Forum Black and White PL Strona Główna Black and White PL
Największe forum o BW w Polsce 
 [Rejestracja]  [Edit Profil] [FAQ] [Szukaj]  [Grupy]
[Użytkownicy] [Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości] [Zaloguj]
MechWarrior 4: Mercenaries

Napisz nowy temat Odpowiedz do tematu
Forum Black and White PL Strona Główna » Inne gry
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
jeden1
Hodowca chowańców


Dołączył: 11 Lip 2008
Posty: 1698
Skąd: Z braku poczucia humoru.

PostWysłany: Sro Sie 20, 2008 4:29 pm Powrót do góry

Mam taki problem, który był studiowany na wielu forach. I angielskich, i polskich, ale nigdzie nie rozwiązany. Ładnie instaluję grę przez Full Instalation. Chcę włączyć grę i pokazuje się czarne okienko z paskiem u góry i napisem MechWarrior 4: Mercenaries. Odczekuję chwilkę i pokazuje się okno konfiguracji. Wszystko ustawiam i OK. Potem jeszcze licencja i teoretycznie gra się włącza. Tylko, że u mnie to wygląda tak: Po zaakceptowaniu licencji pokazuje się czarny ekran i kursor. W tle lecą dźwięki które powinny lecieć w openingu. Po chwili kursor znika cały komp się wiesz i nic nie można zrobić. Żaden Alt+Ctrl+Del, Alt+F4, Windows... nic! Ma ktoś na to radę, bo naprawdę ta seria gier jest super. Grałem kiedyś w dwójkę, czy jedynkę i wiem A i próbowałem wszystkich kompatybilności, patch pobrałem, ale i tak nie pomogło.
_________________
Gdyby człowiek znalazł kraj mlekiem i miodem płynącym, stwierdziłby, że nie lubi ani mleka, ani miodu.

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odpowiedz z cytatem
jeden1
Hodowca chowańców


Dołączył: 11 Lip 2008
Posty: 1698
Skąd: Z braku poczucia humoru.

PostWysłany: Czw Sie 21, 2008 2:17 pm Powrót do góry

Widzę, że nikt nie zna odpowiedzi na moje pytanie Może spróbuję zainstalować to na innym komputerze.
_________________
Gdyby człowiek znalazł kraj mlekiem i miodem płynącym, stwierdziłby, że nie lubi ani mleka, ani miodu.

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odpowiedz z cytatem
Zerat
Dark Templar


Dołączył: 03 Sty 2002
Posty: 9642
Skąd: Adun

PostWysłany: Czw Sie 21, 2008 6:36 pm Powrót do góry

moze problemik tkwi w intrze gry ?
Z czasow Win XP (bez SP) nauczylem sie odpalac gry choc nie bylo to latwe
Jak juz dasz OK na konfigu to klikaj myszką ile wlezie na tym ekranie, nie gwarantuje ze to podziala ale sprobowac nie zaszkodzi

EDIT: a probowales odlanienie ze zgodnosciami starszych windowsow czyli powiedzmy 98/Me .. ta gra o ile dobrze kojarze ma swoje lata i moze nie lubi XP ?
_________________

Szanuj przyjaciół gg 1028815

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odpowiedz z cytatem
jeden1
Hodowca chowańców


Dołączył: 11 Lip 2008
Posty: 1698
Skąd: Z braku poczucia humoru.

PostWysłany: Czw Sie 21, 2008 8:01 pm Powrót do góry

Z tym "napieprzaniem" w LPM spróbuję. Przecież mówiłem, że próbowałem wszystkich kompatybilności. Tak, gierka ma swoje lata, ale XP jest starszy Jednak to raczej nie wina intra. Bo kursor jest biały i ma na sobie kolorowe piksele. Chyba ta gra nie jest mi pisana
_________________
Gdyby człowiek znalazł kraj mlekiem i miodem płynącym, stwierdziłby, że nie lubi ani mleka, ani miodu.

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odpowiedz z cytatem
pawcio9
Wyznawca


Dołączył: 02 Sie 2008
Posty: 245
Skąd: Niewiem.

PostWysłany: Pią Sie 22, 2008 2:55 pm Powrót do góry

to spróbuj naparzać w Escape bo nie wszystkie intra sie wyłącza myszką.
_________________
Lubię musztardę.

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odpowiedz z cytatem
jeden1
Hodowca chowańców


Dołączył: 11 Lip 2008
Posty: 1698
Skąd: Z braku poczucia humoru.

PostWysłany: Pią Sie 22, 2008 8:30 pm Powrót do góry

Esc to prawie bym tak wdusił, że by już nie wyszło ^^' Można usunąć ten temat, bo już wywaliłem tą grę. Poczekam na piątkę, a jak i ona nie zadziała, to producent- kaput.
_________________
Gdyby człowiek znalazł kraj mlekiem i miodem płynącym, stwierdziłby, że nie lubi ani mleka, ani miodu.

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odpowiedz z cytatem
EX_Men
Starszyzna wioski


Dołączył: 18 Lip 2002
Posty: 1006
Skąd: Poznań

PostWysłany: Wto Wrz 02, 2008 8:40 pm Powrót do góry

Któż to w takie antyki grywa, chyba tylko zapalony fan ale mnie osobiście seria Mechwarrior nie przypadła specjalnie do gustu
_________________

gg: 3807445

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora WP Kontakt Numer ICQ Odpowiedz z cytatem
jeden1
Hodowca chowańców


Dołączył: 11 Lip 2008
Posty: 1698
Skąd: Z braku poczucia humoru.

PostWysłany: Sro Wrz 03, 2008 12:47 pm Powrót do góry

Którz to grywa (czy nawet rozmawia) o takim antyku jak B&W
_________________
Gdyby człowiek znalazł kraj mlekiem i miodem płynącym, stwierdziłby, że nie lubi ani mleka, ani miodu.

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odpowiedz z cytatem
Balas
Hodowca chowańców


Dołączył: 25 Paź 2005
Posty: 1233
Skąd: Wrocław

PostWysłany: Sro Wrz 03, 2008 1:01 pm Powrót do góry

KtóŻ !

tez jacys zapaleni fani, dla mnie antykiem juz jest samo BW2, ale ono to juz sie za szybko zestarzalo
_________________

http://monsters.wp.pl/?ac=vid&vid=200085142

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora Numer GG Odpowiedz z cytatem
Diverso
Guru


Dołączył: 23 Lip 2004
Posty: 2737
Skąd: z własnej woli

PostWysłany: Sro Wrz 03, 2008 1:55 pm Powrót do góry

Może jakieś kodeki do intra są potrzebne.
_________________
In my life, like a song I will still hear you


1316228

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Numer GG Odpowiedz z cytatem
lesiO
(prawie)Inteligentna Bestia


Dołączył: 30 Sty 2006
Posty: 443
Skąd: West Side!

PostWysłany: Sro Wrz 03, 2008 2:42 pm Powrót do góry

EX_Men napisał:
Któż to w takie antyki grywa, chyba tylko zapalony fan

Antyki królują! Sam dużo łupię w dwie gry z poprzedniego stulecia, tj. Quake 3 i HoMM 3.
_________________

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odpowiedz z cytatem
jeden1
Hodowca chowańców


Dołączył: 11 Lip 2008
Posty: 1698
Skąd: Z braku poczucia humoru.

PostWysłany: Sro Wrz 03, 2008 6:01 pm Powrót do góry

"Którz" pisałem pod presją xD Naprawdę, to sobie nie wybaczę
_________________
Gdyby człowiek znalazł kraj mlekiem i miodem płynącym, stwierdziłby, że nie lubi ani mleka, ani miodu.

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odpowiedz z cytatem
Wyświetl posty z ostatnich:   
Forum Black and White PL Strona Główna » Inne gry
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)

Strona 1 z 1
Napisz nowy temat Odpowiedz do tematu
Skocz do:  
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


Powered by phpBB © 2001, 2002 phpBB Group :: Theme & Graphics by Daz