Forum Black and White PL Strona Główna Black and White PL
Największe forum o BW w Polsce 
 [Rejestracja]  [Edit Profil] [FAQ] [Szukaj]  [Grupy]
[Użytkownicy] [Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości] [Zaloguj]
Skrajnie Głupi Temat
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 88, 89, 90 ... 167, 168, 169  Następny
Napisz nowy temat Odpowiedz do tematu
Forum Black and White PL Strona Główna » Rozmowy niekontrolowane
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Balas
Hodowca chowańców


Dołączył: 25 Paź 2005
Posty: 1233
Skąd: Wrocław

PostWysłany: Pią Kwi 25, 2008 12:20 pm Powrót do góry

Tak mi sie przypomnialo z basha:
Cytat:
<Waldi> Hej, Bidon o kim pisałes Charakterystyke na dzisiejszym egzaminie gimnazjalnym o "syzyfowych pracach" czy o "kamieniach na szaniec" ?
<Bidon> No o syzyfowych pracach...
<Waldi> mhmm a kogo wybrałes?
<Bidon> No jakto kogo? Syzyfa...
<Waldi>...


a tak na marginesie to egzamin gimnazjalny to pikus:) Teraz zaczynam obawiac sie matury z polaka, z nasza facetka to gora zdamy na jakies 50%... nadzieja w tym, ze w przyszlym roku odchodzi na emeryture, moze nas troche zmobilizuje.
_________________

http://monsters.wp.pl/?ac=vid&vid=200085142

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora Numer GG Odpowiedz z cytatem
jukii
Wyznawca


Dołączył: 13 Kwi 2006
Posty: 208

PostWysłany: Pią Kwi 25, 2008 1:13 pm Powrót do góry

Wczoraj słyszałam od ciotki, która jest nauczycielką polskiego o tym egzaminie. W niektórych szkołach to w ogóle nie brali tych lektur i rodzice chcą z tym do sądu iść XD I strasznie się bulwersowała tym, że jak ktoś napisał głupotę to mu policzą jakieś punkty za styl itp itd, a odejmą tylko za to, że nie na temat (dokładnie jak napisał Darek xd) Lol nam się pewnie trafi rozprawka za rok. Brr, dla mnie rozprawka to czarna magia...
_________________
HAMACHI:
sieć: B&W_online
hasło: chowek

Of korz już nie działa. Jakby ktoś chciał się ze mną z jakiegoś powodu kontaktować, to w 2017 nadal można to zrobić przez jukii.chan(at)gmail.com ^^

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora Numer ICQ Odpowiedz z cytatem
Darek
Hodowca chowańców


Dołączył: 23 Sty 2002
Posty: 1285

PostWysłany: Pią Kwi 25, 2008 2:54 pm Powrót do góry

dla mnie żadna forma nie jest trudna... ale te lektury to przesada xD.. jakby z Balladyny było albo czegos co ostatnio miałem to bym coś nabazgrał jeszcze
_________________
http://www.youtube.com/watch?v=akop7QHtOKg&list=UUZ6xzvtuDwbiRISQeG-Ttyg&index=5&feature=plpp_video
"to wszystko jest dobre, to wszystko jest złe
ale to co dobre zamienia sie na dobre" ~ LRP


Ostatnio zmieniony przez Darek dnia Pią Kwi 25, 2008 4:35 pm, w całości zmieniany 1 raz

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odpowiedz z cytatem
Lillian
Nie ma dla niej ratunku


Dołączył: 05 Lut 2005
Posty: 826

PostWysłany: Pią Kwi 25, 2008 4:34 pm Powrót do góry

a ja jestem z humana zadowolona :>. prosty byl, tylko ta rozprawka faktycznie dla ludzi co nic nie czytali, byla obledem XD.
ale my kamienie na szaniec tluklismy rowny miesiac na poczatku roku szkolnego. co tydzien trzy eseje na temat bohaterstwa, wojny, czlowieka w obliczu zagrozenia i innych bzdet, tak ze charakterystyka alka, rudego czy tam zoski, byla prosta jak napisanie felietonu. ale gdyby ograniczyli temat wylacznie do syzyfowych prac, bylabym biedna XD.
za to mat-przyr napisalam przecietnie, czemu sama sobie jestem winna. walnelam sie tam, gdzie bylo cos podchwytliwego. duren jestem, bo im wiecej myslalam, tym wiecej mialam watpliwosci, o co tym co to ukladali najwidoczniej chodzilo XD.
_________________

ha 8>!
<jajko>

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odpowiedz z cytatem
jukii
Wyznawca


Dołączył: 13 Kwi 2006
Posty: 208

PostWysłany: Sob Kwi 26, 2008 10:27 pm Powrót do góry

Kocham rysować mojego chowka kurde xd



pchaty rzadza a w ogóle to nie zwracajcie na mnie uwagi
needs glass of water~~~
_________________
HAMACHI:
sieć: B&W_online
hasło: chowek

Of korz już nie działa. Jakby ktoś chciał się ze mną z jakiegoś powodu kontaktować, to w 2017 nadal można to zrobić przez jukii.chan(at)gmail.com ^^

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora Numer ICQ Odpowiedz z cytatem
Diverso
Guru


Dołączył: 23 Lip 2004
Posty: 2737
Skąd: z własnej woli

PostWysłany: Sob Maj 10, 2008 11:34 am Powrót do góry

xaxax o to co zamówiłem tylko dysk twardy zmniejszyłem do 320 ale z obsługa NCQ
_________________
In my life, like a song I will still hear you


1316228

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Numer GG Odpowiedz z cytatem
Balas
Hodowca chowańców


Dołączył: 25 Paź 2005
Posty: 1233
Skąd: Wrocław

PostWysłany: Sob Maj 10, 2008 12:31 pm Powrót do góry

ja bym w tym karte graficzna zmienil, bo troche slaba jak na tego kompa IMO, chociazby na radka 1950 (co prawda bez DX10, ale na 8600 i tak bedzie mocno scinac przy wlaczeniu funkcji DX10 )
_________________

http://monsters.wp.pl/?ac=vid&vid=200085142

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora Numer GG Odpowiedz z cytatem
Obeebok
Starszyzna wioski


Dołączył: 01 Lip 2004
Posty: 1185

PostWysłany: Sob Maj 10, 2008 12:34 pm Powrót do góry

Ja bym też wziął lepszą kartę graficzną i procka zresztą też

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odpowiedz z cytatem
Diverso
Guru


Dołączył: 23 Lip 2004
Posty: 2737
Skąd: z własnej woli

PostWysłany: Sob Maj 10, 2008 12:39 pm Powrót do góry

o ile się nie mylę dx10 nie działa na XP
w porównaniu do tego co mam teraz to jest rakieta;P no i kasa się liczy
_________________
In my life, like a song I will still hear you


1316228


Ostatnio zmieniony przez Diverso dnia Sob Maj 10, 2008 12:41 pm, w całości zmieniany 1 raz

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Numer GG Odpowiedz z cytatem
Balas
Hodowca chowańców


Dołączył: 25 Paź 2005
Posty: 1233
Skąd: Wrocław

PostWysłany: Sob Maj 10, 2008 12:40 pm Powrót do góry

Zawsze mozna wziac E4500 (tj. moj ) i wykrecic w okolice 3ghz i zaoszczedzic pare stowek. Jak mi zacznie brakowac mocy to pewnie sie pobawie

No to tym bardziej radek powinien byc wydajniejszy w podobnej cenie, chociaz cienie kaszanic potrafi
_________________

http://monsters.wp.pl/?ac=vid&vid=200085142

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora Numer GG Odpowiedz z cytatem
Diverso
Guru


Dołączył: 23 Lip 2004
Posty: 2737
Skąd: z własnej woli

PostWysłany: Sob Maj 10, 2008 12:42 pm Powrót do góry

Jakoś wszędzie gdzie byłem poroponowali mi geforcy:P I znajomy informatyk też, a grzebać nie mam zamiaru nic bo się nie znam:P
_________________
In my life, like a song I will still hear you


1316228

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Numer GG Odpowiedz z cytatem
Zerat
Dark Templar


Dołączył: 03 Sty 2002
Posty: 9642
Skąd: Adun

PostWysłany: Nie Maj 11, 2008 9:38 am Powrót do góry

komp niczego sobie, kto mi taki kupi ?
_________________

Szanuj przyjaciół gg 1028815

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odpowiedz z cytatem
Obeebok
Starszyzna wioski


Dołączył: 01 Lip 2004
Posty: 1185

PostWysłany: Nie Maj 11, 2008 3:35 pm Powrót do góry

Co do DX10, to jest dostępna wersja na XP, ale nieoficjalna.

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odpowiedz z cytatem
Diverso
Guru


Dołączył: 23 Lip 2004
Posty: 2737
Skąd: z własnej woli

PostWysłany: Nie Maj 11, 2008 7:50 pm Powrót do góry

Patrze ile mam postów i nie wiem co ja tam napisałem O.o
_________________
In my life, like a song I will still hear you


1316228

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Numer GG Odpowiedz z cytatem
Diverso
Guru


Dołączył: 23 Lip 2004
Posty: 2737
Skąd: z własnej woli

PostWysłany: Czw Maj 15, 2008 1:27 pm Powrót do góry

qwaaa czekam dwa miesiące a ten złom nie działa! instaluje sobie windowsa a ten sie ku**** restartuje jak juz po 7h udało mi się zainstalować oprogramowanie to ten robi 3 restarty jeden za drugim i pisze mi że windows jest uszkodzony :[
_________________
In my life, like a song I will still hear you


1316228

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Numer GG Odpowiedz z cytatem
Balas
Hodowca chowańców


Dołączył: 25 Paź 2005
Posty: 1233
Skąd: Wrocław

PostWysłany: Czw Maj 15, 2008 2:01 pm Powrót do góry

Jaka masz plyte glowna? Mialem cos podobnego u siebie (tylko nawet nie doszlo do bootowania), wystarczylo podniesc lekko napiecie na pamieci RAM (znalezione w necie, wytestowane, zero problemow, cos z oszczeczaniem pradu na plycie glownej z tego co pamietam, za malo pradu docieralo ).
_________________

http://monsters.wp.pl/?ac=vid&vid=200085142

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora Numer GG Odpowiedz z cytatem
Diverso
Guru


Dołączył: 23 Lip 2004
Posty: 2737
Skąd: z własnej woli

PostWysłany: Czw Maj 15, 2008 2:07 pm Powrót do góry

wyzej masz screna
_________________
In my life, like a song I will still hear you


1316228

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Numer GG Odpowiedz z cytatem
Balas
Hodowca chowańców


Dołączył: 25 Paź 2005
Posty: 1233
Skąd: Wrocław

PostWysłany: Czw Maj 15, 2008 2:31 pm Powrót do góry

Moj blad, nie chcialo mi sie scrollowac, a bylem pewien ze wklejales tylko procka/karte graficzna/ram itepe
Jak cos to sprawdz, podniesz o jakas niewielka wartosc, moze ten sam powod co u mnie.
_________________

http://monsters.wp.pl/?ac=vid&vid=200085142

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora Numer GG Odpowiedz z cytatem
Diverso
Guru


Dołączył: 23 Lip 2004
Posty: 2737
Skąd: z własnej woli

PostWysłany: Czw Maj 15, 2008 3:55 pm Powrót do góry

nie mam checi na zabawe komp juz jest w sklepie;P
_________________
In my life, like a song I will still hear you


1316228

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Numer GG Odpowiedz z cytatem
Zerat
Dark Templar


Dołączył: 03 Sty 2002
Posty: 9642
Skąd: Adun

PostWysłany: Pią Maj 16, 2008 5:31 pm Powrót do góry

a jaki system ?? Vista ?
a twj problem to przegrzewanie procka/zasilacza .. sprawedz czy wentyle chociarz do [rasu sa wpiete
_________________

Szanuj przyjaciół gg 1028815

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odpowiedz z cytatem
Diverso
Guru


Dołączył: 23 Lip 2004
Posty: 2737
Skąd: z własnej woli

PostWysłany: Pią Maj 16, 2008 7:36 pm Powrót do góry

Już naprawili jak narazie działa. Tylko mam jeden mały problem nie mam czym sprawdzić jego możliwości xD Serwer L2 lezy gry mam same stare dopiero ściągam jakiś syf Call of Duty 2.
_________________
In my life, like a song I will still hear you


1316228

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Numer GG Odpowiedz z cytatem
Shell
Hodowca chowańców


Dołączył: 27 Maj 2005
Posty: 1597

PostWysłany: Pią Maj 16, 2008 8:19 pm Powrót do góry

COD2 to i na moim starym gniocie pójdzie :P
A najlepszy test dla kompa to jednak siege + max. detale w l2..
btw. cod to nie syf..

/edit:/
Możesz też zassać 3dmark06 :P
Potem zapodasz wyniki, ciekaw jestem co potrafi takie coś :>

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odpowiedz z cytatem
Diverso
Guru


Dołączył: 23 Lip 2004
Posty: 2737
Skąd: z własnej woli

PostWysłany: Pią Maj 16, 2008 8:30 pm Powrót do góry

lol to coś ma 500MB i wymaga 2.5 GHz chyba cie pogielo ja mam tyllo 2.33
_________________
In my life, like a song I will still hear you


1316228

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Numer GG Odpowiedz z cytatem
Balas
Hodowca chowańców


Dołączył: 25 Paź 2005
Posty: 1233
Skąd: Wrocław

PostWysłany: Pią Maj 16, 2008 10:49 pm Powrót do góry

ale ty masz dual core, taka "drobna" roznica Crysisa sobie sciagnij, chyba najlepiej przetestuje kompa
_________________

http://monsters.wp.pl/?ac=vid&vid=200085142

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora Numer GG Odpowiedz z cytatem
Obeebok
Starszyzna wioski


Dołączył: 01 Lip 2004
Posty: 1185

PostWysłany: Sob Maj 17, 2008 9:28 am Powrót do góry

A jak już ściągasz Call of Duty, to ściągnij CoD 4, a nie 2. Crysisa nie masz co ściągać. Na max detelach nie będzie działać. Za słaba karta graficzna.

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odpowiedz z cytatem
Balas
Hodowca chowańców


Dołączył: 25 Paź 2005
Posty: 1233
Skąd: Wrocław

PostWysłany: Sob Maj 17, 2008 9:45 am Powrót do góry

na med powinno pojsc, a i wtedy grafika miazdzy wiekszosc produkcji
_________________

http://monsters.wp.pl/?ac=vid&vid=200085142

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora Numer GG Odpowiedz z cytatem
Shell
Hodowca chowańców


Dołączył: 27 Maj 2005
Posty: 1597

PostWysłany: Sob Maj 17, 2008 10:50 am Powrót do góry

3dmark06 spokojne Ci pójdzie, a to najlepszy tester jest^^

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odpowiedz z cytatem
Diverso
Guru


Dołączył: 23 Lip 2004
Posty: 2737
Skąd: z własnej woli

PostWysłany: Sob Maj 17, 2008 12:58 pm Powrót do góry

Nawet nie wiedziałem że jest CoD4;P Ja wszytstko ściągam tylko z jendego źrudła programem p2m a tam nie widziałem;P

W ramach testu odplałem sobie L2. Włączyłem 5 okienek bo nie mam wiecej kont xD Tylko troche się ścinał
_________________
In my life, like a song I will still hear you


1316228

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Numer GG Odpowiedz z cytatem
Meee
Skamielina


Dołączył: 21 Sty 2002
Posty: 3577
Skąd: uhh, zebym ja to wiedzial...

PostWysłany: Sob Maj 17, 2008 7:31 pm Powrót do góry

Jak byś chciał trochę bardziej teoretyczny test to wybierz sobie jakąś gierkę (np. crysis) tutaj: http://www.systemrequirementslab.com/referrer/srtest

Przynajmniej nie trzeba ściągać 500mb :p

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odpowiedz z cytatem
EX_Men
Starszyzna wioski


Dołączył: 18 Lip 2002
Posty: 1006
Skąd: Poznań

PostWysłany: Sro Maj 21, 2008 4:00 pm Powrót do góry

Meee, czemu ty mnie wkurzasz tymi schizami na gg?
_________________

gg: 3807445

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora WP Kontakt Numer ICQ Odpowiedz z cytatem
Wyświetl posty z ostatnich:   
Forum Black and White PL Strona Główna » Rozmowy niekontrolowane
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 88, 89, 90 ... 167, 168, 169  Następny
Strona 89 z 169
Napisz nowy temat Odpowiedz do tematu
Skocz do:  
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


Powered by phpBB © 2001, 2002 phpBB Group :: Theme & Graphics by Daz