Forum Black and White PL Strona Główna Black and White PL
Największe forum o BW w Polsce 
 [Rejestracja]  [Edit Profil] [FAQ] [Szukaj]  [Grupy]
[Użytkownicy] [Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości] [Zaloguj]
Potrzebuje sejwa :D !
Idź do strony Poprzedni  1, 2
Napisz nowy temat Odpowiedz do tematu
Forum Black and White PL Strona Główna » Black & White (+ Creature Isle)
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Zerat
Dark Templar


Dołączył: 03 Sty 2002
Posty: 9642
Skąd: Adun

PostWysłany: Czw Lis 13, 2003 10:21 pm Powrót do góry

nie tylko wy na to czekacie ale i ja a wraz Z nami zapewne wieeeeeeeeeeeeeeeeeeeelu innych "bogów" ktorzy maja juz dosc Nemezisa i chowanca ktory wyglada jak nie powiem co
_________________

Szanuj przyjaciół gg 1028815

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odpowiedz z cytatem
sigwald
Moderator


Dołączył: 12 Mar 2003
Posty: 1545
Skąd: Częstochowa

PostWysłany: Pią Lis 14, 2003 8:01 pm Powrót do góry

Cholera, Carth caly sznureczek "chetnych" sie zbiera
A ja to moglbym grac chocby dzis gdyby ktos odpowiedzial sensownie na moj problem. Po zainstalowaniu patha 1.20 gra przestaje sie uruchamiac.
_________________
B&W FOREVER!!!!!


...

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odpowiedz z cytatem
StrangeOne
Wujek Dobra Rada


Dołączył: 09 Mar 2003
Posty: 6146
Skąd: Kraków/Tarnów

PostWysłany: Pią Lis 14, 2003 10:14 pm Powrót do góry

Ja tez moge grac od zaraz
_________________
+++ Błąd Dzielenia Przez Ogórek. Zainstaluj Nowy Wrzechświat I Rebutuj +++
Bednar Kolesnikov - Szczęśliwy obywatel Novistrany
Forum zastępcze
Obrazek w sygnie by Arahja

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odpowiedz z cytatem
Zerat
Dark Templar


Dołączył: 03 Sty 2002
Posty: 9642
Skąd: Adun

PostWysłany: Sob Lis 15, 2003 7:13 pm Powrót do góry

niestety sig jedyne rozwiazanie to chyba reinstal gry ale cos mi mowi ze kolejna proba zainstalowania 1.20 spowoduje to samo a temu juz niewiem jak zaradzic
_________________

Szanuj przyjaciół gg 1028815

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odpowiedz z cytatem
Caranthir
Misjonarz


Dołączył: 01 Kwi 2003
Posty: 657
Skąd: Wrocław

PostWysłany: Sob Lis 15, 2003 11:18 pm Powrót do góry

Łoj kurcze! Nie widziałem tego topica od 3 dni, a tu taaaka kolejka! Obiecuję solennie, że niedługo (byle nie przed sesją egzaminacyjną ) zagramy all ciugewa w kilka partyjek na raz.
P.S.1. Zerat, myślałem, że jush nie grasz w BW? Przynajmniej tak kilka razy mówiłeś? Chociaż fajnie jakbyś do tego wrócił.
P.S.2. Sigu! BWBackup w ruch i reinstall całej gry, bo takie kombinowanie do niczego dobrego nie doprowadzi. Potem tylko (znając BW) będzie się wieszać (szczególnie przy multiplayu) i psuć ci nerwy. Aha, no i dla pewności spróbuj jeszcze raz ściągnąć patcha z netu. A nóż widelec plik był źle ściągnięty...
_________________
Never argue with an idiot. They drag you down to their level, then beat you with experience.

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odpowiedz z cytatem
Zerat
Dark Templar


Dołączył: 03 Sty 2002
Posty: 9642
Skąd: Adun

PostWysłany: Nie Lis 16, 2003 4:47 pm Powrót do góry

nie ylisz sie Carth nie gram w B&W ale mialem cos takiego przy 1.00 na 1.10, powrot narazie odpada bo mam juz zapchany hdd 6 zainstalowanymi grami + jakies pierdoly ale jak mam byc szczery to i tak ni mam w co grac a to co jest zainstalowane to glownie na gry po LAN'ie wiec kto wie moze zainstaluje i pogramy kiedys zeby szybciej nauczyc mojego chowanca czarow

P.S. nienawidze poczatku tej gry !! to monetonne "tak sie idzie do przodu a tak do tylu" albo "tak sie podnosi a tak sie upuszcza" gdyby to sie dalo w jakis sposob ominac to bym chetniej gral
_________________

Szanuj przyjaciół gg 1028815

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odpowiedz z cytatem
Caranthir
Misjonarz


Dołączył: 01 Kwi 2003
Posty: 657
Skąd: Wrocław

PostWysłany: Pon Lis 17, 2003 12:40 am Powrót do góry

No jak masz 1.10 zainstalowany, to tylko raz to zobaczysz. Potem jak będziesz chciał zacząć grę od nowa, to możesz to pominąć.
_________________
Never argue with an idiot. They drag you down to their level, then beat you with experience.

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odpowiedz z cytatem
Zerat
Dark Templar


Dołączył: 03 Sty 2002
Posty: 9642
Skąd: Adun

PostWysłany: Pon Lis 17, 2003 2:37 pm Powrót do góry

no wlasnie tak ma w patchu 1.10 tylko pierwszy profila a jak zainstaluje gre to chyba nim wlasnie bede
_________________

Szanuj przyjaciół gg 1028815

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odpowiedz z cytatem
sigwald
Moderator


Dołączył: 12 Mar 2003
Posty: 1545
Skąd: Częstochowa

PostWysłany: Pon Lis 17, 2003 5:30 pm Powrót do góry

Przy robieniu nowego profilu da sie to ominac tylko nie wiem czy we wszystkich wersjach. Wystarczy opuscic gre po tym jak dobry powie ze masz isc za nowymi wyznawcami do wioski

A z tym reinstallem to juz probowalem i dalej dupa Musze po formacie jeszcze sprobowac
_________________
B&W FOREVER!!!!!


...

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odpowiedz z cytatem
Zerat
Dark Templar


Dołączył: 03 Sty 2002
Posty: 9642
Skąd: Adun

PostWysłany: Pon Lis 17, 2003 8:32 pm Powrót do góry

taa zaloze se lipny profil przeczekam tą lipna animacje i wyjde z gry potem wejde od nowa i zaloze juz dobry profil a jak mi zas odpali ten filmiok to mnie chyba cos trafi !! A ciebie Sig to juz napewno cos trafi

P.S. to da sie ominac od wersji 1.10
P.S.2 i tak narazie tego nie chce mi sie instalowac[/url]
_________________

Szanuj przyjaciół gg 1028815

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odpowiedz z cytatem
sigwald
Moderator


Dołączył: 12 Mar 2003
Posty: 1545
Skąd: Częstochowa

PostWysłany: Wto Lis 18, 2003 11:02 pm Powrót do góry

Zerat napisał:
A ciebie Sig to juz napewno cos trafi


to juz raczej czas przeszly niz przeszly Ale bede jeszcze probowal. Nie moge tego tak zostawic skoro teraz juz moglbym grac online 24/7
_________________
B&W FOREVER!!!!!


...

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odpowiedz z cytatem
Caranthir
Misjonarz


Dołączył: 01 Kwi 2003
Posty: 657
Skąd: Wrocław

PostWysłany: Sro Lis 19, 2003 12:43 am Powrót do góry

A może wywaliłeś jakąś bibliotekę, albo plik systemowy przez przypadek? No przeciez to bez sensu, żeby po reinstalce całej gry, gra nie chciała w ogól chodzić. Ale jak to jest? Nie chodzi w ogóle? Czy nie chodzi jak zainstalowujesz patcha 1.20 (albo 1.10)?!
_________________
Never argue with an idiot. They drag you down to their level, then beat you with experience.

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odpowiedz z cytatem
Zerat
Dark Templar


Dołączył: 03 Sty 2002
Posty: 9642
Skąd: Adun

PostWysłany: Sro Lis 19, 2003 7:34 pm Powrót do góry

tuz po zainstalow samej gry dziala bez problemu, ale po zainstalowaniu patcha (u kolegi 1.2 a u mnie 1.1) po wcisnieciu na B&W.exe przez chwile jest czarny ekran i wraca do windowsa bez zadnych komantarzy czy zwisow

P.S.ekran robi sie czarny tylko na srodku jakby uruchamial gre w oknie
P.S.2 ciekawe czymam az tak dobra pamiec i dobrze to opisalem
_________________

Szanuj przyjaciół gg 1028815

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odpowiedz z cytatem
Wyświetl posty z ostatnich:   
Forum Black and White PL Strona Główna » Black & White (+ Creature Isle)
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2
Strona 2 z 2
Napisz nowy temat Odpowiedz do tematu
Skocz do:  
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


Powered by phpBB © 2001, 2002 phpBB Group :: Theme & Graphics by Daz