Zobacz poprzedni temat
:: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Lisek
Uczeń

|
Wysłany:
Wto Cze 24, 2003 9:28 am |
|
|
Wiem, że w te wakacje paru osobom się nudzi? To moze zorganizujemy jakieś sesje RPG? Na czacie, albo gdzies tam.. I wogoóle kto sie RPG i Fantasy interesuje? jak jest taka osoba co ma checi.. i ochote to zapraszam do klanu do korego ja naleze... zapraszam! _________________ Kontakujcie sie ze mna na GG 3692257 |
|
|
|
Lisek
Uczeń

|
Wysłany:
Wto Cze 24, 2003 9:37 am |
|
|
Zapomnialem dac linka do bractwa ;)http://czarny-smok.prv.pl _________________ Kontakujcie sie ze mna na GG 3692257 |
|
|
|
Fredi
Trener chowańców

|
Wysłany:
Wto Cze 24, 2003 12:29 pm |
|
|
Co prawda nie naleze do klanu, ale jakby ktos byl chetny na taka sesje to zapraszam na gg A do klanu chyba sie zapisze, w koncu Ci to obiecalem kiedys  _________________ "prawdziwego przyjaciela poznasz po tym, ze wbije ci noz od przodu" |
|
|
|
Lisek
Uczeń

|
Wysłany:
Wto Cze 24, 2003 12:42 pm |
|
|
spox.. jak chceszale polecamteraz robimy wlasny swiat Fantasy.. qmpel zrobil mapke.. a my robimy miasta..historie itp itd.. konkursy sa.. ostantnio byl nt Władcy Pierścieni..  _________________ Kontakujcie sie ze mna na GG 3692257 |
|
|
|
.nomis
Bóg

|
Wysłany:
Wto Cze 24, 2003 5:22 pm |
|
|
Hmm... Fantasy? No, aktualnie, to zamierzam zamierzać się tym zainteresować, ale to faktycznie nie taki głupi pomysł!  _________________ Szczecin w kajaku. |
|
|
|
Fredi
Trener chowańców

|
Wysłany:
Wto Cze 24, 2003 6:37 pm |
|
|
Hmm, to i ja dam jakiegos linka :>http://www.wladca-pierscieni.pl/wiadomosci.asp?wi=10757&page=8Wspanialy komiks - parodia Wladcy Pierscieni Dalem link do ostatniego odcinka, nizej jest spis wszystkich odcinkow, radze zaczac od pierwszego Niestety komiks nie zostal skonczony z braku czasu - autorka zaczela go rysowac w tamte wakacje, ktore bardzo szybko sie niestety skonczyly, ale mam nadzieje ze teraz dokonczy, to co zaczela  _________________ "prawdziwego przyjaciela poznasz po tym, ze wbije ci noz od przodu" |
|
|
|
Zerat
Dark Templar

|
Wysłany:
Wto Cze 24, 2003 7:54 pm |
|
|
osobiscie rpg tego typu mnie nie interesuja ... ale jak cos to moge sie zabawic ...ale tylko przez gg mam problemy z oprogramowaniem i zwykle chaty odpadaja _________________
Szanuj przyjaciół gg 1028815 |
|
|
|
Caranthir
Misjonarz

|
Wysłany:
Wto Cze 24, 2003 9:22 pm |
|
|
Hmm... Kiedyś grałem troche z qmplami w Warhammera (Lisek na pewno będzie wiedział co to) i fajne jajo z tego zawsze wychodziło. Fajne są erpegi! Nomis, polecam Tolkiena. _________________ Never argue with an idiot. They drag you down to their level, then beat you with experience. |
|
|
|
StrangeOne
Wujek Dobra Rada

|
Wysłany:
Wto Cze 24, 2003 9:34 pm |
|
|
Ja lubie rpg i fantasy. I jak juz ci mowilem na gygy Lisek ze sie chyba zapisze do tego klanu Wyglada bardzo obiecujaco  _________________ +++ Błąd Dzielenia Przez Ogórek. Zainstaluj Nowy Wrzechświat I Rebutuj +++
Bednar Kolesnikov - Szczęśliwy obywatel Novistrany
Forum zastępcze
Obrazek w sygnie by Arahja
 |
|
|
|
Zerat
Dark Templar

|
Wysłany:
Wto Cze 24, 2003 9:37 pm |
|
|
gralem kiedys u kumpla .. bhylem na pary sesjach i bylo cool  _________________
|
|
|
Meee
Skamielina

|
Wysłany:
Wto Cze 24, 2003 10:14 pm |
|
|
A ja nie uczestniczylem w niczym takim bo mam pecha i wogole :(Fred czytalem kilka stron tego - zaje*****  |
|
|
|
Aero
Administrator

|
Wysłany:
Wto Cze 24, 2003 10:23 pm |
|
|
Zerat napisał: |
osobiscie rpg tego typu mnie nie interesuja ... ale jak cos to moge sie zabawic ...ale tylko przez gg mam problemy z oprogramowaniem i zwykle chaty odpadaja |
Dziwne... Ja akurat już wolę wszystko, tylko nie GG. To GG schodzi na psy... Tzn. komunikacja w nim.A tak w ogóle to Wiedźmin rulz! _________________
Oh my god, they killed Kenny! You bastards! |
|
|
|
Caranthir
Misjonarz

|
Wysłany:
Wto Cze 24, 2003 10:42 pm |
|
|
To zawsze jest tlen, icq i kilka innych bzdur, to nie problem!P.S. Znowu sie czepiasz! Czytałeś całego Wiedźmina?! Znaczy całą sagę? _________________ Never argue with an idiot. They drag you down to their level, then beat you with experience. |
|
|
|
Aero
Administrator

|
Wysłany:
Wto Cze 24, 2003 11:07 pm |
|
|
E? Czego się czepiam? :|Co do Wiedźmaka, to narazie przezytałem tylko Ostatnie Życzenie i Miecz Przeznaczenia. Po 1 tom sagi wybiorę się może do biblioteki.Tlen czy ICQ nie są chyba tak popularne wśród Polaków, jak GG... Niech najlepiej naprawią to GG... Nie wierzę, żeby ich nie było stać na jakieś lepsze serwery czy łącza przy tylu reklamach wyświetlanych na tym bannerku GG... _________________
|
|
|
Caranthir
Misjonarz

|
Wysłany:
Wto Cze 24, 2003 11:17 pm |
|
|
Cytat: |
Czego się czepiam? |
nvm, żartuje...Tlen jest chyba popularny i stabilny a do tego obsługuje GG, więc w razie czego będzie OK. A ci tzw. 'oni' od GG to jeden koleś - twórca GG (architekt ) i jak mu potrzeba pomocy, to bierze sobie kogoś ale tylko na jakiś czas. Leń jakiś! I ile kasy moga dać wyższe szkoły tego i owego?!  _________________ Never argue with an idiot. They drag you down to their level, then beat you with experience. |
|
|
|
Aero
Administrator

|
Wysłany:
Sro Cze 25, 2003 12:18 am |
|
|
Wszyscy przerzucamy się na msn   MSN jest fajny, stabilny, ma dużo funkcji, np. można "legalnie" zaprosić kogoś do rozmowy grupowej, a nie tak, że trzeba wcześniej pozamykać okna ; pojawia ci się komunikat, jeśli ktoś cię doda do listy kontaktów.aero_bw@hotmail.com :)Zapytajcie Nomisa, on przez jakiś czas korzystał za moją namową ;)Popatrz sobie, ile ten koleś (czy ilu ich tam jest) dostaje... http://www.adnet.pl/opis.pl?searchString=*/*/*/ga&id=20Tylko niech ci szczęka nie opadnie.http://www.gadu-gadu.pl/producent.htm <== eee czy ten koleś adres do swojego domu podał? Bo chyba nie ma innego budynku dla 1-osobowej "firmy"? A tu jest kontakt http://www.gadu-gadu.pl/kontakt.htm - jutro ja napiszę (tzn. dzisiaj), teraz jest za późno A tymczasem wy piszcie. Do*ziew*branoc. _________________
|
|
|
Fredi
Trener chowańców

|
Wysłany:
Sro Cze 25, 2003 8:19 am |
|
|
Taa, Aero, co do Wiedzmina to calkiem sie zgadzam Ja przeczytalem Miecz Przeznaczenia i trzy pierwsze tomy sagi Pierwszy raz spotkalem sie z taka ksiazka, ktora na jednej stronie wywoluje smiech, a na nastepnej juz placz... ;P _________________ "prawdziwego przyjaciela poznasz po tym, ze wbije ci noz od przodu" |
|
|
|
Aero
Administrator

|
Wysłany:
Sro Cze 25, 2003 10:00 pm |
|
|
Nom humor tam jest zajebisty  _________________
|
|
|
Caranthir
Misjonarz

|
Wysłany:
Czw Cze 26, 2003 12:28 am |
|
|
Aero napisał: |
MSN jest fajny, stabilny, ma dużo funkcji, np. można "legalnie" zaprosić kogoś do rozmowy grupowej, a nie tak, że trzeba wcześniej pozamykać okna ; pojawia ci się komunikat, jeśli ktoś cię doda do listy kontaktów. |
To wszystko i nawet więcej ma tlen. Teraz Polska!!carth@tlen.pl
Zapytajcie Nomisa, on przez jakiś czas korzystał za moją namową |
To czemu nadal nie korzysta?!
eee czy ten koleś adres do swojego domu podał? |
No ja nie wiem, to ty jesteś z Warszawy - powinieneś wiedzieć gdzie jest ulica Biała. Zresztą nie sądzę, żeby tam był drapacz chmur (pozdro Squerl)...
humor tam jest zajebisty |
yyy... zajejaki?!  _________________ Never argue with an idiot. They drag you down to their level, then beat you with experience. |
|
|
|
Zerat
Dark Templar

|
Wysłany:
Czw Cze 26, 2003 12:22 pm |
|
|
no zajebisty :Dczyli:odjazdowy na maxawymiata rownototalna masakraa ktotko mowiac ... suuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuupeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeerrrrrrrrr !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! _________________
|
|
|
Fredi
Trener chowańców

|
Wysłany:
Czw Cze 26, 2003 4:00 pm |
|
|
Hmm, krocej i lepiej bedzie powiedziec 'fajny'  _________________ "prawdziwego przyjaciela poznasz po tym, ze wbije ci noz od przodu" |
|
|
|
Aero
Administrator

|
Wysłany:
Czw Cze 26, 2003 4:53 pm |
|
|
Caranthir napisał: |
To wszystko i nawet więcej ma tlen. Teraz Polska!!
carth@tlen.pl  |
Ale msn jest przy tym popularny w innych krajach, więc możnaby rozmawiać zarówno z Polakami, jak i ludźmi z każdego innego miejsca na świecie (byle był net ). A Tlen raczej popularny poza Polską nie jest I do msn nie trzeba się dodatkowo rejestrować (wystarczy dawny mail).
Carth napisał: |
To czemu nadal nie korzysta?!  |
Bo jak odszedłem z for bwgame to i na msn przestalem wchodzić, a jak ja przestałem to po co Nomis miał z niego korzystać? Ooo, w msn można np. wspólnie rysować - przypomniało mi się (hehe Nomis ).
No ja nie wiem, to ty jesteś z Warszawy - powinieneś wiedzieć gdzie jest ulica Biała.  |
Ja nie pytam gdzie jest ulica Biała, tylko czy ten koleś pracuje w domu (z resztą to było pytanie retoryczne, bardziej do skomentowania niż odpowiedzi ).
yyy... zajejaki?!  |
Co to są zajejaki? To się je? _________________
|
|
|
Caranthir
Misjonarz

|
Wysłany:
Czw Cze 26, 2003 5:48 pm |
|
|
Ale msn jest przy tym popularny w innych krajach, więc możnaby rozmawiać zarówno z Polakami, jak i ludźmi z każdego innego miejsca na świecie |
No dopla, idźmy dalej. Wiesz, jesteś na razie pierwszym Polakiem, od którego słyszałem (nooo... czytałem!), że używa MSN (nie mówię oczywiście, że nie ma takich, tylko ja spotkałem pierwszego). Więc z wieloma Polakami raczej nie pogadasz... Polak nawet do ICQ ('największego' messengera na świecie) nigdy się nie przekonał, chociaż przetłumaczyli go już na 19 języków w tym NIE na polski , więc nie ma co myśleć, że o MSN kiedyś pomyśli. A taki Tlen to tak naprawę pierwszy polski pożądny komunikator, wzoruje się go chyba na ICQ, bo ma jush dużo usług podobnych jak tamten, jest naprawdę stabilny (nie słyszałem nigdy, żeby padł serwer albo wiadomości nie dochodziły), dostajesz w prezencie konto mailowe obsługiwane bezpośrednio z poziomu komunikatora i w ogóle jest zajebardzofajny. W każdym razie MSN ma chyba wszędzie lepszego od siebie (no przynajmniej jeśli chodzi o ilość loodków, bo chyba to jest główną zaletą każdego komunikatora) - w Polsce GG i Tlen, a na zewnątrz (matrixa ) - ICQ.
hehe Nomis  |
Chyba cię wybrechtał...
z resztą to było pytanie retoryczne, bardziej do skomentowania niż odpowiedzi |
Dooobra! Przecież nie będziemy się sprzeczać o jakiegoś kolesia od gadu!! ...wolę o tlen... W każdym razie widziałem jakiś miesiąc temu (chyba w Rowerze Błażeja) cośtam o komunikatorach. Pokazywali tego klienta i mówili, że jest prezesem i jedynym stałym pracownikiem spółki sms-express i jak mu potrzeba, to sobie kogoś bierze na jakiś czas. Znaczy do pracy!
Co to są zajejaki? To się je? |
To takie zajebiste ziemniaki, jeść tylko z zajebistym sosikiem.  _________________ Never argue with an idiot. They drag you down to their level, then beat you with experience. |
|
|
|
Aero
Administrator

|
Wysłany:
Czw Cze 26, 2003 6:10 pm |
|
|
Caranthir napisał: |
naprawdę stabilny (nie słyszałem nigdy, żeby padł serwer albo wiadomości nie dochodziły) |
Nie słyszałeś, bo i od kogo, skoro nikt tego nie używa?
Quite="Carth"]
hehe Nomis  |
Chyba cię wybrechtał...
Po prostu przypomniało mi się jak Nomis i ja rysowaliśmy na wspólnej tablicy   _________________
|
|
|
Zerat
Dark Templar

|
Wysłany:
Pią Cze 27, 2003 3:39 pm |
|
|
kurde ... ni ma mnie pare(nascie) godzin i tyle napisali ... prosze o streszczenie  _________________
|
|
|
StrangeOne
Wujek Dobra Rada

|
Wysłany:
Pią Cze 27, 2003 4:30 pm |
|
|
Zerat, jak to jest duzo na te pare(nascie) godzin to pomysl sobie jak oni sie czuli po naszym chatcie  _________________ +++ Błąd Dzielenia Przez Ogórek. Zainstaluj Nowy Wrzechświat I Rebutuj +++
Bednar Kolesnikov - Szczęśliwy obywatel Novistrany
Forum zastępcze
Obrazek w sygnie by Arahja
 |
|
|
|
.nomis
Bóg

|
Wysłany:
Pią Cze 27, 2003 7:12 pm |
|
|
Aero
Administrator

|
Wysłany:
Pią Cze 27, 2003 8:52 pm |
|
|
pamiętam  _________________
|
|
|
Caranthir
Misjonarz

|
Wysłany:
Pią Cze 27, 2003 9:32 pm |
|
|
Co z tymi dziećmi?! Bo Nomis zabrzmiał jak rasowy okultysta...  _________________ Never argue with an idiot. They drag you down to their level, then beat you with experience. |
|
|
|
SQUERL
Starszyzna wioski

|
Wysłany:
Pią Cze 27, 2003 10:28 pm |
|
|
Powiedz Aero jak ustawić/skąd wziąść. tego msn to sibie ściągne  _________________
Prawda, że piękne ?  |
|
|
|
|