Zobacz poprzedni temat
:: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
StrangeOne
Wujek Dobra Rada

|
Wysłany:
Sro Mar 09, 2005 9:14 pm |
|
|
Zamieszczajcie tutaj swoje propozycje do pkt. regulaminu Zarowno aktualnego, jak i tego ktory bedzie tu obowiazywal w przyszlosci.
Uprasza sie o nie smiecenie tutaj. _________________ +++ Błąd Dzielenia Przez Ogórek. Zainstaluj Nowy Wrzechświat I Rebutuj +++
Bednar Kolesnikov - Szczęśliwy obywatel Novistrany
Forum zastępcze
Obrazek w sygnie by Arahja
 |
|
|
|
Obeebok
Starszyzna wioski
|
Wysłany:
Czw Mar 10, 2005 8:25 am |
|
|
1. Nie odkurzac tematow, chyba ze sie ma do powiedzenia cos na temat i woszacego do rozmowy.
2. Mowic na temat. Jak juz sie go wyczerpie to go zamknac.
Zanim zaczniecie dawac propozycje to zapoznajcie sie z aktualnym regulaminem. W/w punkty juz sie w nim znajduja od dawna |
|
|
|
Pawelek
Nawrócony

|
Wysłany:
Sob Kwi 23, 2005 2:08 am |
|
|
Wlasnei co do odswiezania topickow to mam takie pytanko dlaczego jezeli jest w nim cos interesujacego/zabawnego/szczegolnego(na co wczesniej ktos nie zwrocil uwagi)/intrygujacego/masz dodatkowe pytania* (*niepotrzebne skreslic) to nie mozna danego tematu odswierzyc... Ze swojej strony moge dodac ze zainteresowal mnei chociazby np topic w ktorym ktos w 2002 roku pisal ze mial stalke 2 MB (ciekawe u kogo mial w tamtych czasach tej szybkosci lacze) ale to tak tylko sie pytam...
Jakby co zdecydowanie nie bede miec zadnych zastrzezen jesli admin badz moderator uzna ze nalezy tego posta wyciac..
pozdrawiam |
|
|
|
StrangeOne
Wujek Dobra Rada

|
Wysłany:
Sob Kwi 23, 2005 9:17 am |
|
|
Nie mam nic przeciwko odswierzaniu tematu pod warunkiem ze post cos do niego wniesie. Albo poda jakas informacje o ktorej nikt wczesniej nie mial pojecia. Natomiast jesli macie odswierzac tematy tylko zeby napisac jakies glupoty to sobie darujcie Wlasnie to w/w pytanie o stalke 2MB podpada pod regulamin bo rownie dobrze mozesz gosciowi wyslac maila nie?  _________________ +++ Błąd Dzielenia Przez Ogórek. Zainstaluj Nowy Wrzechświat I Rebutuj +++
Forum zastępcze
 |
|
|
|
Pawelek
Nawrócony

|
Wysłany:
Nie Kwi 24, 2005 7:32 pm |
|
|
"Teoretycznie tak.... lecz cos mnei podkusilo" - jak ktos sluchal kabaretu dudek to kojarzy Ale ok rozumiem ze taki tutaj panuje zwyczaj.. tudziez taki panuje tutaj regulamin... spox i dzienks za odpowiedz...  |
|
|
|
sigwald
Moderator

|
Wysłany:
Sro Kwi 27, 2005 1:43 pm |
|
|
Tak sobie ostatnio przegladam forum i zaciekawia mnie jedna rzecz: spora czesc postow (jak nie wiekszosc) w topicach "skojarzenia", "fotogra" i "sylaby" to posty najswiezszych userow forum. Wynika z tego ni mniej ni wiecej jak tylko to, ze te tematy staja sie narzedziami do nabijania postow. I stad moja ropozycja: ograniczyc dostep do w/w topicow (powiedzmy dostep od 100 w gore). Co wy na to? (pytanie do starszych stazem userow, bo nowi wiadomo ze beda przeciwni ) _________________ B&W FOREVER!!!!!
...  |
|
|
|
misteri0
Misjonarz

|
Wysłany:
Sro Kwi 27, 2005 2:07 pm |
|
|
Eeee to nic nie da. Ja bym byl za usunieciem wszystkich rang i liczby postow, nie byloby powodow do nabijania postow. |
|
|
|
StrangeOne
Wujek Dobra Rada

|
Wysłany:
Sro Kwi 27, 2005 2:31 pm |
|
|
Rangi i licznik postow zostaja Usuniecie ich nie rozwiaze sprawy, postobijstwo bylo, jest i bedzie zawsze. Pozatym liczba postow i rangi zawsze dodaja jakiejs roznorodnosci forum
Ograniczenie tych roznych gier tez nie wchodzi w rachube poniewaz wiekszosc nowych w tych tematach sie dopiero rozkreca No i trza dodac ze tak ogolnie, to malo jest tematow do rozmowy Trza czekac do B&W2 i tyle.
I trzecia, najwazniejsza rzecz - ograniczenie jest nie mozliwe z technicznego punktu widzenia Trzeba by zrobic oddzielne forum dla tych tematow i zablokowac je dla grupy nowych uzytkownikow i wogole zrobic nastepna grupe, do ktorej byli by przylaczani uzytkownicy z ponad 100 postami, po prostu - za duzo przy tym roboty a i tak nie ma po co
ps. spodobal mi sie ten emot  _________________ +++ Błąd Dzielenia Przez Ogórek. Zainstaluj Nowy Wrzechświat I Rebutuj +++
Forum zastępcze
 |
|
|
|
sigwald
Moderator

|
Wysłany:
Sro Kwi 27, 2005 3:20 pm |
|
|
Cytat: |
wiekszosc nowych w tych tematach sie dopiero rozkreca |
no toz wlasnie to mnie razi. Wiem ze to moze zabrzmiec zawistnie, ale my nie mielismy tak fajnie i jakos dalismy sobie rade, a "rozkrecanie sie" w ten sposob to po prostu pojscie na latwizne
ograniczenie jest nie mozliwe z technicznego punktu widzenia Trzeba by zrobic oddzielne forum dla tych tematow |
A nie wystarczyloby dac "komus" moda?    _________________ B&W FOREVER!!!!!
...  |
|
|
|
StrangeOne
Wujek Dobra Rada

|
Wysłany:
Sro Kwi 27, 2005 3:29 pm |
|
|
sigwald napisał: |
wiekszosc nowych w tych tematach sie dopiero rozkreca |
no toz wlasnie to mnie razi. Wiem ze to moze zabrzmiec zawistnie, ale my nie mielismy tak fajnie i jakos dalismy sobie rade, a "rozkrecanie sie" w ten sposob to po prostu pojscie na latwizne |
Zauwaz ze wtedy byly inne czasy - sporo osob na forum, B&W sie jeszcze nie znudzilo wszystkim jak teraz, duzo tematow i wszeobecny offtopic Teraz sporo wiary odeszlo i zostala nas tylko garstka wiec wiadomo, ze nie jest juz tak jak kiedys
sigwald napisał: |
ograniczenie jest nie mozliwe z technicznego punktu widzenia Trzeba by zrobic oddzielne forum dla tych tematow |
A nie wystarczyloby dac "komus" moda?    |
To tobie tylko o to chodzi ta?  _________________ +++ Błąd Dzielenia Przez Ogórek. Zainstaluj Nowy Wrzechświat I Rebutuj +++
Forum zastępcze
 |
|
|
|
Zerat
Dark Templar

|
Wysłany:
Sro Kwi 27, 2005 4:28 pm |
|
|
Sig .. przyspiesz premiere B&W2 to sie mody posypia .. a nie gledzic bez powodu
to forum jest za małe żeby mialo wiecej niz 1 opiekuna ... btw zauważ ze zwykle ktos awansuje jak wczesniejszy Admin ma dosc tego miejsca _________________
Szanuj przyjaciół gg 1028815 |
|
|
|
StrangeOne
Wujek Dobra Rada

|
Wysłany:
Sro Kwi 27, 2005 5:09 pm |
|
|
Jak wyjdzie B&W2 to zaprowadzi sie tu generalne zmiany i prawdopodbnie poszerzy kadre modow Poki co - czekac i tyle A teraz zarzadzam koniec off-topa _________________ +++ Błąd Dzielenia Przez Ogórek. Zainstaluj Nowy Wrzechświat I Rebutuj +++
Forum zastępcze
 |
|
|
|
Zerat
Dark Templar

|
Wysłany:
Sro Maj 04, 2005 9:49 pm |
|
|
- nie wolno uzywac Avatarow juz istniejacych (lub podobnych) do juz stosowanych na forum _________________
Szanuj przyjaciół gg 1028815 |
|
|
|
StrangeOne
Wujek Dobra Rada

|
Wysłany:
Czw Maj 05, 2005 9:24 am |
|
|
Wiesz, taka zasada istnieje na kazdym forum i kazdy kto ma troche inteligencji powinien sie do niej stosowac  _________________ +++ Błąd Dzielenia Przez Ogórek. Zainstaluj Nowy Wrzechświat I Rebutuj +++
Forum zastępcze
 |
|
|
|
Bastet
Wyznawca

|
Wysłany:
Czw Maj 05, 2005 10:04 am |
|
|
A moze obok Regulaminu napisac Porady - dla nowych, żeby nie pisali postów jeden pod drugim itp, itd. bo jak wyjdzie BnW2, to będzie tu lekki bałagan, a tak jakiś procent ludzi przeczyta takie wskazówki. Tak sądze. _________________
jeśli i ty piszesz po polsku - wklej to do swojego podpisu
Cats are like ninjas: they're stealthy, compact, daring and dangerous! Look out!
    |
|
|
|
StrangeOne
Wujek Dobra Rada

|
Wysłany:
Czw Maj 05, 2005 11:02 am |
|
|
Pomysle o tym, pomysl w sam sobie dobry Nawet bardzo _________________ +++ Błąd Dzielenia Przez Ogórek. Zainstaluj Nowy Wrzechświat I Rebutuj +++
Forum zastępcze
 |
|
|
|
sigwald
Moderator

|
Wysłany:
Czw Maj 05, 2005 11:10 am |
|
|
Zerat napisał: |
Sig .. przyspiesz premiere B&W2 to sie mody posypia .. a nie gledzic bez powodu |
ojj, tu mnie odrobine, nerwy ruszyly... twoim zdaniem caly moj tekst sprowadza sie do wyblagania moda? Szkoda ze nie przeczytales mojej propozycji do regulaminu (tak mi sie zdaje ze nie przeczytales bo chyba bys wtedy tego nie napisal).
Co do propozycji bastet: Moze lepiej zeby porady byly na stronce zamiast na forum  _________________ B&W FOREVER!!!!!
...  |
|
|
|
StrangeOne
Wujek Dobra Rada

|
Wysłany:
Czw Maj 05, 2005 11:19 am |
|
|
Co do propozycji bastet: Moze lepiej zeby porady byly na stronce zamiast na forum |
Nie. Zauwazylem ze spora nowych osob na forum, nie zagladala na strone nawet :S Wiec mijaloby sie to z celem troche _________________ +++ Błąd Dzielenia Przez Ogórek. Zainstaluj Nowy Wrzechświat I Rebutuj +++
Forum zastępcze
 |
|
|
|
Clon
Wyznawca

|
Wysłany:
Pon Sty 30, 2006 9:58 pm |
|
|
zab
Wyznawca
|
Wysłany:
Pon Sty 30, 2006 10:13 pm |
|
|
A ja proponuje aby kazdemu nowo zarejestrowanemu zrobic mini-Quiz z regulaminu
Jesli obleje to wywalamy albo dajmy szanse
I nie informujemy nowego ze ma sie znim zaznajomic i o Quizie tez nic nie mówimy  _________________ Chuck Norris przeszedł GTA: San Andreas w 110 % używając tylko kopa z półobrotu.
---
Prognozy Nie Będzie, Ania Dostała Z Półobrotu...
----
Tylko Chuck Norris wie jak przejść całe Simsy
--- |
|
|
|
Clon
Wyznawca

|
Wysłany:
Pon Sty 30, 2006 10:14 pm |
|
|
To nie są Milionerzy to forum
Mówiłem ci już że piszesz bezsensowne teamty/posty? _________________ "...Tygrys,szlachetny i waleczny [...]"
Cytat w wyboru chowańca w B&W2  |
|
|
|
StrangeOne
Wujek Dobra Rada

|
Wysłany:
Pon Sty 30, 2006 10:27 pm |
|
|
Tak mowiles. I ja tez mu mowie, ze jesli sie nie uspokoi to wpadnie mu drugie ostrzeznie. _________________ +++ Błąd Dzielenia Przez Ogórek. Zainstaluj Nowy Wrzechświat I Rebutuj +++
Forum zastępcze
 |
|
|
|
Meee
Skamielina

|
Wysłany:
Pon Sty 30, 2006 10:30 pm |
|
|
Da sie umiescic regulamin na glownej? wiele by to nie pomoglo ale moze zawsze cos |
|
|
|
StrangeOne
Wujek Dobra Rada

|
Wysłany:
Pon Sty 30, 2006 10:33 pm |
|
|
Hmm, pomysle nad tym _________________ +++ Błąd Dzielenia Przez Ogórek. Zainstaluj Nowy Wrzechświat I Rebutuj +++
Forum zastępcze
 |
|
|
|
kolospl
Wyznawca
|
Wysłany:
Nie Paź 01, 2006 9:14 am |
|
|
Jestem jak najbardziej za tym ograniczeniem topiców(o ile to możliwe).
A moze byłoby cos taakiego że licznik postów skacze tylko jak post ma min. 400 znaków?
co do tego niemożliwego bo trzebaby tworzyć nowy dział do tego-co za trud?
SAm kiedyś byłem adminem(na małym forum i krótko) i z dośwwiadczenia wiem, że niejest to trudne. |
|
|
|
Meee
Skamielina

|
Wysłany:
Nie Paź 01, 2006 10:40 am |
|
|
kolospl napisał: |
A moze byłoby cos taakiego że licznik postów skacze tylko jak post ma min. 400 znaków? |
Naprawde az tak nas nie lubisz? :p |
|
|
|
kolospl
Wyznawca
|
Wysłany:
Nie Paź 01, 2006 4:19 pm |
|
|
Revelak