Forum Black and White PL Strona Główna Black and White PL
Największe forum o BW w Polsce 
 [Rejestracja]  [Edit Profil] [FAQ] [Szukaj]  [Grupy]
[Użytkownicy] [Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości] [Zaloguj]
Black & White 2 w moich lapkach - pierwsze wrazenia
Idź do strony 1, 2  Następny
Napisz nowy temat Odpowiedz do tematu
Forum Black and White PL Strona Główna » Black & White 2 (+ Battle of The Gods)
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
MiriV
Wyznawca


Dołączył: 08 Lip 2002
Posty: 229
Skąd: Tarnów City | Windy City

PostWysłany: Sob Paź 08, 2005 9:01 pm Powrót do góry

UWAGA - SPOILERY

No tak... Mieszkanie w USA ma swoje plusy. Dawno mnie tu niebylo Wiec tak. Dostalem Black & White 2 szóstego października (dzień przed premierą ==') i odrazu musz epowiedzieć że się zawiodłem. Powodów wiele, np. niewielki kontakt z chowańcem (po pewnym czasie), brak klimatu, mało cudów (dla chowańca m.in.). Gra jest warta zakupu, szczególnie gdy sie ma w łapkach Tygryska ale naprawde zpieprzyli te grę. Jak na tyle czasu to wyszła ubota. Dziewięć wysp (włacznie z tutorialową), brak smirmisha, multiplayera (ma byc zalatwionie w pozniejszym czasie), duuużo błędów (np chowańiec gdy jest na maksa zapakowany, górna powłoka wygląda jak kostium). Menu owszem ładne (ładnie namalowany Art), genialne kwestie naszych pomocników (szczególnie lubie złego - jego pozycje są wprost zwalają z nog [np wewali się cały na monitor z krzywą miną], chociaz dobre sumienie też niezłe). Jednak jak wspominałem - brak tego klimatu. Walki chowańców odbywają się bez ingerencji boga - same sie naparzają. Do tej pory niewiem jak i gdzie mozna zmienic imie chowanca (wiem z ejest taka mozliwosc). Poprostu schrzanili sprawe. Chowaniec jest naprawde fajny (mnie rozsmieszylo gdy staralem sie go oduczyc pomagania ludziom, mialem go bic za branie drzewa i rzucania do spichlera gdy... wzial i urzyl go jak kija zgniatajac paru wiesniakow)ale to nie to samo co w 1 czy Creature Isle. Dobrzy gracze - latwo jest byc dobrym (rozbudowa pierwszego miasta na gigantyczna metropolie (moj rekord - 1600 ludzi a gra niemuli!) a zli - podbijanie wiosek poprzez zolniezy. Fajna rzecz to multilapanie - bierzemy 80 wiesnaikow zabijemy i... 40% aligment na zla strone mocy ( nieda sie cudami =/ ani chowancem ). Efekty zla dobra sa widoczne wszedzie. Neutralnosc jest najlepszym aspektem tej gry - ja np niektore miasta podbijam ale itak trzymam dosyc dobra metropolie utrzymujac moj poziom aligment w przedziale 5 do -5. chowaniec (TYGRYS! Tylko edycja kolekcjonerska lub zamowienie rpzed premiera [ew unlocker ) wyglada jako zly swietnie ale na tym koniec ). Grze daje 6/10

Plusy:
-Niewatpliwie Grafika!
-Black & White powraca
-Oprawa Audio
-Sumienie wymiata

Minusy:
-Brak klimatu
-Dużo błędów
-Gra się jak w Sim City, mimo że się ma dużo boskich rzeczy.
-Mało cudów
-ZA ŁATWA
-Mała liczba chowańców

Fakt jest taki że gra jest w większości dla nowicjuszy - 75% pierwszej części B&W niejest juz graczami więc schrzanili z tym tutorialem. Naprawde jest długi. Fabuła nieciekawa.

(sorka jak niektóre litery niemają ogonków, ale pracuje na angielskim windowsie ==')

Pozdrowienia, jak porobie screen shoty to je umieszcze.

MiriV

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora Odpowiedz z cytatem
StrangeOne
Wujek Dobra Rada


Dołączył: 09 Mar 2003
Posty: 6146
Skąd: Kraków/Tarnów

PostWysłany: Sob Paź 08, 2005 9:20 pm Powrót do góry

Podejzewam ze niska ocena dla gry od MiriVa jest spowodowany zbytnim uwielbieniem pierwszej czesci oraz lekkim przerostem oczekiwaniem Na screeny czekam(y) z niecierpliwoscia
_________________
+++ Błąd Dzielenia Przez Ogórek. Zainstaluj Nowy Wrzechświat I Rebutuj +++
Bednar Kolesnikov - Szczęśliwy obywatel Novistrany
Forum zastępcze
Obrazek w sygnie by Arahja

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odpowiedz z cytatem
MiriV
Wyznawca


Dołączył: 08 Lip 2002
Posty: 229
Skąd: Tarnów City | Windy City

PostWysłany: Sob Paź 08, 2005 11:02 pm Powrót do góry

Zamilowanie do 1 czesci - owszem Zobaczymy czy zmienie ocene jak wyjdzie patch 1.2 z multiplayerem (mozliwe ze bedzie tam tez skirmish) co moze urozmaici gre. Wiem ze pracowali nad multiplayerem ale z braku czasu go porzucili (tekst PingServer: bwping.bwgame.com [niema go na necie =/)

screeny - zrobie tylko na moim radeonku 9600 nieoczekuj "cudow" (na chowancu jest malo wloskow ale wszystkuie cuda i woda sa na maxa )
Jak mi sie spieprzy windows (co wlasnie robi) to najwyzej nakrece filmik frapsem... moje FPSY wymiataja - 15/s w bw1 mialem 60...


Zapomnialem dodac ze cuda chociaz malo sa w fajnej formie np woda mozemy rzucic (wybuchnie), czy "konwfke" a ogniem -> sciana ognia, rzut, i cos czego nieodkrylem. osobiscie zawiodlem sie na Meteorach - bardzo malo dam (ale mozna rzucic na odleglos, treochu dziwnie ale zawsze ). Genialna rzecz jest z rozwalaniem murow i rozlamywaniem kamieni - zawsze zlamie sie inaczej. I niestety - niemozna przerzucic chowancow. Kolejna rzecz o ktorej zapomnialem to inne chowance... Dziwnym trafem u norsów jest wilk ale u japoncow 2gi raz - jest tygrys ktorego niewszyscy beda miec O.o dziwne... Cuda Epiczne - Genialna rzecz, dobre wylkonanie... Mala liczba.

Tribute - to cos smierdzi =/ musimy trzymac sie twardych obowiazkow lub srebrnych zwoi ktorych jest naprawde malo (ale chociaz one sa trudne). Najtanszy cud - Siren (morska kusicielka | syrena) ladnie wyglada (panna nienosi biustonosza - a to jest gra dla dzieci 12 lat + ) ale ogolnie ma slabe efekty, moglo by byc pokazniej (duza baba i kilka mneijszych (pudelko -> dobra reka) latajacych w okolo i porywajacych wyznawcow

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora Odpowiedz z cytatem
MiriV
Wyznawca


Dołączył: 08 Lip 2002
Posty: 229
Skąd: Tarnów City | Windy City

PostWysłany: Nie Paź 09, 2005 1:30 am Powrót do góry

UPDATE - Screeny leca na serv (format .rar, spakowalem bo bylo ich za duzo, wiekszosc przedstawia mojego chowanca jak pierze kogos jest tez fajna rzecz - raczka "pierwszego spojrzenia" zobaczycie ocb kiedy sciagniecie) Screeny waza nieco 23 mega wiec niepolecam modemowcom


EDIT: Juz mozna sciagac - KLIKNIJ TUTAJ

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora Odpowiedz z cytatem
Menika
Nawrócony


Dołączył: 08 Paź 2005
Posty: 5

PostWysłany: Nie Paź 09, 2005 7:33 am Powrót do góry

Mimo, że nie mam jeszcze gry to wydaje mi się, że dobrze , ze gra jest łatwiejsza, bo czasami w jedyneczce pewne momenty dały mi popalić i znienawidzić moich ludzi.
Spoko, w każdym razie mała ilość cudów- hmmm troche głupio.
Dziwi mnie 1 fakt, że przeciwnicy na screenach mają niedźwiedzie itp. inne chiwańce niż dostępne dla gracza to trochę denne.
Wydaje mi się, że gra będzie znosna.
_________________
Wodospady łez

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odpowiedz z cytatem
przemo171
Wieśniak


Dołączył: 02 Paź 2005
Posty: 85
Skąd: Łódź

PostWysłany: Nie Paź 09, 2005 8:00 am Powrót do góry

yyyyy... sorry ale nie moge sciagnąc tego pliku "403 Forbidden. You don't have permisson to access /galeria/bw2shots.rar on this server" help
_________________

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odpowiedz z cytatem
Diverso
Guru


Dołączył: 23 Lip 2004
Posty: 2737
Skąd: z własnej woli

PostWysłany: Nie Paź 09, 2005 8:54 am Powrót do góry

Na tych screnach grafika nie wygląda aż tak zachwycająco. Pokaż wodę i niebo następnym razem jak możesz i jakiś duży cud

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Numer GG Odpowiedz z cytatem
Dilmmer
Misjonarz


Dołączył: 29 Sie 2005
Posty: 608

PostWysłany: Nie Paź 09, 2005 9:09 am Powrót do góry

Wszystkie błądy mają być poprawione patchem który wchodzi do nas z premiera... Mam taka nadzieje

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odpowiedz z cytatem
StrangeOne
Wujek Dobra Rada


Dołączył: 09 Mar 2003
Posty: 6146
Skąd: Kraków/Tarnów

PostWysłany: Nie Paź 09, 2005 9:42 am Powrót do góry

Brak dostepu do zdjec. Umiesc to na jakims innym serwerze czy cos
_________________
+++ Błąd Dzielenia Przez Ogórek. Zainstaluj Nowy Wrzechświat I Rebutuj +++
Bednar Kolesnikov - Szczęśliwy obywatel Novistrany
Forum zastępcze
Obrazek w sygnie by Arahja

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odpowiedz z cytatem
Krzychu
Starszyzna wioski


Dołączył: 21 Mar 2002
Posty: 1197
Skąd: Borówiec

PostWysłany: Nie Paź 09, 2005 10:15 am Powrót do góry

Kliknijcie prawym przyciskiem myszy na link i "Zapisz element docelowy jako..." to zacznie wam ściągać Jak obejrzę i się zachwycę (lub nie ) to dam znać.
_________________
GG: 1392436

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odpowiedz z cytatem
m4t
Nawrócony


Dołączył: 09 Paź 2005
Posty: 15

PostWysłany: Nie Paź 09, 2005 10:33 am Powrót do góry

Witam wszystkich. Jestem tu nowy. B&W2 mam od wczoraj w pierwszą część nie grałem , ale musze powiedzieć że gra wymiata. Do wyboru sątylko 4 chowańce, ja wybrałem lewka . Podoba mi się fakt iż można zgromadzić dużą armię i gra nie zcina. Mam jednak problem ponieważ w pierwszej misji mamy jako przeciwnika chyba jakiegoś chińczyka, który posiada jako chowańca wilka, dobry mówi że możemu mu zaimponować ogromem naszego królestwa i potęgą. Ja jednak podbiłem okoliczne wioski (częśćludzi przeszła dobrowolnie) a oni dalej nie są zachwyceni . Poza tym mój chowaniec ma wolną rękę (kazałem mu tylko zbudować pare domów i nauczyłem go pewnych rzeczy) a nie chce rosnąć. Oprócz tego nie wiem za bardzo jak powiekszać swoje tereny. Kiedy zdobędzie się wioske to do nas należy tylko niewielki okrąg którego środkiem jest plac. Oprócz tego mamy głupie piorytety do wykonania (typu wyrwać wszystkie drzewa na wyspie ). Jakby ktoś mógł pomóc to niech pomoże (sorki że pisze tutaj ale nie chce zakładać nowego tematu.

Btw. Jak chcecie moge zamieścić screeny...

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odpowiedz z cytatem
Smętowij
Wyznawca


Dołączył: 07 Cze 2005
Posty: 151
Skąd: .:=:. :

PostWysłany: Nie Paź 09, 2005 10:37 am Powrót do góry

ja ściągłem a potem rozpakowuje a tu mi błąd wykrzacza że archiwum jest zryte...

EDIT: już działa - wina mojej Windy
_________________
Жизнь забыла, смерть не ждет у своей черты...


Ostatnio zmieniony przez Smętowij dnia Nie Paź 09, 2005 10:40 am, w całości zmieniany 1 raz

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora Odpowiedz z cytatem
StrangeOne
Wujek Dobra Rada


Dołączył: 09 Mar 2003
Posty: 6146
Skąd: Kraków/Tarnów

PostWysłany: Nie Paź 09, 2005 10:38 am Powrót do góry

Udalo mi sie sciagnac ale archiwum jest skopane

m4t - malo kto ci pomoze glownie z tego powodu ze jeszcze B&W2 nie mialo premiery w polsce... a nie wszyscy maja pirata (no chyba ze nagle namnozylo sie ciotek w stanach/anglii, co zwykle ma miejsce przy premierze jakiejs dobrej gry...)
_________________
+++ Błąd Dzielenia Przez Ogórek. Zainstaluj Nowy Wrzechświat I Rebutuj +++
Bednar Kolesnikov - Szczęśliwy obywatel Novistrany
Forum zastępcze
Obrazek w sygnie by Arahja

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odpowiedz z cytatem
m4t
Nawrócony


Dołączył: 09 Paź 2005
Posty: 15

PostWysłany: Nie Paź 09, 2005 10:39 am Powrót do góry

Mi przysłał wój Zdzich z chAmeryki (mam nadzieje że lepiej )

PS. StrangeOne witaj bracie z Tarnowa


Ostatnio zmieniony przez m4t dnia Nie Paź 09, 2005 10:51 am, w całości zmieniany 1 raz

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odpowiedz z cytatem
Smętowij
Wyznawca


Dołączył: 07 Cze 2005
Posty: 151
Skąd: .:=:. :

PostWysłany: Nie Paź 09, 2005 10:42 am Powrót do góry

spokojna czaszka - za drugim podejściem sie elegancko pobiera - nie odpowiadajcie tak szybko bo nie nadążam
_________________
Жизнь забыла, смерть не ждет у своей черты...

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora Odpowiedz z cytatem
StrangeOne
Wujek Dobra Rada


Dołączył: 09 Mar 2003
Posty: 6146
Skąd: Kraków/Tarnów

PostWysłany: Nie Paź 09, 2005 10:47 am Powrót do góry

Przez Opere poszlo juz bez problemu Zaraz screeny obejze
_________________
+++ Błąd Dzielenia Przez Ogórek. Zainstaluj Nowy Wrzechświat I Rebutuj +++
Bednar Kolesnikov - Szczęśliwy obywatel Novistrany
Forum zastępcze
Obrazek w sygnie by Arahja

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odpowiedz z cytatem
Dilmmer
Misjonarz


Dołączył: 29 Sie 2005
Posty: 608

PostWysłany: Nie Paź 09, 2005 10:53 am Powrót do góry

To daj screeny na jakims swoim serverku bo mi z tego nie sciaga...

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odpowiedz z cytatem
m4t
Nawrócony


Dołączył: 09 Paź 2005
Posty: 15

PostWysłany: Nie Paź 09, 2005 11:01 am Powrót do góry

Wrzuciłem ten plik na rapidshare.
Instrukcja jak ściągnąć:
1. Zjedź na dół strony i kliknij Free.
2. Zjedź na dół strony i poczekaj kilkadziesiąt sekund.
3. Kliknij na link i czekaj aż ci się ściągnie plik.

A tu link do pliku - http://rapidshare.de/files/6059452/bw2shots.rar.html

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odpowiedz z cytatem
Menika
Nawrócony


Dołączył: 08 Paź 2005
Posty: 5

PostWysłany: Nie Paź 09, 2005 11:04 am Powrót do góry

Wiesz, mogłaś dać je różne, a wszystkie są PRAWIE takie same, może na jedno czy dwa się różnią. Masz tygryska fajnie, ale mam pyt. Dlaczego na jednym zdjęcie masz u góry ludność 0 i coś 0 i twój (tak podejrzewam) chowaniec stoi na przeciw takiego(gatunkiem) samego tylko ,że złego.
_________________
Wodospady łez

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odpowiedz z cytatem
Dilmmer
Misjonarz


Dołączył: 29 Sie 2005
Posty: 608

PostWysłany: Nie Paź 09, 2005 11:29 am Powrót do góry

CIekawi mnie jak wygląda wybór chowanców z tygrysem. Czy dochodzi po prostu 5 chowaniec czy jest w jakiejś specialnej chatce tak jak w jedynce dodatkowe? Mozesz tego screena zrobić ?

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odpowiedz z cytatem
MiriV
Wyznawca


Dołączył: 08 Lip 2002
Posty: 229
Skąd: Tarnów City | Windy City

PostWysłany: Nie Paź 09, 2005 2:37 pm Powrót do góry

LUDZIE - Grafika niewyglada zachwycajaco bo mam RADEONA 9600 128/128 ==' Blooming mam wylaczony, antialians mam wylaczony bo inaczej mialbym 4 FPSy..

Wybor chowanca - Gadaja o 4reh i jak masz wybierac to tam z tylu zza kamieni wylazi tygrys

codo latwosci gry - Ej czlowieku jak komp ma Cuda Epicke i je naladuje (np trzesienie ziemi) to zaraz pierdyknac w stolice to on walnie gdzies w srodek mapy.... AI jest skopane =/ a gra jest naprawde latwa, niemialem problemow z nia (chociaz ciezka jest chowancem naparzac sie na lucznikow)

Ludnosc 0 Armia 0 - I tam jest obrazek japoncow, to jest jego armia i ludnosc... Pralem sie z jego chowancem jeszze jak go podbilem... Dzisiaj porobie inne screeny m.in. full zlego miasta i reki.


M4T - na wyspie w ktorej juz z kims walczymy gramy rpzeciwko norsom z wilkiem, potem przez 3 wyspy z bracmi Japoncami (najpierw jednym budowniczymz TYGRYSEM, potem 2gim walczacym a na koncu dwoma na raz - trzeba podbic tylko jedno ich miasto zeby wygrac). Potem juz sie naparzamy z Aztekami (maja malpe, niewiem kto tutaj ma lwa ==',moze maja na przedostatniej wyspie).

Powiekszac tereny - Podbijaj miasto, buduj civic buildings blisko granicy. (mozesz je kupic za tribute, wciskajac F4) Pozdro

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora Odpowiedz z cytatem
m4t
Nawrócony


Dołączył: 09 Paź 2005
Posty: 15

PostWysłany: Nie Paź 09, 2005 5:11 pm Powrót do góry

A jak sprawić by chowaniec urusł. Karmie go, ma wolną ręke ucze go co jest dobre, a co jest złe, a on dalej nie rośnie. (karmie go głównie zbożem ale od czasu do czasu pozwole mu zjeść człowieka). Poza tym gdzie to pisze ewentualnie, no i jak można zdobyć trybut (dużo trybutu, oprócz wykonywania priorytetowych zadań oczywiście).

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odpowiedz z cytatem
Dilmmer
Misjonarz


Dołączył: 29 Sie 2005
Posty: 608

PostWysłany: Nie Paź 09, 2005 6:07 pm Powrót do góry

O ile mi się dobrze wydaje to chowaniec rosnie w oczach. Widać jak dorosleje - trzeba się przyjrzec

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odpowiedz z cytatem
Meee
Skamielina


Dołączył: 21 Sty 2002
Posty: 3577
Skąd: uhh, zebym ja to wiedzial...

PostWysłany: Nie Paź 09, 2005 6:29 pm Powrót do góry

m4t wzrost chowanca czasem ciezko zauwazyc. Najlepiej ustal sobie jakis staly punkt (fragment swiatyni, budynek) i co jakis czas porownuj chowanca do niego.

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odpowiedz z cytatem
MiriV
Wyznawca


Dołączył: 08 Lip 2002
Posty: 229
Skąd: Tarnów City | Windy City

PostWysłany: Nie Paź 09, 2005 10:24 pm Powrót do góry

M4T - w BW2 wlazisz w zakladke Statsi sekcje Creature i tam jest wszystko ladnie opisane... wlasnie screeny leca na serv

Wiecie dzisiaj prawie przeszlem gre, 5ta wyspa juz byla hardkor - na poczatek mamy miasto zrobione pare armi i na nas idzie chowaniec wroga i w kite armi... potem wulkan iiiii... koniec
dostajemy armie od nordow potem od japoncow i tyle. juz potem tylko naparzanka na chama... zawiodlem sie =/ z japoncami mam wiecej walk niz na ich glownej wyspie (jest fajna - screen pozniej)


UPDATE - juz dal;em pare screenow...
TYCH STARYCH NIEMA (pojemnosc serva ==')
KLIKNIJ I DAJ NA ZAPISZ JAKO

Gre przeszlem razem z 3 resetami postaci w .... 3 dni ==' Zakonczenie jest hym... niezdradze wam ale powiem ze jest to dobre (dla niektorych) wprowadzenie do wojen bogow i BW3 / Dodatku do BW2 / Multi?

BTW jakos zadnego starego znajomego niewidze

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora Odpowiedz z cytatem
Noiprox
Guru


Dołączył: 08 Lis 2001
Posty: 2515

PostWysłany: Pon Paź 10, 2005 1:47 pm Powrót do góry

Rany, człowieku... png? -_-
Zrób z tego jpg, nawet bez kompresji będzie ci zajmować conajmniej 10x mniej.

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora Odpowiedz z cytatem
MiriV
Wyznawca


Dołączył: 08 Lip 2002
Posty: 229
Skąd: Tarnów City | Windy City

PostWysłany: Pon Paź 10, 2005 2:02 pm Powrót do góry

ej... niemam czasu na bawienie sie w kompresje czy zmiane na jpg - gra mi robi screeny wiec mnie to wali (alt+s)... by mi z godzine zajely zabawy kompresja...

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora Odpowiedz z cytatem
Meee
Skamielina


Dołączył: 21 Sty 2002
Posty: 3577
Skąd: uhh, zebym ja to wiedzial...

PostWysłany: Pon Paź 10, 2005 2:12 pm Powrót do góry

hej, czy te "zawody" builder, soldier itp, to sie ustala chowancowi raz czy mozna zaleznie od potrzeb sobie tym zonglowac?

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odpowiedz z cytatem
MiriV
Wyznawca


Dołączył: 08 Lip 2002
Posty: 229
Skąd: Tarnów City | Windy City

PostWysłany: Pon Paź 10, 2005 3:29 pm Powrót do góry

wybierasz kiedy chcesz... ale niezostawiaj go na dlugoi bo bedzie maszyna np ja go zostawilem na soldier caly czas to caly czas dostawal wpiernicz of lucznikow na skillu master xD i caly czas tam lazil

musisz kupowac ulepszenia do skilli np 1 lew zbieracza to beedzie bral malo i przynoscil, drugi bedzie podlewal i przynosil, trzeci bedzie podlewal i rzucal do spichlerza

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora Odpowiedz z cytatem
Diverso
Guru


Dołączył: 23 Lip 2004
Posty: 2737
Skąd: z własnej woli

PostWysłany: Pon Paź 10, 2005 3:33 pm Powrót do góry

MiriV Ty masz angielską wersje gry??

Nie podoba mi się ten pomysł ze skilami...

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Numer GG Odpowiedz z cytatem
Wyświetl posty z ostatnich:   
Forum Black and White PL Strona Główna » Black & White 2 (+ Battle of The Gods)
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony 1, 2  Następny
Strona 1 z 2
Napisz nowy temat Odpowiedz do tematu
Skocz do:  
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


Powered by phpBB © 2001, 2002 phpBB Group :: Theme & Graphics by Daz