Zobacz poprzedni temat
:: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Ireth
Małżonka Wujcia

|
Wysłany:
Wto Maj 17, 2005 6:56 pm |
|
|
Ten temat ma oryginalne błogosławieństwo Oj. Dyr. Strange One'a, oficjalnego kandydata na papieża oraz certyfikat ABŚ*
*Aby Było Śmieszniej |
|
|
|
StrangeOne
Wujek Dobra Rada

|
Wysłany:
Wto Maj 17, 2005 7:00 pm |
|
|
Posiada takze zaplacony ZUS, OC, ROTFL, LOL, OTRF*, CHWCJ**, posiada tez blogoslawienstwo moje, ojca Rydzyka i gumowego kurczaka Barnaby.
Spamujcie tu, piszcie pierdoly, robcie cokolwiek, byle by bylo smiesznie i troche ciekawiej
*Oby To Rozruszało Forum
**ch** Wie Co Jeszcze _________________ +++ Błąd Dzielenia Przez Ogórek. Zainstaluj Nowy Wrzechświat I Rebutuj +++
Bednar Kolesnikov - Szczęśliwy obywatel Novistrany
Forum zastępcze
Obrazek w sygnie by Arahja
 |
|
|
|
watson
Uczeń

|
Wysłany:
Wto Maj 17, 2005 7:40 pm |
|
|
spamowanie , pisanie co chceta , eee lol pierwszy raz widze cuś takiego na forum ha , jak sie ludzie zaczną wysilać to ten temat napewno przebije skrajnosci głupoty
a co do certyfikatów - PAPIERŁKI PŁOSZEM  |
|
|
|
StrangeOne
Wujek Dobra Rada

|
Wysłany:
Wto Maj 17, 2005 7:49 pm |
|
|
Papiery okazuje tylko po okazaniu dowodu ze jest sie samica pawiana tudziez zna sie osobiscie zapach Parszywego Starego Rona _________________ +++ Błąd Dzielenia Przez Ogórek. Zainstaluj Nowy Wrzechświat I Rebutuj +++
Forum zastępcze
 |
|
|
|
Ireth
Małżonka Wujcia

|
Wysłany:
Wto Maj 17, 2005 7:55 pm |
|
|
A wiec zapraszamy do gorącej dyskusji o armii zmutowanych klonów uzbrojonych w laserowe widelce, Romanie G. przybywającym na Gwieździe Śmierci ze swym wiernym rozkładającym się bawołem na wezwanie niedorozwiniętego pokemona z M16  |
|
|
|
Obeebok
Starszyzna wioski
|
Wysłany:
Wto Maj 17, 2005 8:08 pm |
|
|
Jak dla mnie bez sensu. Kolejny temat zeby tylko zwiekszysc liczbe pod avatarem. Jak to forum ma tak wygladac to juz chyba lepiej wcale tu nie zagaldac. Ile tych tematow: skojarzenia, sylaby, fotogra, niekonczaca sie historia i jeszcze pare innych ktore na szczescie sie nie przyjely. Ludzie, naprawde taka wazna jest dla was ta liczba postow. Taki temat nie rozrusza forum tylko je zabije. Skoczy sie tak ze w takim temacie bedzie sie pisalo nawet o takich rzeczach, ktore powinny byc w innym temacie... |
|
|
|
StrangeOne
Wujek Dobra Rada

|
Wysłany:
Wto Maj 17, 2005 8:08 pm |
|
|
A ciemny Lord Darth Lepper i jego armia knurów? Nie zapomnialas o nich? _________________ +++ Błąd Dzielenia Przez Ogórek. Zainstaluj Nowy Wrzechświat I Rebutuj +++
Forum zastępcze
 |
|
|
|
Ireth
Małżonka Wujcia

|
Wysłany:
Wto Maj 17, 2005 8:11 pm |
|
|
Ożesz! Jak moglam zapomniec No i jeszcze ci azjaci z piersiami....
Ostatnio zmieniony przez Ireth dnia Wto Maj 17, 2005 8:16 pm, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
StrangeOne
Wujek Dobra Rada

|
Wysłany:
Wto Maj 17, 2005 8:13 pm |
|
|
I krwiozercze pomidory _________________ +++ Błąd Dzielenia Przez Ogórek. Zainstaluj Nowy Wrzechświat I Rebutuj +++
Forum zastępcze
 |
|
|
|
Ireth
Małżonka Wujcia

|
Wysłany:
Wto Maj 17, 2005 8:16 pm |
|
|
I Bogdan! Irenka, zombie z indianskiej wioski, i wielki pawian - przemytnik!
Ostatnio zmieniony przez Ireth dnia Wto Maj 17, 2005 8:18 pm, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
Obeebok
Starszyzna wioski
|
Wysłany:
Wto Maj 17, 2005 8:18 pm |
|
|
StrangeOne napisał: |
Spamujcie tu, piszcie pierdoly, robcie cokolwiek, byle by bylo smiesznie i troche ciekawiej |
Nie slyszales ze jak ktos nie ma nic do powiedzenia to lepiej zeby nic nie mowil? |
|
|
|
Ireth
Małżonka Wujcia

|
Wysłany:
Wto Maj 17, 2005 8:19 pm |
|
|
Więc się lepiej do tego stosuj.... |
|
|
|
StrangeOne
Wujek Dobra Rada

|
Wysłany:
Wto Maj 17, 2005 8:37 pm |
|
|
I bibliotekarz z Niewidocznego Uniwersytetu i kwestor oraz Asfalt Strzezcie sie mafii. A pozatym to pusto tu troche
Obeebok napisał: |
StrangeOne napisał: |
Spamujcie tu, piszcie pierdoly, robcie cokolwiek, byle by bylo smiesznie i troche ciekawiej |
Nie slyszales ze jak ktos nie ma nic do powiedzenia to lepiej zeby nic nie mowil? |
Slyszalem - no i? Ja tu proboje wprowadzic luzny temat, zeby nikt nie narzekal, ze sztywno sie tu zrobilo. Mimo wszystko znajda sie tacy co narzekaja. Nie podoba ci sie - nie pisz w tym temacie. _________________ +++ Błąd Dzielenia Przez Ogórek. Zainstaluj Nowy Wrzechświat I Rebutuj +++
Forum zastępcze
 |
|
|
|
Zerat
Dark Templar

|
Wysłany:
Wto Maj 17, 2005 8:50 pm |
|
|
komus chyba totalnie szajba odbila
to co powiecie na imprezke ?
jakis zjazd w koncu zrobmy  _________________
Szanuj przyjaciół gg 1028815 |
|
|
|
StrangeOne
Wujek Dobra Rada

|
Wysłany:
Wto Maj 17, 2005 8:52 pm |
|
|
Pewnie, jutro popoludniu u ciebie Przygotuj trunki, cos do spozycia i nocleg.  _________________ +++ Błąd Dzielenia Przez Ogórek. Zainstaluj Nowy Wrzechświat I Rebutuj +++
Forum zastępcze
 |
|
|
|
Krzychu
Starszyzna wioski

|
Wysłany:
Wto Maj 17, 2005 9:06 pm |
|
|
Pozwolicie, że dodam jeszcze coś, co dotyczy Obeeboka. Otóż takie tematy sprawdzają się IDEALNIE na innych forach. Przydatne są chociażby wtedy, gdy ludzie zaczynają offtopicować w innych tematach. Przechodzą wtedy tutaj i kontynuują już legalnie ( ) dyskusję.
A tak wracając do tematu ( ), to ktoś tu wspominał niedawno o klonach. Pamiętajcie o skromnym wytwórcy  _________________ GG: 1392436 |
|
|
|
StrangeOne
Wujek Dobra Rada

|
Wysłany:
Wto Maj 17, 2005 9:13 pm |
|
|
No to Krzychu, twoj ulubiony admin pragnie zamowic swieza porcje klonow Czas przejac wladze w polsce Obiecuje ze bedzie sie wam zyc... inaczej  _________________ +++ Błąd Dzielenia Przez Ogórek. Zainstaluj Nowy Wrzechświat I Rebutuj +++
Forum zastępcze
 |
|
|
|
Krzychu
Starszyzna wioski

|
Wysłany:
Wto Maj 17, 2005 9:26 pm |
|
|
Inaczej znaczy lepiej? A co do klonów- będzie trzeba jeszcze podyskutować nad ceną. Wiesz, od ostatnich paru miesięcy wytwórstwo klonów stało się droższe. Rozumiesz, ceny materiałów wzrosły, a rodzinę musze jakoś wyżywić.  _________________ GG: 1392436 |
|
|
|
sigwald
Moderator

|
Wysłany:
Wto Maj 17, 2005 10:43 pm |
|
|
jakich materialow?? przeciez i tak wszyscy wiemy ze czesci po cmentarzach (i gabinetach figur woskowych) zbierales. Nie bedziesz nas tu w koszty wpedzal!! Chcemy tansze klony!!!!!!! _________________ B&W FOREVER!!!!!
...  |
|
|
|
StrangeOne
Wujek Dobra Rada

|
Wysłany:
Sro Maj 18, 2005 11:04 am |
|
|
Pozatym zawsze mozesz uzyc troche siostry i kolegow w celach oszczednosci  _________________ +++ Błąd Dzielenia Przez Ogórek. Zainstaluj Nowy Wrzechświat I Rebutuj +++
Forum zastępcze
 |
|
|
|
Krzychu
Starszyzna wioski

|
Wysłany:
Sro Maj 18, 2005 12:53 pm |
|
|
Cytat: |
jakich materialow?? przeciez i tak wszyscy wiemy ze czesci po cmentarzach (i gabinetach figur woskowych) zbierales. |
Wypraszam sobie! Jestem uczciwym rzemieślinikiem używającym tylko najlepszej jakości materiałów wyrobionych syntetycznie! Pewnie posiadałeś kiedyś marną podróbkę konkurencji albo zapomniałeś jak wygląda prawdziwy, polski klon!
A co do siostry, to zostały mi z niej tylko materiały pozwalające na poprawne działanie orginału. Jak wezmę od niej coś jeszcze, to wielce prawdopodobne jest to, że po prostu się rozleci I jak ja to później rodzicom wytłumaczę?  _________________ GG: 1392436 |
|
|
|
StrangeOne
Wujek Dobra Rada

|
Wysłany:
Sro Maj 18, 2005 1:35 pm |
|
|
Nie jadla obiadow i zmizerniala, proste  _________________ +++ Błąd Dzielenia Przez Ogórek. Zainstaluj Nowy Wrzechświat I Rebutuj +++
Forum zastępcze
 |
|
|
|
Zerat
Dark Templar

|
Wysłany:
Sro Maj 18, 2005 1:45 pm |
|
|
powiesz ze prowadziles experymanty genetyczne i poprostu potrzebowales troche probek do badan, a ona akurat byla pod reka .. jest to task glupia wymowka ze uwierza  _________________
|
|
|
Krzychu
Starszyzna wioski

|
Wysłany:
Sro Maj 18, 2005 2:06 pm |
|
|
Taa, już to widzę:
- Krzysiu, widziałeś ostatnio swoją siostrę?
- Tak mamo. Potrzebowałem jej do eksperymentu na biologię i potrzebowałem materiałów, a ona akurat była pod ręką i wiesz... Po tych eksperymentach przestała działać, to ją odrzuciłem gdzieś na bok, bo po co mi śmieci w pokoju.
- Rozumiem synu. A tak z ciekawości, to ile dostałeś z tego eksperymentu?
- 4+ mamo, ale...
- JAKIE ALE!? Nie obchodzi mnie to co strało się z twoją siostrą, ale dlaczego nie powiedziałeś mi o tym zadaniu? I dlaczego tylko 4+?!
- Ale...
- CISZA! Zapamiętaj sobie, że od teraz do końca roku szkolnego masz zakaz używania komputera. Teraz będziesz siędział w pokoju i cały czas się uczył. Koniec, kropka.
Dzień z życia Krzycha
A teraz, żeby sprowadzić dyskusję na bardziej inteligentne tory. Widzieliście już Playstation 3? Ta konsola bedzię rządzić na rynku konsolowym. nie wiem jak wy, ale ja już zbieram kasę na jej kupno  _________________ GG: 1392436 |
|
|
|
Zerat
Dark Templar

|
Wysłany:
Sro Maj 18, 2005 2:13 pm |
|
|
konsoli nie lubie, ale jak mam juz cos kupic z tych obecnie na rynku to tylko PS2
co do PS3 to widzialem parametry ... ja chce takie ale do kompa
P.S. konsole SAXX!! _________________
|
|
|
Krzychu
Starszyzna wioski

|
Wysłany:
Sro Maj 18, 2005 2:21 pm |
|
|
Konsole są fajne, tylko konwersje na gier konsole na pecety są bee. Sam miałem kiedyś PSX-a i całkiem mile wspominam chwile z nim spędzone  _________________ GG: 1392436 |
|
|
|
Lillian
Nie ma dla niej ratunku

|
Wysłany:
Sro Maj 18, 2005 2:53 pm |
|
|
Bwachachacha xP. Zajedwabisty temat ;D.
A co do konsol xP.
Grałam na niej raz, może dwa u kuzyna . Nie podobało mi się .
Wolę starego, dobrego gryzonia. Trzaskające klawisze i zawieszanie się co 10 mminut ;P. Oł jeee xd. I gry na peceta fajniejsze jak dla mnie . Teraz tatę bajeruję na nowe sprzęcicho i kierownicę na urodziny . _________________
ha 8>!
<jajko> |
|
|
|
StrangeOne
Wujek Dobra Rada

|
Wysłany:
Sro Maj 18, 2005 3:47 pm |
|
|
Ew mozesz gdzies schowac siostre i rzadac okupu od starszych a jak juz dadza to powiedz ze sie spoznili i tyle I oddasz im siostre w takim stanie
Widzialem PS3 Wymiata, a remake intra z FF7 to miod dla oczu, zwlaszcza dla fana FF'ow  _________________ +++ Błąd Dzielenia Przez Ogórek. Zainstaluj Nowy Wrzechświat I Rebutuj +++
Forum zastępcze
 |
|
|
|
Krzychu
Starszyzna wioski

|
Wysłany:
Sro Maj 18, 2005 3:48 pm |
|
|
W sumie gdyby na PC wyszły Final Fantasy od 9 wzwyż, to wtedy konsola byłaby już nie potrzebna Chociaż cały czas myśle jak graloby się w nowego Princa na konsoli  _________________ GG: 1392436 |
|
|
|
StrangeOne
Wujek Dobra Rada

|
Wysłany:
Sro Maj 18, 2005 3:57 pm |
|
|
Jesli kupie kiedykolwiek PS2 to tylko dla FFIX-XII A reszta gier to tak przy okazji  _________________ +++ Błąd Dzielenia Przez Ogórek. Zainstaluj Nowy Wrzechświat I Rebutuj +++
Forum zastępcze
 |
|
|
|
|