Forum Black and White PL Strona Główna Black and White PL
Największe forum o BW w Polsce 
 [Rejestracja]  [Edit Profil] [FAQ] [Szukaj]  [Grupy]
[Użytkownicy] [Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości] [Zaloguj]
wymagania w B&W 2

To forum jest zablokowane, nie możesz pisać dodawać ani zmieniać na nim czegokolwiek Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi
Forum Black and White PL Strona Główna » Wysypisko
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Pool88
Nawrócony


Dołączył: 08 Sty 2006
Posty: 1

PostWysłany: Nie Sty 08, 2006 1:53 pm Powrót do góry

mam B&W 2 i straszliwie mi sie muli mam nastawiona grafe na najmniejsze wymagania i sie muli mam kompa proc 2.0 grafike 125 mb 256 DDRAM i mi sie muli mam pytanie czy jak dokupie DDRAM'u i podkręce proca to czy nie bedzie sie mulić ????

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odpowiedz z cytatem
Balas
Hodowca chowańców


Dołączył: 25 Paź 2005
Posty: 1233
Skąd: Wrocław

PostWysłany: Nie Sty 08, 2006 2:29 pm Powrót do góry

Piekny lad i sklad w twojej wypowiedzi.

Po pierwsze podaj caly swoj konfig (procek, ram, grafika itp.) bo bez tego nic nie powiemy.

Co prawda 256mb ramu to malo ale az tak tragicznie nie powinno byc. Ale czas najwyzszy o dodatkowe 512mb (albo od razu 2 kosci i bedziesz mial 1gb ). Teraz nie sa juz takie drogie (ok. 200zł) a 256 nie oplaca sie kupowac.

PS. Jak podajesz procesor to nie 2.0 tylko pelna nazwe masz to wszystko jak nacisniesz ppm na "moj komputer" i wlasciwosci. Nazwe kart graficznej w zaawansowanych wlasciwosciach ekranu (albo menadzeze urzadzen jak wolisz tam sprawdzac)
_________________

http://monsters.wp.pl/?ac=vid&vid=200085142

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora Numer GG Odpowiedz z cytatem
Obeebok
Starszyzna wioski


Dołączył: 01 Lip 2004
Posty: 1185

PostWysłany: Nie Sty 08, 2006 9:10 pm Powrót do góry

Dokup sobie RAMu. Cala reszta powinna styknac do gry na minimalnych detalach.

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odpowiedz z cytatem
Maciekgry
Nawrócony


Dołączył: 09 Sty 2006
Posty: 4

PostWysłany: Pon Sty 09, 2006 6:41 pm Powrót do góry

czy gra poszła by mi na procesorze pentium 3 1.2.prosze o szybka odpowiedz bo jestem w kropce

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odpowiedz z cytatem
Balas
Hodowca chowańców


Dołączył: 25 Paź 2005
Posty: 1233
Skąd: Wrocław

PostWysłany: Pon Sty 09, 2006 6:48 pm Powrót do góry

krotka odpowiedz: NIE
_________________

http://monsters.wp.pl/?ac=vid&vid=200085142

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora Numer GG Odpowiedz z cytatem
Szema
Starszyzna wioski


Dołączył: 26 Gru 2005
Posty: 1136

PostWysłany: Pon Sty 09, 2006 7:30 pm Powrót do góry

Ja specjalnie wydałem ciężko zachowaną kasę od złotóweczki do
złotóweczki ( zbierałem 13 lat... Really! )
i wydałem na kompa wiedząc że jest B&W 2...


Ale, i tak się nie zawiodłem, i ino grom, grom i grom! I tylko śmiać się z ludzi którzy nie mają tak dobrze jak ja!

( brzmi jak bym miał płaskostopie mózgu, wiem )

Błahłahłahłaaa!

PS. Nikogo nie uraziłem? Ale, od czasu do czasu trza tak się pośmiać, nie?


Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odpowiedz z cytatem
Obeebok
Starszyzna wioski


Dołączył: 01 Lip 2004
Posty: 1185

PostWysłany: Wto Sty 10, 2006 5:54 pm Powrót do góry

Balas napisał:
krotka odpowiedz: NIE


Niby skad ta pewnosc? Moim zdaniem jak ma dobra grafike i sporo RAMu to mu pojdzie.

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odpowiedz z cytatem
Balas
Hodowca chowańców


Dołączył: 25 Paź 2005
Posty: 1233
Skąd: Wrocław

PostWysłany: Wto Sty 10, 2006 6:12 pm Powrót do góry

mi sie na 1.7 tnie a 1.2 nie spelnia wymagan minimalnych
_________________

http://monsters.wp.pl/?ac=vid&vid=200085142

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora Numer GG Odpowiedz z cytatem
.nomis
Bóg


Dołączył: 29 Wrz 2001
Posty: 6641
Skąd: Szczecin

PostWysłany: Wto Sty 10, 2006 6:18 pm Powrót do góry

Jednak sam procesor to nie wszystko, miałęm sytuację, że gra wymagała procesora 800MHz, a mi na Duronie 650 chodziła bardzo płynnie. Dopiero można osądzić czy gra pójdzie i jak pójdzie, kiedy będzie wiecej danych nt. sprzetu.
_________________
Szczecin w kajaku.

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odpowiedz z cytatem
StrangeOne
Wujek Dobra Rada


Dołączył: 09 Mar 2003
Posty: 6146
Skąd: Kraków/Tarnów

PostWysłany: Wto Sty 10, 2006 6:19 pm Powrót do góry

Karta graficzna odgrywa znaczaca role. Mozesz miec nawet wypasionego kompa a na lipnej karcie gry na wysokich detalach nie odpalisz bo bedzie "chrupac".
_________________
+++ Błąd Dzielenia Przez Ogórek. Zainstaluj Nowy Wrzechświat I Rebutuj +++
Bednar Kolesnikov - Szczęśliwy obywatel Novistrany
Forum zastępcze
Obrazek w sygnie by Arahja

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odpowiedz z cytatem
Grochol
Banita


Dołączył: 31 Sty 2006
Posty: 11

PostWysłany: Wto Lut 07, 2006 9:15 am Powrót do góry

A czy mi to pujdzie jak mam 256MB RAM 1.67GHz ii karte graficzną GeForce4 MX 440
_________________
Dobry Gust W Grach Na Pc Ma Ten Kto Gra W Black & White

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odpowiedz z cytatem
Grochol
Banita


Dołączył: 31 Sty 2006
Posty: 11

PostWysłany: Wto Lut 07, 2006 9:17 am Powrót do góry

Pliz powiedzcie bo niedługo mam urodzinki i wujek pyta co mi ma kupić
_________________
Dobry Gust W Grach Na Pc Ma Ten Kto Gra W Black & White

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odpowiedz z cytatem
Dilmmer
Misjonarz


Dołączył: 29 Sie 2005
Posty: 608

PostWysłany: Wto Lut 07, 2006 10:16 am Powrót do góry

Nie nie pojdzie.

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odpowiedz z cytatem
Grochol
Banita


Dołączył: 31 Sty 2006
Posty: 11

PostWysłany: Wto Lut 07, 2006 10:37 am Powrót do góry

Czemu Tylko prosze nie żartujcie
_________________
Dobry Gust W Grach Na Pc Ma Ten Kto Gra W Black & White

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odpowiedz z cytatem
Grochol
Banita


Dołączył: 31 Sty 2006
Posty: 11

PostWysłany: Wto Lut 07, 2006 10:39 am Powrót do góry

Czego mam za mało Bo mam jeszcze 2 wujka
_________________
Dobry Gust W Grach Na Pc Ma Ten Kto Gra W Black & White

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odpowiedz z cytatem
sigwald
Moderator


Dołączył: 12 Mar 2003
Posty: 1545
Skąd: Częstochowa

PostWysłany: Wto Lut 07, 2006 12:31 pm Powrót do góry

Na tej grafice na pewno nie pojdzie. Musi byc co najmniej GF FX albo Radeon 8500 w gore. Ale najlepsze beda grafy GF 6xxx albo Radeon 9800 w gore. Ramu tez masz malo (co najmniej 2 razy tyle by sie przydalo)

A wogole to closed. Czy tego przyklejonego topicu naprawde nie widac?
_________________
B&W FOREVER!!!!!


...

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odpowiedz z cytatem
Wyświetl posty z ostatnich:   
Forum Black and White PL Strona Główna » Wysypisko
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)

Strona 1 z 1
To forum jest zablokowane, nie możesz pisać dodawać ani zmieniać na nim czegokolwiek Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi
Skocz do:  
Możesz pisać nowe tematy
Możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


Powered by phpBB © 2001, 2002 phpBB Group :: Theme & Graphics by Daz