Zobacz poprzedni temat
:: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Aero
Administrator

|
Wysłany:
Nie Sie 25, 2002 12:17 am |
|
|
Nie wiem co się dzieje, działa stare forum (przed zmianą podziału na kategorie), dobrze, że chociaż to. Jak tylko tamto zacznie działać, dam znać, a póki co, możecie ewentualnie pisać tu. Tyle, że forum jest prawie martwe, nie wiem nawet kto to czyta. _________________
Oh my god, they killed Kenny! You bastards! |
|
|
|
Fredi
Trener chowańców

|
Wysłany:
Pon Sie 26, 2002 5:41 pm |
|
|
ja! ja czytam!!! a wogole to własnie, co sie dzieje... ostattnio cały czas sie cos sra... _________________ "prawdziwego przyjaciela poznasz po tym, ze wbije ci noz od przodu" |
|
|
|
Zerat
Dark Templar

|
Wysłany:
Sro Sie 28, 2002 11:50 am |
|
|
prawdziwe forum B&W upadlo w grudniu 2001 co pamietaja wszyscy weterani wiec co soe dziwic ze jego wielokrotne reanimacje tylko pogorszają sprwe _________________
Szanuj przyjaciół gg 1028815 |
|
|
|
Aero
Administrator

|
Wysłany:
Sro Sie 28, 2002 6:22 pm |
|
|
Powtarzam po raz kolejny: to nie moja ani nie nasza (forumowiczów) wina, że forum upadło. To przez problemy techniczne forum, na które nie mielismy większego wpływu, lub przez problemy Cenegi vel IMGroup, na które wpływu nie mieliśmy tym bardziej. _________________
|
|
|
ASBogiem
Nawrócony
|
Wysłany:
Sro Sie 28, 2002 8:45 pm |
|
|
to forum co bylo ostatni bylo extra poniewaz byl dzial OFF TOPIC
i tam sie najlepsze rzeczy dzialy ...
a pozatym to niezdozylem przeczytac na tamtym forum wszystkich postow  _________________ nr gadu gadu to 3169277 |
|
|
|
.nomis
Bóg

|
Wysłany:
Sro Sie 28, 2002 11:49 pm |
|
|
A ja uważam, że początek końca forum to 1 czerwca. Wtedy zamiast starego dobrego forum pojawiło się... TO. _________________ Szczecin w kajaku. |
|
|
|
Aero
Administrator

|
Wysłany:
Sro Sie 28, 2002 11:55 pm |
|
|
To mówił mniej więcej Marc Grab: "jest już nowsza wersja forum, dlatego ci z PHPBB robią celowo takie błędy, chcą zmusić użytkowników do używanie najnowszej wersji forum."
Gdyby to ode mnie zależało, to może bym i zainstalował stare forum. Z resztą, to imo jest lepsze, ma wiecej funkcji. A może nadal chodzi Wam o kolor??? _________________
Oh my god, they killed Kenny! You bastards!
Ostatnio zmieniony przez Aero dnia Czw Sie 29, 2002 1:48 am, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
.nomis
Bóg

|
Wysłany:
Czw Sie 29, 2002 12:13 am |
|
|
Tak, to może być kolor... Nie czuć klimatu wogóle... Jakoś nie pasuje do strony... No i ... Ludzie się zmieniają za szybko przychodzą, odchodzą.. _________________ Szczecin w kajaku. |
|
|
|
Aero
Administrator

|
Wysłany:
Czw Sie 29, 2002 1:45 am |
|
|
Mogę popracować nad nowym, w miarę podobnym do starego. Albo po prostu ściągnąć jakiś gotowy, w ciemnym klimacie, jest tego dużo. Jedynym problemem jest w zasadzie to, że aktualne kolory dobierałem razem z Anią, ona jest czuła na tym punkcie, tak po prostu zmieniając skin mógłbym ją urazić (tak mi się wydaje). Tak więc tylko zgoda Anii i nowy skin załatwiony
PS. Nie działa mi opcja "Loguj automatycznie przy każdej wizycie" czy jakoś tak. Wy też to macie, czy to ja mam źle cookies ustawione? _________________
|
|
|
Noiprox
Guru

|
Wysłany:
Czw Sie 29, 2002 10:14 am |
|
|
znaczy masz na mysli to niebieskie?
a to logujmnie przy kazdej wizycie... juz duzo osob na to narzekalo na innych phpBB chodzi. |
|
|
|
Zerat
Dark Templar

|
Wysłany:
Czw Sie 29, 2002 11:48 am |
|
|
na innych forum tez to nie dziala .. mamy na lanie pewne forum i tam ta opcja tez nie dziala
Aero .. wiem ze dbasz o forumowiczow ale chyba nie boisz sie dziewczyny .. a powazniej .. to potrzeby jednostki sa wazniejsze od potrzeby wiekszosci  _________________
|
|
|
Aero
Administrator

|
Wysłany:
Czw Sie 29, 2002 3:35 pm |
|
|
Cytat: |
potrzeby jednostki sa wazniejsze od potrzeby wiekszosci |
Nie na odwrót? Z resztą jaka potrzeba większości? Narazie nikt nie odpowiedział jasno na moje pytanie w poprzednim poście, wiec nie wiem o jakiej większości tu mówisz. A Selion jest dla mnie ważniejsza niż całe to forum. _________________
|
|
|
Zerat
Dark Templar

|
Wysłany:
Czw Sie 29, 2002 5:28 pm |
|
|
bardzo przepraszam .. rzeczywiscie sie pomylilem ... ale skoro wolisz ja od forum (bez obrazy dla panienki) to zrob tak jak ja: olej forum .. zrob oficjalne porzegnanie zachowaj maila lub nr. gg do niej i po sprawie  _________________
|
|
|
Aero
Administrator

|
Wysłany:
Czw Sie 29, 2002 5:51 pm |
|
|
Nie napisałem też że forum nie jest dla mnie ważne. Po prostu Selion wymyślała ze mną te kolory, a ponieważ wiem że ona jest wrażliwa, mogłaby się obrazić gdybym tak po prostu wprowadził nowy wygląd. _________________
|
|
|
Selion
Stała forumowiczka

|
Wysłany:
Czw Sie 29, 2002 8:14 pm |
|
|
To dziwne.. przeszkadzają wam kolory na forum tak?
Jakby było tak jak dawniej, to na pewno byście wrócili.. wszędzie roiłoby się od nowych forumowiczów, powstawałyby nowe topici i w ogóle.. jakoś trudno mi w to uwierzyć. Po prostu B&W powoli odchodzi w niepamięć, poznaliście tutaj nowych ludzi i wolicie z nimi rozmawiać na np. gg niż na forum itp.. takie jest przynajmniej moje zdanie. |
|
|
|
besn
Wyznawca

|
Wysłany:
Pią Sie 30, 2002 9:04 am |
|
|
hmm, ja z nikim kogo tutaj poznałem nie gadam na gg i nie mam maila .. no jedynie ex men ale go spotkałem w grze .. |
|
|
|
Noiprox
Guru

|
Wysłany:
Pią Sie 30, 2002 12:20 pm |
|
|
Aniu, nie obraz sie (ty tez Aero)... ale jak mamy tu zamiast na gg skoro jest tutaj zabronione gadanie o czymkolwiek innym niz BnW? |
|
|
|
Aero
Administrator

|
Wysłany:
Pią Sie 30, 2002 3:05 pm |
|
|
Już pisałem, zmieniłem swoje nastawienie do OT. Jeśli ten off topic będzie ciekawy i będziecie się go trzymać, to spox. Nie znoszę tylko spamu, odpowiedzi typu " " itp. (a i tak przecież nie dam bana jak komuś się zdaży raz lub dwa). Z resztą, zadałem pytanie czy chcecie żebym znów zrobił taki układ jak wtedy - B&W, CI, OT (a może inny), a wy nie odpowiedzieliście. Co ja będę się dopraszał od odpowiedź, sami musicie dbać o swoje interesy, jeśli chcecie kategorię OT to po prostu to napiszcie. _________________
|
|
|
Zerat
Dark Templar

|
Wysłany:
Pią Sie 30, 2002 3:17 pm |
|
|
tak jak wspomniala Selion to forum jest puste dlatego ze w B&W juz niewielu gra, ja gralem jakies 5 czy 6 miechow najbardziej mnie dziwi nomis ktory wciaz zapewne utrzymuje ze B&W theme park i theme hospital nigdy mu sue nie znudza no ale jest niewiele gier w ktore sie gra dluzej niz 1 rok (pomijam MMORPG)
rozmawiam czasami z niektorymi z weteranow tego forum np. MEE, Assassin, Darek i Elvin i z tego co slysze to oni teraz graja w lepsza strategie niz B&W a konkretnie warcraft3
kolejnym dowodem upadku tego forum jest to ze gdy zajzalem tu pare dni temu i odpisalem na te 2 tematy Zmiany i ???? to co teraz tu wchodze to tylko w tych tematach cos jest dopisdane _________________
|
|
|
Noiprox
Guru

|
Wysłany:
Pią Sie 30, 2002 4:58 pm |
|
|
nie, Nomisowi sie znudzil BnW. chyba tylko ja i Aero zostalismy no, i byc moze jeszcze Ania (nie wiem czy jej sie znudzilo, daltego mowie ze byc moze) |
|
|
|
besn
Wyznawca

|
Wysłany:
Pią Sie 30, 2002 5:13 pm |
|
|
Noiprox
Guru

|
Wysłany:
Pią Sie 30, 2002 5:15 pm |
|
|
a ciebie to nie znam znaczy znam, ale baaaaaaaaaaardzo malutko (wiem jakiego masz nicka ;D) |
|
|
|
besn
Wyznawca

|
Wysłany:
Pią Sie 30, 2002 5:17 pm |
|
|
aha. to poznaj hehe polecam sie : |
|
|
|
.nomis
Bóg

|
Wysłany:
Pią Sie 30, 2002 5:41 pm |
|
|
Nie, BW mi się nie znudził! Złe określenie, bo dobrze wiem, że w każdej chwili mogę wrócić do BW. Tak samo jak do Theme Parka, a do Theme Hospitala już znowu wróciłem!
Warcraft3??? To jest... to jest... jedna z głupszych gier w jakie grałem! A już zwłaszcza te filmiki... Są nie do zniesienia! _________________ Szczecin w kajaku. |
|
|
|
Aero
Administrator

|
Wysłany:
Pią Sie 30, 2002 5:41 pm |
|
|
Kurde Zerat, że tobie się znudziło B&W i nie podoba ci się to forum to twoja sprawa, ale nie dołuj innych!!! Jeśli tak, to po prostu stąd idź. Niewielu gra? Widać tylko Polaków, forum bwgame wciąż ma pełno ludzi. A ilu ludzi gra, widać po rankingach na clans.bwgame.com . "jest niewiele gier w ktore sie gra dluzej niz 1 rok " Chciałeś powiedzieć "jest niewiele gier w które ja gram dłużej niz 1 rok" tak? Bo są ludzie, których jakaś gra wciąga i grają w nią długo, wciąż odkrywajać nowe rzeczy. Czy możesz powiedzieć, że nie grasz w B&W, bo już wszystko w niej odkryłeś?
Wiesz, tak się składa, że 3/4 z tych "weteranów", których wymieniłeś, to bracia, więc nic dziwnego że grają w tę samą grę.
Zerat napisał: |
kolejnym dowodem upadku tego forum jest to ze gdy zajzalem tu pare dni temu i odpisalem na te 2 tematy Zmiany i ???? to co teraz tu wchodze to tylko w tych tematach cos jest dopisdane |
Tak, ludzie tu nie piszą, bo ty ich odstraszasz postami jak ten ostatni. Wiesz, wcześniej nigdy się z tobą nie kłóciłem, a wręcz mieliśmy najbardziej podobne poglądy na forum. Ale teraz mnie dołujesz.
Edit:
No właśnie, miałem skomentować to:
Zerat napisał: |
lepsza strategie niz B&W a konkretnie warcraft3 |
Zgadzam się, W3 jest lepszą strategią niż B&W, a to dlatego, że
B&W nie jest strategią!!!!!
PS. Zerat, naprawdę jedna kropka w zdaniu nie zaszkodzi  _________________
|
|
|
besn
Wyznawca

|
Wysłany:
Pią Sie 30, 2002 6:01 pm |
|
|
no to chłopaki zbieramy sie i jedziemy zagramy .. ja z aero ( wiadomo ze aero bedzie nosił tylko drewno do spichlerza ) |
|
|
|
Noiprox
Guru

|
Wysłany:
Pią Sie 30, 2002 6:52 pm |
|
|
Nomis, to bardzo przepraszam, ale wydaje mi sie, ze kiedys mi napisales dlaczego nie chcesz ze mna pograc w BnW |
|
|
|
.nomis
Bóg

|
Wysłany:
Pią Sie 30, 2002 7:45 pm |
|
|
Możlie Nox, może nawet powiedziałem, że mi się znudziło, ale teraz nie lubię tego słowa (zwłaszcza w przypadku tych trzech gier). _________________ Szczecin w kajaku. |
|
|
|
Noiprox
Guru

|
Wysłany:
Sob Sie 31, 2002 8:54 am |
|
|
ok, no to teraz "nie chce ci sie grac" w BnW, a nie ci sie znudzilo?  |
|
|
|
.nomis
Bóg

|
Wysłany:
Sob Sie 31, 2002 10:25 am |
|
|
No może nie "nie chce mi się grać", ale "chwilowo nie gram" . _________________ Szczecin w kajaku. |
|
|
|
|