Zobacz poprzedni temat
:: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Tommy
Wieśniak
|
Wysłany:
Pon Gru 09, 2002 4:06 pm |
|
|
Rozpocząłem ten temat z myślą o dyskusji o Chowańcach.
Nie musze nikomu z was mówić co to jest Chowaniec i do czego służy. Istanieje ponad 10 chowańców, każdy jest inny i każdy ma swoje wady i zalety.
Piszcie, z jakim chwańcem przeszliście gre, który chowaniec jest według was The Best i dlaczego. Możecie także pisać jakie przemiany przechodzą chowańce przy wychowywaniu ich na dobrego, na złego czy na jakiegoś innego.
To narazie tyle. Czekam na posty. _________________ Two is a company, three is a crowd.
Wróbel w garści utrudnia mycie zębów.
Ostatnio zmieniony przez Tommy dnia Pon Gru 09, 2002 8:01 pm, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
.nomis
Bóg

|
Wysłany:
Pon Gru 09, 2002 7:06 pm |
|
|
Najprawdopodobniej wywołujesz właśnie kłutnię. Najlepsza jest oczywiście krowa. Z nią przeszedłem grę i znam moją Manuelę lepiej niż ona sama . Krowy są słodkie, a przy zmianie charakteru na dobry stają się czarno-białe, rosną im uszy i kurczą się rogi - ale nigdy nie znikają. Hmm...Krowy są poprostu urocze i to chyba wszystko  _________________ Szczecin w kajaku. |
|
|
|
White-man
Wyznawca

|
Wysłany:
Pon Gru 09, 2002 7:15 pm |
|
|
malpki teh best!!!!i tygrysy tez... _________________ Black and White gora! |
|
|
|
Fawkes
Starszyzna wioski

|
Wysłany:
Pon Gru 09, 2002 8:09 pm |
|
|
Jak dla mojego skromnego ja njlepsze są Owieczki. |Napoczątku miałem tygrysa i z nim przeszłem 1 raz gre . Owieczke sobie załatwiłem gdy postanowiłem przejść 2 raz gre i zrobiłem zadanie z farmerem które strasznie długo robiłem. I 6ak na uchoronowanie mojego zwyciestwa w zadaniu mam owieczke. Więcej nie będę pisać bo ma mało czasu.. _________________ Błądzić jest rzeczą ludzką - wszystko pogmatwać potrafi tylko komputer  |
|
|
|
Tommy
Wieśniak
|
Wysłany:
Pon Gru 09, 2002 8:24 pm |
|
|
Moim skromnym zdaniem to tygrysek jest wporzadku (bo tylko nim grałem) ale krowa też chyba jest wporzo. Zastanawiam się jednak zmianą na 5 wyspie tygrysa na lwa. _________________ Two is a company, three is a crowd.
Wróbel w garści utrudnia mycie zębów. |
|
|
|
Xelos
Wieśniak

|
Wysłany:
Pon Gru 09, 2002 8:51 pm |
|
|
Ja pszeszedłem BW i CI małpą , to znaczy na koniec CI przy misji krokodylka wziołem leoparda (bo małpa z pumą to cos nie tak ). Małpą grałem bo jest mondrutka i nauczyłem ją szybko wszystkich cudów , i się zastanawiam czy do małpy nie wrucić bo dobry leopard wygląda bardziej jak pies niż kot , a małpa w przemianie w dobrą jest obrzydliwie bliska różowego koloru  _________________ Xel
oko za oko, a za ząb cała gęba
Błogosławiony niech będzie człowiek, który nie mając nic do powiedzenia, powstrzymuje się od dania nam słownego dowodu na to. |
|
|
|
Aero
Administrator

|
Wysłany:
Pon Gru 09, 2002 8:52 pm |
|
|
Słuchaj, dla mnie zmiana na lwa to głupia rzecz. Większość osób zmieniła na niego swojego chowańca, bo miał wyśrubowane statystyki. Ale to zabiera cały sens gry! Wyboru powinno się dokonywać zapominając o umiejętnościach, a kierując się jedynie przywiązaniem do danego gatunku (żółw, wilk itd.). Takie jest przynajmniej moje zdanie. Przeszedłem całą grę krową i jestem z tego dumny  _________________
Oh my god, they killed Kenny! You bastards! |
|
|
|
EX_Men
Starszyzna wioski

|
Wysłany:
Pon Gru 09, 2002 11:42 pm |
|
|
Dla mnie najlepszym chowańcem w B&W zawsze był tygrys, którego uczyniłem anielskim. Moim zdaniem z dobrych chowańców najlepiej wyglądają tygrysy. Popatrzcie sami:
Zawsze lubiałem bardziej drapieżne stworki od na przykład pasywnego żółwia czy krówki. Później jak większość uległem mani zmieniania na lwa. Nigdy lew w B&W specjalnie mi się nie podobał, mimo to wmawiałem sobie, że powinienem mieć lwa, bo to mój znak zodiaku I to właśnie nim ukończyłem B&W. W późniejszych etapach gry dopiero odkryłem, że dostępny jest też Leopard, niedźwiedż polarny, czy choćby wilk. Najlepszy z tej trójki, które wpadły mi w oko wydał się Leopard. Dobry wygląda tak:
Może i wygląda jak pies, a nie kot ale zauważcie, że dobry tygrys też nie ma wyglądu tygrysa. Poza tym podobno jest to jeden z nainteligentniejszych chowańców i tak już zostało, że reprezentuje mnie i mój klan do dzisiaj  Mój jest w pełni neutralny i dązy do bycia bardzo złym, a wygląda tak:
Wkrótce mam go zamiar zezłościć do maksimum i zmienić na tygrysa, dlatego, że to właśnie tygrysy są najlepszymi fighterami, a wtedy mój pupil będzie wyglądał tak:
end _________________
gg: 3807445 |
|
|
|
Fawkes
Starszyzna wioski

|
Wysłany:
Wto Gru 10, 2002 2:15 pm |
|
|
Tak o na stronie BW PL [powinien powstać dział gdzie karzdy forumowicz mógłby umieścić screeny swojego chowańca
Aprobo mojego chowańca świetnie tańczy(mimo iż nie Breckdenca) _________________ Błądzić jest rzeczą ludzką - wszystko pogmatwać potrafi tylko komputer  |
|
|
|
Fredi
Trener chowańców

|
Wysłany:
Wto Gru 10, 2002 2:32 pm |
|
|
hmm, taki temat (z umieszczanie screenow) juz byl przed wyzerowaniem forum... Hall of Creatures zalozony przez Avatarxa cholera, nie doszlismy do 100 stron ;P trza skombinowac ava zeby znowu zalozyl  _________________ "prawdziwego przyjaciela poznasz po tym, ze wbije ci noz od przodu" |
|
|
|
Krzychu
Starszyzna wioski

|
Wysłany:
Wto Gru 10, 2002 3:04 pm |
|
|
Trzeba było chodzić przedtem na forum Fredi! Jeszcze ja ten temat założyłem. ale to już po wyzerowaniu postów. Chyba ten dział jest jescze w Archiwum. _________________ GG: 1392436 |
|
|
|
.nomis
Bóg

|
Wysłany:
Wto Gru 10, 2002 3:34 pm |
|
|
Niech ktoś pogada z Avatarxem, żebu założył te 2 tematy... _________________ Szczecin w kajaku. |
|
|
|
EX_Men
Starszyzna wioski

|
Wysłany:
Wto Gru 10, 2002 4:06 pm |
|
|
Widziałem już coś takiego jak B&W Big brother na innym forum gdzie były screeny tylko tych najbardziej napakowanych chowańców, a te screeny to nie są moje chowańce tylko akurat są z planetblackandwhite.com  _________________
|
|
|
White-man
Wyznawca

|
Wysłany:
Wto Gru 10, 2002 5:19 pm |
|
|
Ex_men-grube te twoje cowance!(nawet grubsze od mojej babci:) )
ktory jest twoim aktualnym chowancem? _________________ Black and White gora! |
|
|
|
Xelos
Wieśniak

|
Wysłany:
Wto Gru 10, 2002 5:48 pm |
|
|
tylko ten tygrys na gorze, a dobry jaguar tak niestety wyglada  _________________ Xel
oko za oko, a za ząb cała gęba
Błogosławiony niech będzie człowiek, który nie mając nic do powiedzenia, powstrzymuje się od dania nam słownego dowodu na to. |
|
|
|
Fawkes
Starszyzna wioski

|
Wysłany:
Wto Gru 10, 2002 6:51 pm |
|
|
Ni chodzi mi o temat na forum ale o dział na stronie głuewej wszyscy nowi mogli by popatrzyć jaki doświadczeni gracze mają towar  _________________ Błądzić jest rzeczą ludzką - wszystko pogmatwać potrafi tylko komputer  |
|
|
|
EX_Men
Starszyzna wioski

|
Wysłany:
Wto Gru 10, 2002 10:48 pm |
|
|
Dobry pomysł. Też jestem za stroną główną, ale to raczej nikt się na to nie zgodzi, bo to właśnie forum jest od takich zabaw
To nie są screeny moich chowańców, tylko screeny wzięte dla przykładu ze strony (www.planetblackandwhite.com)
Ale mój aktualny chowaniec wygląda prawie tak samo jak ten na trzecim screenie od góry, a drugim od dołu  _________________
|
|
|
Tommy
Wieśniak
|
Wysłany:
Sro Gru 11, 2002 9:01 am |
|
|
A wracając do tematu chowańców to Aero ma rację. Nie warto zmieniać chowańca którego się bardzo lubi na jakiegoś innego tylko ze względu na statystyki.
Ja się bardzi zżyłem z moim tygryskiem i nie miałbym serca zmianiać go na jakiegoś innego, nawet gdyby był 10x lepszy. _________________ Two is a company, three is a crowd.
|
|
|
Noiprox
Guru

|
Wysłany:
Wto Sty 21, 2003 4:52 pm |
|
|
Tygrysy rules...
PS> na mojej stronie od dawna można se zamieszczać zdjęcię chowańca  |
|
|
|
.nomis
Bóg

|
Wysłany:
Wto Sty 21, 2003 5:32 pm |
|
|
Noiprox
Guru

|
Wysłany:
Wto Sty 21, 2003 6:13 pm |
|
|
W sumie ja też się nie denerwuję... hehe |
|
|
|
White-man
Wyznawca

|
Wysłany:
Pią Sty 24, 2003 7:44 am |
|
|
Tommy,gadka szmatka;)zaloze sie, ze gdybys mial okazje zmienic chowanca na 10razy lepszegoto bys po dlugim(?) zastonawianiu bys go zmienil!!! _________________ Black and White gora! |
|
|
|
.nomis
Bóg

|
Wysłany:
Pią Sty 24, 2003 10:40 am |
|
|
No, ja bym się spierał. Ja krowy nigdy nie zamienie na lepszego chowańca. _________________ Szczecin w kajaku. |
|
|
|
Tommy
Wieśniak
|
Wysłany:
Pią Sty 24, 2003 8:49 pm |
|
|
A żebyś się White - man przypadkiem nie żdziwił . _________________ Two is a company, three is a crowd.
|
|
|
baku29
Wieśniak
|
Wysłany:
Sob Sty 25, 2003 5:33 pm |
|
|
White , sam sobie zmieniaj na głupiego , hodowanego na anabolach ,chorego na BSE Lwa jak chcesz , ja mam dwa profile , jeden z leopardem Genezisem , a drugi z tygrysem Genezisem II . Na razie zajmuje się Genezisem II , ma on 5 lat i zna prawie wszystkie dobre cuda , prócz lasu.  _________________ Genezis i Genezis II są najlepsi.:-)Black & White i Warcraft III rządzą. |
|
|
|
Selion
Stała forumowiczka

|
Wysłany:
Nie Sty 26, 2003 10:01 am |
|
|
Zaczynałam grę z tygrysem, wtbrałam go tylko dlatego, że lubię koty, potem w trakcie gry zmieniłam na lwa. Na innym profilu grałam małpą, bo szybko się uczyła, ale gdy opanowała już wszystkie cudeńka, to zmieniłam ją na wilka. Teraz już długo nie gram, ale chętnie pograłabym sobie krową. |
|
|
|
worm
Nawrócony
|
Wysłany:
Wto Sty 28, 2003 7:53 am |
|
|
Trudno powiedzieć który chowaniec jest lepszy. Małpka jest mądra , tygrys jest silny a krowa szlachetna. Jeszcze jest dużo stworów ake moim zdaniem najlepszy jest koń lub zebra (oczywiście nie na drodze)  _________________ B&W is cool  |
|
|
|
baku29
Wieśniak
|
Wysłany:
Czw Sty 30, 2003 3:49 pm |
|
|
Ja wolę tygrysy i leopardy, ale pod względem wizualnym najlepszy jest tygrys , bo widać mu muskuły na brzuchu , a to wygląda nie dość , że fajnie to jeszcze Ewa na Creture Isle uwarza to za sexowne.  _________________ Genezis i Genezis II są najlepsi.:-)Black & White i Warcraft III rządzą. |
|
|
|
.nomis
Bóg

|
Wysłany:
Czw Sty 30, 2003 6:37 pm |
|
|
Ewa wszystko uważa za sexowne . Mi się najbardziej podobają krowy. Są poprostu zabójcze. Mają taką kofaną mordkę . _________________ Szczecin w kajaku. |
|
|
|
EX_Men
Starszyzna wioski

|
Wysłany:
Pią Sty 31, 2003 11:52 am |
|
|
worm napisał: |
Jeszcze jest dużo stworów ake moim zdaniem najlepszy jest koń lub zebra (oczywiście nie na drodze)  |
Na drodze najlepszy był by słoń Szybka śmierć i nie masz potem wyrzutów sumienia, że połamałeś koniowi nogi
Nomis58 napisał: |
Ewa wszystko uważa za sexowne  |
To coś ona zboczona jest hehehe żartowałem  _________________
|
|
|
|