


Dołączył: 03 Sty 2002
Posty: 9642
Skąd: Adun

PostWysłany: Czw Sie 19, 2010 10:01 pm Powrót do góry

Przeszedles chociarz juz z 7 misji ?
W gdzie sa 3 misje rozgalezione ... ze robisz A albo B i ma to lekki wplyw na dalsza gre .. jak pani Dr bedzie sie klucic z Protosami, wybierz Protosow, rozstrzygniecie wydaje mi sie ciekawsze
_________________

Szanuj przyjaciół gg 1028815

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odpowiedz z cytatem
Matchew
Wyznawca


Dołączył: 26 Lis 2007
Posty: 182

PostWysłany: Pią Sie 20, 2010 4:19 am Powrót do góry

Jak gram w kampanie to tam pokazują mi się takie planetki, po kliknięciu na nie ładuje mi się misja. Gdy skończę ową misję pojawia się nowy zestaw planet. Mam rozumieć że planety na które nie weszłem bo poprostu nie można się cofać (tak mi się wydaje) to są misje które "odrzuciłem"? Pytam tak z ciekawości bo mnie to frustruje, a nie chce mi się grać w to 3x

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odpowiedz z cytatem
Evilz
Starszyzna wioski


Dołączył: 04 Lut 2009
Posty: 833
Skąd: Warszawa

PostWysłany: Pią Sie 20, 2010 8:43 am Powrót do góry

@Zerat - Jasne zapamiętam , ale teraz trenuję w multi.Wygrałem wczoraj godzinny mecz 2v2...Masakra.Dobrze , że mój "teammate" wytrzymał do końca.Ja byłem terranami on zergami vs 2 terran.Rozwaliliśmy ich praktycznie samymi jednostkami latającymi Dzięki , temu meczykowi pokochałem Vikingów

Btw.Fajnym dodatkiem jest ta gra Lost Viking , z kumplem do srebra dobiliśmy.Ja strzelałem on latał

@Matchew - Nie jestem pewien ale te najważniejsze , w których są do zdobycia jednostki chyba i tak musisz zagrać.

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odpowiedz z cytatem
Zerat
Dark Templar


Dołączył: 03 Sty 2002
Posty: 9642
Skąd: Adun

PostWysłany: Pią Sie 20, 2010 10:14 am Powrót do góry

Matchew .. zle myslisz ... misje "do wyboru" sa na tejsamej planecie i jest wyraznie pokazany wybor W sensie ze pierw jedna osoba ci o niej opowiada a tu nagle wtrynia ci sie w rozmowe ktos jeszcze i mowi o innych celach misji I wtedy wybierasz pomiedzy tymi 2 osobami.
Zadla planeta ci nie przepada chyba ze polecisz na CHAR .. tam jak polecisz to wszelkie nie odwiedzone planety pozostana nnie odwiedzone

Kto spotkal Tauren Marines'a ? :p

P.S. Arcade rzadzi Szkoda ze tak malo upgradeow do naszego wikinga
_________________

Szanuj przyjaciół gg 1028815

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odpowiedz z cytatem
Evilz
Starszyzna wioski


Dołączył: 04 Lut 2009
Posty: 833
Skąd: Warszawa

PostWysłany: Pią Sie 20, 2010 11:25 am Powrót do góry

@Zerat - 1.Masz już oryginała ?
2.Upgradów jest faktycznie mało , ale plazma i tak rządzi

Btw.Chce ktoś coś kiedyś zagrać ?

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odpowiedz z cytatem
Zerat
Dark Templar


Dołączył: 03 Sty 2002
Posty: 9642
Skąd: Adun

PostWysłany: Pią Sie 20, 2010 6:30 pm Powrót do góry

poczekam az stanieje .. brak funduszy
ja wole bron rozpryskowa ze wsparciem szybkiego wciskania spacji
_________________

Szanuj przyjaciół gg 1028815

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odpowiedz z cytatem
Evilz
Starszyzna wioski


Dołączył: 04 Lut 2009
Posty: 833
Skąd: Warszawa

PostWysłany: Sob Sie 21, 2010 7:36 pm Powrót do góry

No i oczywiście drony do tego

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odpowiedz z cytatem
jeden1
Hodowca chowańców


Dołączył: 11 Lip 2008
Posty: 1698
Skąd: Z braku poczucia humoru.

PostWysłany: Sob Sie 21, 2010 9:34 pm Powrót do góry

Ja tam grałem tylko w betę i chyba wolę starszego SC. Ten jest jakiś taki... zbyt inny Np możliwość zakopania wszystkich Zergów. Do teraz nie pojmuję, jak można nie zauważyć zakopanego ultraliska

No po prostu, beta (którą niewłaściwie potraktowałem jak demo) sprawiła, że mam wrażenie, iż SC II ma się tak do SC I, jak HoM&M V do HoM&M 3. Jednak nigdy nie rozgrywałem w żadnej z ww gier kampanii Ogólnie to nie przepadam za kampaniami w strategiach, chyba że kampania na zasadzie podboju świata...
_________________
Gdyby człowiek znalazł kraj mlekiem i miodem płynącym, stwierdziłby, że nie lubi ani mleka, ani miodu.

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odpowiedz z cytatem
Zerat
Dark Templar


Dołączył: 03 Sty 2002
Posty: 9642
Skąd: Adun

PostWysłany: Sob Sie 21, 2010 9:39 pm Powrót do góry

Co do zakopywania wiekszych zergow to wyczytalem ze one tak naprawde nie kopia tylko wprawiaja grunt w wibracje co ulatwia "chodzenie pod ziemia" W efekcie mozna zakopac praktycznie wszystko

Podboju swiata tu brak .. ale moim zdaniem fabula jest na bardzo wysokim poziomie .. Wielu ludzi ten trailer uznaje za zwiastun filmu, nie gry, to o czyms swiadczy
http://www.youtube.com/watch?v=wLYrI8hwmZY

Ja RTSy oceniam po kampanii, multi malo mnie interesuje w takich grach
Chyba ze byloby to cos klasy C&C Renegade ... tam definitywnie wolalem multi
_________________

Szanuj przyjaciół gg 1028815

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odpowiedz z cytatem
Evilz
Starszyzna wioski


Dołączył: 04 Lut 2009
Posty: 833
Skąd: Warszawa

PostWysłany: Nie Sie 22, 2010 7:42 am Powrót do góry

Na szczęście zakopane Zergi bardzo łatwo wykryć np.Photocanonami Protossów.Mi się gra strasznie podoba.Multi wymiata.

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odpowiedz z cytatem
jeden1
Hodowca chowańców


Dołączył: 11 Lip 2008
Posty: 1698
Skąd: Z braku poczucia humoru.

PostWysłany: Nie Sie 22, 2010 10:17 am Powrót do góry

Cóż, powiem Wam tylko tyle, że ten trailer obudził we Mnie bardzo stare pytania, które może sprawić, że zaraz zainstaluję StarCraft i postaram się uzyskać odpowiedź. No i może jeszcze to, że faktycznie to wygląda jak zwiastun filmu.
_________________
Gdyby człowiek znalazł kraj mlekiem i miodem płynącym, stwierdziłby, że nie lubi ani mleka, ani miodu.

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odpowiedz z cytatem
Wyświetl posty z ostatnich:   
Forum Black and White PL Strona Główna » Inne gry
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5  Następny
Strona 4 z 5
Napisz nowy temat Odpowiedz do tematu
Skocz do:  
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


Powered by phpBB © 2001, 2002 phpBB Group :: Theme & Graphics by Daz