Zobacz poprzedni temat
:: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
cyco22
Nawrócony
|
Wysłany:
Sro Cze 18, 2003 8:01 pm |
|
|
Jak się korzysta ze stacji pogodowej ?????? |
|
|
|
.nomis
Bóg

|
Wysłany:
Sro Cze 18, 2003 9:23 pm |
|
|
Musisz być zarejestrowany na bwgame.com. Wchodzisz do swojego profilu i ustawiasz z jakiego miasta pogodę chcesz widzieć. Potem już tylko w setupie wyłączasz opcję "Wyłącz internetowy system pogody" i już. Oczywiście podczas gry musisz mieć łączność ze światem, więc na modemie odradzam włączanie pogody  _________________ Szczecin w kajaku. |
|
|
|
Aero
Administrator

|
Wysłany:
Sro Cze 18, 2003 10:29 pm |
|
|
Dla mnie ta opcja jest głupia. Bo po pierwsze - żeby dawała choć trochę zbliżone do prawdy rezultaty - tych miast powinno być 10 razy więcej. Przecież wiadomo, że jeśli ktoś mieszka we Wrocławiu, to ni cholery nie uda mu się ustawić właściwej pogody (chyba, że przypadkiem jest taka sama w dwóch miastach), jeśli do wyboru ma tylko W-wę, Berlin, Pragę itd. Mało tego - przecież może być tak, że nawet w jednym mieście na różnych jego krańcach może być inna pogoda...
A po drugie - według mnie w BW dobrze jest tak, jak jest - tzn. losowo wybierane są różne pogody. A jak ustawisz ten system, to np. przez cały czas gry masz deszcz Trochę monotonne... _________________
Oh my god, they killed Kenny! You bastards! |
|
|
|
SQUERL
Starszyzna wioski

|
Wysłany:
Pią Cze 20, 2003 10:51 pm |
|
|
Aero napisał: |
Trochę monotonne... |
Jednak realne :> _________________
Prawda, że piękne ?  |
|
|
|
Aero
Administrator

|
Wysłany:
Sob Cze 21, 2003 9:15 pm |
|
|
Nie jeśli pada non-stop przed kilka dób. Zauważ, że doba w BW ma kilkanaście/kilkadziesiąt minut ziemskich ( ).:> _________________
|
|
|
SQUERL
Starszyzna wioski

|
Wysłany:
Sob Cze 21, 2003 9:40 pm |
|
|
Jeszcze troche synu a przekroczysz magiczny próg 2000 i będziesz mógł stawiać te uśmieszki :>>:>:>:      _________________
Prawda, że piękne ?  |
|
|
|
StrangeOne
Wujek Dobra Rada

|
Wysłany:
Nie Cze 22, 2003 10:29 am |
|
|
Oby sie twoja przepowiednia spelnila  _________________ +++ Błąd Dzielenia Przez Ogórek. Zainstaluj Nowy Wrzechświat I Rebutuj +++
Bednar Kolesnikov - Szczęśliwy obywatel Novistrany
Forum zastępcze
Obrazek w sygnie by Arahja
 |
|
|
|
Zerat
Dark Templar

|
Wysłany:
Nie Cze 22, 2003 10:50 am |
|
|
ja w to nie wieze .. kazdemu to wychodzi ale tlko raz na pewien czas .. a innym non stp  _________________
Szanuj przyjaciół gg 1028815 |
|
|
|
StrangeOne
Wujek Dobra Rada

|
Wysłany:
Nie Cze 22, 2003 11:04 am |
|
|
To wobec tego jak to racjonalnie wyjasnisz?? Ciut to troche niewiarygodne ale na razie trzymajmy sie tego poki mozna Jak ktos bedzie mial ponad 2000 postow i nie bedzie dzialac to poszukamy innej przyczyny  _________________ +++ Błąd Dzielenia Przez Ogórek. Zainstaluj Nowy Wrzechświat I Rebutuj +++
Forum zastępcze
 |
|
|
|
Zerat
Dark Templar

|
Wysłany:
Nie Cze 22, 2003 11:18 am |
|
|
to dobrta do roboty .. bo masz ich cos malo  _________________
|
|
|
SQUERL
Starszyzna wioski

|
Wysłany:
Nie Cze 22, 2003 11:19 am |
|
|
To wszystko zależy od tego co zjadłeś na kolacje :roll:Hmm... jest jeszcze jedna możliwość. Aero zmień kolejność tych uśmieszków tzn. żeby ten ":>" był gdzieś na początku. Wtedy się dowiemy czy poprostu ten uśmieszek jest magiczny czy to zależy od miejsca w którym się znajduje  _________________
Prawda, że piękne ?  |
|
|
|
StrangeOne
Wujek Dobra Rada

|
Wysłany:
Nie Cze 22, 2003 11:22 am |
|
|
Zerat napisał: |
to dobrta do roboty .. bo masz ich cos malo  |
Do pracy rodacy  _________________ +++ Błąd Dzielenia Przez Ogórek. Zainstaluj Nowy Wrzechświat I Rebutuj +++
Forum zastępcze
 |
|
|
|
Zerat
Dark Templar

|
Wysłany:
Nie Cze 22, 2003 11:30 am |
|
|
moze nie rodacy :Dale naewno do pracy  _________________
|
|
|
StrangeOne
Wujek Dobra Rada

|
Wysłany:
Nie Cze 22, 2003 11:34 am |
|
|
No to jedzmy z tym koksem  _________________ +++ Błąd Dzielenia Przez Ogórek. Zainstaluj Nowy Wrzechświat I Rebutuj +++
Forum zastępcze
 |
|
|
|
Zerat
Dark Templar

|
Wysłany:
Nie Cze 22, 2003 11:42 am |
|
|
koksem ??gdzie ale czemu ja ??pobrudze sie caly ;(a tak z ciekawosci .. to jedziemy do domu z tm czy do jakiejs elektrowni ?? (odbija mi??) _________________
|
|
|
StrangeOne
Wujek Dobra Rada

|
Wysłany:
Nie Cze 22, 2003 11:48 am |
|
|
Eee moze ty sie wyspij moze Po ostatniej akcji tak jakos sie dziwnie zachowujesz  _________________ +++ Błąd Dzielenia Przez Ogórek. Zainstaluj Nowy Wrzechświat I Rebutuj +++
Forum zastępcze
 |
|
|
|
Zerat
Dark Templar

|
Wysłany:
Nie Cze 22, 2003 12:06 pm |
|
|
ja dziwnie ??nee to chyba z toba cos ni tak .. a na powaznie to chyba mnie jeszce nie znasz .. dobra lece grac  _________________
|
|
|
StrangeOne
Wujek Dobra Rada

|
Wysłany:
Nie Cze 22, 2003 1:19 pm |
|
|
No co... nie znam cie dobrze bo jestem tu niedlugo Ale to sie zmieni mam nadzieje  _________________ +++ Błąd Dzielenia Przez Ogórek. Zainstaluj Nowy Wrzechświat I Rebutuj +++
Forum zastępcze
 |
|
|
|
Aero
Administrator

|
Wysłany:
Nie Cze 22, 2003 1:35 pm |
|
|
SQUERL napisał: |
To wszystko zależy od tego co zjadłeś na kolacje :roll:Hmm... jest jeszcze jedna możliwość. Aero zmień kolejność tych uśmieszków tzn. żeby ten " " był gdzieś na początku. Wtedy się dowiemy czy poprostu ten uśmieszek jest magiczny czy to zależy od miejsca w którym się znajduje  |
Nie no to forum jest zajebiste... O czym by temat nie był, to gadamy albo o ściąganiu starych forumowiczów, albo o uśmieszkach  :DWidzisz Squerl, rzecz w tym, że ja ten uśmieszek już cztery razy dodałem, w różnych miejscach listy  I na dodatek on się jakoś losowo w tej liście umieszcza... Ja myślę, że ten znaczek większośći > po prostu tworzy konflikt z tagami HTMLa... Bo w HTMLu właśnie są takie znaczki - < i >... Spróbuję to jakoś rozgryźć... _________________
|
|
|
StrangeOne
Wujek Dobra Rada

|
Wysłany:
Nie Cze 22, 2003 1:50 pm |
|
|
A moze zmien ze np jak wpiszemy ":>" to sie ten usmiech pojawia to zmien na np. jak jest = tutaj trza wpisac "wink" wiec z tym sproboj tak jakos. Wiesz o co mi chodzi?  _________________ +++ Błąd Dzielenia Przez Ogórek. Zainstaluj Nowy Wrzechświat I Rebutuj +++
Forum zastępcze
 |
|
|
|
Zerat
Dark Templar

|
Wysłany:
Nie Cze 22, 2003 2:23 pm |
|
|
Aero .. nich nawet bedzie taki konflikt .. ale dlaczego akuurat u nas (ja nomis fredi i kto tam jeszce moze to robic ile wlezie) tego konfliktu niema ?? _________________
|
|
|
StrangeOne
Wujek Dobra Rada

|
Wysłany:
Nie Cze 22, 2003 3:12 pm |
|
|
Bo wy jestescie wybrancami  _________________ +++ Błąd Dzielenia Przez Ogórek. Zainstaluj Nowy Wrzechświat I Rebutuj +++
Forum zastępcze
 |
|
|
|
Zerat
Dark Templar

|
Wysłany:
Nie Cze 22, 2003 3:29 pm |
|
|
tak wiem :)Zerat Smyth, Agent Smyth v2.0 oryginal58Nomis Neo, Thomas AndersonFredi Smyth Agent Smyth v 2.0 kopia (pirat??)EDIT:Aero Architekt(matrixa)Edit2:Fredi (patrz wyzej) _________________
Szanuj przyjaciół gg 1028815
Ostatnio zmieniony przez Zerat dnia Wto Cze 24, 2003 2:28 pm, w całości zmieniany 2 razy |
|
|
|
StrangeOne
Wujek Dobra Rada

|
Wysłany:
Nie Cze 22, 2003 3:38 pm |
|
|
Fredi to Mysz (ten z pierwszej czesci)  _________________ +++ Błąd Dzielenia Przez Ogórek. Zainstaluj Nowy Wrzechświat I Rebutuj +++
Forum zastępcze
 |
|
|
|
Zerat
Dark Templar

|
Wysłany:
Nie Cze 22, 2003 4:00 pm |
|
|
o rany .. ale on sie niczym nie wyorznial :)ale chyba mam pomysla na nick dla Aero .. zaraz edit wprowadze _________________
|
|
|
StrangeOne
Wujek Dobra Rada

|
Wysłany:
Nie Cze 22, 2003 4:10 pm |
|
|
Przeciez tamto to byl joke... Co by tu wymyslic Frediemu.... hmmmm...(pustka) _________________ +++ Błąd Dzielenia Przez Ogórek. Zainstaluj Nowy Wrzechświat I Rebutuj +++
Forum zastępcze
 |
|
|
|
Aero
Administrator

|
Wysłany:
Nie Cze 22, 2003 5:13 pm |
|
|
Zerat napisał: |
Aero .. nich nawet bedzie taki konflikt .. ale dlaczego akuurat u nas (ja nomis fredi i kto tam jeszce moze to robic ile wlezie) tego konfliktu niema ?? |
To wyjaśniłem w topicu "Prośba do Aero"  _________________
|
|
|
Fredi
Trener chowańców

|
Wysłany:
Nie Cze 22, 2003 5:39 pm |
|
|
Ja wam dam mysz Moge zostac np. anonimowym bohaterem, czy cos w tym rodzaju  _________________ "prawdziwego przyjaciela poznasz po tym, ze wbije ci noz od przodu" |
|
|
|
sigwald
Moderator

|
Wysłany:
Nie Cze 22, 2003 9:25 pm |
|
|
Fredi, co prawda sie nie znamy, ale nigdy nie jest za pozno. siema A poza tym to czemu anonimowy? Mozesz byc... hmmmm... Switch... nie, to byla baba ... hmmm... to moze Cypher? lepszy ten niz nikt . Uwaga moze mi wydzie: :> :> :>lipa  _________________ B&W FOREVER!!!!!
...  |
|
|
|
Caranthir
Misjonarz

|
Wysłany:
Nie Cze 22, 2003 9:42 pm |
|
|
Nie, Fredi to ten młody z Reloada, który chciał dołączyć do Nabuchodonozora. W końcu uratował Neo life. P.S. Cze Fredi! :> _________________ Never argue with an idiot. They drag you down to their level, then beat you with experience. |
|
|
|
|