Zobacz poprzedni temat
:: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
szubinek
Nawrócony
|
Wysłany:
Czw Mar 16, 2006 2:48 pm |
|
|
Witam! Niedawno czytałem chyba na tym forum o tym, ze jak cos sie zainstaluje to wszystkie budowy są za 1 drewno. Juz szukałem tego tematu ale nigdzie nie mogę znaleźć. Jesli ktos wie jak to zrobic lub gdzie moge znaleźć ten temat to prosiłbym tu napisac Z góry wielkie thx   |
|
|
|
Diverso
Guru

|
Wysłany:
Czw Mar 16, 2006 2:54 pm |
|
|
Pierwszey raz o tym słysze. Znam za to inny trik z cudem drewna i jedzenia ale nie będie się chwialił bo i tak wszyscy go znaja  _________________ In my life, like a song I will still hear you
1316228 |
|
|
|
szubinek
Nawrócony
|
Wysłany:
Czw Mar 16, 2006 2:59 pm |
|
|
Ja jestem nowy i pewnie go jeszcze nie znam napisz pliss!!  |
|
|
|
Zerat
Dark Templar

|
Wysłany:
Czw Mar 16, 2006 3:10 pm |
|
|
co do kosztow w ograniczonych do 1 to slyszalem ale w B&W2 .. i owszem bylo to gdzies tu pisane ..ale w B&W1 jest tylko ów trik ktorego miejmy nadzieje nikt ci nie poda .. polecam wyszukiwarke google  _________________
Szanuj przyjaciół gg 1028815 |
|
|
|
szubinek
Nawrócony
|
Wysłany:
Czw Mar 16, 2006 3:24 pm |
|
|
dlaczego nikt nie moze mi podac tych trików podajcie chociaz pod jakim hasłem mam szukac w google |
|
|
|
Nazcain
Nawrócony

|
Wysłany:
Czw Mar 16, 2006 4:31 pm |
|
|
szubinek, trick na zdobycie dużej ilości surowców rzeczywiście istnieje i jest banalny - mając załadowany cud jedzenia lub drewna w ręku, kliknij nim na spichlerzu, ale nie jeden raz, a wielokrotnie (klikaj szybko aż do wyczerpania się cudu). Musisz to robić w odpowiednim miejscu, tuż nad wejściem do spichlerza (taka "górka"). Dobrze daje też posiadanie mocnego monumentu Wikingów (albo najlepiej kilku) - efekt razem z tym trickiem jest piorunujący i jednym cudem można napchać spichlerz na dłuugie czasy. Niestety (albo i stety) trick ten nie działa w spatchowanej grze. Nie opłaca się jednak stosować tego cheata (jak i cheatów w ogóle), jeśli komuś zależy na ciekawej grze.
PS. Zerat: musiałem  |
|
|
|
soprano
Nawrócony
|
Wysłany:
Sob Mar 18, 2006 12:08 am |
|
|
Ja nie toleruje gry z oszustem (czyt. patche), ale trik Nazcain'a podchodzi mi do cudu, niż triku. Dziś to wypróbowałem i jak dla mnie, to cud pomysłowości Towar utrzymuje się przez długi czas, ale mając ogromne plemie, towar szybko schodzi! Więc jeśli posiadasz wioske przeogromną, to nie marnuj czasu na żarcie, tylko buduj i dbaj o co masz dbac żeby Twoja wiara nie krzyczała 'potrzebujemy potomstwa' ...
Byc może załodze B&W właśnie oto chodziło (?!) |
|
|
|
StrangeOne
Wujek Dobra Rada

|
Wysłany:
Sob Mar 18, 2006 9:54 am |
|
|
Nazcain napisał: |
szubinek, trick na zdobycie dużej ilości surowców rzeczywiście istnieje i jest banalny - mając załadowany cud jedzenia lub drewna w ręku, kliknij nim na spichlerzu, ale nie jeden raz, a wielokrotnie (klikaj szybko aż do wyczerpania się cudu). Musisz to robić w odpowiednim miejscu, tuż nad wejściem do spichlerza (taka "górka"). Dobrze daje też posiadanie mocnego monumentu Wikingów (albo najlepiej kilku) - efekt razem z tym trickiem jest piorunujący i jednym cudem można napchać spichlerz na dłuugie czasy. Niestety (albo i stety) trick ten nie działa w spatchowanej grze. Nie opłaca się jednak stosować tego cheata (jak i cheatów w ogóle), jeśli komuś zależy na ciekawej grze.
PS. Zerat: musiałem  |
Trick przestaje dzialac wraz z zainstalowaniem patcha 1.1, ktory jest praktycznie konieczny do przejscia gry (wersja bez patcha jest cholernie zabugowana) _________________ +++ Błąd Dzielenia Przez Ogórek. Zainstaluj Nowy Wrzechświat I Rebutuj +++
Bednar Kolesnikov - Szczęśliwy obywatel Novistrany
Forum zastępcze
Obrazek w sygnie by Arahja
 |
|
|
|
Nazcain
Nawrócony

|
Wysłany:
Sob Mar 18, 2006 1:36 pm |
|
|
StrangeOne napisał: |
Trick przestaje dzialac wraz z zainstalowaniem patcha 1.1, ktory jest praktycznie konieczny do przejscia gry (wersja bez patcha jest cholernie zabugowana) |
No racja, choć przejście gra bez patcha też jest możliwe (przykład: ja ). Kiedy grałem pierwszy raz w B&W, nic o patchu nie wiedziałem i nie przeszkodziło mi to ukończyć grę.
Co do samego tricku, to niestety on uzależnia i ciężko potem odzwyczaić się od jego stosowania.
PS. Proponuję zmienić słowo "patch" w temacie na "trick".  _________________ ŻÓŁWIA RYBKO!
Polecam: E-zin "Przebudzenie" • Depeche Mode • Św. Teresa |
|
|
|
|