Zobacz poprzedni temat
:: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Krzychu
Starszyzna wioski

|
Wysłany:
Sro Maj 18, 2005 4:00 pm |
|
|
FF 9 jest na PSX a nie na PS2. Ale możesz i tak kupic, a potem mi pożyczysz (prawda?)  _________________ GG: 1392436 |
|
|
|
StrangeOne
Wujek Dobra Rada

|
Wysłany:
Sro Maj 18, 2005 4:05 pm |
|
|
A to wacpan nie wie, ze po instalcji rippera mozna na PS2 odpalac piraty i (uwaga) gry z PSX?
ps. pragne przypomniec ze istnieja tez inne tematy, np skojarzenia badz fotogra  _________________ +++ Błąd Dzielenia Przez Ogórek. Zainstaluj Nowy Wrzechświat I Rebutuj +++
Bednar Kolesnikov - Szczęśliwy obywatel Novistrany
Forum zastępcze
Obrazek w sygnie by Arahja
 |
|
|
|
Krzychu
Starszyzna wioski

|
Wysłany:
Sro Maj 18, 2005 4:07 pm |
|
|
Wiem, że na PS2 można odpalać gry z PSX-a. Ja chciałem cię tylko poprawić, żeby inni nie pomyśleli, że FF9 jest tylko na PS2.
A skojarzenia i fotogra to nudne tematy i się tam nie będę dopisywał, ot co!  _________________ GG: 1392436 |
|
|
|
StrangeOne
Wujek Dobra Rada

|
Wysłany:
Sro Maj 18, 2005 4:10 pm |
|
|
Cytat: |
A skojarzenia i fotogra to nudne tematy i się tam nie będę dopisywał, ot co! |
Len parszywy no Do roboty z klonami a nie narzekac mi tu Bo poszczuje Zapachem Paskudnego Starego Rona  _________________ +++ Błąd Dzielenia Przez Ogórek. Zainstaluj Nowy Wrzechświat I Rebutuj +++
Forum zastępcze
 |
|
|
|
Zerat
Dark Templar

|
Wysłany:
Sro Maj 18, 2005 4:13 pm |
|
|
a co to jest paskudny stary ron ? _________________
Szanuj przyjaciół gg 1028815 |
|
|
|
Krzychu
Starszyzna wioski

|
Wysłany:
Sro Maj 18, 2005 4:17 pm |
|
|
Lepiej chyba nie wiedzieć. Aczkolwiek ten cały Zapach Paskudnego Starego Rona (ZPSR) bardzo groźnie brzmi  _________________ GG: 1392436 |
|
|
|
StrangeOne
Wujek Dobra Rada

|
Wysłany:
Sro Maj 18, 2005 4:19 pm |
|
|
Zapach Paskudnego Starego Rona (ZPSR) |
brzmi jak partia polityczna A po informacje na jego temat zapraszam do ksiazek Pratchetta, ktorego zreszta niedawno odkrylem  _________________ +++ Błąd Dzielenia Przez Ogórek. Zainstaluj Nowy Wrzechświat I Rebutuj +++
Forum zastępcze
 |
|
|
|
Obeebok
Starszyzna wioski
|
Wysłany:
Sro Maj 18, 2005 4:21 pm |
|
|
Ireth napisał: |
Więc się lepiej do tego stosuj.... |
Ireth: data przylaczenia - 15 Gru 2004, liczba postow - 1153
Obeebok: data przylaczenia - 01 Lip 2004, liczba postow - 514
Ciekaw jestem, kto sie bardziej do tego stosuje i nie mow mi ze pewnie czesciej wchodzisz na to forum, bo jestem na nim codziennie a czasami nawet kilka razy dziennie... |
|
|
|
Krzychu
Starszyzna wioski

|
Wysłany:
Sro Maj 18, 2005 4:24 pm |
|
|
Owszem, jesteś codziennie, ale nie powiesz mi chyba, że znaczy to, iż za kazdym razem jak tu jesteś dopisujesz się do któregoś tematu. Z resztą, aż tak bardzo cię boli to spamowanie? Nie pasuje ci coś na forum to po prostu na nie nie wchodź, bo czepiasz się absolutnie wszystkich o wszystko. _________________ GG: 1392436 |
|
|
|
Obeebok
Starszyzna wioski
|
Wysłany:
Sro Maj 18, 2005 4:28 pm |
|
|
Owszem, jesteś codziennie, ale nie powiesz mi chyba, że znaczy to, iż za kazdym razem jak tu jesteś dopisujesz się do któregoś tematu |
No wlasnie. Jak nie mam nic do powiedzenia to nie pisze (Ireth zarzucila mi cos odwrotnego).
Z resztą, aż tak bardzo cię boli to spamowanie? Nie pasuje ci coś na forum to po prostu na nie nie wchodź, bo czepiasz się absolutnie wszystkich o wszystko. |
Generalnie boli mnie niekonsekwencja adminow. Do wczoraj tepil spamienie a tu nagle taki temat. Prosze bardzo...jak skonczymy ta dyskusje to nic nie bede pisac na tym forum, bede zagladac i jak wyjdzie B&W2 to tu przyjde i pozakladam i poodswierzam 10 takich tematow. Zobaczymy co wtedy powiecie. Prawdopodobnie skonczy sie to dla mni banem... |
|
|
|
StrangeOne
Wujek Dobra Rada

|
Wysłany:
Sro Maj 18, 2005 4:37 pm |
|
|
Cytat:
Z resztą, aż tak bardzo cię boli to spamowanie? Nie pasuje ci coś na forum to po prostu na nie nie wchodź, bo czepiasz się absolutnie wszystkich o wszystko. |
Generalnie boli mnie niekonsekwencja adminow. Do wczoraj tepil spamienie a tu nagle taki temat. Prosze bardzo...jak skonczymy ta dyskusje to nic nie bede pisac na tym forum, bede zagladac i jak wyjdzie B&W2 to tu przyjde i pozakladam i poodswierzam 10 takich tematow. Zobaczymy co wtedy powiecie. Prawdopodobnie skonczy sie to dla mni banem... |
Bla bla bla. Niekonsekwencja adminow... pozwala na spamowanie... bla bla, srali muchy bedzie wiosna. Zalozony zostal 1 (slownie JEDEN) temat w ktorym jest pozwolone troche luzu. Zacznij spamic gdzie indziej - czekaja cie konsekwencje, przeciez to chyba logiczne... no chyba, ze ktos ma jakis dziwny sposob rozumowania, wtedy moze zaczne pisac instrukcje
StrangeOne napisał:
Spamujcie tu, piszcie pierdoly, robcie cokolwiek, byle by bylo smiesznie i troche ciekawiej |
Nie slyszales ze jak ktos nie ma nic do powiedzenia to lepiej zeby nic nie mowil?
|
Teoretycznie teraz powinienem powiedziec, ze niepotrzebnie to pisales Bo wkoncu nie miales nic szczegolnego do powiedzenia a to tez nic nie wnioslo do tematu Ale skoro taki temat jest to sie nie czepiam, to ze na Ireth lub innych zadzialalo no to nic nie poradze. Nie jestes taki idealny i wspanialy jak myslisz _________________ +++ Błąd Dzielenia Przez Ogórek. Zainstaluj Nowy Wrzechświat I Rebutuj +++
Forum zastępcze

Ostatnio zmieniony przez StrangeOne dnia Sro Maj 18, 2005 7:43 pm, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
Krzychu
Starszyzna wioski

|
Wysłany:
Sro Maj 18, 2005 4:38 pm |
|
|
Między spamowaniem dozwolonym w takim temacie, a głupim odpisywaniem na sytare tematy nie mając nic ciekawego do powiedzenia jest drobna róznica, nie uważasz? Mówiłem już niedawno na tym forum to, ale powtórzę: takie tematy jak ten są na wielu innych forach i ludzie jakoś nie narzekają na ich istnienie. Na przykład tutaj. Ten temat jest taki sam i co? Czy ludzie tam narzekają? _________________ GG: 1392436 |
|
|
|
Zerat
Dark Templar

|
Wysłany:
Sro Maj 18, 2005 4:46 pm |
|
|
czy mi sie zdaje czy ktos tu nagle cofnol sie w wieku o jakies 10 - 15 lat ?!
Obee kazdy ma swoje zdanie, jak ci se nie podoba ten temat to tu nie pisz, nie wchodz itp. ja tak robie na niejednym, forum i mam spokoj
na tym forum zawsze byl burdel, teraz gdy zaczelismy robic pozadek powstal specjalny temat do totalnych pierdol (oby bystrzejszych od "historii jednego slowa") aby miec se gdzie wyrzyc a tobie cos nie pasi
Ehh szkoda gadac  _________________
Szanuj przyjaciół gg 1028815 |
|
|
|
Lillian
Nie ma dla niej ratunku

|
Wysłany:
Sro Maj 18, 2005 7:02 pm |
|
|
Ja się cieszę, że powstał taki temat, w którym mogę sobie swobodnie z innymi pogadać. Owszem, są czaty, GG, tleny i inne badziewia. Ale jak dla mnie, tam nie ma tak fajnych ludzi jak tu. A np. ja, gdy gadam na GG z kimś, to siedzę jak na szpilkach, bo chyba rodzice nadchodzą i zaraz będą chcieli mnie "skontrolować" (bzika dostali na punkcie "kto jest po drugiej stronie xd"). A na to forum to i adresu nie znają, no i luz.
Ja osobiście mam dość ciągłego gadania o grze. Ile można?
W fotogrę nie potrafie za bardzo, bo takie rzeczy sie wam zachciewa, że szok ;P.
A Ireth?
Po prostu się dziewczyna udziela na forum, gra sobie w gry, poznaje ludzi, no i się posty liczą przy okazji. Zazdrościsz czy jak ;d?
A dajmy sobie spokój xd. Bo chyba nikt nie ma ochoty brać udziału w wojnie forumowej ;d. Nie miła atmosfera sie zrobi i co? Wtedy to już na pewno nikt nie zajrzy ;d. _________________
ha 8>!
<jajko> |
|
|
|
StrangeOne
Wujek Dobra Rada

|
Wysłany:
Sro Maj 18, 2005 7:39 pm |
|
|
Itd. itd, wszystko w oddzielnych postach... a ktoz to pisal? Obeebok, tiaaa
Nie mialem na mysli pisania postow jeden pod drugim z jednym wyrazem :S Pisanie o pierdolach i "spamowanie" ( w tym przypadku rozumiane jako pisanie duzo a nie walenie postow jeden pod drugim) to co innego niz "smiecenie" tematu.
Jakos inni nie mieli problemu ze zrozumieniem idei tego tematu  _________________ +++ Błąd Dzielenia Przez Ogórek. Zainstaluj Nowy Wrzechświat I Rebutuj +++
Forum zastępcze
 |
|
|
|
Obeebok
Starszyzna wioski
|
Wysłany:
Sro Maj 18, 2005 8:02 pm |
|
|
StrangeOne napisał: |
Itd. itd, wszystko w oddzielnych postach... a ktoz to pisal? Obeebok, tiaaa |
To sie nazywa ironia...
Spamujcie tu, piszcie pierdoly... |
To co zrobilem to jest wlasnie spam i pierdoly, a spam i pierdoly=smiecienie forum...dla mnie to jest jedno i to samo, jak wedlug ciebie nie to napisz mi w regulaminie definicje spamu...bede wdzieczny... |
|
|
|
StrangeOne
Wujek Dobra Rada

|
Wysłany:
Sro Maj 18, 2005 8:03 pm |
|
|
No dobra, tu mnie masz - zle sie wyrazilem. Ale mimo wszystko inni pojeli co mam na mysli... _________________ +++ Błąd Dzielenia Przez Ogórek. Zainstaluj Nowy Wrzechświat I Rebutuj +++
Forum zastępcze
 |
|
|
|
Krzychu
Starszyzna wioski

|
Wysłany:
Sro Maj 18, 2005 8:05 pm |
|
|
Obeebok napisał: |
Itd. itd, wszystko w oddzielnych postach... a ktoz to pisal? Obeebok, tiaaa |
To sie nazywa ironia... |
Akurat to nazywa się raczej głupotą. _________________ GG: 1392436 |
|
|
|
Obeebok
Starszyzna wioski
|
Wysłany:
Czw Maj 19, 2005 7:34 am |
|
|
Nazywaj to sobie jak chcesz. Tak czy inaczej jest to spam, ktory na tym temacie moze sobie legalnie istniec i o to sie toczy cala ta afera...ja nie mam nic przeciwko OT, ale mam duzo przeciwko spamowi...co byscie zrobili jakby sie znalazl taki co na powaznie tak by potraktowal temat, ze pisalby wlasnie jak ja. |
|
|
|
dziopson
Nawrócony

|
Wysłany:
Czw Maj 19, 2005 2:36 pm |
|
|
mozna spamowac wahe to forum moich mazen i mowie wam WIELKIE QPA _________________
 |
|
|
|
Yahu
Forumowy głupek

|
Wysłany:
Pią Maj 20, 2005 3:11 pm |
|
|
Nazywaj to sobie jak chcesz. Tak czy inaczej jest to spam, ktory na tym temacie moze sobie legalnie istniec i o to sie toczy cala ta afera...ja nie mam nic przeciwko OT, ale mam duzo przeciwko spamowi...co byscie zrobili jakby sie znalazl taki co na powaznie tak by potraktowal temat, ze pisalby wlasnie jak ja. |
Ja bym chyba sie drugi raz urodzil _________________ Żyje ja Żyje!!!!!!! |
|
|
|
flameman
Wieśniak

|
Wysłany:
Pią Maj 20, 2005 5:19 pm |
|
|
StrangeOne
Wujek Dobra Rada

|
Wysłany:
Pią Maj 20, 2005 8:18 pm |
|
|
To bym popsprzatal - proste. Ty sprzatasz topici czy ja?  _________________ +++ Błąd Dzielenia Przez Ogórek. Zainstaluj Nowy Wrzechświat I Rebutuj +++
Forum zastępcze
 |
|
|
|
Krzychu
Starszyzna wioski

|
Wysłany:
Nie Maj 22, 2005 9:07 pm |
|
|
Podbijam temat, bo coś nam spada ostatnio
Pamiętacie tą mroczną piosenkę o kozie, co była w ciekawych linkach? Bo jest jeszcze komiks dotyczący tej piosenki, a raczej piosenka dotyczy tego komiksu. Tu macie adres do tego komikszu, jeśli go ktoś jeszcze nie zna. Ja osobiście uważam, że jest genialny I czyńcie ZŁO!  _________________ GG: 1392436 |
|
|
|
StrangeOne
Wujek Dobra Rada

|
Wysłany:
Sob Maj 28, 2005 4:59 pm |
|
|
I w gore, niech nie lezy tak nie uzywany ten temat  _________________ +++ Błąd Dzielenia Przez Ogórek. Zainstaluj Nowy Wrzechświat I Rebutuj +++
Forum zastępcze
 |
|
|
|
Shell
Hodowca chowańców
|
Wysłany:
Sob Maj 28, 2005 5:02 pm |
|
|
Ireth
Małżonka Wujcia

|
Wysłany:
Sob Maj 28, 2005 5:03 pm |
|
|
Zależy co chcesz obrazac. Jeśli forumowiczów to nie |
|
|
|
StrangeOne
Wujek Dobra Rada

|
Wysłany:
Sob Maj 28, 2005 5:05 pm |
|
|
Mozesz probowac ale nie wiem czy wyjdzie ci to na zdrowie  _________________ +++ Błąd Dzielenia Przez Ogórek. Zainstaluj Nowy Wrzechświat I Rebutuj +++
Forum zastępcze
 |
|
|
|
Shell
Hodowca chowańców
|
Wysłany:
Sob Maj 28, 2005 5:06 pm |
|
|
censored
Ostatnio zmieniony przez Shell dnia Nie Lut 19, 2012 6:22 pm, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
StrangeOne
Wujek Dobra Rada

|
Wysłany:
Sob Maj 28, 2005 5:13 pm |
|
|
Powiedz mi Nicram... ile ty masz lat?  _________________ +++ Błąd Dzielenia Przez Ogórek. Zainstaluj Nowy Wrzechświat I Rebutuj +++
Forum zastępcze
 |
|
|
|
|